מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרינה12/10/2008
אני סובלת משלשולים בזמן המחזור ובימים שקודמים לו. לעתים השלשולים מימיים. האם זה לגיטימי? האם זה יכול להעיד על מחלה מסוימת? האם מומלץ לערוך בדיקות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינה
קורן אליהו /שרון אלישע12/10/2008שלום רינה
אין מדובר במחלה אלא בחוסר איזון של הגוף ,
רפואה קונבנציונאלית יכולה לתת פתרון של כדורים נגד שלשולים ולא לפתור בעצם את הבעייה מהשורש , אני מניח שנוסף על הסמפטומים של השלשולים את סובלת גם מעצבנות , נפיחות בחזה עייפות רבה לפני הווסת , כאבי בטן תחתונה ועוד.. טיפול בדיקור יכל לסייע פלאים ולפתור את הבעייה מהשורש ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי05/10/2008
אחרי הלידה הישתמשתי כחצי שנה במדבקות אוורה למניעת הריון, עכשיו אנחנו חושבים על ילד נוסף והפסקתי להשתמש בהן. השאלה שלי כמה זמן יקח לי "להתנקות" מהן ואני אוכל שוב להיכנס להריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
קורן אליהו /שרון אלישע06/10/2008שלום תמי
ישנן נשים שהמחזור חוזר בצורה סדיר לאחר כחודש ולעמת זאת ישנן נשים שתקופת ההתנקות אורכת זמן רב יותר אפילו עד ארבעה חודשים , הכל תלוי ביכולת ההתנקות של הגוף שלך.
יום טוב ובהצלחה שרון וקורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה סינית ושלפוחית רגיזהמיטל22/09/2008
היי.התחלתי בדיקור סיני לפני כשבוע וטיפול בתרופות סיניות היום כיון שיש לי בעיה של ללכת הרבה לשירותים והרגשה שאני צריכה לעבור לגור שם רק מהסיבה שאני תמיד מרגישה שיש לי פיפי.רציתי לדעת האם טיפולים אלו יכולים לעזור בשלפוחית רגיזה ובדלקת בדרכי השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
קורן אליהו /שרון אלישע24/09/2008הטיפול בדיקור בהחלט יכל לטפל בסימפטומים שציינת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין גבוהחסוי21/09/2008
אני בת 35.5 ולפני שנתיים הריתי בהריון טבעי וספונטני מהר מאוד - בנסיון הראשון. כעת אנחנו מנסים להיכנס שוב להריון. אמנם ניסינו "רק" 3 מחזורים ועדיין לא הצלחנו, אבל מהיכרותי רבת השנים עם גופי אני מרגישה שמשהו לא תקין - דבר ראשון, המחזור שלי לא סדיר, הוא נע בין 28 ל-34 יום, מה שמקשה ביותר על איתור הביוץ (גם ערכת ביוץ לא עזרה). ובד"כ ביום ה-24 מתחילות הפרשות חומות. דבר שני - אני לא מבחינה בסימנים שיעידו על ביוץ, כמו למשל ההפרשות הריריות, שבעבר כן היו לי. ודבר שלישי - לפעמים כשאני עושה לעצמי בדיקת שד במקלחת, אני גם לוחצת קצת על השד ואז יוצאת טיפה קטנטנה, כמו חלב. האם זה מעיד על פרולקטין גבוה? ואם כן, איך בודקים את זה? סליחה על האורך ותודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין גבוה
קורן אליהו /שרון אלישע24/09/2008בדיקת דם פשוטה לרמות פרולקטין תאשש האם יש פרולקטין גבוה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי17/09/2008
שלום רב, על פי הרפואה הסינית, מה כדאי לאכול כדי למנוע חזרה של פטריה בנרתיק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
קורן אליהו /שרון אלישע20/09/2008הכל תלוי באבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלא מגלה14/09/2008
שלום אני סובלת מקברנומה שפירה בראש ורציתי לשאול האם יש סיכון בלקיחת גלולות? אני לא מתפקדת בימי המחזור בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קורן אליהו /שרון אלישע17/09/2008רצוי להיוועץ עם הגניקולוג המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכאל09/09/2008
בת 52 לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח לפרסקופיה לכריתת ציסטה ושחלה התשובה בציטולוגיה נוזל מעט עכור בנפח 12 סמ"ק+נוזל צלול צהבהב בנפח 51 סמק נוזל דל בתאים לא נמצאו תאים בלתי סדירים או ממאירים בבדיקת אולטראסאונד לפני כחצי שנה נמצאה ציסטה צלולה בשחלה 50ס"מ עם מחיצה נתבקשתי לחזור אחרי חצי שנה אכן עשיתי כך ובחודש 3/08 בבדיקה חוזרת הציסטה קטנה 30/25 ס"מ מעם מעט נוזל עכור מעט צלול נמצא מעט נוזל בדוגלאס ללא זרימה פטולוגית ברצוני להוסיף מחזור כל 3 חודשים בערך אודה לכם מאוד על התיחסותך מעט דואגת אנא ענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קורן אליהו /שרון אלישע17/09/2008הרפואה הסינית מטפלת ביעילות בציסטות שחלתיות. אנו ממליצים לך לחפש מטפל שמתמחה בגניקולוגיה שיוכל לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גירוד רציניתמישהי06/09/2008
יש לי בעיה של גירוד כבר בערך יומיים באיבר המין. אין לי שמץ של מושג מאיפה זה נחת עליי אפילו לא הצלחתי להירדם בלילה! חשבתי אולי כי הייתי הרבה בים ואולי זה זיהום?! בבקשה מיכם עיזרו לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי לרופא זו כנראה פטריה
אביטל19/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשים שם של מישו טוב..אביגיל05/09/2008
שלום. אני מחפשת שם של מטפל/ת עם נסיון הצלחה באי פריון. בתחום הדיקור סיני. אשמח לקבל שמות וטלפונים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביגייל
קורן אליהו /שרון אלישע07/09/2008שלום אביגייל
אם את מאזור המרכז אנחנו הכתובת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתת לך רשימת שמות...
נועה19/01/2009שלום אביגייל מוזמנת להתקשר 052-5550446 נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרת מחזוראור04/09/2008
לפני 3 חודשים סיימתי חפיסת גלולות ומאז לא קיבלתי מחזור. תוצאות בדיקות דם שלי מצביעות על תת פעילות בלוטת התריס. קיבלת מהרופא כדורים לזרוז מחזור. 1. מה המלצתכם, לקחת את הכדורים ובמקביל לשלב טיפול דיקור , או לחכות לדיקור? 2. האם אתם מטפלים בכך? 3. איך עובד הטיפול? על איזו אבחנה? טיפול לסידור מחזור, לעידוד בלוטה, להפגת לחצים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
קורן אליהו /שרון אלישע20/09/2008תופעה של העלמות המחזור לאחר סיום לקיחת גלולות מוכרת ידועה וניתנת לטיפול , הטיפול הוא בהתאם לאבחנה ברפואה הסינית ולרוב ישלב דיקור צמחי מרפא ושינויי תזונה .
לגבי הכדורים ניתן לשלב אותם עם הטיפול אך עדיף לתת לגוף להתנקות ולמערכת לנסות לחזור לפעילות עצמאית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צניחהאיילת01/09/2008
שלום, אני בת 20 פלוס ובעקבות הלידה סובלת מצניחת רחם ושלפוחית. עושה פיזיותרפיה וזה משפר במעט. מצבי מוגדר כקל ולכן לא מצריך התערבות ניתחית. האם לרפואה הסינית יש טיפול לנושא? והאם טיפול טבעי יכול לרפא בעיה זו לגמרי? ובכלל, איך הרפואה הסינית מסבירה זו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
קורן אליהו /שרון אלישע02/09/2008שלום איילת
להסביר איך הרפואה הסינית רואה מצב זה זה קצת ארוך בגדול הלידה זה הזמן היחיד על פי הרפואה הסינית בו האישה מאבדת את אנרגית החיים המקורית , איבוד הדם הרב בלידה גורם להחלשת האנרגיה שאמורה לתמוך ולהחזיק את האיברים במקומם וכתוצאה יש צניחת איברים .הרפואה הסינית יודעת להתמודד היטב עם מצבים מסוג זה והטיפול ישולב עם צמחי מרפא בכדי לחזק את הגוף ולהחזיר לו את יכול ההחזקה והשליטה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי ראשוןא.מ.31/08/2008
