מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכת ביצים ומוצרי חלבנועה17/11/2008
שלום לכם אני נמצאת במעקב רפואי עקב רגישות בשחלות קראתי בספרות נטורופטית כי צריכת ביצים ומוצרי חלב (על בשר אינני מדברת היות ואני צמחונית) קשורה בסרטן השחלות. האם כדאי לי, עד אשר יתבהרו העניינים, להימנע ממוצרים אלו? האם ישנה הבחנה בין מוצרי חלב בקר לעיזים או ששניהם אינם מומלצים? האם סוייה מומלצת? נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
קורן אליהו /שרון אלישע17/11/2008שלום נועה
שאלתך כללית ולכן נענה תשובה כללית
תזונה ברפואה הסינית שלא כמו נטרופתיה ניתנת לפי אנרגטיות המזון עצמו ולאחר אבחנה של המטופל ומהווה תזונה ספציפית לאותו מטופל כך שיכל להיות מטופל שיגיע והתזונה המומלצת תכלול מוצרי חלב וביצים ולהפך .
לגבי ההבדל במוצרי חלב עזים ורגיל אז כן ההמלצה היא להשתמש לרוב במוצרי חלב עזים מכיוון שהוא נספג טוב יותר בגוף .
לגבי חלב סויה - שוב הדבר תלוי באבחנה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת יסמיןגלית15/11/2008
שלום, אני נוטלת גלולות הרמונט מזה 8-9 שנים וכעת אני מחליפה ליסמין בשל בעיית פצעים בפנים שנמשכת כבר שנים. גם לאחר טיפול בראקוטן הפצעים חוזרים. אני חוששת מאוד מהשינוי הנ"ל ושאלתי היא- האם תיתכן דווקא החמרה בפצעים במעבר ליסמין? ואם כן להמשיך ולחכות חודשיים שלושה כמו שהרופא אמר? שמעתי שהיא גורמת להופעת כתמים בפנים זה נכון?או שזה נכון לגבי כל הגלולות? האם המרכיבים ביסמין והרמונט שונים וההבדל יצור שינויים הורמונליים? שאלה אחרונה בבקשה- אני מעשנת ואני יודעת שזה לא בסדר עם גלולות אבל זה ככה כבר שנים. שאלתי היא- האם המעבר ליסמין חמור יותר מהרמונט בהתחשב בזה שהנני מעשנת..כיוון שכמות האסטרוגן גבוהה יותר בגלולה זו? בתודה מראש, דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
קורן אליהו /שרון אלישע17/11/2008גלית היקרה ,
היינו שמחים לענות לשאלתך אך מכיוון שאיננו רופאים ואיננו מתעסקים בעבודה עם גלולות אין אנו יכולים לתת לך מענה הולם לפיכך פני לפורום גניקולוגיה ברפואה קונבנציונאלית .
שיהיה לך יום נפלא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץנ.12/11/2008
שלום. אני שנה אחרי לידה שניה. המחזור הגיע כ- 7 חודשים לאחר הלידה. בשלושת החודשים האחרונים פחות או יותר סדיר (מקבלת כל חודש) אך ארוך מהרגיל. אני מניחה שזה יסתדר עם הזמן. כרגע בלי גלולות. ביומיים הראשונים של ההמחזור אני מרגישה לחצים בנרתיק, שמזכירים את הלחצים שיש על האיזור בסוף ההיריון. מדוע זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
קורן אליהו /שרון אלישע13/11/2008שלום נ...
מבחינת הרפואה הסינית מדובר בתנועה לא נכונה של דם ברחם ולכן הלחצים ביומיים הראשונים , רוב הנשים חוות לחצים כלשהם אם באזור הבטן התחתונה , הגב , או הנרתיק אצלך הכאבים באים ביום הראשון והשני של הווסת בזמן שהדימום אמור לצאת , ההנחה שלי היא שהדימום יוצא כמהסס ומלווה בקרישי דם , וכמו שכתבת הוא גם נמשך זמן רב יותר .
