מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מחיתוליםelli28/04/2011
שלום,אנחנו כבר שבע בתהליך גמילה,פיפי היא מסתדרת מצויין אך קקי... ביום הראשון היא עשתה פעם אחת קצת במכנסיים ואז התיישבה על הסיר אך פחדה מזה מאוד,בערב היא התאפקה עם הקקי עד ששמתי לה חיתול, מאז היא מתאפקת עם קקי עד שאני שמה לה חיתול לפני השינה בערב. האם אני יכולה לעשת משהו כדיי שהיא תרגיש בטוחה לעשות קקי או שאני צריכה לתת לה את הזמן? היא גם אמרה לי אתמול שהיא לא רוצה לעשות קקי בסיר רק פיפי.
כשיש לה קקי היא אומרת לי שכואב לה הגב או הבטן. האם לשאול אותה אם היא רוצה בסיר ? האם לשאול אותה אם היא רוצה חיתול או לחכות שהיא תבקש? האם לתת לה לעשות בחיתול? אם כן כמה זמן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מחיתולים - תגובה
איריס ברנט29/04/2011אלי שלום, לא אמרת בת כמה ביתך. אשיב לך באופן כללי שגמילה בדרך כלל זה תהליך הדרגתי שתלוי בבשלות הפיזית והרגשית של הילד. הילד מתחיל להראות סימנים שהוא בשל לכך כמו לסמן או לאמר כשהוא עושה קקי וכן הלאה. אם הולך טוב עם הפיפי הייתי ממשיכה עם זה ומציעה חיתול רק לקקי. חשוב גם לחזק ולהראות שאת שמחה על ההתקדמות המרשימה בעשית הפיפי ולהציעה את החיתול לקקי במהלך היום.
בברכה,
איריס ברנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)