מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- שחלות פוליציסטיותאורית03/01/2012
שלום, אני בת 20 ואבחנו אצלי לפני מספר חודשים שחלות פוליציסטיות לאחר סדרת בדיקות, כשהתלוננתי בעיקר על שיעור יתר (פנים, גב תחתון..) ויש לי אקנה מגיל 16 . הטיפול היחיד שיכלו להציע לי הרופאים היו גלולות למניעת הריון אבל הן לא היו אפקטיביות וגם הביאו לתופעות לוואי מרובות.
האם קיימת דרך טבעית לטפל בבעיות האלה? עור הפנים, השיעור? לטפל בהם מתוך הגוף ?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
גלית גליל04/01/2012אורית שלום,
הרפואה הסינית מצויינת בהפסקת התופעות הנלוות לתסמונת השחלות הפוליציסטיות.
ממליצה בחום לגשת למטפל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יום שאחרימון03/01/2012
שלום...
אני בת 39 היה לי מחזור ב 15/12 וב 27/12 קיימתי יחסים לא מוגנים הייתי בזמן הביוץ שזה היום 13 לאחר המחזור . בעלי גמר בחוץ אבל תמיד יש לחץ
לקחתי פוסטינור לאחר 36 שעות האם פוסטינור מפחית את הסיכוי לכנס להריון למרות שאני בביוץ.
אני מאוד מודאגת בבקשה לטפולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יום שאחרי - תגובה
גלית גליל04/01/2012יש להפנות את השאלה לפורום גניקולוגיה.
כאן אנו עובקים ברפואה הסינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עם טמפוןהילה21/12/2011
הי, בווסת האחרונה שלי אני מרגישה מאוד "תקועה" עם הטמפון, הוא יושב טוב, אבל יש לי לחץ כזה בבטן התחתונה שנרגע רק עם הוצאתו.
אני לא יכולה להסתדר עם תחבושות. יש משהו אחר חוץ מטמפונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עם טמפון - תגובה
אסף פלדמן22/12/2011היי רננה,
שאלתך פחות מתאימה לפורום זה העוסק ברפואה סינית, ממליץ לך לשאול בפורום גניקולוגיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורעינא06/12/2011
שלום,
ברצוני לדעת אם יש צמחים שיכולים לעזור בכאבי מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
אסף פלדמן06/12/2011שלום,
יש צמחים היכולים לעזור לכאבי מחזור, יש להתאים אותם ספיציפית למטופל על פי האבחנה האישית שלו.
יש עוד פרטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
מתן14/12/2011אני בת 26, המחזור שלי די קצר, שלושה-ארבעה ימים, אבל לפניו יש לי כאבים חזקים באזור הגב תחתון, כאבי ראש ונטייה לרגישות.
אילו צמחים נראה לך מתאימים לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
אסף פלדמן14/12/2011כפי שכתבתי חנה, פורום זה הוא לא מקום לייעוץ אישי, האם היית מבקשת מרופא שירשום לך תרופה על פי שלושה ארבעה משפטים באינטרנט?
אני ממליץ לגשת למטפל בצמחי מרפא לאיבחון מסודר פנים מול פנים
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת פוליפיםאורנה28/11/2011
שלום, האם יש דרך לטפל בפוליפים ברחם באמצעות רפואה סינית? איני מעוניינת בניתוח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת פוליפים - תגובה
אסף פלדמן28/11/2011שלום אורנה,
קיים טיפול לפוליפים ברחם אבל צריך לקחת בחשבון שהוא איטי ולוקח זמן. הטיפול כולל צמחי מרפא ככלי טיפולי עיקרי ודיקור.