טיפול ברפואה סינית יכל לסייע לך להסדיר את המחזור ולחזק אותך לאחר הלידה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי אחרי יחסי מיןאחת09/11/2008
שלום, אני בת 17.5 וקמיימת יחסי מין כבר שנה וחצי. בתחילת ה"דרך" הייתי חוטפת דלקות בשלפוחית השתן ולא הבנתי למה, לכן פניתי לרופא משפחה והוא אמר לי שיתכן וזה כתוצאה מחיידקים שנמצאים בנרתיק ומגיעים לאיזור בעקבות קיום היחסים [נאמר לי כי זה שכיח בקרב נערות צעירות], לכן הוא אמר לי בכל פעם לאחר קיום היחסים ללכת לשירותים, ולאחר מכן לשטוף במים. בעיה זו נפתרה. אך כעת נמצאת בפניי עוד תעלומה לא ברורה: לעיתים [אמנם רחוקות מאוד] קורה שיום לאחר קיום היחסים מתחיל לי גירוי לא כל כך נעים באיזור הנרתיק. היו פעמים שזה הופיע חיצונית על פני איזור הנרתיק [בכניסה], ופעמים אחדות התגלה כי זה מבפנים [שינוי בהפרשות העידו על כך]. לקחתי כדורים של אגיסטן וזה עזר, אין לי בעיה לטפל בזה, פשוט אני ממש אשמח לגלות ממה זה נובע, שאוכל למנוע זאת בעתיד מאחר והעניין לא מקל עליי. שאלותיי הן: 1. מדוע הדלקת בשלפוחית השתן שכיחה בקרב נערות צעירות דווקא? 2. האם הגירוי נובע מחוסר היגיינה [בעת החדרת אצבעות וכדומה]? 3. האם זו פיטרייה? אם כן איך היא מגיעה לשם? תודה מראש וסליחה על אורך הפניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת
קורן אליהו /שרון אלישע13/11/2008שלום אחת,
את נמצאת בפורום גניקולוגיה ופואה סינית.
ברפואה הסינית אין אבחנה על פי שם המחלה כי לשם כמו דלקת בשתן יכולות להיות מספר אבחנות ולכן רק על פי אבחנה מדויקת ניתן לקבוע ממה את סובלת בדיוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהללוש06/11/2008
שלום .במעקב זקיקים רופא ראה שיש לי זקיק אחד גדול מה זה אומר?מתי ימים הכי פוריים והאם בטוח יהיה ביוץ?האם זה מראה שאיקקלומין השפיע עלי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללוש
קורן אליהו /שרון אלישע06/11/2008שלום ללוש
1.במצב טבעי הגוף מייצר זקיק מוביל אחד שגדל על חשבון שאר הזקיקים עד לביוץ , במצב שלך ישנו זקיק אחד לאחר טיפול באיקקלומין (מה שמראה שהאיקקלומין לא השפיע).
כדי לדעת את הימים הכי פוריים שלך תצטרכי:
1. להמשיך במעקב האלטראסאונד.
2.תוכלי לשים לב להפרשה הפורייה שהיא בעצם הפרשה שמקדימה את הביוץ(מדובר על הפרשה שקופה וצמיגית כמו חלמון ביצה
3. תוכלי להעזר בבדיקת ביוץ.
לגבי השאלה האחרוה אז כן ביוץ יהיה בטוח .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי03/11/2008
ערב טוב לאחרונה אובחנתי ב- U.S שיש לי שחלות פוליציטיות העם דיקור יכול להעזור??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
קורן אליהו /שרון אלישע05/11/2008המצב תלוי באבחנה ,
בגדול דיקור לבד יכול לעזור אך שילוב של צמחים בטיפול מגדיל את אחוזי ההצלחה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריק02/11/2008
לקחתי 3 זריקות של דפו פרוברה כך 3 חודשים והפסקתי תוך כמה זמן אמור לחזור המחזור? האם זה בריא לא לקבל הרבה זמן? מהם הסיכויים להיכנס להריון בלי מחזור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
קורן אליהו /שרון אלישע03/11/2008שלום אריק
אין באפשרותנו לדעת תוך כמה זמן תגיע ווסת אמיתית לאחר הפסקת הפרוברה .
לא בריא לא לקבל ווסת הרבה זמן.
