מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרועי19/10/2008
שלום רב, יש לי שאלה שמעניינת אותי: מהו הניתוח הפלסטי הכי נפוץ שעושים כיום ילדים קטנים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר כהן23/10/2008הניתוח הנפוץ ביותר עד גיל 6 שנים הוא הסרת שומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדגנית15/10/2008
שלום רב, לבני בן ה-16 היה אקנה קשה. כיום יוצאים לי עדיין פצעים אבל לא בתדירות גבוהה מאוד. רציתי לדעת אילו טיפולים יכולים לעזור לו להעלים את החורים והכתמים בפנים? האם לייזר יעזור? מה עוד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות מפצעי בגרות
ד''ר מאיר כהן18/10/2008ניתן לשפר מאוד את מראה הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Port Wine Stainsמיכאל11/10/2008
שלום, רציתי לברר לבי טיפול בהמנגאומה לטינוקות. אלו מרפאות מומלצות בארץ לטיפול לייזר ואילו סוגי לייזר קיימים בארץ לטיפול זה. חוץ מביה"ח השרון (ד"ר לפידות)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה
ד''ר מאיר כהן11/10/2008צריל להבדיל בין המנגיומות ל port wine stains
אלא שני דברים שונים והטיפול בהתאם.
למיטב ידעתי, רוב טיפולי הלייזר בכתם פורט בילדים נעשים על ידי דר' לפידות בבית חולים השרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת השתנה עקומהעדן10/10/2008
בני בן שתים וארבע שרק עתה נגמל בעלי העיר את תשומת ליבי שהבן משתין עם הטיה שמאלה כלומר כיוון קשת ההשתנה יותר שמאלה מעט וכאשר לחץ השתן גובר הוא זז טיפה ימינה אך לא ישר ממש האם יש סיבה לדאגה ומה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליכם להתייעץ עם אורולוג ילדים
ד''ר מאיר כהן11/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנדב05/10/2008
היי, אני בן 17 ויש לי חברה שמנה בת 15. היא מנסה כל הזמן לעשות דיאטה ולא מצליחה. רציתי לדעת מאיזה גיל מותר לעשות שאיבת שומן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר מאיר כהן07/10/2008שאיבת שומן איננה פתרון להשמנה. בגיל 15 ממליץ לפנות לייעוץ מקצועי של דיאטן/נית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטיסשלומית29/09/2008
שלום אני שלומית ואני בת 14, לאחרונה נוצר לי פסים בגב אשר דומים מאוד לצלוליטיס הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות צלוליטיס בגב ובכלל צלוליטיס לנערה בת 14 ? ומה אפשר לעשות נגד זה ? בתודה מראש שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים בגב
ד''ר מאיר כהן04/10/2008במידה ויש שינוי במשקל הגוף, רצוי להיות בתחום המשקל התקין בהתאם לגובה.
מלבד זה, הטיפול היחיד שאני מאמין בו הוא LPG.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שלומית08/10/2008אני בת 14 גובהי הוא 1.70 ואני שוקל 61 ק"ג זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל
ד''ר מאיר כהן11/10/2008ה BMI שלך הוא 21 כך שאת בטווח המשקל הרצוי בהתאם לגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאחת22/09/2008
בגיל 17 עשיתי זריקת סיליקון לעיבוי בשפתיים מאז יש לי פחדים מהחומר שכיביכול נמצא בשפתיים האם יש מה בכך?עבר מאז כ4 שנים, ולכמה זמן זה מחזיק? יש לציין שעשיתי את זה על דעת עצמי מבלי להתייעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת סיליקון
ד''ר מאיר כהן26/09/2008אין סיבה לחשוש. חשוב לציין את הטיפול שעברת בסילקיון במדה ותעברי טיפול נוסף בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין מסובבמ.21/09/2008
יש לי תינוק בן 4 חודשים. את הברית הוא עבר ע"י רופא אורולוג בכיר, שהפנה את תשומת ליבנו לכך שלילד יש פין מסובב, ואמר כי בגיל שנה, אם נרצה, יצטרך לעבור ניתוח קוסמטי. מהן ההשלכות של פין מסובב? מהן השלכות הניתוח? אשמח לקבל מידע בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליכם לפנות לייעוץ אורולוג ילדים
ד''ר מאיר כהן22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוני17/09/2008
שלום לך היתי מעוניןן לדעת כמה דברים בבקשה: יש לי פנים צרות וסנטר נפול היתי מעונין לדעת אם אפשרי להשתיל איזה חומר כלשהוא בכדי לתת לפנים מראה יותר רחבב בקו הלסת [או הזרקהאו השתלה] דרך אגב אני כבן 18 בתוודה מראששש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר
ד''ר מאיר כהן22/09/2008נתן לשנות את צורת הסנטר. הטיפול תלוי בסוג הבעיה. כמובן שזה דורש פגישה והערכה. אתה יכול לקרוא על האפשרויות באתר:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילך14/09/2008
שלום רב, אני בסה"כ מרוצה מהגוף שלי (נמצאת במשקל תקין) הבעיה מאז ומתמיד הם הזרועות שלי!! הם נורא שמנות וזה מטריד אותי ברמות.... יש מה לעשות??? האם יש ניתוחים להצרת זרועות? אני בת 16. תודה מראש ויום מקסים לכל הפורום :) לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות
ד''ר מאיר כהן14/09/2008הניתוח היחידי שיש משאיר צלקות מכערות ולכן לא טוב.