כמובן שיש להתייחס לעוד נתונים ולהחליט האם כדאי לצאת לדרך הזו או שעדיף ניתוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה כל חודשנוני16/11/2011
שלום לכם, אני סובלת בשנים האחרונות ממחלה כל חודש בצמוד למחזור החודשי. המחלות הן שונות ומגוונות החל מזיהומים שונים וכלה במחלות אנגינה, שפעת ווירוסים שונים. זה די מתיש להיות חולה כל חודש. ניסיתי לפתור את הבעיה בדרכים שונות. הייתי בטיפול נטורופתי, הומאופטי, דיקור, ניסיתי כדורי אבץ וויטמין C וגם כדורים לחיזוק המערכת החיסונית Daily-BioBalance שמכילים כורכומין ודברים טבעיים נוספים. גם זה לא עזר. אתמול קיבלתי מחזור וגם אני שוכבת במיטה עם שפעת, כאב גרון וכאבים בגוף עם חולשה כללית. בבדיקות רפואיות אני מקבלת תוצאות מעולות כך שלרפואה הקונבנציונאלית אין מה להציע לי. מצד שני גם ברפואה האלטרנטיבית לא מצאתי את האור. לכן התחלתי לחשוב שלא יכול להיות שהמצב הזה ימשיך וחייבת להיות סיבה שזה קורה.
אני בת 32 ילדתי 3 ילדים מקסימים ובריאים ולפני 3 חודשים עברתי הפלה טבעית. אני מקבלת מחזור באופן סדיר. המחזורים שלי מכילים דימום רציני שנמשך 5 ימים לפחות. גם אחרי הלידות היו דימומים רציניים.
אני סובלת מאד מקור. יש לי בנוסף קשיים בתחושת צמא ורעב. אני לא מרגישה בכלל צמא ומסוגלת כל היום לשתות כוס אחת בלבד. משום כך אני מגיעה הרבה פעמים להתייבשות (לא מצב של אינפוזיה כל פעם אבל סחרחורות וכמעט התעלפויות). כל זה גרם לי לחשוב שאולי יש כאן משהו הורמונאלי.
אני אשמח אם ;תוכלו לתת לי איזה קצה חוט או כיוון. כי אני מותשת מהמחלות הרבות.
תודה
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה כל חודש - תגובה
אסף פלדמן16/11/2011שלום ימית,
כמה טיפולים עשית בדיקור והאם לקחת צמחי מרפא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כל חודש
נוני17/11/2011שלום אסף,
עברתי 4 טיפולים בדיקור אבל המדקרת אמרה שאני אמורה להרגיש את השינוי כבר מהטיפול הראשון. אחרי 4 טיפולים שכבתי חולה עם אנגינה ואנטיביוטיקה והבנתי שגם זה לא לוקח אותי לשום מקום.
הייתי מטופלת במשך כמה חודשים אצל נטורופטית אצלה עברתי קודם כל ניקוי רעלים וקיבלתי הרכב של צמחים לחליטות תה ובמקביל לקחתי פרוביוטיקה על בסיס קבוע וכן כדורים של פולן לחיזוק וכן הרכב כדור נוסף של תמציות צמחים (אני לא זוכרת את השם). כל זה לא הוביל אותי לשום שיפור. אני גם סובלת מאלרגיה (יובש בעיניים, עיטושים ואף סתום וכפי שבעלי מכנה את החבר הכי טוב שלי - אני צמודה לטישיו).
הייתי מטופלת גם מספר חודשים (מעל חצי שנה) בשיטת אייפק. גם זה לא הוביל לתוצאות כלשהן.
תודה
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כל חודש - תגובה
אסף פלדמן20/11/2011היי ימית,
צר לי שזו החוויה שחווית עם המדקרת ולצערי אני לא מסכים עם מה שאמרה. כדי לראות שיפור מדיקור סיני יש לעבור סידרת טיפולים, במיוחד שמדובר על בעייה לא חדשה. זה שהיית חולה לאחר 4 טיפולים לא אומר דבר על יעילות/אי יעילות הדיקור.
הייתי ממליץ לך לחזור לטיפול בדיקור/צמחי מרפא סיניים ולתת צ'אנס של לפחות 10 טיפולים.
כעוסק ברפואה הסינית קשה לי להביע דעה על שאר הטיפולים שעברת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון שלי
נועה16/11/2011אני לוקחת כמוסות קומפלקס צמחיים של סולגאר, הן נורא מקלות על תסמיני השפעת ובעיקר מחזקות את המערכת החיסונית בגוף.
ממליצה לך לברר על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרLee04/11/2011
שלום!
אני בת 25, והמחזור האחרון שלי היה לפני חודשיים ואני נורא דואגת.
אין לי סיבה לחשוש מהריון. השאלה היא האם יש לי סיבה לחשוש לפוריות שלי?
לפני שלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות לאחר חצי שנה רצופה שנטלתי גלולות.
החלטתי להפסיק ולבדוק אם אני מסוגלת להתמודד עם המחזור שלי ללא גלולות, מאחר והסיבה העיקרית שנטלתי אותן הייתה הקלה בכאבי המחזור וימי הדימום, ולא מניעת הריון.
זו לא הייתה הפעם הראשונה שנטלתי גלולות, לקחתי באופן קבוע מגיל 19-22 לערך.
קיבלתי כבר שני מחזורים באופן טבעי, ללא גלולות, ובתאריך קבוע (על אף שלפני שהתחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה, המחזור שלי לא היה סדיר).
כעת עברו חודשיים ואין סימן למחזור. זה אומר שלא אוכל להיכנס להריון? איך גורמים למחזור לחזור? יש לי חפיסת גלולות, אבל אני מחכה לקבל מחזור כדי לחזור ליטול אותן... וגם רוצה לקבל מחזור טבעי ולא "מלאכותי" ולדעת שהכל בסדר איתי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר - תגובה
גלית גליל06/11/2011לי שלום,
אני רואה בקליניקה נשים רבות שהפסיקו ליטול גלולות שמתינות זמן רב לוסת.
כנראה שלוקח לגוף זמן להתארגן הורמונלית ולכן הוסת לא מגיע מייד.
נתקלתי כבר במיקרים שלקח למחזור גם חצי שנה עד שהסתדר.
באמצעות דיקור ניתן 'לסדר' את המחזור ובכל מקרה אין חשש לפוריות שלך לטווח הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותקרן18/10/2011
קיצרתי את השאלות כדי שיהיה לך קל לענות
1) מדוע כדי לטפל באמנוריאה על רקע "חוסר דם" תזונה בלבד לא מספיקה?
מה זאת אומרת לא מספיקה?......
מדוע כדי שיהיה וסת צריך לקחת צמחי מרפא?
מה ההבדל בין צמחי מרפא לתזונה?
האם צמחי מרפא זה לא כמו תזונה?
2) איך דיקור מחטים מטפלים באמנוריאה? שמו לי מחטים ברגלים ובידיים וזה לא טיפל לי באמנוריאה! זה לא עזר כלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
אסף פלדמן23/10/2011שלום לך,
אני חושב שכבר ניסנו לענות כאן על שאלותייך. כרגע לא ניתן לתת לך מידע נוסף במסגרת הפורום הזה, בבקשה הפני את השאלות לאיש המקצוע המטפל בך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות בלבד!!!לינדה14/10/2011
קיצרתי את השאלות כדי שיהיה לך קל לענות!!!
1) מדוע כדי לטפל באמנוריאה על רקע "חוסר דם" תזונה בלבד לא מספיקה????
מדוע כדי שיהיה וסת צריך לקחת צמחי מרפא???
האם צמחי מרפא זה לא כמו תזונה?????
2) איך דיקור מחטים מטפלים באמנוריאה? שמו לי מחטים ברגלים ובידיים וזה לא טיפל לי באמנוריאה! זה לא עזר כלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה כל הסימני שאלה האלה...
אביתר16/10/2011ולמה את לא הולכת פשוט לרופא להתייעץ? כל השאלות האלה שחוזרות על עצמן - לא עדיף לדבר עם מישהו פנים אל פנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותסיון06/10/2011
1) מדוע כדי לטפל באמנוריאה על רקע "חוסר דם" תזונה בלבד לא מספיקה????
האם צמחי מרפא זה לא כמו תזונה?????
2) איך שיאצו מטפל באמנוריאה? עשיתי שיאצו וזה סתם לא עשה כלום!
3) איך דיקור מחטים מטפלים באמנוריאה? שמו לי מחטים ברגלים ובידיים וזה לא טיפל לי באמנוריאה! זה לא עזר כלל!
4) האם טיפלת במקרים של אמנוריאה עקב חוסר דם? האם צמחי מרפא צריכים להיות בשילוב תזונה שמחזקת דם?
5) אם יש אמנוריאה על חוסר דם ואני אקח צמחים ואני אוכל תזונה לקוייה אז המחזור לא ישוב???
6) מה זה בכלל שחלות פוליציסטיות? איך את מטפלת בשחלות פוליציסטיות?
7) אני לא יודעת מה גרם לי לאמנוריאה- התזונה לקויה או שחלות פוליציסטיות? איך אפשר לדעת???
8) האם האסטרוגן שבחלב סויה הוא כמו האסטרוגן שבגלולות?
9) אמרו שסלק מעבה את רירית הרחם? האם זה נכון?
10) מה זה המושג הזה "מחזק דם"? לא הבנתי איך יש לי חוסר דם בגלל תזונה לקוייה- למרות שכל הבדיקות דם שלי יצאו תקינות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
גלית גליל06/10/2011סיון יקרה,
מצויין שאת סקרנית, אבל לא ניתן לענות על גבי הפורום לכך כך הרבה שאלות.
במידה ותחליטי לקבל טיפול ברפואה סינית, המטפל יתן הסברים בכל טיפול לפי הצורך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנתי! מבקשת הסבר בדחיפות!!!!!!!סיון06/10/2011
מדוע כדי לטפל באמנוריאה על רקע "חוסר דם" תזונה בלבד לא מספיקה????
האם צמחי מרפא זה לא כמו תזונה?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי! מבקשת הסבר בדחיפות!!!!!!! - תגובה
גלית גליל06/10/2011סיון יקרה,
מצויין שאת סקרנית.
לא הצלחתי להבין מה הדחיפות, אבל לא ניתן לענות על גבי הפורום לכך כך הרבה שאלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכזתי את כל השאלות להודעה אחתקרן27/09/2011
ריכזתי את כל השאלות להודעה אחת כדי שיהיה לך יותר קל לענות:
1) כתבת "תזונה לקוייה"
מה זאת אומרת תזונה לקוייה שמובילה לאמנוריאה?
האם תזונה שלא כוללת בכלל ירקות ופירות= תביא להפסקת הוסת כליל?
2) האם אפשר לטפל באמנוריאה בצמחי מרפא בלבד?
צריך גם דיקור סיני?
איך דיקור סיני מטפל באמנוריאה?
3)לא הבנתי איך מיץ סלק ומשקה כלורופיל בונים דם?
4) כתבת שהגוף מייצר דם מהמזון- אז אילו מזונות גורמים לגוף לייצר דם????
5) גם לחם מקמח לבן מייצר דם לפני הרפואה סינית??? כל המזון שאנחנו אוכלים מייצר דם לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכזתי את כל השאלות להודעה אחת - תגובה
גלית גליל04/10/2011קרן שלום,
ב 'תזונה לקויה' הכוונה לדיאטה לא מאוזנת, כמו שקורה במצבים של נערות השואפות לרדת במשקל ומוותרות על ארוחות, כמו גם באנרוקסיה או בולמיה וכו'.
אם לא תאכלי ירקות/פירות לאורך זמן, את עלולה לסבול ממחסור בויטמינים וברפואה הסינית את תקשי מאוד על עבודת הקיבה והטחול ובכך תחלישי את הצ'י (אנרגיה) בכלל.
סביר שאפשר לטפל באמנוריאה גם רק באמצעות צמחים סינים, אבל הדיקור יכול לעזור ולהחיש את התהליך.
תהליך יצור הדם ברפואה הסינית תלוי בהכרח בתהליך יצור צ'י תקין ולפיכך, אם תפגעי בתהליך יצור הצ'י ('תזונה לקויה'), הווה אומר שגם הדם יפגע.
לעוד העמקות אני ממליצה לקרוא סיפרות בנושא הרפואה הסינית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והורמונים..חסוי03/10/2011
שלום!
