מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- דימומים חזקיםרבקה15/06/2010
יש משהו נגד מחזור מאד חזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חזק
אסף פלדמן15/06/2010מחזור חזק לפי הרפואה הסינית יכולה להגיע ממספר מצבים של חוסר איזון.
טיפול מקיף ברפואה סינית בהחלט יכול להקל על מצב זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ??נטע13/06/2010
שלום,
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה...כבר הרבה זמן..אפשר להגיד שבתדירות יחסית גבוהה
בזמן שאני שוכבת עם החבר אני מרגישה בפתח(אולי גם קצת כלפי פנים) הנרתיק, בחלק התחתון של הנרתיק ( הקרוב לפי הטבעת)
כאב של מין כמו שריטה או חתך קל ("שורף")..שנשאר למשך יום יומיים..(חייבת לציין שבדקתי ואין לא שריטה ולא חתך)
הרופאה בזמנו נתנה לי משחה "דקטקורט" למרוח פעמיים ביום למשך 10 ימים, אך לא היה שום שינוי.
הסבירה לי שזה מקום עדין וזה שכיח..
אני חייבת לציין שזה קרה גם בזמן שהשתמשנו בקונדם וגם בזמן שלא השתמשנו( לא השתממשנו 3 שנים בקונדום)
וממה שאני מרגישה לא מדובר בעינין שלא לא מגורה מספיק, כי אני כן רטובה..אולי מדובר ביובש כלשהו.?
מה אני צריכה לעשות?
לא הייתי רוצה ל"חיות" על משחות...
האם יש משהו ידוע וממומלץ למצב שליי?
תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר יחסי מין
גלית גליל13/06/2010נטע שלום,
מה שאת מתארת יכול להיות שריטה מקומית פנימית, שלא נראית לעין.
מכיוון שהבעיה חוזרת שוב ושוב, כדאי לגשת למטפל ברפואה סינית שיערוך לך תשאול מקיף שלאחריו יוכל לטפל בנטייתך להפצע/לכאוב לאחר יחסי מין.
יתכן מאוד שהמטפל יראה לנכון לשלב עם הדיקור גם טיפול בצמחי מרפא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 17 ללא וסת כבר כמעט שנתייםמעין07/06/2010
שלום, אני בת 17 וקבלתי מחזור לראשונה בגיל 13 וחצי בערך...
תחילה המחזור היה סדיר יחסית
אבל כבר כמעט שנתיים שאני לא קבלתי מחזור בדרך טבעית (לקחתי מעין גלולות במשך 30 יום שנתנו לי בעצם מחזור מלאכותי) - לאחר שהפסקתי עם הגלולות (לאחר 30 יום)- קבלתי פעם אחת ומאז אני לא מוכנה יותר לקחת שוב גלולות..ובנתים אני לא מקבלת מחזור
מה מומלץ לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
אסף פלדמן07/06/2010פתרון אכן מצוי ברפואה הסינית, אשר מציעה טיפול טוב להחזרת המחזור ולשמירה על סדירותו.
הטיפול כולל סידרת מפגשים הכוללים דיקור ומתן צמחי מרפא סיניים.
להמלצות על מטפל/ת את מוזמנת לפנות אלינו דרך המייל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות באופן רצוףבר05/06/2010
שלום...(:
אני בת 17 והשבוע קיבלתי מרשם לגלולות ..יסמין..
ואני עוד מעט טסה עם חבר שלי (חודש הבא) לחו"ל..
רציתי לדעת..אם אני מתחילה לקחת את הגלולות ביום הראשון של המחזור כמו שהרופא אמר לי , ואני לא אעשה הפסקה של 7 ימים (כי אני אהיה בחו"ל ולא בא לי שיהרוס לי את הטיול)
הכוונה היא שאני אקח את הגלולות במשך חודש רצוף בלי הפסקה..בלי מחזור למשך חודש+
זה יפגע במשהו?
והאם זה יוריד את היעילות של הגלולה?
