עזרה בבקשה אני אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה אני אובדת עצות
    רוני
    28/05/2011

ד"ר יוכי היקרה שלום,

אני אמא לילד בן ארבע וחצי, בן יחיד. לילד יש בעיות ריור קשות מאוד אנחנו נמצאים בטיפול לבדיקה האם מדובר בהיפוטוניה, חגורת כתפיים חלשה, או שמא שקדים מוגדלים. בני נמצא בגן עירייה אינו מתחבר ומשחק עם ילדים בכלל הוא טוען שהוא לא רוצים לשחק איתו כי הוא עם רוק. בנוסף הוא בבדיקות בקופ"ח במכון להתפתחות הילד היות ויש לו בעייה של מוטריקה גסה ובנוסף בעיה שלא מצליח לכתוב בכלל ובעיה של תיאום עין יד....(מקווה שלא בלבלתי אותך) בכל אופן יש שני דברים שמאוד, מאוד מטרידים אותי אחד זה שהילד חורק שיניים בשינה בצורה קשה מאוד! שנית הוא מאוד מאוד ילדותית מתנהג עם מבוגרים בצורה תינוקית קופץ עליהם מדבר שטויות(בבית הוא אחרת לגמרי) ואני מסבירה לו שלא נעים להם שהוא מתנהג ככה והוא מבטיח לא לעשות זאת ושוב מתחיל אני ממש מתביישת ומנסה להסביר לו שהוא אוטוטו בן חמש ושהוא בוגר וזה לא עוזר הוא ממשיך עם ההתנהגות המבישה הזאת אני ממש מתביישת ללכת לחברים, מה עושים???? האם זה בגלל שאין לו חברים? מה ניתן לעשות שיתנהג יותר בבגרות, שיהיו לו חברים(אני מזמינה חברים אבל הוא משחק לבד ולא איתם) בבקשה תני לי עצה אני אעשה הכל שיהיה לו טוב (יש לציין שהוא מאוד מפונק וקונים לו כל דבר שמבקש האם זה משפיע? אנא עזרתך גם לגבי חריקת השיניים) אלפי תודות
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה אני אובדת עצות

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה אני אובדת עצות - תגובה

30/05/2011

רוני שלום,
    את מדברת על מספר קשיים, במספר תחומים, כמו מוטוריקה, קושי חברתי וכד'.
    זה קורה, וזה אופייני, שבעייה מסויימת גוררת קשיים נוספים.
    לכן יש מכונים להתפתחות הילד, שפועלים בצוותים רב-מקצועיים : גם פיזיותרפיסטים, גם קלינאיות תקשורת, גם מרפאות בעיסוק, גם רופאים. היתרון הוא לראות את הילד בשלמות, ולתכנן יחד את הטיפולים שהוא זקוק להם.
    אני מאד ממליצה לך לבקש מרופא הילדים שלכם הפנייה למכון כזה באיזור המגורים שלכם.
    כל טוב והרבה בריאות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישר כוח

רוני
    30/05/2011

המון תודה על העבודה המבורכת שאת עושה.
    גם אם לא נתת לי את הפיתרון
    יש בך הכוחות לומר גם דברים מרגיעים
    יישר כוח

רוני,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו