מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם לידהצלילה12/07/2008
בתי נולדה עם עור ורוד מורם ומעט מחוספס על המצח התחתון. האם זה כתם לידה? כיום היא בת חמישה ימים. מתי יש לבדוק סימן זה ומה לעשות? בתודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה
ד''ר מאיר כהן13/07/2008אנא צרפי תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקין טאגאילנית09/07/2008
לבתי בת השנה יש סקין טאג באוזן אחת. לאחר התייעצות עם פלסטיקאי באיכילוב הומלץ לבצע ניתוח בהרדמה מלאה להוצאתו, כלומר ניתוח קוסמטי לכל דבר. בהתייעצות עם פלסטיקאי נוסף,הוסבר לנו שלסקין טאג יש המשך פנימי, מעין "שורש" שעלול לשבת על עצב הפנים- בדק וראה שהכל תקין,אך המליץ בכל זאת לבצע חתך פנימי ולהוציא את "השורש", כי הוא עלול לבלוט בגיל מאוחר יותר, מכיוון שהפנים מתעצבים ומרזים. אני באופן עקרוני חוששת ממהלך ניתוח כזה ועוד בהרדמה מלאה, האם יש לי סיבה להיות מודאגת?? מהו הסיכון בהרדמה מלאה לתינוקות? ואם זה אכן לא דחוף, מתי כן אפשר לבצע ניתוח כזה ללא הרדמה מלאה??? אודה להתייחסותך בעניין בברכה אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר skin tag
ד''ר מאיר כהן13/07/2008בדרך כלל מדובר בניתוח פשוט וקצר ללא סיבוכים מטרידים בשכיחות משמעותית. מקומית מתאימה מגיל 11 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפעת09/07/2008
לבתיבת החודשיים יש SKIN TAG באיזור האוזן. נאמר לי שבגיל שנה אפשר יהיה להורידו בהרדמה כללית. מכיוון שאנחנו מפחדים מהרדמה כזו נאמר לי שיש אפשרות לעשות קשירה בחוט והנגע נופל. האם ידוע לך איפה אפשר לעשות זאת, למי עלינו לפנות?ובאיזה גיל? (הבנתי שבעבר היו עושים זאת בבית התינוקות מיד לאחר לידה.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר skin tag
ד''ר מאיר כהן13/07/2008כדי להסיר את הבליטה בצורה טובה ואסתטית יש לבצע זאת החל מגיל שנה בהרדמה כללית קצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת אצבע חמישיתנועה08/07/2008
שלום מתי ניתן לעשות ניתוח הל להפרדת אצבע חמישית ביד של תינוק בן שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת אצבע
ד''ר מאיר כהן08/07/2008מועד ההפרדה תלוי במידת האיחוי של האצבעות (סינדקטיליה) ומידת ההפרעה לתנועת האצבעות. באופן כללי איחוי המפריעה לתפקוד האצבעות כדי לתקן החל מגיל שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה שסעהשלי05/07/2008
לד"ר שלום מה הם אפשרויות טיפול לנערה בת 15 עם שפה שסועה שטופלה בעבר והאם יש בארץ בדיקות וטיפולים יחודיים? מי נחשב לרפא מומחה בתחום זה בארץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה שסועה
ד''ר מאיר כהן06/07/2008בארץ יש מספר רופאים שעוסקים בתחום כירורגיה פלסטית של ילדים ותיקון שפה שסועה. בגיל 15 התיקון כולל בדרך כלל שיוף של הצלקת ובשפה ותיקון של האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאליה03/07/2008
שלום רב, לבני בן ה-11 יש שקעים מתחת לעיניים. שקעים אלו מפחיתים ממראהו הנאה. האם יש הליך אסטטי לבעיה זו שניתן לעשות לילד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר כהן05/07/2008אנא צרף תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי29/06/2008
שלום רב, לביתי בת ה-7 יש שיער קצר באיזור הנמוך של העורף. כלומר, בסוף הגב. זה לא אסתטי ושאלתי היא האם ניתן להסיר זאת בגיל כזה? אם כן, היכן? תודה רבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מאיר כהן05/07/2008נתן להסיר את השיער. פרטים בסעיף הסרת שיער באתר:
www.drcohen.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהונות מחוברותיולי25/06/2008
שלום! אני בת 18 עם אצבעות 2 ו3 מחוברות בשתי הרגליים לא בעצם רק בעור.
רציתי לדעת כמה זמן החלמה מן הניתוח ומהם הסיכונים? האם אתה עושה ניתוח זה? ומהי העלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת בהונות
ד''ר מאיר כהן25/06/2008אורך הניתוח תלוי במידת החיבור של הבהונות והאם צריך שתל עור.
בגילך, נתן לבצע את הניתוח בד"כ בהרדמה מקומית והוא אורך כשעה.
העלות בהרדמה מקומית 12900 שח. במידה וצריך הרדמה כללית העלות גדולה יותר.
