מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תאי זרע מוחלטרון05/12/2009
אני סובל מבעיית חוסר תאי זרע עשיתו את כל הבדיקות הרפואיות נמצאו תקנים כולל הורמונים לאחר התייעצות בצעתי ניתוח TESA לאחר הניתו התברר שלא נמצאו זרעונים בשלים להפריית בצית
שמעתי על הטיפול אצלכם האם זה יעזור לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
שרון אלישע10/12/2009שלום רון
שאלתך משתמעת לשתי פנים ולכן אחלק את תשובתי לשתיים
1. במידה ובניתוח לא נמצאו בכלל תאי זרע הסיכוי שלנו לעזור הוא קלוש
2. במידה ונמצאו תאי זרע אך הם לא מספיק בשלים במצב זה ניתן לשפר את איכות הזרעים בכדי שיהיו בשלים להפריה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי מחזורשיראל01/12/2009
לאחרונה אני מנסה להפסיק את השימוש בטמפונים אבל לא רוצה להשתמש בתחבושות.
חברה שלי "מזהה", או אולי יהיה נכון להגיד מרגישה מתי יש לה משהו "להוציא" ופשוט הולכת לשירותים. לאורך כל ימי המחזור היא משתמשת רק בתחתונית דקה.
האם כל אחת יכולה להרגיש את זה? כי אני מנסה לזהות את הזמן אבל ללא הצלחה.
איך אפשר אחרת להימנע משימוש בטמפונים או תחבושות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיראל
שרון אלישע04/12/2009לא , כנראה שחברה שלך רגישה מאוד וכמות הדימום אצלה מעטה מאוד ולכן היא משתמשת רק בתחתוניות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בשדאמא24/11/2009
שלום,
האם לרפואה הסינית יש טיפול לפטרייה בשד בזמן הנקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
שרון אלישע25/11/2009הרפואה הסינית מטפלת באדם ולא בסימפטום זה או אחר המטרה לראות למה זה הגיע ולטפל בכך ,
כאשר מדברים על פטריה בשד הדבר הראשון שזה מראה זה שיש קשר לקיבה ולמערכת העיכול ,עכשיו כל שנותר הוא לבדוק ולבצע אבחנה מדויקת יותר על פי הדופק והתשאול
ולכן התשובה היא כן ניתן בהחלט לטפל ולהקל על סמפטום זה .
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להקדים תרופה למכהרבקה23/11/2009
אני עומדת להתחיל טיפולי פוריות בשנה הקרובה (אני בת 37), אני צמחונית, לא מעשנת וקצת אנמית... רציתי לדעת איזה תמריץ כדי לי להוסיף למזון ואם יש מקום לטיפולים מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
שרון אלישע23/11/2009שילוב טיפול ברפואה סינית בטיפולי פוריות מעלה בעשרות אחוזים הסיכויים להצלחת הטיפול ,
לגבי תזונה חשוב לראות את האדם מולך ולעשות אבחנה מתאימה אך באופן כללי יש לשמור על ארוחות מסודרות בוקר צהריים וארוחה קלה בערב , יש להשתדל לאכול מזונות מלאים ולשלב דגן מלא עם קטניות , לאכול לפחות ארוחה חמה ביום להשתדל בצהריים , לא להעמיס על הגוף יותר מדי ולהשאיר מעט מקום פנוי בקיבה ועוד .....
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריאל16/11/2009
שלום,
אני מתחתנת ב- 20 לינואר 2010 ורוצה לדאוג לקבל את המחזור ב-3/1/2010.
איך אני מבצעת זאת עם גלולות?
המחזור האחרון שלי היה ב- 4/11/09 (אני נוטלת גלולות יסמין)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל
שרון אלישע17/11/2009כדאי שתפני לרופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכן חזר לי המחזור לאחר דיקור סינידנה05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דנה
שרון אלישע08/11/2009שמחים לשמוע (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה29/10/2009
שלום
אני בת 25 הייתי חולה באנורקסיה והבראתי - עליתי במשקל ועדיין אני לא מקבלת מחזור
האם יש איזה שהיא תרופה שיעולה לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנה
שרון אלישע08/11/2009ראי תשובה להודעה קודמת (דנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורן שלום, שאלה בקשר ללימודיםאלישבע28/10/2009
שלום קורן. ראיתי שלמדת רפואה סינית בבית חולים בסין, כך שנראה לי שאין כמו מראית עין וחווית המקום כדי ללמוד את רזי המקצוע באמת.
רציתי לדעת כיצד מגיעים למקומות כאלו? ז"א האם יש מועמדויות להרשמה, או שפשוט צריך לפנות לבית החולים או להנהלתו ולבקש שנת השתלמות?
אם ישנה אופציה אחרת אשמח לשמוע.
תודה רבה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קורן אליהו30/10/2009לאלישבע שלום,
אין צורך בהגשת מועמדות לבית החולים.
את יכולה לפנות למגוון בתי חולים בסין, לפי ההתמחות הרצויה ופשוט לעבור סטאז' (כמובן בתשלום).
בהצלחה!
קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלישבע
קורן אליהו14/11/2009שלום אלישבע,
אשמח לשמוע באיזו התמחות את מתעניינת,
והאם מצאת בית חולים רלוונטי להתמחות בסין.
כל טוב,
קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםדנה21/10/2009
שלום, נראה לי יש לי הפרעה הורמונאלית . קראתי איפה שהוא את זה.
מופיעה נשירת שיער מהותית בעלת אופי גברי (מפרצים)
הופעה פתאומית של שיעור יתר בפנים או בחזה
הקול נעשה נמוך וגברי יותר
המחזור שהיה סדיר - הופך לא סדיר
והמחזור שלי בכלל לא סדיר ואני לא קיבלתי חצי שנה. גם יש לי שיעור יתר בפנים ובחזה :(
הרופא נתן לי דופוסטאן ל5 ימים , סיימתי את הכדורים לפני 6 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור.
אמרו לי שאם לוקחים את הכדור דיאנה נגד היריון זה מסדר את ההורמונים ומתחילים לקבל מחזור.
ורציתי לדעת שאם לוקחים את הכדור נגד היריון להסדרת הורמונים זה יעשה בעיות להיכנס להיריון בעתיד. אני ממש לא יודעת מה לעשות קשה לי שאני לא מקבלת מחזור וכואב לי הבטן קבוע. ואני רוצה בעתיד להיכנס להיריון. תעזרו לי בבקשה , האם כדאי לי לקחת את הכדורי דיאנה? וכמה זמן לוקחים את זה עד שזה מסדר ? כי אני אעלה לרופא קרוב אליי ואבקש ממנו, כשאני אצטרך ללכת לרופא נשים תמיד עושה לי תור לעוד חודש-חודש וחצי ואני לא רוצה לחכות.
אשמח מאוד אם תענו לי , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
שרון אלישע21/10/2009שלום דנה
כאשר מופיעה בעיה הורמונאלית כמו שאת חווה ישנן שתי אפשרויות
הראשונה באמת לקחת גלולות אשר יגרמו לווסת להגיע באופן מדומה ולא באמת יתעסקו עם הבעיה שנוצרה ועם הסיבה לכך שהיא נוצרה ,גלולות דיאנה הינן גלולות חזקות מאוד ולרוב יש להן תופעות לוואי אז קיראי את תופעות הלוואי הקיימות לפני שאת מתחילה באם תתחילי.
הדרך השניה היא לפנות לתחומי הרפואה המשלימה אם זה דיקור , צמחי מרפא , הומאופתיה ועוד כאשר הטיפול הזה יכל לתת מענה לשאלה מהו חוסר האיזון שקיים ,כיצד הגיע הגוף שלך לחוסר איזון כזה וכמובן דרך טיפול שמטרתה לאזן את המערכת ההורמונאלית בגופך מבלי לפגוע בסיכיים להרות בעתיד ולגרום לתופעות לוואי .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיח אברהם
יגאל ב"י17/12/2009צמח שיכול לעזור לך רבות מומלץ לקרוא ולברר לגביו
כל טוב
יגאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי14/10/2009
שלום רב,
בת 36+ 3, לידה אחרונה לפני שנה ושמונה חודשים.
כשנה לאחר הלידה לא הופיעה וסת עקב הנקה.
מאז, דימום ויסתי פחת באופן דרסטי, צבעו ורוד ומספר הימים פחת ליומיים.
(בעבר, הופיע דימום רב יותר למשך 4, 5 ימים, צבעו היה צבע אדום עז ולא ורוד - שקוף).
יש לציין שעברתי בדיקה הורמונלית ובדיקת "פיפל"- שתייהן תקינות.
מה יכולה להיות הסיבה לכך, האם תתכן פגיעה בפוריות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
שרון אלישע14/10/2009שלום לילי
הסימפטומים שאת מתארת מצביעים בעיקר על מצב של חוסר דם.
על פי הרפואה הסינית איכות וכמות דם הווסת מאוד קשורה למערכת הפריון וחוסר דם בהחלט יכל לגרום פגיעה בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשקנתי09/10/2009
שלום, אני בת 22(עם חבר קבוע כבר 4 שנים ) בשנתיים האחרונת יש לי ירידה משמעותית בחשק המיני וחשבתי להתחיל להשתמש ב טיפות חשק.האם זה מסוכן ויכולות להיות השפעה בטווח הרחוק? באיזה תדירות אפשר לקחת?האם זה ממולץ?איך אני יודעת באיזה להשתמש..או האם יש שיטה אחרת טבעית כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי
שרון אלישע12/10/2009חוסר חשק מיני יכל לנבוע ממספר גורמים כאשר
לרוב מדובר על חולשה באנרגיה המחממת של הכליות , אך ישנן גם אבחנות נוספות.
ההמלצה שלי היא לפנות לטיפול ברפואה סינית או בהומאופתיה בכדי לתת פתרון מתמשך ושורשי לבעיה במיוחד לאור העובדה שזה התחיל בשנתיים האחרונות .
לגבי טיפות חשק , אינני מכיר או יודע אם זה עוזר אך את יכולה לנסות .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחורים במחזורדנה01/10/2009
שלום!
אני בת 17 והמחזור שלי לא סדיר לאחרונה המצב החמיר(כבר לפני שנתיים) כנראה בגלל
שלא אכלתי טוב וירדתי במשקל ופניתי לדיאטנית כדי שאוכל לחזור למשקלי,
אך המצב לא השתנה וקיבלתי כמו בפעם הקודמת לאחר שנה ואני נורא מודאגת שכך ימשיך
ואגב עשיתי בדיקות והכל יצא תקין ואני כבר התיאשתי!
ושאלתי האם ע"י דיקור המחזור יסתדר לי ואני יקבל מחזור כל חודש???
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
שרון אלישע04/10/2009שלום דנה ,
דיקור בהחלט יכל לסייע לגוף שלך להגיע לאיזון ולקבל ווסת כל חודש .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילך30/09/2009
שלום אני בת 16 ויש לי כבר כמה ימים מן סוג של שפעת מחר יהיה לי תור אצל רופא.
הבעיה היא שהיום שהתקלחתי הרגשתי כאבים בנרתיק והסתכלתי וראיתי שהופיעו לי 3פצעים שנראים דלקתיים ואני לא מקיימת יחסים עם גבר וגם לא ניהלתי ואני מקפידה על היגינייה כלומר מחליפה כל יום תחתונים ומתקלחת מספר פעמים ביום. ואני ממש סובלת מכאבים מהפצעים הללו בפות וקשה לי ללכת ולתפקד אשמח לקבל יעוץ תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
שרון אלישע01/10/2009נראה שזוהי תגובה של הגוף שלך למחלת החום שעברת ,הגוף משחרר את החום הכלוא בצורת פצעים , חכי מספר ימים שה אמור לעבור ובמידה ולא פני לגניקולוגית שלך לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי29/09/2009
שלום,
יש לי תור למחר להוציא את ההתקן. לפני כ - 4 שנים שמתי התקן מירנה.
אני לא בטוחה שהוא התאים לי. הרבה פעמים בטני התנפחה למימדים של אשה בהריון. ובמשך כל השנים הייתי במחזור לעיתים ספורות לא קיבלתי מחזור.
כשהרופא החדיר אותו ההתקנה היתה מאוד קשה. כל לידותיי היו בניתוח קיסרי ולכן היה קשה להתקין את ההתקן לכך לדברי הרופא. אני מאוד מאוד מפחדת להוציא אותו אני מפחדת שיכאב להוציאו כפי שכאב להכניסו. האם ניתן להמליץ על משככך כאבים שיעזור? התור הוא למחר בבוקר(קיבלתי מחזור ביום ראשון) אני יודעת שעדיך להוציא התקן כשאת במחזור.
אודה לתגובה
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
שרון אלישע01/10/2009בררי עם הגניקולוג שלך לגבי משככי כאבים
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפל בגניקולוגיה סינית בצפוןמירב17/09/2009
שלום,
אני מתגוררת במעלות ומחפשת שם של מטפל עם עדיפות למטפלת בגניקולוגיה סינית באזור.אשמח על המלצה בנושא באינטרנט התקשתי למצוא.
תודה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
שרון אלישע20/09/2009אייל פוליטי בצפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)