אני בת 18 ויש לי מחזור כבר 7 שנים. מעבר לכך שהמחזור שלי לא ממש סדיר, אני סובלת מאד משינויים קיצוניים בהרגשה הכללית מספר ימים לפני הוסת. אני רגישה הרבה יותר ונכנסת למרות שחורות; אני מרגישה שזה לגמרי שולט בי למרות שבחיי היום יום אני שמחה ומתלהבת... "התברכתי" גם ברגישות בחזה בשבוע- שבוע וחצי לפני הוסת ולרוב גם כאבי בטן ביום הראשון.
אני מאד לא רוצה לקחת גלולות. האם יש איזשהו פתרו לוויסות ההורמוניםן?ו בעיקר למצבי הרוח...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
חסוי03/10/2011בעבר הלכתי לסדרת טיפולי דיקור שכללו דיאטה רצחנית..זה עזר במידה אבל לא הייתי מסוגלת להמשיך עם הדיאטה כ"כ הרבה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור והורמונים - תגובה
גלית גליל04/10/2011שלום,
דיקור יכול בהחלט יכול לפתור את התחושות הלא נעימות הללו שלפני הוסת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונלית ?מילי03/10/2011
אני בת 40, כשנה וחצי אחרי לידה. לוקחת גלולות הרמונט. בחצי שנה האחרונה (עם החזרה לגלולות, אבל לא בטוחה שיש קשר)אני סובלת מתופעה של הזעת יתר, חוסר שקט ועצבנות, תסמונת קדם וסתית קשה הכוללת מלבד עצבנות ובכי גם תחושת כבדות ומחזור יחסית קשה. יכול להיות שמדובר בחוסר איזון הורמונלי? ואם כן - איך בודקים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית ? - תגובה
אסף פלדמן04/10/2011שלום מילי,
ניתן לגשת לרופא שלך ולבקש פרופיל הורמונלי בבדיקת דם.
כמו כן ניתן להגיע לקבל איבחון ברפואה הסינית, על ידי תישאול בדיקת דופק והתבוננות בלשון ניתן לעשות אבחנה ולהתאים לך טיפול שיכול להקל התופעות. הטיפול ברפואה סינית כולל דיקור וצמחי מרפא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם דקהויקי24/09/2011
שלום!
בת 33. עשיתי 2 טיפולי פוריות + בזרעה, ובשניהם רירית הרחם לא עברה את 5.7 ממ.
טיפול ראשון היה ב Ikaclomin וטיפול שני היה ב Puregon.
האם ניתן להגדיל רירית ע"י דיקור סיני?
אם כן אז צריך לעשות את זה כל פעם בזמן טיפול הפוריות כדי שביום ההזרעה היא תגיע לגודל המקסימאלי שלה או בלי קשר לטיפול, פשוט להגדיל את הרירית אחת ולתמיד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם דקה - תגובה
גלית גליל26/09/2011ויקי,
הטיפול לעיבוי הרירית ברפואה הסינית יתבצע כל החודש וישתנה בהתאם לשלב המחזור בו את נמצאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ללא וסת בכלל
ויקי26/09/2011הבעיה שאני ללא וסת בכלל. לזה עשיתי 40 טיפולי דיקור ובהתחלה היה נראה שמערכת משתפרת אבל בסופו של דבר נתונים הורמונליים נשארו נמוכים, כלומר כאלה שוסת לא יכולה להגיע אף פעם.
אז השאלה שלי, האם יש פתרון של דיקור סיני להגדלת רירית לנשים ללא וסת? ואם כן אז באיזה תדירות לעשות את הדיקור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ללא וסת בכלל - תגובה
גלית גליל26/09/2011ויקי,
ברוב המקרים של אל-וסת, שילוב של דיקור וצמחי המרפא יגרום לחזרתה של הוסת באופן סדיר.
יתכן שעלייך להמשיך את טיפולי הדיקור במינון נמוך יותר (אחת לשבועיים) או להמשיך לקחת צמחים סינים במינון נמוך יותר, על מנת לשמר את מה שהשגת בסדרת הטיפולים שביצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?