פרטים תוכלי למצוא באתר
www.drcohen.co.il
את יכולה לתאם פגישת יעוץ בטל' 0526007474* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידהיפתח23/06/2008
שלום, בני נולד עם כתם לידה אדום ובולט על צווארו, כיום הוא כבר בן 10 אך רציתי לדעת האם נהוג להסיר כתמים גדולים (בסביבות 10 ס"מ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה
ד''ר מאיר כהן24/06/2008הטיפול תלוי בגודל ובמיקום. בצוואר עלולות להיות צלקות לא טובת אחרי ניתוח. אנא פני לייעוץ אישי של מומחה לכירורגיה פלסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקומסטיהמור20/06/2008
אני בן 17 ויש לי בעייה של "גניקומסטיה" - חזה מאוד גדול וזה גורם לי לבעיות רבות אני מתביש להוריד חולצה למרות של לי גוף די טוב כי אני מתאמן ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה אני די מפחד מניתוח האם אפשר להשתמש בטיפול עם תרופתי ולא ניתוח
אשמח אם תעזרו לי , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה
ד''ר מאיר כהן21/06/2008תוכל לקרוא הרבה על אופן הטיפול בסעיף עיצוב חזה בגברים באתר
www.drcohen.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות רגליים מחוברותזהבה19/06/2008
שלום, 2 אצבעות רגליו של בני מחוברות, האם נוהגים לבצע הפרדה של האצבעות אם זה לא כואב? האם ישארו צלקות לא יפות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבעות מחוברות בכף הרגל
ד''ר מאיר כהן21/06/2008הניתוח תלוי במיקום של החיבור ובמידת הנרחבות שלו. בד"כ מקובל להפריד אם זה מפריע לשימוש בכפכפי ים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- skin tagיפעת16/06/2008
מהו הגיל הצעיר ביותר שאפשר להוריד skin tag מבלי לסכן את התינוק ובהרדמה מקומית בלבד?אני מעונינת לעבור הליך זה באופן פרטי ומתלבטת אם לגשת למרפאתך עכשיו (תינוק בן חודש) , אודה על תשובה.
ד''ר מאיר כהן16/06/2008תלוי מה גודל הנגע. אם מדובר בנגע קטן מאוד נתן החל מגיל שנה במקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבני נתלשה חתיכת עור בפניםmamy14/06/2008
אנחנו גרים מזה כשנה בטורונטו, אתמול בני (בן 6)חזר מהצהרון שבבית הספר וסיפר שנפל עליו ילד, באלכסון מהאף כלפי מטה יש ריבוע של בערך ס"מ X ס"מ, טען שירד דם אבל אנחנו לא ראינו כל דם ולא היתה כל התקרשות.
זה לא כמו חתך או שריטה, פשוט בשטח הזה ירד LAYER אחד של עור.
עד היום במצב שהיה נשרט הייתי שמה לו פולידין, גם הפעם עשיתי זאת ונראה לי שעשיתי טעות חמורה, הפולידין צבע את כל האזור.
ממש חוסר אונים כאן עם המערכת הרפואית , לא ברור אם בכלל אפשר להגיע לכירורג פלסטי ואם כן התורים לא ריאליים בכלל.- לפחות חצי שנה
ילד יפה מאוד (אובייקטיבי לחלוטין) ועכשיו ברור שתישאר צלקת בשטח גדול.
אודה על כל עצה ועזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא הוריד את ההצטלקות
mamy15/06/2008מרחתי כ- 20 דקות לפני השינה משחה אנטיביוטית ולא הייתי בטוחה אם להניח פלסטר, כעבור 5 דקות לאחר כיבוי אורות הגיע אליי, אמר שזה פשוט נפל , כל תהליך הריפוי שהחל ביום חמישי הלך.
חוסר האונים כאן שאין רפואה פרטית, ואין למי לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך באף
ד''ר מאיר כהן16/06/2008ממליץ למרוח polysporin למשך 10 ימים (יש בכל בית מרקחת בטורונטו)
אח"כ קרם הגנה מספר 30 פעמיים ביום
למשך שנה
קליניקה מומלצת (יש רפואה פרטית גם בקנדה...) - Avenue Road 199* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהoint polysporin X 3 day
ד''ר מאיר כהן17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדר12/06/2008
שלום רב,
לבני יש שדיים גדולים יחסית לגבר. הוא גם שמנמן, אבל השדיים הם הדבר הכי מוזר אצלו בגוף. הוא בן 14.. האם בגיל כזה ניתן לעשות ניתוח לתיקון הבעיה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה
ד''ר מאיר כהן13/06/2008לבנך יש כנראה גניקומסטיה. פרטים נוספים תוכלי לקרוא בסעיף עיצוב חזה בגברים (בבר הימני) באתר הבא.
www.drcohen.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת אצבעותאלי05/06/2008
היי,
מעוניין במידע לגבי ניתוח זה - סיבוכים אפשריים , סיכויי הצלחה, עלות , זמן החלמה, לאיזה רופא פונים והאם יש שיטות ניתוח שונות? מניח שתישאר צלקת - האם יהיה אסתטי או בעייתי?
שכן בעל חיבור של עור (על סף חיבור מלא) בשתי אצבעות בשתי הרגליים ובגיל 20.
תודה רבה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת אצבעות
ד''ר מאיר כהן06/06/2008סיבוכים - זיהום וחוסר קליטה של שתלי העור.
עלות - תלוי במנתח. מדובר בניתוח האורך כשעה עד שעה וחצי לשתי הרגליים. עלות משוערת כולל הוצאות חדר ניתוח כ 15000 שח.
צלקות - יש ברווח בין האצבעות ובאזור ממנו לוקחים את שתל העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)