הסיכויים להיכנס להריון ללא ווסת קיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן29/10/2008
יש לי בת בגיל הפוריות שמעוניינת להשתמש בגלולות איזו בדיקה היא צר יכה לעשות אם יש לנו מקרה של קרישות יתר במשפחה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
קורן אליהו /שרון אלישע03/11/2008עליכן לפנות ליעוץ לגינקולוג המטפל שיתאים אמצעי מניעה מתאים למצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור "יבש"מאיה29/10/2008
אני בת 36 + 2, מה יכולה להיות הסיבה למחזור שלפתע הופך להיות "יבש" ,רק יומיים - שלושה של דימום, צבע הדם כמעט שחור... האם ייתכן שזה קשור לטראומה נפשית (עברתי הפלה ורק אז החל להופיע המחזור המוזר הזה- כאילו שהרחם בהלם) או אולי לפגיעה או "מחלה" שקיימת ברחם..? אין לי כאבים אבל כן התגלה אצלי נגיף HPV בצוואר הרחם.. מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
קורן אליהו /שרון אלישע03/11/2008שלום מאיה
הסיבה לווסת מעטה ושחורה בהחלט יכלה להיות טראומה נפשית עקב ההפלה אך גם החלשות פיזית של הגוף לאחר ההפלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים??
מאיה04/11/2008האם זה דבר שיעבור מעצמו? מה אפשר לעשות כדי לעזור לו להתגבר? הגוף מאוד נחלש אחרי ההפלה , יש אפילו תאים טרום טרום סרטניים שהחלו להופיע בצוואר הרחם והתגלו כמה זמן אחרי ההפלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
קורן אליהו /שרון אלישע05/11/2008מאיה שלום,
לגבי שאלתך הראשונה זה יכל לעבור מעצמו בעיקר עם תזונה נכונה וזמן , טיפול שיכל לקצר את התהליכים ולחזק את הגוף הוא טיפול ברפואה סינית הכולל דיקור צמחי מרפא ותזונה ,
הקליניקה שלנו הינה קליניקה המתמחה בכל בעיות הפריון כולל הפלות ,והפלות חוזרות וזה יחודה
תוכלי להיכנס לאתר ולהתרשם
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילת26/10/2008
אני בת 32 ואסור לי להיכנס להריון בגלל בעיות רפואיות שונות. לפני חצי שנה נכנסתי להריון בגלל פספוס גלולה ונאלצתי להפיל בגלל האמור לעיל. הרופא המליץ לעשות קשירת חצוצרות דרך לפרוסקופיה כדי להימנע להפלות מיותרות נוספות. אני לא רוצה לבצע שום פעולה פולשנית בינתיים. האם אני יכולה לשים מירנה למרות שלא עברתי לידה? הבנתי שזה אמצעי הכי בטוח. אנחנו מתכנוונים להשתמש באם פונדקאית. האם מירנה יכולה להפריע לשאיבת ביציות? שאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
קורן אליהו /שרון אלישע03/11/2008שלום איילת
שאיבת ביציות מתבצעת מהשחלות ומירנה הינה התקן תוך רחמי לפיכך אינה יכולה לפגוע בתהליך השאיבה , לגבי השאלה האם מירנה הינה האמצעי הנכון בשבילך תאלצי להתיעץ עפ הגינקולוג המטפל.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימי23/10/2008
במסגרת מעקב זקיקים לקראת הזרעה הרופא חושש שמא יש פוליפ ברחם בגודל 1 ס"מ השאלות בבקשה הן: 1)האם יכול להיות שזו הסיבה לאי פיריון עד כה של שנה? 2)ביצעתי בחודשיים האחרונים 4 בדיקות אולטראסאונד ולא ראו פוליפ !יכול להיות שפתאום צץ לו בהפרש של חודש? 3)חובה להסיר לפני התחלת הזרעות או אפשר בשלב מאוחר יותר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימי
קורן אליהו /שרון אלישע23/10/2008שלום סימי
פוליפ הינו גדילה יתר של רירית הרחם , רוב הרופאים בדעה שיכול להפריע לקליטת העובר ולכן יש להוציאו, לא סביר שפוליפ כזה יצוץ לו פתאום ולפני שאת עושה ניתוח כל שהוא אנא בצעי עוד מעקב זקיקים או בדיקה מעמיקה יותר כגון צילום רחם .
