מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסימי27/04/2008
שלום ושבוע טוב
היני בת 21 ורציתי לשאול. המחזור שלי בדרך כלל סדיר- מאחר ב 3 עד 5 ימים מדי פעם.
החודש נטלתי אנטיביוטיקה של פורטה למשך 5 ימים. אני מרגישה כאבי מחזור אך לא מגיע..כאבים של 5 דק' ההולכים ובאים כל כמה שעות. האם נטילת אנטיביוטקה עלולה לעכב את קבלת המחזור בכמה ימים. יש לציין שאיני מקיימת יחסי מין. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימי
קורן אליהו /שרון אלישע04/05/2008סליחה על התשובה המאוחרת
התשובה היא לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות ורגישותחן23/04/2008
שלום רב, הפסקתי גלולות כדי להיכנס להריון ומאז כל איזור הנרתיק מאד רגיש ואפילו צורב, איני נהנית מקיום יחסים עם בעלי עקב כך ונושא ההריון בוודאי שלא קרוב, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות ורגישות - חן
קורן אליהו /שרון אלישע24/04/2008שלום חן
על פי הסימפטומים שמסרת מדובר במצב של חום מקומי שנוצר כנראה בעקבות הפסקת הגלולות והשינוי ההורמונאלי בגופך, הסימפטומים אמורים להחלש בהדרגה אך הייתי ממליץ שתיבדקי אצל רופא הנשים שלך , באם הסמפטומים לא יוקלו נשמח לסייע לך.
בהצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בנרתיקאלי21/04/2008
שלום אני בת 27
מזה 5 שנים אנינ סובלת מכמות גדולה של הפרשות לבנות בנרתיק אך לפי כל הבדיקות שעשיתי זה לא פתטרייה ולא זיהום ולא כלום אלא אמרו לי שאני צריכה לחיות עם זה אך הדבר מאוד מפריע לי בחיי היום יום האם אתם מטפלים מהדברים מסוג זה?
בתודה מראש סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל בנרתיק
קורן אליהו /שרון אלישע21/04/2008שלום סיגל
ההפרשות שאת מתארת ניתנות לטיפול , תוכלי ליצור קשר עם הקליניקה ונשמח לעזור לך
פרטים [a href='http://www.maagalim-clinic.co.il' id='link']באתר[/a]
המון בריאות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מגבריוסי16/04/2008
שלום רב,
יש לי איבר מין מאוד גדול. לאחרונה אני יוצא אם מישהי נמוכה וקטנה פיזית.
רציתי לדעת אם אני מחדיר את כל איבר המין, האם זה יכול לפגוע לה באיברים פנימיים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
קורן אליהו /שרון אלישע20/04/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות חסומותרעות13/04/2008
שלום, האם אתם מטפלים בחצוצרות חסומות? מהו הטיםול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
קורן אליהו /שרון אלישע13/04/2008שלום רעות
במצב של חסימה מוחלטת של החצוצרות הטיפול שלנו אינו יעיל
אם מדובר על חסימה חלקית יש אפשרות לטפל.
חסימת חצוצרות מהראייה הסינית הינה לרוב על בסיס של דם תקוע עקב הדבקויות או דלקות וכו' ולכן הטיפול ברובו יתבסס על הנעה חזקה של דם באזור הרחם בעיקר עם צמחים מניעי דם ודיקור .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אתם מטפלים רקליאת08/04/2008
בנושא גניקולוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
קורן אליהו /שרון אלישע08/04/2008היי ליאת אנו מטפלים אך ורק בכל מה שקשור לפריון כגון : בעיות פוריות נשים וגברים , הפלות חוזרות , בעיות זרע ועוד.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה06/04/2008
יש לי פטריות בנרתיק כבר שנים. האם דיקור סיני יכול לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
קורן אליהו /שרון אלישע06/04/2008בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לפני חתונה - דחוף מאוד מאודמורן02/04/2008
אני מתחתנת ביום שישי הקרוב( 4.4.08) ואמורה לקבל מחזור בין רביעי-לשישי הבא.בגלל שאני בלחץ טוטלי ומאוד מתרגשת הרופא נשים שלי נתן לי: פרימולוט-נור, ולהתחיל לקחת 10 ימים לפני החתונה (כי דאגתי שאולי יקדים לי מההתרגשות). משום מה שעחתי לקחת. היום לפנות בוקר קמתי סתם לעשות פיפי ותוך כדי ניגוב ראיתי טיפה ורדרדה (בהפרשה) זה היה בניגוב לא היה כלום על התחתון.
השאלה שלי אם מהיום, יום רביעי, אני אוכל התחיל לקחת את
הפרימולוט-נור לפחות עד שבת או משהוא כזה ואם כן אני אוכל לקחת שלא בטעות ממש יקדים לי את המחזור.
או שאולי לכם לרפואה סינית יש אולי משהו שיכול לעזור לי ולעקב את המחזור.
