מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- עזרה בבקשה!!!!!גלית11/04/2011
האם הצמחים הללו מטפלים באמנוריאה?
dang gui3.6
bai shao 14.4
fu ling 4.8
ze xie 9.6
chuan xiong 3.6
mu dan pi 3
zhi zi 2.4
gui zhi 1.6
tao ren 1.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה!!!!! - תגובה
אסף פלדמן11/04/2011היי גלית,
התשובה היא כן, במידה והפורמולה הותאמה לך באופן אישי על ידי מטפל שבדק אותך. הצמחים עשויים להתאים למקרה של אמנוראה, אך לא לכל מקרה - לכן ציינתי שדרושה כאן אבחנה של מטפל מוסמך בצמחי מרפא סיניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגליתדנה06/04/2011
הפורמולה הראשונה מהווה תמצית של BA ZHEN TANG ומחזקת צ'י ודם
מה זאת אומרת "מחזקת דם וצ'י????????
מה קשור דם וצ'י לאמנוריאה?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית - תגובה
גלית גליל06/04/2011דנה,
צ'י ודם הם חומרים שלעתים נחלשים על פי הרפואה סינית ואז נרצה להזינם חזרה.
לשאלות נוספות בבקשה פני למטפל האישי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה לגליתדנה05/04/2011
המטפלת נתנה לי 2 פורמולות לאמנוריאה
האם הפורמולות:
WOMENS PRECIOUS
RELAXED WONDERED
יחזירו לי את הווסת??????
את מכירה את הפורמולות הללו?????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה לגלית - תגובה
גלית גליל05/04/2011דנה שלום,
הפורמולה הראשונה מהווה תמצית של BA ZHEN TANG ומחזקת צ'י ודם, כך שיכולה לעזור במקרים מסויימים של אמנוראה.
את שם הפורמולה השנייה לא מכירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגליתדנה04/04/2011
ירדתי לBMI 18
והפסיק לי הווסת למשך שנה וחצי!!!!!!!!!!
עכשיו עליתי 6 קילו במשקל
עליתי מלא!!!!!!!!!!
ועדיין לא חזר לי המחזור !!!!!!!!
מה אני אעשה??????????
עכשיו אני ארד במשקל?????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגלית - תגובה
גלית גליל04/04/2011ראי תשובתי בשאלתך השנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגלית גלילדנה04/04/2011
הפסיק לי הוסת מתי שירדתי במשקל
ירדתי לBMI 18
ועשיו עליתי 6 ק"ג!!!!!!!!
ועדיין יש לי אמנוריאה!!!!
אך עליתי במשקל מלא!!!
האם הפורמולות:
WOMENS PRECIOUS
RELAXED WONDERED
יחזירו לי את הווסת??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית גליל - תגובה
גלית גליל04/04/2011התאמת פורמולות צמחים סינים דורשת אבחנה מדוייקת.
ממליצה לך לקבוע פגישה עם מטפל על מנת לקבל טיפול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריש דם ברחםיעל01/04/2011
שלום רב,
לאחר היריון ולידה, נמצא קריש דם ברחם. ניתנו כדורים שמסייעים להתכווצות הרחם, ונאמר שאם הם לא יעזרו ייתכן שתידרש גרידה. שאלתי היא- האם ניתן לגרום לכיווץ הרחם ולפליטת קריש הדם באמצעות דיקור סיני, וכך להימנע מגרידה?
תודה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם ברחם - תגובה
גלית גליל01/04/2011יעל שלום,
אכן יש צמחים ברפואה הסינית שעשויים לעזור ובהחלט שווה לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם ודיקור סיניחן27/03/2011
שלום
יש לי מחזורים קצרים ואני שומרת טהרה ולפיכך יש לי בעייה של ביוץ מוקדם (ביוץ שעלול להיות לפני הטבילה במקווה -> פספוס הביוץ)
בחודש האחרון התחלתי דיקור סיני (פעם אחת סביב הביוץ ופעם נוספת ממש בסמוך לסיום הדימום הווסתי) והביוץ יצא לי ביום המחזור ה-11 בעוד שחודש קודם הוא יצא לי ביום ה-13.
