גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    elli
    28/04/2011

שלום,אנחנו כבר שבע בתהליך גמילה,פיפי היא מסתדרת מצויין אך קקי... ביום הראשון היא עשתה פעם אחת קצת במכנסיים ואז התיישבה על הסיר אך פחדה מזה מאוד,בערב היא התאפקה עם הקקי עד ששמתי לה חיתול, מאז היא מתאפקת עם קקי עד שאני שמה לה חיתול לפני השינה בערב. האם אני יכולה לעשת משהו כדיי שהיא תרגיש בטוחה לעשות קקי או שאני צריכה לתת לה את הזמן? היא גם אמרה לי אתמול שהיא לא רוצה לעשות קקי בסיר רק פיפי.
    כשיש לה קקי היא אומרת לי שכואב לה הגב או הבטן. האם לשאול אותה אם היא רוצה בסיר ? האם לשאול אותה אם היא רוצה חיתול או לחכות שהיא תבקש? האם לתת לה לעשות בחיתול? אם כן כמה זמן?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים - תגובה

איריס ברנט
    29/04/2011

אלי שלום, לא אמרת בת כמה ביתך. אשיב לך באופן כללי שגמילה בדרך כלל זה תהליך הדרגתי שתלוי בבשלות הפיזית והרגשית של הילד. הילד מתחיל להראות סימנים שהוא בשל לכך כמו לסמן או לאמר כשהוא עושה קקי וכן הלאה. אם הולך טוב עם הפיפי הייתי ממשיכה עם זה ומציעה חיתול רק לקקי. חשוב גם לחזק ולהראות שאת שמחה על ההתקדמות המרשימה בעשית הפיפי ולהציעה את החיתול לקקי במהלך היום.

בברכה,
    איריס ברנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו