מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רציתי לדעת בבקשהאור26/01/2010
שאלתי אותכם פה ואמרתי לך שיש לי שן אחת שהיא יוצאת לבחוץ ואני לא רוצה לעשות בשבילה גשר ואמרתי לך אם אפשר לעקור אותה ולשים שן חדשה ואמרת לי כן אז אני קצת מתקדם ולפני שאני הולך לרופא שיניים רציתי לדעת שעוקרים את השן צריך לחכות כמה זמן ואז שמים שן חדשה או שמים אחרי כמה זמן למה אני לא רואה את עצמי בלי שן לכמה זמן בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לומדים שחיה בהתכתבות
ד''ר איל תגרי26/01/2010אדון אור
תלך לרופא טוב שייעץ לך באופן ספציפי מה הטיפול הרצוי
אל תתפור בעצמך את הטיפול שלך
אתה לא רופא שיניים
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שינייםלילי23/01/2010
שלום רב
לפני כשנה וחצי בערך בוצע לי גשר בלסת עליונה היושב על 5 שתלים זו בעצם תותבת ללא חך
המוברגת לתוך 5 שתלים כמו בשיטת ol on for . מאחר והעבודה לא צאה מי יודע מה
הוחלפה התותתבת . מאז הברגת התותבת החדשה אני מרגישה לחץ באזור השתלים
בלעיסה. על מה זה יכול להעיד?
יכול להיות כי התותבת לא מוברגת חזק? דבר נוסף בצד שמאל 3 השיניים האחרונות רחוקות
כחצי ס"מ מהחניכיים הרופא אמר שניתן לרפד . יש מצב של טעות במידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
ד''ר איל תגרי24/01/2010שלום:
בהחלט נשמע שיש טעות במידה \ מדידה
חבל ולא רצוי "לרפד" גשר חרסינה לאחר שבוצע.
לחץ באזורי השתלים אינו מבשר טובות....
אני מציע שלאחר ביצוע צילומי רנטגן מקיפים של השתלים
תגיעי לייעוץ למומחה לכירורגיה פה ולסת בשיתוף עם מומחה לשיקום,
לפני שמשהו ימשיך ויהרס עוד יותר......
ודי לחכימא ברמיזה...
בהצלחה ובבריאות
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתליםרונית21/01/2010
ד"ר שלום
לפני שבועיים עברתי השתלת שתי שיניים בלסת תחתונה הימים הראשונים עברו די טוב כמעט ולא השתמשתי במשכך כאבים, בשלושה ימים אחרונים יש לי כאבים בילתי נסבלים ממש לא ישנה בליה
אזור ההשתלה לא נראה אדום במיוחד
האם זה מעיד שמשהו לא תקין או שזה חלק מהתהליך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר השתלה
ד``ר אבידן לרון21/01/2010שלום רונית,
הכאבים יכולים להצביע על בעיה כלשהיא, אני ממליץ שתפני מיידית לרופא שביצע את ההשתלה, הוא הכתובת הראשונה והוא אמור לטפל בך.
במידה ולא ימצא פתרון , אני ממליץ שתבדקי ע"י כירורג פה ולסת.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית21/01/2010ראשית תודה שחזרת אלי
האם ניתן דרך צילום רנטגן לראות אולי ישנה דלקת כלשהיא?
איזה בדיקה הרופא מבצע על מנת לבדוק את השתלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה חוזרתורד19/01/2010
מה עושים כאשר שתל שהושתל בקדמת הפה בתוספת עצם מלאכותית נשר אחרי פחות מחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה חוזרת
ד''ר איל תגרי19/01/2010שומעים מה שיש לצוות שטיפל לומר
והולכים עם כל הניירת הרפואית והצילומים לשמוע עוד דעה רפואית של מומחה.
בהצלצה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים לאחר הקרנות וכימותרפיהאריה12/01/2010
האם ישנההשתתפות במסגרת סל הבריאות
בטיפולי שיניים שניזוקו עקב הקרנות וכימותרפיה
אריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים לאחר הקרנות וכימותרפיה
ד''ר איל תגרי14/01/2010לאריה שלום:
איני יודע התשובות לשאלות אלו
ברר אותן במשרדי קופ"ח או אצל נציב פניות הציבור במשרד הבריאות.
בברכה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו כתר מאוחה למתכת אצילהאולה08/01/2010
שלום,
רציתי לדעת כאשר מתכוונים לכתר גלוונו על בסיס מתכת אצילה (זהב), איזה חלק בכתר מורכב מהזהב עצמו? האם מתכוונים למבנה (לבורג שמחדירים פנימה) או לכתר הקבוע שיוכן מזהב ומעליו תיהיה חרסינה?
כמו כן, האם יש דרך לאחר הטיפול באמת לוודא שאכן הכתר שעשו לי בפה הוא על בסיס מתכת אצילה.
בתודה מראש, אולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו כתר מאוחה למתכת אצילה
ד''ר איל תגרי10/01/2010ה"בורג" הוא המבנה והוא בחלק הפנימי של השן, בתוך הכתר.
הכתר מורכב משכבת מתחת פנימית ועליה שרופה ( "מאוחה") חרסינה.
צבע המתכת בגלוונו אמור להיות צהבהב.
כדי לוודא שאת מקבלת מה שאת משלמת בקשי אישור מהמעבדה.
כתר גלוונו שנעשה נכון הוא איכותי ביותר.
"גם" צריך להקפיד על הכנה נכונה ומדוייקת של השן......
בבריאות ובהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת
אולה10/01/2010תודה רבה על התשובה המפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה אולי קצת מוזרהאור08/01/2010
יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל אני ישאל אותה יש לי שן אחת שהיא יוצאת החוצה ואני לא רוצה לעשות בשבילה גשר רציתי לדעת אם יש דבר כזה לעקור את השן ולשים שן אחרת או טיפולים אחרים בתודה רביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה אולי קצת מוזרה
ד''ר איל תגרי10/01/2010כן, אפשר.
היית רוצה ?
תבדקי אצל רופא טוב, ותשמעי ממנו את הצעתו !!
בבריאות ובהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום תפקוד פה לאחר טיפולי הקרנותשלי03/01/2010
שלום,
אבי עבר לאחרונה סדרה שניה ואינטנסיבית של הקרנות באיזור הפה, עקב גידול סרטני בלשון. די מהר לאחר סוף הטיפולים התנפחה הלשון והפכה רגישה ביותר וכאובה והלעיסה והדיבור הפכו קשים. המצב התדרדר, גם עקב הימנעות שלו מפעילות של הפה וכיום הוא כמעט ולא מצליח לפתוח את הפה, מוזן על ידי צינור דרך הבטן. אני מעוניינת במומחה/ית לשיקום תפקוד כדי להחזיר את הפה לתפקוד רגיל או מתקרב לכך. איפה עליי לחפש?
תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום הפה לאחר טיפולי הקרנות
ד''ר איל תגרי04/01/2010לשלי שלום:
ראשית, איחולי החלמה מהירה לאביך.
שנית, נשמע שתחנה הראשונה שאביך צריך לפגוש הינה המומחיות
ב"רפואת הפה" האמונה על סוג זה של נזקים, ולאחר מכן או בשילוב
כירורג פה ולסת.
לאחר מכן שיקום הפה, כתלות במצב המשנן.
יש לציין חשיבות גבוהה לשטיפות פלואור ( אלמקס) יומיות למניעת עששת דוהרת
הרבה פעמים הקרנות לאזור הפה והפנים גורמות לירידה בהפרשת רוק
יש להקפיד, למרות הקושי, על ניקוי שיניים יום יומי טוב פעמיים שלוש !
רצוי מעקב צמוד של שיננית, אולי באותו בי"ח שבו בוצעו הטיפולים.
יישר כח על מאמציך לשמור ולשפר את איכות החיים של אביך !
בבריאות והחלמה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אמייל בכל הפהאנונימי31/12/2009
שלום,
אני נולדתי ללא אמייל.
אני יודע שהפתיחה די דרמטית ואף קשה להאמין.
השיניים שלי לא במצב טוב מאז שנולדתי בעקבות חוסר באמייל. בילדותי הורי ניסו לקבל את תמיכת שר הבריאות אך נענו בשלילה.
חוץ מלדעת שאמייל הוא החומר המגן על השיניים, אין לי יותר מידע. אשמח לקבל תשובות וגם חו"ד במיהד ואפשרי.
1. מהם חסרונותיו של חוסר אמייל בפה?
2. מה הבעיה יכולה לגרום במהלך הזמן?
3. כיוון שמדובר בטיפול שלישוני (לפי מיטב ידיעתי) מה ניתן לעשות בשביל למנוע/לדחות את את השלכות הבעיה:
3.1. מבחינה אישית
3.2. מבחינה מקצועית
כמובן שאשמח לשמוע כל מדיע נוסף שאולי פספסתי.
תודה,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אמאייל בכל הפה
ד''ר איל תגרי31/12/2009זה קצת תמימות לבקש בפורום כזה פירוט בנפח של ספר על הבעיה שלך, לא ?
אתה צריך ייעוץ נרחב ממישהו שיבדוק אותך באופן אישי, עצה מקצועית !
בבריאות ובהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימי11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שינייםנדיה28/12/2009
לפני חודש ימים בדיוק עברתי עקירת שיניים והשתלת 9 שיניים בלסת עליונה ו8 בתחתונה וזאת בהרדמה מלאה בוצעה כל העבודה.ההחלמה קשה וארוכה מאוד ומה שגורם לקושי בהכנת השיניים התותבות הכל מאוד כואב הרופא המליץ לעשות חשיפת שתלים 4רק למעלה שאלתי אם אחרי חודש כדאי לעשות זאת? אגב אני בת 42תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיניים
ד``ר אבידן לרון28/12/2009שלום נדיה,
קשה לענות לך ללא בדיקה, אני ממליץ שתפני למןמחה לשיקום הפה לקבל חוות דעת נוספת והוא יוכל, לאחר בדיקה, להמליץ לך על הדרך הנכונה,
אולי כדאי פשוט לטפל בתותבת הזמנית לשפרה או להחליפה?
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפה28/12/2009
ברצוני לשאול מספר שאלות:
1.כל כמה זמן יש לחזור על ניקוי האבנית?
2.האם יש לניקוי אבנית תופעות לוואי או סיכונים כלשהם?
3.אפשר לקבל הסבר על השיטות/המכשור השונה בניקוי אבנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי אבנית
ד``ר אבידן לרון28/12/2009שלום יפה,
תדירות לניקוי אבנית משתנה בין אדם לאדם ותלויה בשמירה על ההגיינה שלו ובמצב החניכיים שלו, בד"כ זה אחת ל6 חוד'
2. ניקוי המבוצע ע"י שיננית או רופא המיומנים בביצוע אינם גורמים לנזק.
3. קיים ניקוי בעזרת מכשיר אולטראסוני וניקוי בעזרת מכשירים ידניים, הניקוי צריך להתבצע בשילוב של 2 השיטות
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני23/12/2009
נאמר לי שייתכן ואזדקק להארכת כותרת לצורך כתר חרסינה על שן שעברה חידוש טיפול שורש ובטיפול הראשון הושחזה יותר מידי.
עד כמה הניתוח מסוכן והאם יש סכנה של פגיעה בעצב?
האם יכול לבצע אותו פריודנט או שעדיף לפנות לכירורג פה ולסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הארכת כותרת.
ד''ר איל תגרי23/12/20091. רצוי פריודונט, בהחלט פריודונט !
2. לא מסוכן, אך בכל ניתוח יש סיכון למשנן ולשיניים הסמוכות ורצוי לבחור רופא טוב !!
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתל או גשרעמית20/12/2009
עברתי עקירה שן 14 (שהיתה בעצם כתר ), במקום היה נגע גדול מאוד לטענת הרופא שיכל לאיים על השיניים הסמוכות.
כרגע אני מתלבט בין שתל ( הרופא אומר שסיכוי ההצלחה 30% בגלל איכות העצם, ומנסיונו לאחר דלקת כמו שהיתה לי עדיף ללכת על בטוח ולבצע גשר )
אני שבועיים לאחר העקירה, האם הרופא יכול כבר להעריך את אחוזי ההצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל או גשר
ד``ר אבידן לרון20/12/2009שלום עמית,
אני ממליץ שתפנה לקבלת חוות דעת נוספת,
כדאי לשקול את האפשרויות בכובד ראש, צריך לראות את מצב העצם, לשקול השתלת עצם, לראות מה מצב השיניים הסמוכות.
ולבסוף לאחר איסוף כל הנתונים לשקול בין גשר לשתל, וגם ניתן לחשוב על אופציה של גשר מרילנד
בקיצור, חוות דעת נוספת.