רציתי לדעת אם יש סיכוי שהדיקור הקדים לי את הביוץ?
האם דיקור יכול לדחות את הביוץ?
ברצוני לציין שתמיד היו לי מחזורים קצרים וגם שאני מטופלת בדיקור אצל מדקרת שהיא מומחית לפריון (החודש התחלתי גם לקחת צמחים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם ודיקור סיני - תגובה
אסף פלדמן27/03/2011שלום יעלה,
שינויים במחזור החודשי לכאן ולכאן יתכנו לאחר התחלת טיפול בדיקור, ממליץ לך להתעייץ עם המטפלת שלך, אני בטוח שהיא תוכל לתת לך תשובה על סמך ההיכרות איתך.
לרוב לוקח בין 2-3 מחזורים על מנת להרגיש שינוי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטביליוםשלומית הר נוי24/03/2011
טוב? מועיל?
בהריון מותר? או שיש סיכון?
(סטביליום - ההרכב :חומצות אמינו וחומצות שומן דגים, שמן מן הצומח , סלניום וויטמין E).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטביליום - תגובה
גלית גליל24/03/2011מיכל,
התוסף אינו שייך לרפאוה הסינית.
יש להתיעץ עם המכון הטרטולוגי בטלפון 02-6243669,02-6243663.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים עם גלולותשיר14/03/2011
שלום רב,
עברתי הפלה לפני 3 שבועות . עוד לא הספקתי ללכת לבדיקה גיניקולוגית לביקורת מאחר וקיבלתי מחזור .
התחלתי לקחת גלולות מסוג מרסילון. הדימום עדין ממשיך כבר שבוע
ולא מראה סימנים של סיום.
האם זה הגיוני דימום כ"כ ארוך ??
האם זה בגלל ההפלה ??
פעם אחרונה שלקחתי גלולות היה לפני 10 שנים.
אני בת 34 + 2 ילדים עם מחזור סדיר
אודה על תשובה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים עם גלולות - תגובה
אסף פלדמן16/03/2011שלום,
סביר להניח שזה בגלל ההפלה, יש לגשת לרופא לביקורת והוא יוכל לתת לך תשובה מקצועית.
במידה ותהי מעוניינת בכך, לרפואה הסינית אפשרות לעזור לך ל"השתקם" מההפלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום רצוף כמה שבועות אצל בתימיכל13/03/2011
בס"ד
לכבוד גברת גלית גליל ומר אסף פלדמן,
שלום רב.
בתי בת השבע עשרה, מקבלת מחזור לפעמים אחרי חודש או חודשיים וכו'. בזמן האחרון היה לה דימום קל כמה שבועות רצוף, לא ממש כל יום אבל אי אפשר לאמר שהיה יום שזה פסק לגמרי, אמרתי לה שאני זוכרת דברים כאלה אצלי גם כשהייתי בגילה. אין לה כל כך כח להתחיל עכשיו ללכת לבדיקות. התקשרתי לרופאת משפחה והיא אמרה שהמחזור מושפע מהמון דברים, למשל, הצטננויות למשל, היה לבתי נתוח אדנואידים לפני כמה חודשים, למשל מתח לימודי או אישי וכו'. בקיצור, זה כמובן, קשה לבתי שיש לה דימום עכשיו כמה שבועות רצוף. רציתי לשאול איך הרפואה הסינית מתייחסת לנושא והאם היא יכולה לעזור בנושא?
תודה
בכבוד רב
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום רצוף כמה שבועות אצל בתי - תגובה
גלית גליל13/03/2011מיכל שלום,
על מנת לוודא שהדימום לא דורש התערבות מיידית, כדאי שביתך תיבדק ע"י רופא נשים
אני מאמינה שטיפול מסודר בדיקור עם צמחים 'יתקן' את המצב.
דימום לאורך זמן יכול מאוד להחליש ולכן ממש לא לחכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי משמעותי בבדיקות הורמונליותViki09/12/2010
שלום!
אני בת 32 לא בהריון,מטופלת בדיקור סיני במרפאת מכבי.
הסיבה: העדר וסת.
