מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- גלולות "טבעיות" נגד הריוןנוני17/09/2009
שלום לכם.
רציתי לדעת האם ישנה דרך טבעית, שאינה כוללת נטילת גלולות נגד הריון מפוצצות הורמונים, לקים יחסי מין ללא אמצעי מניעה ולא להיכנס להריון? תזונה כלשהיא, צמחי מרפא, או כל דבר אחר?
תודה על התשובה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוני
שרון אלישע20/09/2009שלום נוני
לא שמעתי על אמצעי כזה , ניתן לנסות לעקוב אחר מועד הביוץ ע"י מעקב אחר ההפרשות תוך שימוש בערכת ביוץ לזהות שהביוץ עבר .
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתליאל13/09/2009
כיום אני בת 22 מגיל 16.5 לא קיבלתי מחזור באופן ספונטני,ירדתי 20 ק"ג ,אני 168 שוקלת 52
כבר במשקל 57 הפסיק לי המחזור
אני כיום לוקחת גלולות דיאנה (אחרות גורמות לי לכאבים בלתי נסבלים)
תחילה נאמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות אך הבדיקה האחרונה מראה שאין לי שחלות כאלה
אני נורא מודאגת לגבי הפריון שלי
לא בדקתי אם אני מקבלת באופן ספונטני כיוון שאני מקיימת יחסי מין ,אך בין גיל 18-20 לא לקחתי גלולות וכן גם לא קיבלתי(מלבד יום אחד שהמחזור הופיע)
היית במשקל נמוך יותר (48-49)אך עליתי ל-52-53 (הסכמה ביני לבין הדיאטנית שלי)
לא קשה להבחין מדברי שמעורב כאן סיפור של הפרעת אכילה ,אני אוכלת לפי תפריט שקיבלתי מהדיאטנית שלי ,מה עליי לעשות כרגע כדי לדעת בוודאות שהפריון שלי לא ניזוק?
האם יש סיכוי שאני אוכל להכנס להריון ללא באופן טבעי ללא התערבות חיצונית
מה העיצה שלכם כרגע
כיום אני סובלת קצת מבולימיה(פעם בשבוע),נמצאת בטיפול ומנסה כמה שיותר לעזור לעצמי,לוקחת תוספי מזון איפה שצריך וממש אוכלת מה שנדרש ,לא מוותרת על לחם מלא ,ביצה ,אורז מלא,חזה עוף,גבינות רק 5% שומן ,פירות ,ירקות בשפע,פסטרמה ,חטיפי אנרגיה,שותה מים (חצי ליטר),טונה במים ועוד ,מה עוד אני יכולה לעשות כדי לעזור לעצמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
שרון אלישע13/09/2009הי ליאל,
לפי מה שאת מתארת את בכיוון הנכון , לא נוכל לדעת בוודאות שהפוריות שלך לא נפגעה ועלייך להפסיק גלולות בכדי לראות שאת מקבלת מחזור ושהמחזורים סדירים זה יהיה הצעד הראשון, קחי בחשבון שיכולים לעבור מספר חודשים עד שהווסת תגיע .
בנוסף ממליץ לך לקבל טיפול ברפואה סינית שיכל לסייע מאוד לאזן את המערך ההורמונאלי בגוף.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור פרוברהד.ח.07/09/2009
השלום והברכה
אני נשואה טריה בת 29 ,לאחר ניתוח להוצאת פוליפ ברחם. בפוליפ שהוסר נמצאה נקודה של גידול שלא נתפתחה ברוך השם. לטענת הרופאים, לא נשאר שום זכר לנקודה זו והרופא טען שיש מחסור בפרוגסטרון ורירית הרחם עבה.
לפי אבחנתו על מנת להיות בטוח שהכל תקין הוא רשם לי לקחת את כדור הפרוברה 3 פעמים ביום. אמר שמצד אחד הריון הוא התרופה לכל זה, אך מצד שני לא כעת.
אני אמורה ליטול את הפרוברה במשך חצי שנה...
מה דעתך?
אין לי כל עניין למנוע עצמי מלהכנס להריון , אך בהמלצת הרופא נתבקשתי ליטול את הכדורים הללו למשך חצי שנה,התחלתי לקחת את הכדורים אך לאחר 5 ימים הפסקתי(ביום השביעי לספירת ה 7 נקיים) אך מאז אני לא מפסיקה לדמם. מה עליי לעשות ,כבר 6 ימים מלאים שבהם אני מדממת ללא הפסק. ,
כמו כן ברצוני לדעת האם ישנו תחליף טבעי , שדרכו אוכל להשלים את מחסור הויטמין ובמקביל להשאר מוכנה לקליטת הריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד.ח
קורן אליהו09/09/2009על מנת שנראה שאכן קיים חוסר בפרוגסטרון יש לבצע בדיקת דם לרמות פרוגסטרון כשבוע לערך לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשישות לאחר ניתוחאיריס03/09/2009
שלום.
אני בת 46, ולפני 40 יום עברתי ניתוח בטן לכריתת רחם ומיומה גדולה.
