מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת חזה לנערה צעירהבנימין02/06/2009
שלום רב. הבת שלי מציקה לי ולאשתי שהיא רוצה לעבור ניתוח הקטנת חזה. החזה שלה אכן גדול יחסית למימדי גופה, אך אנחנו חוששים שמא גילה הצעיר (היא בת 16 וחצי) זה יפגע בה ובהתפתחות שלה בצורה כלשהיא.
מי צודק, אנחנו או היא? ובלי קשר לצדק, האם להרשות לה לעבור ניתוח כזה או לא?
תודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר מאיר כהן03/06/2009ההחלטה לגבי ניתוח תלויה בחומרת הבעיה ובמשקל הנפשי שלה.
צריך לזכור שניתוח הקטנת חזה מותיר צלקות. זה עשוי לצנן את ההתלהבות של בתכם. כדי שתגשו עמה לייעוץ של מומחה לכירורגיה פלסטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום הבן שלי נולד עם סטורג ווברסמדר26/05/2009
השאלה שלי היא יש לו תור בקרוב ללייזר בבית חולים השרון אני את האמת קצת חוששת מההרדמות אפילו שהוא עבר מספר ניתוחים בעין בהרדמה כללית אבל האם יש סיכונים ללייזר ועם יש טיפול יותר מהיר כי הרופא אמר לי שזה אמור להיות 8 טיפולים והוא בן4 עוד מעט והסברתי לו והוא ממש מפחד האם זה עוזר בסופו של דבר ואם יש לזה השלכות בעתיד וכמה זמן הוא משך טיפול1 אני אשמח לתגובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר מאיר כהן28/05/2009למיטב ידעתי זה הטיפול היחידי המתאים.
את כל השאלות יש להפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמעין25/05/2009
הבן שלי נולד עם שומה\ חתיכת עור קטנה באוזן ימין ...
מחדר הלידה עוד אמרו שזה ממש לא בעיה להוריד לו את זה ואפילו שקלו להוריד בבית חולים.. אבל רצו שאעשה איזה אולטרסאונד כליות כדי לראות שזה לא שייך...ב"ה זה לא..
עכשיו הוא בן שנה וחצי וכל הזמן "מורחים" אותנו ולא רוצים עוד להוריד .. כל רופא אומר משהו אחר...
רציתי לדעת מה באמת אומרים והאם אפשר כבר להתעקש ולהוריד לו את זה??.. זה לא כזה מפריע אבל אני לא רוצה שזה יגיע לגיל שיפריע .. ונמאס לי לענות לאנשים על ":מה זה?!"
גם מאד רציתי לדעת מה עושים בידיוק כי הרופא אמר שזה רק הרדמה מקומית ובמרפאה עצמה...
אשמח מאד לתגובה:)
השומה נמצאת על התנוך והיא ממש על חתיכת עור דקיקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר skin tag
ד''ר מאיר כהן28/05/2009סרח עור מסוג זה מסירים בניתוח קצר.
לברור אנא קבעי תבנך תור בשניידר במרפאת פלסטיקה בטל 039253210* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום- שאלה נוספת בקשר לזה
מעין22/06/2009הסרתי לבני שבוע שעבר לבני את חתיכת העור מתנוך האוזן.. זה באמת היה פשוט מאד וללא שום תופעות..
השאלה היא, הרופא שם לבני מיד לאחר מכן חומר שחור
שעד היום (שבוע) לא עבר.. מה זה החומר הזה??
זה נראה מלוכלך כמו סוג של טוש לורד, יש אפשרות להוריד את זה? למשל עם אלכוהול או משהו כזה???-- זה לא רק על הגלד אלא גם מרוח כזה מסביב
כי בשום מקלחת מאז זה לא ירד והוא התקלח כל יום- תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלו קוט - מתי להשתמש ?נדב10/05/2009
שאלה לגבי מניעת צלקת:
מדובר בתינוק בן שנה וחצי שנפל ונפצע בסנטר, הסנטר השתשפש ונחתך באורך של 2 ס"מ, לאחר הפציעה נוצר גלד עגול בקוטר של 2 ס"מ שבמרכזו חתך ישר.
כיום, לאחר שבוע וחצי,ישנו אזור אדום אגול (עור חדש) ושאריות אחרונות של גלד במרכז (לאורך החתך).
האם אפשר להשתמש בקלו קוט, או שיש עוד לחכות ?
האם שימוש מוקדם מדי בקלו קוט מזיק ?
האם יש משחה אחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוקט
ד''ר מאיר כהן28/05/2009קלוקט מתאים שלושה שבועות מהפציעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PORT WINE STAINמיטל09/05/2009
ביתי בת השנה עברה לפני מס' ימים טיפול בלייזר בפעם הראשונה (ביד), אחרי הטיפול רק הסבירו לנו שיש צורך במריחת משחה ושנתראה בטיפול הבא ולא ניתן הסבר למה לצפות אחרי הטיפול. אך היום היד נראית עם שלפוחיות ועם פצעים האם זה נורמאלי? אשמח לקבל קצת מידע לגבי ההמשך למה לצפות. כמו כן נאמר לי ע"י רופאת ילדים שהילדה לא תוכל ללכת עם חולצה קצרה עד שתסיים את כל טיפולי הלייזר, האם זה נכון? המראה של היד לא נראה ממש טוב אך לפי דעתי זה לא כואב לה כי הילדה מתנהגת כרגיל. אשמח לדעת אחרי כמה זמן אחרי כל טיפול היד מתאוששת? המידע באינטרנט לגבי אחרי הטיפול דל, אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלייזר
ד''ר מאיר כהן09/05/2009הטיפול תלוי בסוג הלייזר. במקרה שאת מתארת יש לפנות לרופא המטפל לשם קבלת הנחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPORT WINE STAIN
מיטל10/05/2009פניתי לרופא הילדים של ביתי ונאמר לי שזו המטרה של הטיפול שהעור יתחלף ויתקלף. בנוסף נאמר לי שהילדה צריכה ללבוש רק שרוול ארוך, האם ניתן לכסות את היד המטופלת בתחבושת כדי שתוכל ללבוש חולצה קצרה? והאם זו צריכה להיות ההתנהלות עד סיום הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד''ר מאיר כהן11/05/2009תחבושת אלסטית אטומה זו אפשרות. ממליץ לקבל תשובות מדויקות ממי שבצע את טיפול הלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר להמנגיומהמון04/05/2009
הבת שלי עברה ניתוח המנגיומה בשפה תחתונה בפה ונשאר צבע השפה אדום האם ניתן לטפל בלייזר ומה אחוז ההצלחה שהצבע ייעלם כי היא צריכה לכנס לגן השנה הבאה ואני מפחדת שזה ישפיע עליה כי כולם שואלים מה יש לה בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא צרפי תמונה
ד''ר מאיר כהן04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמדת אוזנייםדנה אטיאס08/04/2009
שלום רב,
לפני מס' שנים עברתי ניתוח להצמדת אוזניים, לאחר זמן אוזן שמאל נפתחה קצת,
השאלה שלי היא- האם אפשר לעבור ניתוח נוסף בכדי להצמיד את אוזן שמאל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ד''ר מאיר כהן12/04/2009אפשר לתקן. זה די פשוט. מציע לפנות קודם למי שבצע את הניתוח הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפרכסת ימנית חצי סגורהאור07/04/2009
בתי נולדה עם אפרכסת ימנית חצי סגורה. כלומר, על ידי זה, היא קטנה יותר ביחס לאפרכסת הימנית. כתוצאה מכך, ישנה ירידת שמיעה של 60% באוזן זו. קיימת תעלה.
לשאלתי, מתי ניתן לנתח? בעבר הסבירו לנו כי מדובר בניתוח שנעשה בגיל 7-8 ולא לפני כן וכן שהשחזור של האוזן מבוצע מהסחוס של הילדה שנמצא מתחת לחזה. ההסבר הזה ניתן לנו לפני כשנתיים וחצי. האם יש שינויים בתחום הניתוחים הפלסטיים בנושא.
במהלך השנים לא התעמקנו בנושא וכיום, שהילדה יותר גדולה אנו מתחילים להתעניין בנושא.
אשמח לקבל עדכונים בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרכסת
ד''ר מאיר כהן07/04/2009אין שינויים גדולים בתחום. ההסבר שקבלתם עדיין בתוקף.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנגיומה בשפה תחתונה בפהמון01/04/2009
שלום
הבת שלי בת שנתיים וחצי עברה ניתוח לפני שישה חודשים בבית חולים שניידר להסרת המנגיומה הניתוח עברה אותו פעמיים כי התפרים נפתחו והיתה צריכה עוד ניתוח לתיקון הניתוח השני התוצאה היתה יותר יפה אבל עכשיו אני רואה קצת נפיחות או לייתר דיוק בליטה בצד אחד מהשפה השפה עדיין אדומה מאוד האם יש תיקון גם להפחית מהצבע ומה אחוז ההצלחה .
מה שמפחיד אותי האם יש סיכוי שההמנגיומה תחזור בגיל הזה עוד פעם .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה
ד''ר מאיר כהן01/04/2009לעיתים לא נתן להסיר את כל ההמגיומה בניתוח הראשון. כנראה שמדובר בשארית קטנה. אנא שוחחו על כך עם המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לסגירת צלקת בראשו של ילד בן 4רוני22/03/2009
שלום רב, לפני 3 שנים עבר בני ניתוח לב פתוח. בזמן הניתוח נגרמה לו כוויה ממקור לא ברור בקרקפת. הכוויה גרמה לכך שהאיזור הצלקתי נשאר ללא שיער. מדובר בצלקת בגודל של כ-5 ס"מ על 2.5 ס"מ. אנחנו מחפשים רופא פלסטי שמתמחה בניתוחים מהסוג הזה על מנת להתייעץ איך ומתי לבצע את הניתוח. האם יש המלצות? טיפים וכו'? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מאיר כהן22/03/2009צלקת כזו נתן לרוב לסגור ראשונית בשלב אחד. לעתים יש צורך במותחן ואז הניתוח נעשה בשני שלבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי?