לגבי מצב העצם כדאי לחכות חודש וחצי עד עד חודשיים לע"מ להעריך נכון.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה מראה שיניים יותר יפהאור15/12/2009
שלום אני רוצה לשפר את מראה השיניים שלי השינים בלסת העליונה ניראות בסדר גמור רק יש לי בעיה בלסת התחתונה והייתיצריך לעשות גשר אבל אני לא מסוגל לעשות מהבושה וגם להיות אם זה הרבה זמן אז הרופא שיניים עשה לי בודינג בשיניים וניסה לשפר תמראה של השיניים העקומות ודרך אגב הוא אמר לי שאם חרסינה זה יצא יותר יפה אבל זה עולה בהרבה יותר כסף אבל אני שוקל לעשות חרסינה ו..יש לי בעיה של שן אחת שהיא הכי מפריעה לי השן יוצאת קצת לבחוץ אז מה שהוא עשה בבודינג זה מילה תמקום שנשאר מהשן שיצאה קצת וזה לא מספק אותי כל כך רציתי לדעת אם אתה חושב שאפשר לעשות דברים שיראו יותר טוב כמו נגיד אם יש דבר כזה עקירה של השן ולשים שן חדשה [לא יודע אם יש דבר כזה] ודרך אגב בשיניים האחרות אני קצת מרוצה יותר אבל גם לא מספיק אז ביגלל זה אנירוצה לעשות חרסינה ואני מאוד וגם עשיתי הלבנת שיניים דרך אגב ואני רוצה שהשיניים שלי יראו הכי לבנות וישרות שאפשר בלי גשר רציתי לדעת אם יש עוד דרכים חוץ מבודינג וחרסינה לשפר תמראה אשמח אם תענה לי על השאלות בתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים יפות
ד``ר אבידן לרון15/12/2009שלום אוררר
אין אפשרות לענות לשאלותיך ולהציע לך אפשרויות טיפול ללא בדיקה שלך, אני ממליץ שתבחר לך מומחה לשיקום הפה באזור מגוריך ואני משוכנע שהוא יוכל לענות על כל השאלות.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שינייםמלי11/12/2009
לפני כשנה ורבע ביצעתי 5 שתלים לסת עליונה אשר עליהם מורכב גשר המוברג לשתלים
הגשר מכסה את כל הלסת.הרבה דברים לא מסתדרים טוב אך הדבר שהכי מקשה שמאז ההשתלה
אני חשה בחוסר נוחות בתוך האף כולל לחץ. הייתי אצל 3 רופאים שלא מצאו דבר. לפני ההשתלה
הכל היה תקין לגמרי. מה ששמתי לב לצערי במהלך הפירוקים הרבים של הגשר כל פעם שאני נשארת ללא שיניים יש לחץ עצום מאוד בחניכיים בחלק העליון ממש בקן תחתית הנחיריים
וכאשר הגשר מוברג הלחץ נעלם האם יתכן כי משהו בהשתלה גורם לאי נוחות באף
ובכלל למה נוצר הלחץ החזק הזה בהורדת השיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר נוחות לאחר השתלה
ד''ר איל תגרי11/12/2009למלי שלומות:
אני מצטער לשמוע
אצל איזה רופאים היית ?
את צריכה להיבדק ע"י צוות, שיקומאי שיפרק את הגשר, וכירורג פה ולסת או אף אוזן גרון
לבדוק באופן יסודי את הסימפטומים שאת מתארת.
לא יזיק גם לעשות צילום CT של הלסת העליונה !!
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיניים
לילי13/12/2009ד"ר תגרי
הייתי אצל כירורג פה ולסת חמישה חודשים לאחר ההשתלה טען כי אני צריכה סבלנות
האם נתקלת במהלך עבודתך בתלונות דומות לאלה שלי? מתחת לנחיר הבעייתי שלי דווקא אין שתל אלא רק לידו שמתי לב שכאשר אני מרימה השפה למעלה הלחץ פוחת יש מצב שנפילת
השפה על החניכיים גורמת לתופעות של לחץ ואי נוחות בחלק התחתון של הנחיר?
הגשר יושב על החניכיים מ משהו כמו אמצע החניכיים
ופרט לזה האם פירוק והרכבה מחדש שנעשה במשך פעמים רבות יכול לפגוע בשתלים?
מדובר בשתלים שבוצעו לפני שנה ורבע בערך.
האם ההברגה מחדש שכרוכה בתחושה של לחץ והידוק על החניכיים יכולה לגרום לספיגת עצם
מואצת? או להתכווצות מואצת של החניכיים?
אני בכל אופן שוקלת לגשת שוב לכירורג פה ולסת נוסף
אשמח לקבל את תגובתך לשאלותי תודהרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר נוחות
ד''ר איל תגרי13/12/2009למלי שלום
לא ניתן לפענח מצב דרך התכתבות
את צריכה בדיקה יסודית ע"י רופא או שניים
ואם צריך רופא יוכל לרשום ממצאים ואז להתייעץ עם רופא אחר
אך אין זה באפשרותו של המטופל....
מצאי לך כירורג טוב או פריודונט טוב ו \ או אף אוזן גרון טוב
וגם מומחה לשיקום הפה טוב !
בברכה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)