ורציתי גם לדעת אם אני רק בחודש הראשון של השימוש בגלולה, זה מספיק יעיל?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות
גלית גליל06/06/2010מאיה שלום,
שאלה זו יש להפנות לרופא נשים.
טיול נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מיןמילי03/06/2010
אני בת 18. עד לפני חודשיים הייתי בתולה ולפני חודשיים אני והחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין. בהתחלה מאוד כאב לי וחשבתי שזה נורמאלי אבל הכב לא מפסיק. נבדקתי אצל רופא גניקולוג והוא לא מצא מה לא בסדר. האם יש משהו שאני יכולה לעשות בעצמי כשדי שזה לא יקרה? הכל תקין אצלי אז אני לא יודעתת למה זה אולי אני פשוט לחוצהץ בבקשה תעזרו לי. אני לא רוצה שחבר שלי יחזוב שאני לא אוהבת להיות איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מילי
אסף פלדמן06/06/2010לצערי אינני יכול לענות לשאלתך, זהו פורום העוסק ברפואה סינית.
במידת הצורך יש לפנות לסקסולוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורמאיה01/06/2010
לאחרונה הפםסקתי לקחת גלולות (נטלי 8 שנים) ומאז המחזור הפך לכואב למדי, במיוחד בימים הראשונים שלו. מה יכולה רפואה סינית להציע במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
אסף פלדמן02/06/2010שלום מאיה,
טיפול ברפואה סינית אכן יכול לעזור, מומלץ לפנות למטפל/ת ולהתחיל סידרת טיפולים.
אם יש שאלות יותר ספיציפיות את מוזמנת לפנות אלינו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק הגוף לאחר הפלה טיבעיתסיגל23/05/2010
שלום
לצערי, אני לאחר הפלה שלישית (עובר ללא דופק שבוע 8), ההפלה היתה באמצעות כדור ציטוטק.
ברצוני לדעת, האם ישנו טיפול סיני מיוחד וספציפי, לאחר הפלה במטרה לחזק את הגוף?
ניתן להרגיע את הגוף נפשית ולהביא אותו לקראת קליטת הפריה חדשה וספונטנית?
האם צריך לחכות לווסת שקודם תגיע לאחר ההפלה, ואז ניתן להתחיל בטיפול סיני?
אודה לתשובתך, ולהסבר.
סיגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הפלה
גלית גליל24/05/2010סיגל שלום,
הפלה אכן מחלישה את הצ'י (אנרגיה) והדם ברפואה הסינית ולכן רצוי מאוד להגיע לטיפול מחזק ותומך לאחר הפלה.
אין צורך להמתין כעת לוסת, אפשר וכדאי כבר להתחיל בטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם גלית..
אסף פלדמן24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ופריוןsu17/05/2010
שלום רב.
לפני כשנה וחצי 2 הפלות טבעיות שבוע 14 ושבוע 8 . בחצי שנה האחרונה מנסה שוב להנס להריון. תמיד המחזורים שלי היו קלים ביותר ללא כל כאבים או תופעות ותמיד דמום בינוני של יומיים בלבד . ותמיד מגיע בימים 23-26 . בחצי שנה האחרונה היו כבר 3 מחזורים שהגיעו בימים 28-30 כשלפניהם היו תופעות רבות כגון גודש בחזה, עייפות רבה, סחרחורות, מצבי רוח והכי מוזר שהמחזור מגיע אני מ מ ש ממוטטת, כמו חולה, ואז במשך יומיים יש התכווצויות רבות ואין דימום נראה לעין רק בניגוב דם טרי אדום בהיר .
אני ממש מודאגת , כנראה זה אומר חוסר פוריות כלשהוא . מה אני צריכה לעשות . בת 35 . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים במחזור
גלית גליל24/05/2010סו שלום,
המצב שאת מתארת לא מהווה בהכרח חוסר פוריות.