אחרי 17 טיפולים יש לי שינוי משמעותי בבדיקות הורמונליות:
TSH עלה מ 0.97 ל 1.51
Prolactine עלה מ 78 ל93
LH - Luteinizing Hormone עלה מ 0.5 ל 2.4
FSH עלה מ 3.4 ל 4.3
Estradiol (E2) עלה מ 200 ל 313
Progesterone עלה מ 0.9 ל 2.1
estosterone Total נשאר 2 - ללא שינוי
DHEA-S עלה מ 1.93 ל 2
תוצאות כאלה יש לי פעם ראשונה משנת 2001
במרפאה אומרים שהגוף מגיב טוב לטיפולים האלה ושאני צריכה עוד סידרה.
האם אני באמת יכולה להאמין לזה, והאם אני כן צריכה עוד סדרה?
האם אני קרובה כבר לתוצאות הנורמליות ויש סיכוי שיופיע וסת טבעי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי משמעותי בבדיקות הורמונליות - תגובה
גלית גליל13/12/2010ויקי שלום,
מכיוון שאני לא יודעת מה בדיוק הסינדרומים איתם הגעת לדיקור, מה הדיקור/צמחים שקיבלת ובאיזה שלב של המחזור עשית את הבדיקה, יהיה חסר אחריות מבחינתי להתיחס לבדיקת הדם הספציפית.
אני מציעה שתיגשי עם בדיקת הדם אל המדקר שלך. מאוד חשוב שהוא יהיה כזה שאת סומכת עליו.
אני מאמינה (ורואה בקליניקה) שכל אחת מקבלת בסופו של דבר וסת טבעי, אז אין סיבה שתהי יוצאת דופן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה-דיקור לא עזר, מה עוד יש?
Viki10/03/2011שלום!
בהמשך לשאלתי הקודמת,
לאחר 17 טיפולים (כמו שכתבתי בשאלה קודמת)
עשיתי עוד 23 טיפולי דיקור להסדרת וסת. תוצאות היו ללא שינוי למרות ה 23 טיפולים נוספים וכל זה במסגרת מכבי.
עשיתי גם אילטרסאונד עכשיו. פרופסור שהייתי אצלו אמר שאין לי ביוץ בכלל!
אין לי אסטדיול בכלל,יש לי שחלה אחת רק והיא פוליציסטית.
ושאין לי סיכוי לקבל וסת בכלל והאפשרות היחידה שלי להכנס להריון זה טיפולי פוריות.
עזבתי לפני שבוע את טיפולי הדיקור כי אני רואה שזה לא עוזר.
אני בת 32.5, בריאה בסך הכל,
והמטרה שלי זה הריון.
האם אין לי מה לנסות יותר ברפואה אלטרנטיבית?
או שבכל זאת יש עוד דברים שאני יכולה לנסות בדרך זו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה-דיקור לא עזר, מה עוד יש? - תגובה
גלית גליל10/03/2011טופלת גם בצמחים סינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור+ צמחים ניסיתי. מה עוד אפשרי?
Viki10/03/2011כן, ניסיתי גם צמחים בשילוב עם דיקור.
מה עוד אפשר לנסות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור+ צמחים ניסיתי. מה עוד אפשרי? - תגובה
גלית גליל13/03/2011אינני יכולה לקבוע דבר שכזה בודאות על גבי פורום, אבל נשמע כי מיצית את היכולות של הרפואה הסינית.
הייתי בודקת את האפשרות לטיפול קונוונציונאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור וצמחיםviki02/03/2011
שלום!
אני בת 32 ללא וסת בכלל.
עשיתי כ 40 טיפולי דיקור.
אומנם עד עכשיו לא קיבלתי וסת אף פעם,
אחרי 20 טיפולים עשיתי בדיקות הורמונליות וראיתי עלייה די משמעותית.
בערך אחרי טיפול מספר 25 התחלתי לשלב צמחים,
וכשאחרי טיפול 40 עשיתי שוב בדיקות, אז ראיתי שחלק מהתוצאות נשארו אותו דבר וחלק אפילו ירד!!!