אני ממש בלחץ וכועסת על עצמי ששכחתי לקחת את הכדורים אבל אם עד יום שישי הייתי יודעת שזה רק בניגוב עוד מילא אבל אני מפחדת שממש יתחיל לי דימום.
אשמח לתשובה מהירה ביותר.
תודה וסליחה שהשאלה ארוכה כל-כך..
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לפני חתונה - מורן
קורן אליהו /שרון אלישע02/04/2008שלום מורן
לצערנו אין באפשרותנו לסייע לך בעיכוב הווסת , לגבי פרימולט נור תצטרכי לברר עם רופא הנשים שלך .
בהצלחה והמון מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהתמי01/04/2008
שלום, האם יש לכם אפשרות לטפל בקנדידה וגם לאבחן מצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי- קנדידה
קורן אליהו /שרון אלישע01/04/2008בהחלט ניתן לאבחן קנדידה ולטפל בה ברפואה הסינית , אנו מתעסקים אך ורק [a href='http://www.maagalim-clinic.co.il' id='link']בבעיות פריון[/a] לכן חפשי מטפל שמטפל בבעיות גניקולוגיות ומטפל גם בצמחי מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולציסטיותאירין30/03/2008
שלום
נראה לי שיש לי שחלות פולצסיות עם מחזור לא סדיר בכלל אקנה ושעירות ובנוסף ציסטה שחלתית האם יש לזה טיפול והאם ניתן איכשהו להקטין את הציסטה ואף לגרום להעלמותה??
בנוסף אני מרגישה מעין אי נוחות במיקום השחלה ממש בבטן התחתונה כאילו משו קצת מפריע ויש לי גם נפיחות של הבטן התחתונה כאיו יש לי בטן רזה ורק בחלק התחתון של הבטן זה כמו כרס וזה לא המבנה שלי ככה כל פעם מתנפחת לי הבטן גם כשאני קמה בבוקר אני מרגישה שהבטן לא רזה כרגיל אלא יש איזו נפיחות וכבדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות אירין
קורן אליהו /שרון אלישע01/04/2008שלום אירין
לפי התאור שלך יכל להיות בהחלט שאת סובלת [a href='http://www.maagalim-clinic.co.il/sahalot.html' id='link']משחלות פוליציסטיות[/a].
בכדי לאשש את האבחנה הייתי ממליץ לעשות אולטראסאונד מעקב זקיקים ובנוסף בדיקות דם
בכל אופן ניתן בהחלט לטפל בשחלות פוליציסטיות ברפואה סינית ולהסדיר את המחזור.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןיניר25/03/2008
שלום, חברתי לא כל כך מתה על סקס, בלשון המעטה, אני הוא היחיד שיוזם, האם יש טיפול כלשהו שיכול להגביר לה את החשק, לפתור לה את הבעיה או כל מה שקורה לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניר
קורן אליהו /שרון אלישע25/03/2008רפואה סינית יכולה לטפל במצב בו יש חשק מיני ירוד כמובן שהכל תלוי באבחנה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ברחםנעמה23/03/2008
שלום, האם יש טיפול לא קובנציונלי לדלקת ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה- דלקת ברחם
קורן אליהו /שרון אלישע24/03/2008שלום נעמה
יש טיפול ברפואה סינית למצב שנקרא דלקת ברחם , חשוב מאוד לא להיתפס לשם של המחלה אלא להתיחס לסמפטומים הנלווים כגון הפרשות , גרד , כאבים , שריפה וכו'
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר הרחם - המשךנירה20/03/2008
תודה על תשובתכם המהירה!
האם תוכלו להמליץ לי על מטפלים בנושא?
אין לי פשוט שום מושג בנושא הטיפול הסיני
מרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה
קורן אליהו /שרון אלישע21/03/2008הי מרינה
בררי אצל יוסי פטאל או אביב מסינגר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ווסתילירון20/03/2008
שלום רב, אבקש לדעת מה ניתן לעשות במצב של ווסת עם דימום גדול מאוד מלווה בכאבי בטן וגם בקרישי דם, לא נוטלת גלולות וגםאסור לי ליטול, אודה על מעט הרחבה בנושא, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ווסתי לירון
קורן אליהו /שרון אלישע20/03/2008שלום רונית
תשובה מורחבת אין לי , התשובה הינה בהתאם לנתונים המעטים שאת מציינת אשר מראים על תנועה לא סדירה של דם ברחם .האבחנה צריכה להיות יסודית וניתנת לאחר תשאול מעמיק ואבחנת דופק ולשון, בכללי טיפול ברפואה סינית יכל לטפל היטב בהסדרת המחזור .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר הרחםנירה19/03/2008
שלום רב
האם קיים טיפול יעיל דרככם גם במקרה של בעיות בשריר הרחם?
תודה, מרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה
קורן אליהו /שרון אלישע20/03/2008טיפול ברפואה סינית יכל בהחלט לסייע לך , לגבי טיפול תצטרכי למצא מטפל אחר מכיוון שאנו מתעסקים אך ורק עם בעיות פריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)