מידע רפואי
פורומים
- צמחי מרפא
- בנות, העצמה נשית
- תזונה טבעית
- חרדות, טראומות, פחדים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- טרשת נפוצה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- רפואת ספורט
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- רפואת מטיילים
- קרדיולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- עזרה!!!שירלי17/02/2014
היי, יש לי שחלות פוליציסטיות, בילדות עברתי 2 לפרוסקופיות להסרת ציסטות מהשחלות. לאחר שלא קיבלתי מחזור חודשיים+ הרופא נתן פרוברה. 5 ימים מסיום הנטילה קיבלתי מחזור. המחזןר הסתיים לאחר 6 ימים. כשבוע וחצי מתחילת המחזור שוב הופיעו כתמים חומים ודמם קל על התחתונית. מה זה? האם להילחץ? אני חצי שנה אחרי לידה ( להריון הזה נכנסתי בעזרת פרוברה ), מנסים להרות שוב אך המחזור לא סדיר ואין ביוץ... מה היית ממליצה? לבקש איקקלומין? לקחת פרוברה אם לא אקבל גם בחודש הבא? ומה פשר הדימום המוזר שהופיע בין המחזורים החודש?? אנא עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה!!! - תגובה
גלית גליל19/02/2014שאלה זו יש להפנות לפורום גניקולוגיה, או לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה:)02/10/2013
איך סופרים את ימי המחזור ?
והאם אפשר דרך הרפואה לגרום לכך שהמחזור יהיה סדיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
גלית גליל27/01/2014סופרים מהיום הראשון לוסת (לדימום עצמו) ועד ליום הדימום הראשון הבא (אז הספירה מתחדשת).
ניתן 'לארגן' את המחזור ע"י טיפול בדיקור וצמחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך?
כ13/02/2014אם קיבלתי יום ראשון והסתיים ביום שבת כמה ימים ?
6,5?
והאם זה משנה באופן כללי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך? - תגובה
גלית גליל14/02/2014את ימי הוסת סופרים מיום הדימום הראשון ליום האחרון, כלומר אצלך 7 ימים.
את ימי המחזור סופרים כפי שהסברתי למעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולציסטיותרחלי10/02/2014
היי אני בעלת שחלות פולציסטיות ומחפשת מדקר/ת סיני אשר מתמחה בפריון וגניקולוגיה. מאיזור הצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פולציסטיות - תגובה
גלית גליל12/02/2014רחלי שלום,
עד כמה צפון?
צרי עימי קשר ונראה באיזה אזור בדיוק את צריכה, אוכל להפנות אותך על פי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה ברחםאודליה27/01/2014
שלום!
אני בת 33 + 2 ילדים.
לפני כשבועיים בבדיקה אצל הגניקולוג, נמצא לי ברחם מיומה בגודל של 4 ס"מ!
אני מאוד לחוצה ומודאגת מכך.
מכיוון שאני מעדיפה תמיד טיפולים טבעיים על פני קונבנציונליים, התחלתי מיד בטיפול של דיקור + צמחי מרפא. בנוסף גם שיניתי את התזונה והורדתי לחלוטין עוף ובשר. משתדלת גם ביצים וחלב (הפחתה של הורמונים).
שאלתי היא האם באמת ניתן לכווץ את המיומה עד להעלמתה באמצעות הטיפול שאני עושה? ואם כן, תוך כמה זמן אוכל להיבדק לראות שיפור?
ברצוני גם להיכנס להריון, אבל הבנתי שאני לא אוכל בגלל הבעיה...
אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה ברחם - תגובה
גלית גליל27/01/2014אודליה שלום,
אני שמחה לשמוע שהתחלת כבר בטיפול בדיקור וצמחים.
אני לא יודעת מה האבחנה הסינית שלך, אבל כדאי להתיעץ עם המטפל עצמו לגבי הערכת זמנים לשינוי ראשוני בגודל המיומה או בסימפטומים (זה תלוי אבחנה ועקרון טיפול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה
אודליה27/01/2014לדברי המטפל שלי, המיומה נובעת כתוצאה מכעסים אגורים שלא מבוטאים וכתוצאה מכך יוצר תסכול.
זה מתבטא בתפקוד הכבד והטחול. והאבחנה הזאת מתאימה לי בול.
אני באמת טיפוס שלא מוציא רגשות, במיוחד קושי בהוצאת כעסים.
אכן היו לי בעיות עם בעלי, ועכשיו לאחר טיפול זוגי, הכל באמת הסתדר.
אבל השאלה מה קורה עם הכעסים שהצטברו עד עכשיו, האם הם נעלמו? ואם לא איך ניתן להוציא אותם ובכך לנקות את הגוף מרעלים מזיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה - תגובה
גלית גליל27/01/2014נשמע שאת בדרך הנכונה!
טיפול טוב בשיאצו, דיקור וצמחים, בהחלט ייקל/ינקה רגשית.
שילוב עם טיפול רגשי (בהנחה שאת/אתם כבר לא מטופלים) יעשה עבודה מצויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בשלפוחית ורפואה סיניתeverg01/09/2013
שלום רב(:
כבר חודשיים שמדי שבוע אני מגיעה לדיקור+שיאצו,הבעיה שבגללה התחלתי טיפול היא דלקות כרוניות בשלפוחית השתן.
מעבר לכך אני חווה גם צריבות בצינורית של השופכה כפעם פעמיים בשבוע בעיקר בחודשי הקיץ הקשים ובעיקר כשהגוף שלי "מתייבש".
אני שותה 2 ליטר מים כל יום,אוכלת בריא ומקפידה על היגינה.
הדרך שבה אני מטפלת כשיש דלקת אקוטית היא עם די מנוז,תה סרפד ושתיה מרובה.
המדקרת שלי אמרה לי לנסות את הדיינטוס וזה נמצא אצלי למקרה שתופיע דלקת שוב.
כרגע אני די מבולבלת ולא יודעת איך לטפל ועם מה למנוע?!
לאחר הדלקת האחרונה שהיתה לי שבה השתמשתי עם די מנוז החלטתי לעשות בדיקת שתן לגלות עם הכדורים באמת "סילקו" את החיידקים.
התרבית יצאה שלילית אך יש לי רמה גבוה של כדורי דם לבנים בשתן,איך זה יתכן?
מעבר לכך החלטתי לפנות לאורולוג לשלול בעיה חמורה יותר בעוד שהוא ישר פסק שיש לי דלקת ורשם לי אנטיביוטיקה בשם furolin למשך יומיים ושיהיה לי לשימוש מניעתי לאחר קיום יחסי מין.
אני נורא מבולבלת לא יודעת במה להשתמש ואיפה הבעיה,איך היא לא נפתרת.
אשמח לעזרה ולקצת סדר בבלגן.
תודה מראש ..מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בשלפוחית ורפואה סינית - תגובה
גלית גליל27/01/2014שלום,
קצת סדר... ראשית יש לציין שהפורמולות שאת נוטלת הן פורמולות שאינן מותאמות לך אישית, אלא 'פורמולות מדף'.
פורמולת הפטנט DIANTHUS יכולה להתאים למצבים מסויימים של דלקת דרכי שתן אקוטית (לא מומלץ לקחת לאורך זמן).
בעת נטייה לדלקות ניתן ליטול את הפורמולה Anemphello & Rehmannia, אבל גם כאן מדובר ב'פורמולת מדף', מה שאני פחות מחבבת לתת במצב כרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROTEIN- U STRIPדנה05/10/2013
שלום,
בבדיקת שתן יצא לי ערך PROTEIN- U STRIP 10 . כמו כן בתרבית השתן גילו לי חיידק e-coli.
1) האם חלבון בשתן יכול להיות כתוצאה מפטריה בנרתיק ?
2) האם יש טיפול טבעי וצמחי מרפא שעוזרים להיפטר מפטריה בנרתיק ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROTEIN- U STRIP - תגובה
גלית גליל27/01/2014ניתן לטפל בפטריה באמצעות צמחים סינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי17/10/2013
אני בת 23, והמחזור שלי לא סדיר - אני מקבלת בערך כל 4 חודשים.
קיבלתי מהרופא מרשם לגלולות פמינט לצורך הסדרת המחזור ולצורך הגנה מפני כניסה להריון. לעולם לא לקחתי גלולות ואני מעוניינת להתחיל ליטול ולא לחכות לתחילת המחזור ורציתי לדעת אחרי כמה זמן של נטילה אהיה מוגנת מפני כניסה להריון, והאם כל הגלולות זהות בהרכבן ואני יכולה להתחיל ליטול כל גלולה לפי היום בשבוע שרשום לי.
אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אסף פלדמן21/10/2013שלום מירי, בבקשה תשאלי בפורום גניקולוגיה, זה פורום שעיקרו רפואה סינית וגניקולגיה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ויציאות מרובותרעות07/08/2013
שלום,
תמיד כשאני במחזור יש לי יציאות מרובות. האם זה נורמלי? זה מפריע לי בחיי היומיום, מרגיש כמו שלשול, ואני רוצה לטפל בזה. יש טיפול ברפואה הסינית בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ויציאות מרובות - תגובה
גלית גליל11/08/2013רעות שלום,
נשמע בהחלט משהו שכדאי לואפשר לטפל בו בדיקור סיני ואם יהיה צורך גם צמחים סינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או הריון?אלין12/06/2013
שלום,
אני בת 33, לא נוטלת גלולותף והמחזור שלי בד"כ מגיע בהפרשים של 25-27 ימים. לפני חודש המחזור הביע 19 יום לאחר שהקודם הסתיים. ב-8.5. החודש הוא הגיע בדיוק ב-8.6 אך נמשך רק יום וחצי. הדימומים פסקו לאחר יוםוחצי למרות שבד"כ הם נמשכים 3-5 ימים, וכבדים. הפעם הם היו כבדים ביום הראשון וממש קלים בחצי היום השני. במהלך היום הראשון למחזור קיימתי יחסי מין לא מוגנים. גם בחודש שלפני כן, עם בן זוג. היום, שלושה ימים לאחר הפסקת הדימום קיימתי יחסי מין לא מוגנים שוב והופיעו דימומים של סוף מחזור, משום מקום.
אני לא מבינה מה זה - מחזור? הריון? חברה אמרה שאולי זה ככה כי אני מתחילה את תהליךם המנפאוזה? בגיל 33 זה אפשרי? אודה מאוד לתשובתכם כי אני מודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור או הריון? - תגובה
אסף פלדמן25/06/2013שלום אלין,
יש לפנות לגניקולוג לבירור העניין, ולאחר מכן לשקול טיפול במקביל ברפואה סינית לאיזון המחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לא מוגנים בזמן מחזורמירה09/06/2013
שלום,
קיימתי ביום הראשון למחזור יחסי מין לא מוגנים והוא גמר בפנים. האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לא מוגנים בזמן מחזור - תגובה
גלית גליל11/06/2013סיכוי קטן, אבל קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולנעמה20/05/2013
במהלך ימי המחזור תוקף אותי שלשול, האם יש דרך לטפל בכך? לא לוקחת גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - תגובה
אסף פלדמן02/06/2013שלום נעמה,
כן, יש טיפול לכך ברפואה הסינית המתמקד באיזון היחסים בין מערכת העיכול למערכת ההורמונלית. הנושא לא קשה לטיפול ודורש סידרת טיפולי דיקור ומתאימים ולעיתים שימוש במספר צמחי מרפא סיניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבדדנה07/05/2013
אני סובלת מדימום כבד במהלך חמשת ימי המחזור ולעיתים אף מרגישה סחרחורת וחולשה. האם ישנה דרך טבעית לטפל בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כבד - תגובה
אסף פלדמן07/05/2013שלום דנה,
יש דרך לטפל בכך, חשוב לערוך בירור אצל גניקולוג ובמקביל לגשת למטפל/ת ברפואה סינית על מנת לקבל ממנו המלצות לצמחי מרפא וטיפולי דיקור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותריטה25/04/2013
לפני מחזור יש לי נפיחות בגוף, בעיקר בטן, האם קיימת דרך טבעית להפחית נפיחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות - תגובה
אסף פלדמן28/04/2013שלום ריטה,
בהחלט ניתן להקל על נפיחות לפני מחזור על ידי טיפול ברפואה סינית הכולל דיקור והתאמת פורמולה של צמחי מרפא מתאימים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינלימאי15/04/2013
שלום,
אובחנתי כסובלת מהרפס וגינלי, הייתה לי התפרצות ראשונה לפני ארבעה חודשים והיא הייתה נוראית. האם אפשר למנוע הישנות ההתפרצויות בעתיד על ידי טיפול כלשהו מהרפואה הסינית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וגינלי - תגובה
גלית גליל17/04/2013שלום מאי,
להרפס ואגינלי יש מענה מצויין באמצעות דיקור וצמחים סינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וצמחי מרפאגאולה31/01/2013
היי,
רציתי לשאול אתכם בבקשה האם קיימים צמחי מרפא שעלולים לפגוע בפעילות הגלולות ואסור לצרוך אותם יחד עם גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וצמחי מרפא - תגובה
גלית גליל08/04/2013צמחים סינים ניתנים במינון מתאים ובכלל בהתאמה למטופל ספציפי, כך שאין חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?