שלום, בתי בת ה-12 קיבלה בפעם הראשונה מחזור חודשי לפני כחודש ימים. המחזור היה מלווה בדימום מועט במשך כשבוע ימים. ואז לאחר שבוע ללא דימום החל שוב ונמשך כבר שבועיים ועדיין לא פסק. הדימום הוא מועט ולעיתים אף נראה כהפרשה כהה. האם זוהי תופעה נורמלית למחזור ראשון או שיש צורך לגשת לרופא לבדיקה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.מ
קורן אליהו /שרון אלישע02/09/2008שלום
מחזורים ראשונים נוטים להיות לא סדירים , במידה והדימום לא יפסיק בקרוב גשי איתה לרופא נשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ביחסי מיןנעמה28/08/2008
שלום, יש לי בעיה, שמאוד מביכה אותי. ולכן אני לא פונה לגניקולוג/ית בקופ"ח או בפרטי. אני בת 29 ,בחורה מלאה,לפני שנה התחתנתי בתולה,מאז אנו מנסים לקיים יחסי מין,אך בעלי לא מצליח לחדור לנרתיק שלי (צר),הגענו למצב שהרמנו ידיים. אני לא יודעת מה לעשות??אני כל כך רוצה ילדים. אני מתביישת לפנות למישהו בתחום זה, האם רפואה סינית יכולה לעזור לי? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
קורן אליהו /שרון אלישע29/08/2008שלום נעמה
ראשית כל אין לר מה להיות מובכת לפנות לאנשי מקצוע לטיפול , הם ראו וטיפלו במאות מקרים כמו שלך כך שאת לא צריכה להרגיש לא בנוח.
אני מניח משאלתך שיש כאבים חזקים בזמן החדירה מה שלא מאפשר לקיים יחסי מין תקינים לרוב הדבר נובע מלחץ שמונע זרימה תקינה של דם לאזור הנרתיק וללחלוח שלו , בשתי אלו הרפואה הסינית יכולה לסייע אך הייתי ממליץ לפני כן לפנות לסקסולוגית בכדי ללמוד על דרכים להנות ממגע מיני ולדעת להרגיע את הגוף
מקווה שעזרתי
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון טיפוליםמאי25/08/2008
שלום בעלי ואני בטיפול בדיקור סיני, בעלי כבר עשה 5 טיפולים בתדירות של אחת לשבוע, יש לו בעיה של ספירת זרע נמוכה. המדקר הציע כי יעשה טיפול אחת לשבועיים ולא אחת לשבוע כדי שהטיפול יספיק לעבוד. האם זה הגיוני? בספירת זרע האחרונה (אחרי 3 טיפולים) כמות הזרע היתה מאד נמוכה (3 מיליון ו0.7 אחרי השבחה) לעומת קודם (8-10 מיליון) האם זה עשוי להיות קשור לטיפול? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
קורן אליהו /שרון אלישע25/08/2008שלום מאי
לגבי ההצעה לעשות טיפול אחת לשבועיים בכדי שהטיפול יספיק לעבוד היא אינה הגיונית.
לשאלתך השנייה האם יש קשר בין הטיפול לירידה בריכוז תאי הזרע - לא .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לזירוז צירים???נורית23/08/2008
שלום מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני בהריון בשבוע 38 והבנתי ממספר נשים שיש דבר כזה דיקור לצורך זירוז הצירים. העוברית שלי די גדולה ( הערכה בשבוע 37 הייתה 3.740 ק"ג ) ואני מפחדת ללדת אותה בשבוע מאוחר 41-42 כשהיא תהיה ענקית את 2 ילדי ילדתי במשקלים של 3.800 בערך באיחור ( שבוע 41 ) האם זה נכון שניתן לזרז לידה ע"י דיקור? ( אני מפחדת שהיא תהיה גדולה ויהיה צורך בקיסרי) במידה וכן, מה תווך המחירים פחות או יותר לטיפול שכזה? תודה מראש, נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית
קורן אליהו /שרון אלישע23/08/2008שלום נורית בכללי דיקור סיני יכל לסייע בזירוז הלידה אם הגוף מוכן לכך,
לגבי טיפולים תאלצי לחפש מטפל שמתעסק בדיקור לזירוז לידה כי אנו פשוט מטפלים בבעיות פריון בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)