זה עונה לך על שאלה 3
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאדד20/10/2008
שלום, אני אובדת עצות ולא מקבלת מענה הולם מרופאי קופת חולים, ולכן פונה לפורום. אולי מה שאכתוב ארוך מדי, אבל אני לא רופאה ולא יודעת מה חשוב לצורך העניין. ילדתי לפני 6.5 חודשים ומשלב די מוקדם בהריון היתה לי פטריה. לקחתי פעמיים אגיסטן, אך ללא הועיל. במהלך ההריון נטלתי גם אנטיביוטיקה מה שוודאי החמיר את הפטריה. 6 שבועות אחרי הלידה הלכתי לרופא והתלוננתי על גירוד ומבלי שבדק אותי נתן לי נרות (לא אגיסטן, לא זוכרת את השם) טיפול כפול. אחרי שבוע הייתי אצל הרופא שלי שאמר שאין פטריה, על סמך בדיקה ידנית ואמר שיש אדמומיות מהלידה ונתן לי נרות פולידין למשך 14 ימים. מאז ועד היום אני עדין מרגישה בגרד, אי נוחות ולעיתים הפרשה לבנה ולעיתים שקופה. היום הלכתי לרופא תורן שבדק את ההפרשה ואמר שהיא מעורבת- שיש פטרייה וגם חוסר איזון בחומציות הנרתיק. הוא לקח תרבית כי ביקשתי, אבל אמר שאין צורך שאחכה עם הטיפול שהא המליץ עליו. הוא אמר לי ליטול 2 כדורי FLUCONAZOLE ולקחת נרות DALACIN ולמרוח משחת קומגיס. אח"כ הוא אמר שאצטרך לקחת פמינה לקטל במשך שלושה חודשים ושאוריד מהתפריט שלי סוכרים ואמעיט בפחמימות. מה דעתך? האם יש צורך לחכות לתרבית? אני גם מעדיפה שהרופא שלי יראה אותי והוא פנוי רק עוד חודש. האם לדעתך ניתן לחכות או שיש צורך בטיפול מיידי? האם לטיפולים הנ"ל תופעות לוואי? האם ישנו חשש למערכת הרבייה לאור קיומן של ההפרשות הנ"ל במשך זמן ממושך? סליחה על המילים הרבות, אני פשוט מבולבלת וחרדה. מאד רוצה להכנס להריון עוד שנה וחוששת. אני עושה גם דיקור סיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
קורן אליהו /שרון אלישע22/10/2008אני שמח לשמוע שאת מטופלת בדיקור סיני זה יכל לפתור לך את הבעיה הנוכחית לחלוטין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהללי19/10/2008
בתחילת חודש יולי נטלתי פוסטינר גלולה של יום אחרי שבוע לאחר מכן הופיע לי דימום לשבוע ואז הפסקה של כמה ימים והמחזור הגיע חודש אוגוסט היה לי מחזור שהקדים והיה מאוד מסייבי שכלל גושים גדולים וזהו בעצם המחזור האחרון שהיה לי בבדיקת דם שבצעתי בחודש ספטמבר גליתי הריון נכון להיום אני בשבוע תשיעי האם גלולת הפוסטינר יכולה להשליך תופעות או סיבוך מסויים על ההריון הנוכחי? בבקשה זקוקה לתשובה . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
קורן אליהו /שרון אלישע22/10/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות בנרתיקטלי16/10/2008
שלום,אני בת 25 בריאה בד"כ. בחצי שנה האחרונה היו לי שתי פטריות בנרתיק ומאז יש לי אי נוחות מתמדת באזור. או שמגרד/ שורף/ מציק/ יש חתכים באזור. הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שהכל תקין..אני כבר אובדת עצות. יש לי חבר קבוע מזה 3 שנים. מה זה יכול להיות? אילו בדיקות נוספות אני יכולה לעשות? יש לציין שהמשחות שנתנה לי הרופאה עוזרות ליום יומיים הראשונים ולאחר מכן התופעות חוזרות. כמו כן לעיתים ישנה הפרשה לבנה מהאזור. כמו כן הייתי אצל נטורופתית שלא עזרה לי. אנא עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
קורן אליהו /שרון אלישע17/10/2008שלום טלי
לפי התופעות שאת מתארת מדובר במצב של חום ויובש במקום הגורמים לתחושת השריפה הגירוד והחתכים , טיפול ברפואה סינית יכל לסייע מאוד בפתרון הבעיה חפשי מטפל/ת אשר מתמחים בגניקולוגיה .
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי15/10/2008
האם ניתן לסיים נטילת חפיסת גלולות יומיים לפני הזמן? (חודש קודם דחיתי את המחזור ביומיים..) תודה מראש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
קורן אליהו /שרון אלישע15/10/2008שאלה לא רלוונטית לפורום הפני אותה לפורום גניקולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)