האם יש מקרים שצמחים עושים את העבודה ההפוכה?!!!!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וצמחים - תגובה
גלית גליל02/03/2011שלום,
בפורמולת צמחים משולבים צמחים בהתאם לבעיה עימה הגעת לטיפול. בהתאם לסינדרומים הסינים אותם איבחן המטפל.
אם המטפל איבחן "עודף" ונתן צמחים ל"עודף" ואת בכלל טיפוס של "חוסר", אכן תתקבל תוצאה הפוכה.
מאוד קשה לשגות באבחנה ברמה שכזו לכן סביר שהפורמולה לא 'אשמה' בירידה ההורמונים.
שתפי את המטפל בדילמה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור וצמחים - המשך השאלה
viki02/03/2011המטפל איבחן "חוסר" ונתן צמחים ל"חוסר".
פורמולה:
vitex agnus castus+
chamaeliriun loteum+
caulophyllon+
angelica sinensis
30 טיפות פעמים ביום לפני האוכל.
האם נתקלת במקרים שהפורמולה עשתה את ההפך?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור וצמחים - המשך השאלה - תגובה
גלית גליל03/03/2011ברפואה הסינית קיים שיח אברהם אחר, הצמח Man Jing Zi שהוא Vitex Fruit Seed.
לא קיים vitex agnus castus בצמחים הסינים. כן ניתן לרכוש אותו בבתי הטבע בנפרד כצמח מערבי.
Chamaelirium luteum, caulophyllum הם גם צמחים מערביים שלא קיימים ברפואה הסינית.
angelica sinensis נקרא ברפואה הסינית Dang Gui, מקבוצת מחזקי הדם.
הצמחים כולם מחזקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזוראור28/02/2011
אני סובלת באופן קבוע מכאבי מחזור קשים ביותר
מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב מבחינה טבעית?
אני לא אוהבת לקחת משככי כאבים למיניהם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
אסף פלדמן01/03/2011שלום אור,
יש פיתרון לכאבי מחזור, ברפואה הסינית ניתן להבין את הגורם בהם ולטפל. הטיפול נעשה על ידי דיקור וצמחי מרפא סיניים.
אם תרצי התייחסות יותר ספיציפית את יכולה לספר לנו כאן מה גילך, האם את סובלת ממצבים רפואיים נוספים, ופירוט אודות המחזור שלך האם סדיר וכו', והאם יש תופעות נוספות המפריעות לך.
כמובן שאבחנה מלאה ניתן לקבל רק אצל מטפל/ת בפגישה פרונטלית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במחזורירדן לוי20/02/2011
שלום רב אני בחורה בת 42 בריאה המחזור שלי היה באופן כללי מסודר יום מפה יום לשם מחודש דצמבר התחלתי לקבל פעמים בחודש עשיתי בדיקת היריון ויצא שלילי ועשיתי את כל הבדיקות שצריך והכול יצא תקין אך לצערי תופעה זו ממשיכה להיות האם יש איזו בדיקה שאתם יוכלים להמליץ עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במחזור - תגובה
גלית גליל20/02/2011ירדן שלום,
האם התחלת תרופה חדשה בזמן האחרון? האם עשית שינוי בתזונה, או באורח החיים כמו עישון, מקום עבודה, שעות עבודה, מעבר דירה, לחץ בעבודה....?
שאלות אלו ועוד יעזרו לקבוע מה הסיבה למחזור המוקדם או לחילופין לדימום בזמן הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהמירית17/02/2011
אני מנסה להיכנס להריון כבר שנתיים, אני חושבת שניסיתי הכול. עד שהצלחתי להיכנס להריון היו לי הפלות טבעיות (פעמיים!). איך הרפואה הסינית יכולה לסייע לי?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
אסף פלדמן18/02/2011שלום מירית,
תפקיד הרפואה הסינית יהיה לחזק את הגוף שלך ולמנוע מצב של הפלות טבעיות. לאחר פגישה עם מטפל יותאמו לך צמחי מרפא מתאימים ותעברי סידרת טיפולי דיקור העובדים על מערכות הגוף השונות.
לרפואה הסינית הצלחות בתחום זה , ואני ממליץ לך להגיע לטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?