מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון צלקתטל04/06/2008
שלום, האם ניתן לתקן צלקות על הפנים לבתי יש צלקת באף בסמוך לנחיר וכן בגבה, הצלקות מאוד מפריעות לה, האם טיפול בצלרקות נעשה באופן פרטי או ניתן דרך קופ"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון צלקת
ד''ר מאיר כהן04/06/2008תיקון של צלקות תלוי במיקום, בגודל ובסוג הצלקת.
תוכל לקרוא פרטים נוספים על אפשרויות הטיפול באתר:
www.drcohen.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקע בגולגולתמאיה01/06/2008
שלום, האם יש אפשרות לתקן שקע בגולגולת לילד בן 7 שנותר עוד משהיה תינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקע בגולגולת
ד''ר מאיר כהן02/06/2008נתן לתקן את השקע. סוג הטיפול תלוי בגודל ובמיקום. יש לפנות לייעוץ אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה לתינוקיפעת26/05/2008
בני נולד זה עתה עם שומה קטנה בצידי האוזן, מאין חתיכת בשר תלויה. נאמר לנו שזהו הליך פלסטי כירוגי פשוט להורידה. מאיזה גיל אפשר והאם חובה בהרדמה כללית או שאפשר מקומית בלבד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר skin tag
ד''ר מאיר כהן27/05/2008לפי התאור זה preauricular skin tag.
אנחנו מסירים נגע כזה בגיל שנה בהרדמה שטחית.
זה הליך פשוט וקצר.
מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעודד25/05/2008
כמה זמן לוקח להחלים לחלוטין מניתוח אף? יש לי אף "נשר" ואני חושב לעבור ניתוח.
כמה זמן מסתובבים עם תחבושת?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח אף
ד''ר מאיר כהן25/05/2008בקווים כלליים:
שבוע גבס (חופש מעבודה)
שבועיים קצת שטפי דם
שלושה שבועות נפיחות פוחתת מאוד
שנה עד קבלת תוצאה סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אוזנייםשלמה20/05/2008
אני רוצה לדעת כמה עולה להצמדת אוזניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע
ד''ר מאיר כהן25/05/2008מחירים נתן לברר באתר
www.drcohen.co.il
בסעיף מחירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריה18/05/2008
שלום רב,
ביתי בת ה-13 סובלת מעודף משקל גדול. רציתי לדעת האם בגילה היא יכולה לעבור שאיבת שומן? אם לא, באיזה גיל הכי מוקדם אפשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנת יתר
ד''ר מאיר כהן18/05/2008הטיפול בהשמנת יתר איננו שאיבת שומן !
תזונה נכונה ופעילות גופנית בלבד יתנו לה פתרון נכון וארוך טווח. אנא פנה לייעוץ של דאטנית מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב14/05/2008
שלום רב,
אני בן 16 ויש לי חזה רך ובולט. ממש כמו שדיים קטנים של אישה. האם יש ניתוח שיכול לסדר את הבעיה. והאם בגילי כבר אפשר לעשות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה
ד''ר מאיר כהן15/05/2008הבעיה שאתה מתאר מכונה גניקומסטיה. לעיתים הפתרון הוא ירידה במשקל במקרים אחרים הטיפול כולל ניתוח ושאיבת שומן. פרטים נוספים תוכל לקרוא באתר:
www.drcohen.co.il
בנושא עיצוב חזה בגברים - גניקומסטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אףיפעת11/05/2008
שלום רב, בני שבר את האף בנ]פילה, האם במסגרת הריפוי ניתן גם לתקן לו את הנזק מבחינה אסתטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר באף
ד''ר מאיר כהן15/05/2008מתי ארע השבר ?
מה הגיל של בנך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות מחוברות ברגלעינב06/05/2008
שלום, האם כדאי להפריד ליחלדה בת 12 האם זה מסוכן ועדיף להשאיר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבעות מחוברות
ד''ר מאיר כהן15/05/2008יש לבצע את הניתוח רק אם הוא מפריע משמעותית לילדה מבחינה אסתטית וחברתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה תחתונההילי04/05/2008
שלום לבתי שפה תחתונה משורבבת קדימה, האם זה קשור למבנה השיניים או שניתן לנתח או לקצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה משורבבת
ד''ר מאיר כהן05/05/2008הגורמים לשפה משורבבת יכולים להיות:
מבנה הלסת
מנח השיניים
חולשת שרירים
בעיה עצבית
יש לבדוק את הילד כדי להגיע לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוני01/05/2008
שלום רב,
אני רוצה לשאול עבור ביתי בת ה15. באיזה גיל הכי מוקדם כדאי לעבור ניתוח להגדלת חזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר מאיר כהן02/05/2008לאחר השלמת הבגרות המינית. ברוב המקרים, לא לפני גיל 18 וגם אז עדיף להמתין לפחות לשנות העשרים המוקדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמדת אוזנייםגלי28/04/2008
רציתי לשאול מאיזה גיל ילד יכול לעבור ניתוח הצמדת אוזניים. בני בן ה-5 סובל מאוד מאוזניים בולטות, וחשבנו לקחת אותו לניתוח בפרופורציה, אבל בעלי טוען שהוא צעיר מדי. מה עלינו לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמדת אפרכסות
ד''ר מאיר כהן28/04/2008מקובל בצע ניתוח מסוג זה מגיל שש שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרי27/04/2008
שלום רב,
אני בת 16 ויש לי אף כפתור.
אני רוצה לעבור ניתוח פלסטי דחוף ויש לי שתי שאלות חשובות:
1. כמה זמן מהניתוח יקח עד שהאף יחלים ולא יראה שעברתי ניתוח?
2. כמה זה עולה בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר מאיר כהן28/04/2008זמן ההחלמה מניתוח אף הוא בטווח הקצר שבוע. התוצאה מתחילה להראות בשלומות אחרי 3 חודשים בתהליך הנמשך שנה.
עלות הניתוחים תוכלי לבדוק במחירון שבאתר הבא:
www.drcohen.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות מעוותותאביבה24/04/2008
שלום רב, האם נוהגים לתקן מומים פלסטיים בתץינוקות או שממתינים לגיל מבוגר יורת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר כהן24/04/2008תלוי מה הבעיה והאם יש לה השלכות אסתטיות ו/או תפקודיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזן שלישיתאורנית21/04/2008
שלום רב, בתי בת חודש, יש לה אוזן שלישית באיזור הלחי אני מעוניינת לנתח אותה ללא צלקות, האם כדאי בגיל הזה או מאוחר יורת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר skin TAG ?
ד''ר מאיר כהן23/04/2008אני מניח שמדובר ב SKIN TAG עם סחוס ועור. מקובל להסיר נגע כזה בניתוח קצר בהרדמה כללית בגיל שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)