כן ממליצה לגשת לטיפול ברפואה סינית, על מנת שיסדיר את הוסת מבחינת תיזמון, כאבים ואיכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוזרדפנה13/05/2010
המחזור שלי ממש מוזר. פעם אחרונה הגיע בשבוע איחור. האם רפואה סינית יכולה להסדיר מחזור? בזמנו לקחתי כדורים אבל הם גרמו לתופעות לוואי שלא הסתדרתי איתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר
גלית גליל17/05/2010דפנה שלום,
מחזור שמאחר באופן קבוע ב 7 ימים זהו מצב תקין יחסיתשלא הייתי מנסה לשנות, אולם אם המחזור מגיע בכל פעם בעת אחרת, בהחלט יש מקום לקבל טיפול מסודר בצמחים ודיקור סיני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליהי12/05/2010
אני בת 23 נוטלת גלולות בגלל שחלה פוליציסטית הגורמת לאקנה קשה, התגלה לאחרונה שגם הטרוזיגוטית לפקטור 5 . האם יש דרך למנוע הופעה מחודשת של אקנה כשאפסיק הגלולות.
האם יש אפשרות אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליהי
אסף פלדמן12/05/2010יש אפשרות לעבור טיפול ברפואה סינית לפני ובמהלך הפסקת הגלולות. הטיפול תורם לאיזון ההורמונלי ובכך עוזר למנוע הופעת האקנה/מיתון התופעה.
הטיפול כולל דיקור ושימוש בצמחי מרפא.
בבקשה פני אלינו בשאלות נוספות אם ישנן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי04/05/2010
מה עושים כשילדה בת 8 מתלוננת על שיש לה ריח רע האיבר המין?
האם בגיל זה ניתן לקחת אותה לרופא נשים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי שלום
גלית גליל05/05/2010שאלה זו יש להפנות לרופא נשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירב05/05/2010
אני בהריון שבוע 13
רציתי לדעת האם אתם מטפלים בנשים על מנת למנוע סיבוכי הריון כמו רעלת הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת הריון
גלית גליל05/05/2010מירב שלום,
אם יש חשש או הסטוריה של רעלת הריון, בהחלט יש מקום לטיפול מונע באמצעות הרפואה הסינית.
הריון קל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקהנטע03/05/2010
אובחנתי כבעלת רירית רחם דקה. האם רפואה סינית תוכל לעזור? מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם דקה/אסטרוגן נמוך
גלית גליל04/05/2010נטע שלום,
הרפואה הסינית יודעת לטפל היטב במצבים בהם הרירית אינה מתעבה כראוי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותאורית03/05/2010
שלום, אני נטלתי גלולות קרוב ל-10 שנים ברצף. ולאחרונה ראיתי שהגוף שלי לא מגיב ככ טוב והפסקתי איתן. אני יודעת שהגלולות מכילות הורמונים ואני חוששת שאולי יהיו איזה שהם סימני "גמילה" בגוף על רקע זה. האם ניתן להיעזר ברפואה סינית לצורך ויסות ההורמונים בגוף במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקיון מגלולות
גלית גליל04/05/2010אוירת שלום,
אצל הרבה מהנשים שנטלו זמן ממושך גלולות אנחנו רואים שלוקח לגוף זמן 'לחזור לעצמו'.
לרוב זה מתבטא בכך שהוסת פשוט לא מגיעה...
הרפואה הסינית מהווה פתרון מצויין על מנת לגרום לגוף 'להתנקות' ולהתאזן במהרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי25/04/2010
מדי כמה חודשים נוצרת לי נפיחות במפשעה שלפעמים כואבת ולפעמים לא ובתוכה יש נוזל לבן וסוג של סמיך(מוגלה?) מה זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות והפרשה
גלית גליל25/04/2010תמי שלום,
האם הנוזל הסמיך יוצא מהוגינה או מופרש מהשפתיים?
האם זה קורה אחרי יחסי מין?
אם לא מדובר בהפרשות וגינאלית סבירות יש לגשת לרופא לאיבחון ובמקביל לגשת למטפל ברפואה סינית שיעזור למגר את התופעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?