אני מחוסרת אנרגיה באופן טוטאלי למרות שתהליך ההחלמה עובר בסדר (עדיין יש כאבים אבל כבר איני לוקחת משכחים).
האם יש איזו שהיא דרך להחזיר לגוף את מאגרי האנרגיה שנלקחו ממנו בעקבות הכריתה של הרחם ובעקבות הטראומה לגוף?
אודה לכל עצה או הפניה.
איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
שרון אלישע03/09/2009שלום איריס
אין לי הרבה להציע לך מלבד הרבה מנוחה ותזונה טובה כדי להתחזק , מאחל לך החלמה מהירה והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיון02/09/2009
אני סובלת ממחזור לא סדיר, קבלתי מחזור פעם ראשונה בגיל 13 ואני בת 17 ועדיין לא הסתדר
אחרי בירורים ובדיקות הוחלט לרשום לי גלולות פמינט יש לי כמה שאלות
1. כמה זמן לאחר תחילת נטילה המחזור יתחיל להסתדר?
2. לוקחים את הגלולה ביום הראשון של המחזור בלבד? מה הסיבה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון
שרון אלישע03/09/2009שלום סיוון
על פי התאור שלך יש חוסר איזון הורמונאלי הגורם לכך שהווסת לא מגיעה באופן סדיר ולדעתי לפני שאת מתחילה עם גלולות באופן קבוע כדאי לך לפנות לטיפול ברפואה סינית להסדרת חוסר האיזון הקיים וכמובן הסדרת המחזור .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות המחזוררחלי25/08/2009
היי.
אני בת 26, אמא ל-2 בנות מקסימות
מאז ומתמיד היו לי תופעות מחזור מעצבנות, אך לאחר בתי הקטנה (לפני 5 חודשים) התופעות התעצמו. אני עצבנית מאוד, מצוברחת, דיכאונית, כל דבר קטן קשה לי. אני מרגישה שההורמונים פשוט מתפרצים ממני. זה מאוד מפריע לי בגידול בנותיי וביחסיי עם בעלי.
האם יש מה לעשות בנידון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
שרון אלישע26/08/2009שלום רחלי
את מתארת סמפטומים שמאפיינים מצב של חוסר דם עם תקיעות , התופעות התעצמו אחרי הלידה מכיוון שבזמן הלידה מאבדים המון דם והדבר מחליש מאוד את הגוף וכתוצאה מכך הסימפטומים מחמירים , אני מניח שישנם גם תופעות של נשירת שיער מוגברת ווסתות מעטות או עם דימום חיוור , עייפות רבה ועוד ....
ממליץ ללכת לטיפול בדיקור אצל מטפל מוסמך ברפואה סינית דבר שיכל לחולל פלאים בהרגשתך
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבות באיבר המיןהילה20/08/2009
שלום וערב טוב.
לעיתים קרובות אני סובלת מצריבות באיבר במין, זה קורה סתם כך ולא ברורה הסיבה. לאחר כמה ימים זה עובר ואז חוזר שוב.
האם אתם יודעים מה זה יכול להיות?
תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
שרון אלישע22/08/2009שלום הילה
צריבה לרוב משמעותה חום בראייה הסינית לכן יכל להיות שמדובר בדלקת ,
גשי לרופא/ת הנשים שלך לבדיקה.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעמה11/08/2009
אני נוטלת גלולות מסוג פמינט ואתמול שכחתי לקחת גלולה. חשוב לציין כי אתמול לא קיימתי יחסי מין, אלא רק בערב לפני ( באותו ערב נטלתי גלולה כרגיל ).
1. האם עלי ליטול את גלולת היום שאחרי ?
2. אם לא - למשך כמה זמן עלי להשתמש בקונדום?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
שרון אלישע12/08/2009את לא בפורום הנכון , פני לפורום גניקולוגיה או שאלי את הגניקולוגית שלך
יום נפלא ובהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותכרמל11/08/2009
אני נוטלת "הרמונט" מזה כחצי שנה ובשבוע שעבר חליתי,היו לי כאבי בטן ושילשולים..
לאחר מספר ימים התחיל לי מעט דימום מהנרתיק למרות נטילת הגלולות יש לציין כי אחרי שראיתי את הדימום לא הפסקתי בנטילת הגלולת.רציתי לדעת למה זה קרה וכמה זמן זה יימשך.
שאלה נוספת האם לפני לקיחת הגלולה אני צריכה לאכול משהו או שאפשר גם בלי אוכל.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמל
שרון אלישע12/08/2009בנושא גלולות אנא פני לפורום גניקולוגיה בלבד יענה לך שם רופא שמתמחה בכל עניין הגלולות.
יום טוב ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים סינייםתמי08/08/2009
שלום
האם יש חשיבות לצורה שבה ממיסים את האבקת צמחים לפני ששותים-מים פושרים או רותחים?
אני ממיסה עם מים פושרים .זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
שרון אלישע09/08/2009לא אין שום חשיבות זה לפי הנוחות שלך , המטרה שהאבקה תימס כדי שיהיה לך יותר קל לשתות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבותאריאלה03/08/2009
שלום רב
אני אחרי שתי לידות - האחרונה לפני חודשיים
בלידה האחרונה לא היו לי תפרים
אבל מאז אני מרגישה רטיבות למטה
לא ממש רטיבות אבל מן תחושה של בלונים קטנים של רטיבות
וכל פעם יש לי צורך ללכת לפיפי אפילו שאין לי הרבה - פעם הייתי מסוגלת להתאפק יותר
אני מרגשיה שאני הולכת כל הזמן ומכווצת את השרירים למטה כי אני מפחדת שאם אני ארפה ייצא הפיפי
עשיתי בדיקות שתן - יצא ליקוציטים 500 אבל תרבית שלילית
התחושה לא נעימה ודי מתסכלת
מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאלה
שרון אלישע03/08/2009שלום אריאלה
לאחר הלידה יכולת ההחזקה של הגוף שלך נחלשה , מומלץ יוגה , פילאטיס וכמובן כל בוקר לעשות תרגילי כיווץ של האגן .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן בזמן סקסחגי02/08/2009
אני נשוכחצי שנה ומתחילת קיום היחסים בזמן הסקס יש לאשתי תחושה כאילו אני לוחץ לה על שלפוחית השתן. היא ניסתה ללכת לשירותים לפני הסקס אך זהו לא הפתרון, ואני חושש שבקצב הזה יהיה מצב בו היא תצטרך ללכת לשירותים באמצע היחסים... היא עשתה בדיקה אצל הרופא ואין קש לדלקת בדרכי השתן.
מה זה יכול להיות ואיך ניתן לטפל בזה ע"י רפואה סינית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגי
שרון אלישע02/08/2009שלום חגי
כמובן שיש לאבחן את המצב לעומק אך ממה שאתה מתאר מדובר בתחושה של משהו שקיים כל הזמן ומתעורר יותר בזמן קיום היחסים , זהו מצב שיכל לאפיין לחות במחמם התחתון וניתן לפתור זאת בצורה טובה מאוד בטיפול בדיקור גם בגברים וגם בנשים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלי28/07/2009
יש לי דימומים די חזקים, ממש כמו מחזור. אני נוטלת גלולות מזה שלוש שנים. לפני כשלושה חודשים התחלתי להשתמש ביסמין, במקום הרמונט (היה לי דימומים מהרמונט). ולפני כן השתמשתי בפמינט.
ממה נובעים הדימומים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
קורן אליהו29/07/2009אני ממליץ לך ללכת לטיפןל מסודר ברפואה סינית לאבחן הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן יחסי מיןיהורם20/07/2009
בוקר טוב. לפני כמה שבועות החל אצל זוגתי כאב חזק בעומק הואגינה כשאני מקיים יחסי מין איתה. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור בעיה כזו דרך הרפואה הסינית או המשלימה?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהורם
שרון אלישע21/07/2009שלום יהורם
בכדי שאוכל לענות על שאלתך אשמח אם תפרט קצת יותר , גיל , האם זה פעם ראשונה שזה קורה או שזה מוכר מהעבר וכו'
לילה טוב ,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחופהתמר19/06/2008
אני ממש בתחילת הריוני (שבוע 4) ולא יודעת מה לעשות. אני סובלת לעיתים תכופות מדלקות בדרכי השתן ולכן מטופלת כבר מספר שנים בתמציות צמחים סיניות. אני מאוד לחוצה וחוששת להמשיך לקחת אותן בהריון כי יש שם כמה צמחים שכתוב באינטרנט שלא טובים להריון ובכלל מפחיד אותי לקחת כל דבר שהוא עכשיו. אבל כאשר אני מפסיקה עם התמציות לאחר שבוע הדלקות חוזרות לא יודעת מה לעשות ומתחשק לי פשוט לבכות. הצמחים הם-
GALIUM EQUISETUM PLANTAGO SALIX URTICA JUNIPER EUPATORIUM המטפל מתעקש שאני יכולה להמשיך ולקחת האם תוכלו לעזור לי בבקשה מה כדאי לעשות?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
קורן אליהו /שרון אלישע21/06/2008שלום תמר
היינו שמחים לו רשמת את שם הפורמולה או את שם הצמחים בשמם הסיני בכדי שנוכל לענות לשאלתך .
משאלתך עולה כי את משתמשת בפורמולה שרשמת זמן רב והפורמולה היחידה בתמצית שאנו מכירים לטיפול בדלקות חוזרות בשתן הינה דיינטוס המשווקת ע"י זן צמחים ומשמשת לטיפול בשלב האקוטי בלבד ולא לאורך זמן וגם אסורה בהריון ולכן בררי את שם הפורמולה או הצמחים בכדי שנוכל לענות לך נכונה.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצית לדעת ....
שולמית20/07/2009היכן אפשר למצוא את דיינטוס פרמולה לדרכי השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולמית
שרון אלישע21/07/2009בעיקרון זן צמחים משווקים אותם בארץ 03-6414434
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?