גמילה מטיטולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים
    פרח
    24/04/2011

בני בן שנתיים+4 חודשים, התחלנו תהליך גמילה לפני שבוע, יש פספוסים מידי פעם, אך גם מבקש לעיתים לעשות בסיר, אנו משתדלים להיות סבלניים ולא כועסים עליו כאשר מפספס. הגמילה נעשית בסיר ואני מתלבטת אם להציע לו כבר לעשות באסלה או לחכות שיידע בוודאות לשלוט בצרכיו ואז נעבור לאסלה, כמו כן בלילה הוא עדיין עם תחתול, האם זה בסדר לעשות את זה בהדרגה כזאת?
    (יש לציין כי אני אמורה ללדת בעוד כחודשיים וחצי ואני חוששת שזה יפגע בתהליך)
    אשמח לתשובות וקצת עידוד,
    תודה,פרח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים

הוספת תגובה

• גמילה מטיטולים - תגובה

24/04/2011

פרח שלום,
    טוב שאת הולכת לאט ובהדרגה. עדיף כך.
    אם הילד עושה בסיר, אל תמהרי להעביר אותו לאסלה - האסלה קשה לילדים, והרבה ילדים נרתעים ממנה.
    גם הטיטול בלילה בסדר גמור.
    לגבי הלידה הקרובה - ראשית, שיהיה במזל ובשעה טובה ! ואם תהייה נסיגה בתהליך הגמילה, תהייו סבלניים, ובהמשך תחזרו לטיפול בגמילה. להרבה ילדים יש נסיגות, גם ללא לידה של האם..
    צריך להבין, שהגמילה היא תהליך מורכב, ולעתים איטי, ואנו כהורים צריכים את כל הסבלנות כדי ללוות את הילד בקפיצה הזו.
    כל טוב וחג שמח, ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, חג שמח.

פרח
    26/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו