מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסדרת מחזוראורית25/04/2010
האם יש משהו שמומלץ על פי הרפואה הסינית להסדרת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרת מחזור
אסף פלדמן25/04/2010שלום נעמה,
טיפול ברפואה סינית הכולל דיקור וצמחי מרפא יעיל מאוד להסדרת המחזור.
לצערי אין המלצה שניתן לתת על גבי הפורום למטרה זה, שכן כל מקרה צריך להיבחן לגופו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונות ורפואה סיניתשלומית15/04/2010
האם יש לרפואה הסינית פתרונות בנושאים אלו? מפחדים להשתמש בתרופות כימיות שיכולות להיות מזיקות ללב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אונות
גלית גליל15/04/2010שלום,
הרפואה הסינית יודעת לטפל מצויין באין אונות.
ממליצה בחום לזנוח את הסיאליס/ויאגרה וכו' ולפנות למטפל שיעזור לכם באמצעות דיקור וצמחי מרפא סינים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת הריוןדנה14/04/2010
אשמח לדעת האם לרפואה הסינית ישנן איזה שהן הצעות בתחום מניעת הריון, כאמצעי מניעה זאת אומרת. אני לא נוטלת גלולות ומחפשת פתרונות אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת הריון
גלית גליל15/04/2010דנה שלום,
לא ממליצה לסמוך על טיפול ברפואה הסינית למניעת הריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרת מחזורדנה06/04/2010
אני בת 29 וסובלת מאי סדירות המחזור. לפני חודש הצתחלתי לקחת גלולות (סוג פלורט) לפתרון הבעיה וחשבתי אולי בנוסף לשלב טיפול בדיקור סיני. האם זה אפשרי? האם ניתן לשלב בין גלולות לדיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרת מחזור
אסף פלדמן07/04/2010ניתן ואף מומלץ לשלב, ואף בהרבה מקרים ניתן להסדיר את המחזור בעזרת דיקור בלבד ולהמנע מהשימוש בגלולות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיים06/04/2010
שלום רב, רציתי לשאול האם קיימים כדורים או טיפול מסויים לרפואה הסינית במטרה לדחות את המחזור במידה ולא נוטלים גלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיים
אסף פלדמן06/04/2010מה הכוונה דחיית המחזור? האם אתה מתכוון במקרה בו המחזור נוטה להקדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורנופר25/03/2010
היי, אני בת 22 וסובלת מאז ומתמיד מכאבי מחזור מאוד חזקים, שלעתים ממש משתקים אותי. אני לא ככ אוהבת לקחת תרופות ומחפשת פתרון טבעי. אשמח לשמוע פתרון מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
אסף פלדמן26/03/2010שלום נופר,
דיקור סיני הוא פיתרון מצויין לכאבי מחזור. הדיקור עוזר להסדיר את הווסת ולמנוע כאבים.
ניתן לחוש בהשפעה לאחר מחזור או שניים מהתחלת הטיפול, שלרוב יכלול גם שימוש בצמחי מרפא סיניים אשר יותאמו לך באופן אישי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי17/03/2010
אני בת 23, כרגע מקיימת יחסי מין עם בן זוגי לאחר ששנה לא קיימתי יחסי מין מאחר ולא היה לי בן זוג. בעבר היו לי 2 פרטנרים שאיתם קיימתי יחסים ללא בעיה. כרגע בכל פעם שאנו מקיימים יחסים אני נתקלת בכאבים מוזרים בעיקר באזור פתח הנרתיק. אני נוטלת גלולות יסמין כבר 4 שנים ואנו משתמשים בקונדום. בהתחלה חשבתי שהכאבים נוצרים מכיוון שלא קיימתי יחסים במשך שנה ושאחרי מספר פעמים זה יעבור אבל לא כך המצב. בנוסף לכך לפעמים יש לי דימום קל לאחר קיום היחסים,צריבה בעת מתן השתן,כאבים קלים באיזור ולעיתים גרד שעובר אחרי מספר שעות.
בתנוחות מסויימות אני מרגישה אף כאב קל באזור הבטן מה שגורם לי לכווץ את השרירים אינסטנקטיבית מה שעוד יותר מכאיב.
אנו משתמשים גם בנוזל סיכה כך שלא נראה לי שזה בעייה של חיכוך וגם לא גודל איברו כי עם בני זוגיי הקודמים שלהם איבר בעל גודל דומה לשלו לא הייתה לי בעייה בעבר.
מצב זה נמשך כבר חודש ומאוד מעיק על שנינו מכיוון שאני לא נהנת וזה מוריד לי את החשק לקיים יחסים מכייון שאני סובלת מכך.
בהתחלה חשבתי שזה פטרייה אבל בעבר נתקלתי במקרה זה והתחושה הייתה יותר בלתי נסבלת ולא נעלמה אחרי מספר שעות.
ממה בעיות אלה יכולות להיגרם?? אני אלך לבדיקה אצל רופא נשים אך חשוב לי לדעת לפני ממה כל זה יכול להיגרם כדי לוודא שבודקים את כל הכיוונים. תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור הגניטלי
גלית גליל19/03/2010תמי שלום,
הסימפטומים שאת מציגה יכולים להעיד ברפואה המערבית על מגוון סיבות כמו דלקת בוגינה או בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטבוליטיס, כיבים ברירית ועוד.
אני מאמינה שרופא יוכל לאבחן את הבעיה.
בכל מקרה, לרפואה הסינית יש מענה טבעי (דיקור וצמחי מרפא סינים) למצב שכזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת משקל ועצירותדניאל07/03/2010
שלום לכן,
שמי דניאל, אני בת 31 , גובה 1.64 משקל 47. ברצוני לעלות במשקל אך אני בפלונטר של עצירות כרונית ותחושת שובע מהירה.
אני צמחונית למחצה (משלבת ביצים, מוצרי חלב ומעט דגים) ו משתדלת לאכול ארוחות בריאות (לחם שיפון 100% ללא שמרים, טחינה מלאה, ירקות, פירות, גבינות עיזים). אני מאוד שבעה ממזון הבריאות הנ"ל וממש לא מצליחה לעלות. מה גם שמאז המעבר למזון הבריאות יש לי תחושה שהעצירות רק החריפה וממש אין לי תיאבון.
האם תוכלו לבנות לי תפריט לדוגמא אותו אנסה 1:1 במשך מס' שבועות ואדווח בסופם?
המון תודה מראש
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
גלית גליל08/03/2010דניאל שלום,
הייתי מפנה שאלה זו
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=184' id='link']לפורום הבא[/a]
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאמירב04/03/2010
שלום
האם מותר להמשיך עם צמחי מרפא ממטפל גם בזמן הריון
אני חוששת ומתביישת לשאול אותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא בהריון
גלית גליל08/03/2010שני שלום,
צמחי מרפא סינים מצויינים בזמן הריון, בתנאי שהמטפל התאים לך את הפורמולה לזמן הריון.
הריון קל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ודבר נוסף
מירב09/03/2010האם נעשה מחקר מבוקר האם יש השפעה שלילית של הצמחים על העובר?
איך באמת יודעים שאין פגיעה חלילה בעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים 'אסורים'
גלית גליל09/03/2010שני,
מטפל מוסמך בצמחי מרפא סינים לעולם לא יתן לאישה בהריון צמחים שאסורים בהריון (למשל מורידים כלפי מטה או מניעים בחוזקה).
קיימים מס' צמחים שברור מאוד שאסור בהריון ואני בטוחה שהמטפל שלך מודע להם.
את מוזמנת להמשיך להתייעץ בכל דבר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לגלולותנועה01/03/2010
היי, אני מחפשת לאחרונה תחליף טבעי לגלולות. רציתי לדעת איזה שיטות מניעה מציעה הרפואה הסינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לגלולות
אסף פלדמן01/03/2010שלום רב נועה,
הרפואה הסינית יכולה להוות דרך טבעית להסדרת המחזור במידה ויש צורך בכך, אבל אין באפשרותה למנוע הריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיראלונה22/02/2010
המחזור שלי לא סדיר, הוא נמשך כ 10 ימים לא חזק. יחסית חזק הוא יומים ואז עד שניגמר לוקח זמן. אני לא שותנ גלולות ולא רוצה להתחיל לשתות לסידור מחזורת מה עלי אוד לעשות בשביל לסדר מערכת הורמונלית שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
אסף פלדמן22/02/2010שלום אלונה,
ברוכה הבאה לפורום גניקולוגיה ורפואה סינית.
לרפואה הסינית פתרונות טובים להסדרת המערכת ההורמונלית. על ידי דיקור וצמחי מרפא ניתן להסדיר את המחזור, ולקצר את זמן הדימום.
הטיפול ברפואה הסינית נועד לתת לגוף את ה"דחיפה" ולהחזיר אותו למעגל הנכון, על ידי התאמת טיפול אישי.
בבקשה פני אלינו במידה ויש שאלות נוספות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בגלולותמירי18/02/2010
שלום רב,
נטלתי בטעות 2 גלולת בהפרש של 5.5 שע' כי התבלבלתי בימים. וכעת נוצר מצב שכבר לקחתי מראש את הגלולה שאני אמורה ליטול מחר בערב. איך אני ממשיכה ליטול את הגלולות?
תודה,
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 גלולות ביום אחד
גלית גליל18/02/2010מירי שלום,
את שאלתך יש להפנות לרופא השנים שלך.
בפורום זה אנו עוסקים בפתרונות גניקולוגים באמצעות הרפואה הסינית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה להריוןדנה17/02/2010
היי, אני ובעלי רוצים להתחיל לנסות להרות. אשמח לדעת מה מבחינת רפואה סינית אני יכולה לעשות כדי שהגוף שלי יהיה במיטבו להיכנס להריון וגם כדי להגדיל כמה שניתן את הפוריות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת הגוף להריון
גלית גליל18/02/2010דנה שלום,
לרוב הזוגות אין בעיה להכנס להריון ותוך שנה מרגע שמחליטים על כך, אכן נקלט הריון.
על מנת להכנס להריון במהרה יש להקפיד על שינה מספקת, לאכול באופן מגוון ולא מוגזם ולהמנע מעישון ושתיית אלכהל.
אם תראו כי אתם נתקלים בקושי להכנס להריון, פנו למטפל ברפואה סינית שיתמוך ויעזור לגוף להגיע לאיזון בכדי שתתאפשר הפרייה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי08/02/2010
שלום,
אני מניקה עדין תינוקת בת שנה ו 5 חודשים. האם כאשר לוקחים כדורים לייבוש חלב גם יהיה לי גודש? אם כן מה מה עושים נגד הגודש? אני יודעת שגודש בחזה זה מאוד מאוד כאב.
תודה על תשובתכם המהירה...
שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה
גלית גליל08/02/2010שירי שלום,
כדאי לך להפסיק להניק בהדרגה. להפחית הנקות עד להפסקה מלאה. לא תסבלי כלל מגודש.
אם החלטת בכל זאת להפסיק להניק בבת אחת, את יכולה לרוקן את השד ידנית (לחלוב) וכל פעם לחלוב פחות ופחות.
על כל מקרה, את יכולה לגשת למטפל בצמחים סינים שיתאים לך פורמולה למקרה של גודש.
כל הכבוד על ההנקה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי04/02/2010
אני בת 26, בחיים לא סבלתי מבעיה כלשהי באיזור הנרתיק, לפני כחודשיים הירגשתי עיקצוצים, צריבה בעת מתן שתן וגירוד חזק ביותר(עד כדי כאב). ניגשתי לרופאת המשפחה וקיבלתי כדורים בשם זינט ומשחה, סיימתי את הטיפול והבעיה לא נפטרה עכשיו אני נוטלת אופלודקס פעמיים ביום ואגיסטן טבליות פעם ביום. שאלתי היא האם אפשר להמשיך את הטיפול בזמן המחזור? האם הבעיה עלולה להימשך? והאם יש סיכויים גבוהים יותר להידבק במחלה לעיתים קרובות? בנוסף אשמח לדעת מהי בידיוק המחלה ממנה אני סובלת וממה היא נובעת?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום
גלית גליל04/02/2010מירי שלום,
כנראה שהרופא שלך איבחן כי את סובלת מדלקת בדרכי השתן ומפטריה בנרתיק.
הרופא שרשם לך את הטיפול התרופתי הוא שיוכל לומר לך אם להמשיך בטיפול גם בזמן הוסת.
הרפואה הסינית יכולה לעזור לך להלחם בזיהום וגם למנוע את השנות המצב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)