רוני22/03/2009האם מומלץ לעשות את הניתוח בשנה, שנתיים הקרובות או לחכות לגיל 17,18?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן לניתוח
ד''ר מאיר כהן01/04/2009מומלץ לבצע את הניתוח כאשר מפריע מבחינה אסתטית למטופל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנוכי אוזניים מקופלותאוסנת19/03/2009
שלום רב, בני בן חמישה שבועות, נולד בלידה רגילה. עוד בבית החולים שמנו לב שתנוכי האוזניים שלו מקופלות פנימה, כששאלנו את הצוות הרפואי אמרו לנו ש"זה יעבור". כאמור, עברו חמישה שבועות, האוזניים נותרו כפי שהיו. האם אפשר לעשות משהו שיביא לידי שיפור עוד בגיל הזה..? האם שימוש בסרט הדבקה יכול להיות יעיל בגיל זה??? מצפה לתשובתך, תודה מראש, אסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנוכים מקופלים
ד''ר מאיר כהן19/03/2009בתנוכים אין סחוס ולכן הדבקה לא עוזרת בדרך כלל. כמו כן, בגיל 5 שבועות הדבקה פחות משפיעה. ממליץ לא לעשות כלום לפני כתה א'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידה בין הגבותענבל07/03/2009
שלום רב, בתי בת שמונה חודשים, נולדה עם כתם לידה בין הגבות. איזה סוג של כתם יש לה? והאם יש לטפל בו,כיצד ובאיזה גיל? או שקיים סיכוי שהכתם יעלם לבד? ברצוני לציין שלמשפחתי יש עבר עם כתמי לידה דומים ולכולם זה עבר תודה רבה ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מצרפים קובץ עם תמונה?
ענבל07/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם בין הגבות
ד''ר מאיר כהן08/03/2009לפי התמונה, מדובר בנגע של כלי דם עם מרכיב שטחי (קפילרי). נגעים מסוג זה נעלמים בדרך כלל ללא טיפול במהלך שלוש השנים הראשונות לחיים. במידה ולא נעלם, נתן לשפר עם לייזר לכלי דם החל מגיל 3 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל08/03/2009תןדה רבה על תגובתך המהירה, ערב טוב, ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה מהקרקרפת לילד בן 7בלה25/02/2009
שלום ד"ר כהן. לבני, בן 7 יש שומה על הקרקפת שהוחלט להסירה לאחר מעקב אצל רופא עור. האם ניתן להסיר את השומה בעזרת לייזר והאם אפשר להמנע מהרדמה כללית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה בקרקפת
ד''ר מאיר כהן25/02/2009שומות כאלו מסירים בניתוח בהרדמה כללית עד גיל 11.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמות נפוחות..ירין23/02/2009
היי קוראים לי ירין ואני נער בן 13 וחצי. יש לי בעיה של פטמות נפוחות, הלכתי למס' רופאים בעניין והם אמרו לי שזה נורמלי וזה טבעי לגיל ההתבגרות. אבל לי זה ממש מפריע, זה יחסית ממש נפוח, אני מתבייש להוריד חולצה בים ובבריכה בגלל זה, אני הולך כפוף בגלל שאני מנסה להסתיר את זה. שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שפעם היה לו, והוא קיבל מרופא מן משחה שמורחים על המקום וזה מתרפא. ומהרופאים אני שמעתי שאפשר לעשות בגיל מאוחר יותר ניתוח בשביל להקטין את הנפח של הפטמות. אני אשמח למענה ולעוד מידע בנושא כי זה ממש מפריע לי ואני מתבייש. תודה מראש, ירין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות
ד''ר מאיר כהן25/02/2009מציע להמתין לגיל 15 ואז נתן לשקול ניתוח. בינתיים כדאי לפנות לייעוץ רופא המשפחה שיפנה אותך לאנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות נפוחות
תומר24/09/2009שלום אצלי הבעיה קיימת מגיל 12 וחצי-13 והיום אני כבר בן 16 והבעיה עדיין לא נפתרה זה כבר ממש מעיק על חיי היום יום..אפשר לקבל עוד דרכים?אני דיי חושש מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקומסטיה
ד''ר מאיר כהן26/09/2009מדובר בגניקומסטיה, עליך לפנות למומחה לכירורגיה פלסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה בפניםשרית19/02/2009
בתי בת 14. יש לה שומה חומה בולטת מעל פני השטח בצדי הפנים, בקוו השיער בסמוך לאוזן. מעונינים בהסרת שומה מסיבות קוסמטיות. מספר שאלות: 1. האם ניתן בגיל כזה לעשות ניתוח להסרת השומה? 2. האם הניתוח מבוצע בהרדמה חלקית או מלאה? 3. האם יש סיכון לפגיעה בעצבי פנים? 4. האם מבוצעים תפרים בהסרה? 5. מה משך ההגלדה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
ד''ר מאיר כהן22/02/2009קשה לענות ללא צרוף תמונה או בדיקה אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)