הטיפול האפשרי היחידי הוא LPG
גם זה לא נותן תוצאה קבועה ודורש טיפול אחזקה בהתאם לתגובת הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלון10/09/2008
שלום רב, האם כיום ישנם ניתוחים להשתלת חזה יפה ושרירי לגבר? אם כן, באיזה גיל ניתן לעשות זאת וכמה זה עולה בערך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה שרירי
ד''ר מאיר כהן14/09/2008כן זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון אףגלית07/09/2008
מה הגיל הצעיר ביותר שמומלץ? ביתי בת ה-12 התחילה ללחוץ. הסברתי לה שכל עוד גדלים זה לא נכון לעשות ושנחכה. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
ד''ר מאיר כהן26/09/2008לא לפני גיל 16 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפה שסועה בצורה קלה מאדהילה03/09/2008
שלום, בתי בת השבועיים נולדה עם שפה שסועה בצורה קלה מאד . בבי"ח הגדירו זאת במונח "נוץ'" (noch) היא אוכלת בצורה תקינה לחלוטין (הנקה) והובהר לי שאין לה כל בעיה בחיך והכל תקין גם במערכת השיניים וכל החיך שלה שלם, רק יש לה שסע קטן מאד בשפה העליונה המצריך טיפול פלסטי בלבד. למרות שזוהי אולי בשורה טובה ומנחמת, מאז היוולדה אני שבורה נפשית ובוכה רבות. אין לנו שום רקע של שפות או חך שסוע במשפחתנו. אנחנו משפחה בריאה לחלוטין, איני מעשנת כלל והקפדתי לקחת ויטמינים בתקופת ההריון. אני מתפלאה גם שלא עלו על התופעה בעת הסקירות שביצעתי ואכן ביצעתי סקירות אצל רופאים מומחים במרפאה פרטית. נמסר לי כי בתי תצטרך לעבור תיקון ניתוחי פלסטי לשפה בגיל 3 חודשים. אני חרדה מאד מהתהליך הכירורגי ומכך שבתי הקטנה תישאר מצולקת. האם הניתוח בד"כ זוכה לאחוזי הצלחה גבוהים, למרות הגיל הצעיר של המנותחים ? האם הצלקת תיטשטש עם הזמן ? האם צפויים לה חיים תקינים בריאים ורגילים אח"כ ? אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה שסועה
ד''ר מאיר כהן14/09/2008אין סיבה לבכי ודאגה. התצאות בסוג הבעיה שתארת הן בדרך כלל מצויינות. אם תרצי נוכל לקשר אותך עם הורים שלהם ילדים עם בעיה (קטנה) כזו דומה. כמו כן, אין סיבה למהר לבצע את הניתוח בגיל 3 חודשים. אפשר גם בגיל שנה ואף מאוחר יותר. דרך אגב, קשה או כמעט בלתי אפשרי לזהות בעיה זעירה כזו בבדיקת על קול.
מזל טוב, יש לשדר רק אופטימיות ושמחה לילדה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לנערהקרן31/08/2008
הבת של בת 12, סובלת משיעור יתר על הידיים וקצת על הבטן והגב. באיזה גיל ניתן להתחיל להסיר עם לייזר? היא רוצה לדעת, מנדנת כל הזמן. לדעתי, השיעור שיש לה הוא לא יפה אומנם, אבל בטח לא משהו שבגללו צריכים להסתכן עם לייזר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מאיר כהן01/09/2008שיעור היא בעיה המטרידה בנות רבות בגיל ההתבגרות. נתן להסיר את השיער בלייזר. הסיכונים מועטים. בשלב ראשון, נתן לשפר את המראה באמצעים יותר פשוטים וזולים כמו שעווה או מיכשור התולש את השערות (אפיליידי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות ילידםאמא27/08/2008
בני עבר תאונה בבית נשברה עליו דלת מזכוכית הוא עבר תפרים בלחי וביד בעוד שבוע מוציאים לו את התפרים שאלותי הם: 1- האם משנה הייכן מורידים את התפרים מבחינת הצלקת?(בה"ח או קופ"ח ) 2-האם ניתן להעלים לטשטש צלקת בקוטר מסויים מהפנים. 3-והאם בכלל ניתן להעלים ולשטשטש צלקות לילדים בפנים ביד ובבטן לאחר ניתוחים שעברו או תפרים בגין חתכים. אני לא רגועה מבחינת הפנים אנא תשובתך.. תודה רבה אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים
ד''ר מאיר כהן28/08/2008לא נתן להעלים את הסמנים שמשאיר חתך של העור.
נתן לשפר אותם באמצעות:
משחת קלוקט
מניעת חשיפה לשמש שנה מהפציעה
הזמן הוא החבר הטוב ביותר של הצלקות והן משתפרות גם ללא טיפול. בילדים זה יכול לקחת כמה שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)