שתי שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות...
    נעמה
    15/05/2011

שלום,
    בני בן שנתיים ושבעה חדשים.
    הוא מפותח מאד מבחינה מוטורית,הוא התחיל לדבר לפני כמה חדשים.הוא יודע להגיד לי בדיוק מה הוא רוצה או בעיקר לא רוצה...יודע שמות של המון חפצים,צבעים וכד' יודע לשיר שירים שלמים .הוא מבין הוראות פשוטות ובד"כ גם מורכבות אבל לא תמיד. אפשר לומר שכל מה שמלמדים אותו הוא יודע.כשאני שואלת אותו שאלות של כן ולא הוא תמיד יודע לענות,אבל כשאני שואלת אותו שאלה קצת יותר מורכבת,כמו:איך היה בגן? או :איפה היינו?הוא תמיד עונה לי :כן!הוא אף פעם לא אומר היינו בגינה,היה כיף וכד' רציתי לשאול האם הוא לא אמור בגילו לדעת לענות לי על שאלות פשוטות כאלה?
    ושאלה נוספת,כשאני הולכת איתו לגינה תמיד קורה שבשניה האחרונה אני מצילה אותו מפגיעה של הנדנדה...הוא כאילו לא מפעיל שיקול דעת...יכול להיות שזה קשור לראייה לא תקינה או שהוא פשוט קטן מדי כדי להבין שהנדנדה יכולה לפגוע בו???
    המון המון תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות...

הוספת תגובה

• שתי שאלות... - תגובה

16/05/2011

נעמה שלום,
    אולי את קצת מגזימה גם לגבי יכולת ההבנה של הילד, וגם לגבי יכולת ההבעה.
    שאלות כמו : איך היה בגן הן כלליות, והילד לא צפוי לענות עליהן בפירוט בגיל זה.
    גם לגבי הקשר בין כוח הנדנדה לבין תחושת מכה הוא קשר שאינו ברור אולי לילד.
    סבלנות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו