מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות ויראליותטוני21/10/2012
שלום
יצאו לי יבלות ויראליות מסביב לפין
רצוי לציין שאני נשוי באושר ולא מקיים יחסים אחרים.
זה פעם ראשונה שזה קורה לי ואני ממש בלחץ.
נסיתי לקבוע תור לרופאי עור אבל התור הכי קרוב הוא בעוד שלושה שבועות.
האם יש קרם/משחה שאני אוכל לנסות ללא מרשם ?
בבקשה נסו לעזור לי במהרה
אני ממש בלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות וירליות
בר21/10/2012גם אם היית מקבל תור לרופא עור מחר בבוקר
לא היה לו מה להציע לך כי אין לו תרופה ליבלות וירליות
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיע לאתר מחלות עור ברמה עולמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות ויראליות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/10/2012האם מדובר בבליטות זעירות בהיקף עטרת הפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלב על הפיןרונן19/10/2012
ד"ר שלום
לפני כשנתיים הופיעו לי בלוטות חלב על הפין שכבר במשך שנתיים אינם גדלות או מתרבות
לשאלתי
1) מה גרם להופעת בלוטות החלב על הפין?
2) האם זה בעיה רפואית / מסוכן?
3) האם ניתן להסירם וכיצד עושים זאות?
4) האם זה מדבק בעת קיום יחסי מין או בכלל?
מה מומל לעשות בכל אופן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חלב על הפין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/10/2012שלום רונן,
להלן שאלותיך ותשובותי:
1)
שאלתך: מה גרם להופעת בלוטות החלב על הפין?
תשובתי: הצורך הפיסיולוגי. הפרשת עוזרת לסיכוך ומניעת חיכוך כואב בעת קיום יחסי מין
2)
שאלתך: האם זה בעיה רפואית / מסוכן?
תשובתי: לא
3)
שאלתך: האם ניתן להסירם וכיצד עושים זאות?
תשובתי: אין צורך להסירן
4)
שאלתך: האם זה מדבק בעת קיום יחסי מין או בכלל?
תשובתי: לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהרונן19/10/2012
לפני כשנתייים בערך הופיע לי קונדילומה באיזור פי הטבעת והפין
הגעתי לרופא עור שאבחן שאכן מדובר בקונדילומה
רופא העור שרף / צרב באמצעות חנקן נוזלי את הנגעים שעל הפין ובנוסף הפנה אותי לד"ר משה לפידות לטיפול בלייזר בפי הטבעת , התור למשה לפידות נקבע במרחק של חצי שנה בשל העומס הרב . למזלי בתקופה זו עבר מעצמו באופן מוחלט קל הנגעים שהיו בפי הטבעת (וכמובן שנבדקתי שוב אצל רופא העור על מנת לוודאות את זה
לשאלתי - העניין הוא כך - על איזור הפין קצת מעל האשכים ישנם נקודות קטנות שרואים אותם והם נראות שהם נמצאות מתחת לעור הפין - שאלתי את רופא העור מה לגבם והוא טוען שה אינם קשורים לקונדילומה אלא הם נקבוביות של העור וזה תקין
העניין הוא שאני לא חושב כך משום שהם לא היו לפני התקופה המדוברת.
אומנם הנקודות האלו נראות שונות לגמרי מהנגעים שהוא צרב שכולם היו ממש בתחילת בסיס הפין (הם היו מחוץ לעור ונראו כמעין יבלות)
ברצוני לשאול מה עלי לעשות?
(אני גם חושב שהנקודות האילו אינם קונדילומה אבל אני חושב שעדין יש בעיה כולשהיא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה19/10/2012רונן, הנקודות הלבנות הן בלוטות חלב קטנות. בכל אופן היעוץ בפורום זה אינו תחליף לביקור במרפאה ואני ממליץ לך לשוב לרופא העור שלך אם יש לך ספק כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשיר17/10/2012
שלום
בת 29
אני סובלת מקונדילומות כבר 3 שנים באיזור החיצוני של הפות - מסביב. הן באות והולכות. הייתי במעקב קולפוסקופי חצי שנתי - אח"כ זה הפך לשנתי וכעת התבקשתי לעשות פאפס כל שנה בלבד.
פאפס אחרון מלפני 11 חודש תקין. קולפוסקופיה אחרונה מלפני 3-4 חודשים תקינה. היום הבחנתי בקונדילומה באיזור הפות - השפתיים החיצוניות - אבל בחלק הפנימי שלהן - איזור שאף פעם לא היה לי שם..... הרגשתי צריבה קצת בשתן וגם במגע מיני ולכן הסתכלתי לראות מה מציק לי שם והסתבר שיש שם מן פצעון כזה שנראה כמו קונדילומה.... התור לרופא צוואר הרחם הוא לא עוד שבועיים - האם זה בסדר לחכות לתור או שצריך ללכת לפני כדי להסיר את זה? מה זה אומר קונדילומה באיזור הזה? או שזה אותה משמעות כמו הקונדילומות האחרות שהיו לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה מומלצת לקונדילומה
דנה17/10/2012לי היה סיפור דומה
וכל הסרה שהסרתי היתה רק זמנית היבלות תמיד חזרו.
בסופו של דבר מה שהעלים לי את הקונדילומה היתה משחה צמחית מדהימה שחיסלה את הוירוס.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
זה אתר מחלות עור ברמה עולמית.
מאחלת הצלחה ולא להתייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/10/2012נסי להקדים את התור לגינקולוג במרפאת צוואר הרחם או לקבוע במקביל תור לרופא עור לצורך איבחון מוקדם יותר של הנגע החדש אך כנראה שאין בכך דחיפות רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בהרפס השפתייםתמר17/10/2012
לרופאים שלום רב,
רציתי לשאול איך נדבקים בהרפס השפתיים, נישקה אותי על הלחי בחורה שלאחר שכבר נישקה אותי ראיתי שיש לה הרפס בצד השפה העליונה שלה, אני לא חושבת שהנגע נגע בלחי שלי, אבל אין לי אפשרות לדעת בוודאות.
לאחר כמה דקות מהנשיקה כשהבחנתי בנגע שעל שפתה, מרחתי ג'ל חיטוי על הלחי שלי ועל השפתיים שלי, (למרות שלא היה מגע של הנגע שלה בשפתיים שלי, כי הנשיקה היתה על הלחי).
שוחחתי איתה די במרחק קטן בינינו, היה רעש מסביב ועמדנו די קרוב זו לזו ואין לי אפשרות לדעת בוודאות אם עפו רסיסי רוק שלה עליי.
השאלות הן : 1. האם כתוצאה ממה שתיארתי דלעיל יכולתי להדבק בהרפס ממנה .
2. אם כן יכולתי להדבק ממנה אז האם סביר שהנגע יהיה על הלחי שלי, שהרי היא נישקה אותי על הלחי ולא על השפתיים, או שהנגע יכול להיות בכל מקום בגוף אם נדבקתי?
אודה על התשובות.
רק אציין שאני בת 45 והצלחתי שלא להדבק עד היום בהרפס.
רציתי להוסיף ולשאול האם חולה הרפס בזמן התפרצות המחלה מדבק במגע ישיר עם הנגע שלו או שהחולה מדבק במגע ישיר עם נוזלי הגוף שלו: רוק וכד'.
שוב אודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בהרפס השפתיים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן21/10/2012סבירות נמוכה בכל הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס שפתיים
יוסי29/10/2012אני מצטרף לשאלה . הכרתי מישהי שגם אצלה ראיתי נגע על השפתיים ( נישקתי אותה על הלחי ) . ישבנו יחד כמה שעות.
שאלתי אותה איך נדבקה והיא אמרה שמנשיקה. שאלתי היא - האם אני (שעד היום הצלחתי לא להדבק בהרפס שפתיים). אדבק גם אם אקיים איתה יחסי אישות / נשיקות ? או שזה אינדבידואלי? הבנתי שהרפס מחלה מדבקת מאוד.
שהרי לפי זה יש להתרחק מיחסי אישות מאנשים עם הרפס שפתיים....כדי לא להידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק חמור ממשחה סטירואידית דייבובטאורית17/10/2012
לי יש פסוריאזיס טיפתי וקבלתי משחה דייבובט למריחה.
בהתחלה הנגעים נעלמו אבל חזרו אחרי 4 ימים כאילו לא מרחתי כלום.
בנוסף , במקומות שמחרתי הנגעים הפכו מנקודות פזורות למשחה אחד מחובר
שזה נראה זוועה.
זה נזק מובהק של סטירואידים - אז בשביל מה נותנים זבל כזה ?
זה חוסר אחריות ממדרגה ראשונה.
מה אני עושה כעת עם מחלה ששינתה את הצורה שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
איתי20/10/2012מצאתי למה שאתה אומר פיתרון פשוט לא לשים הרבה משחות עודף של אסטטיקה גם לא טוב לפסוריאזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק חמור ממשחה סטירואידית דייבובט - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/10/2012שלום אורית,
משחת דייבובט מכילה קלציפוטריות ונגזרת סטרואידית.
השילוב מונע את הנזקים שעלולים להגרם עקב טיפול ממושך בסטרואידים. בכל מקרה, מריחה של סטרואיד במשך 4 ימים אינה גורמת לסיבוכים כלשהם.
הסיפור שלך מתאים יותר להמשך התפתחות מחלת הפסוריאזיס על עורך.
המלצתי: פני שנית בהקדם לרופא העור שלך לגיבוש אסטרטגיית טיפול שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאמיני לרופא תברחי מסטירואידים
אורי31/10/2012גם אני חולה פסוריאזיס שעשה שימוש בדייבובט
והיא רק גרמה לנגעים לגדול פי 3 לפחות ממה שאתה לפני.
זה שהיא מכילה ויטמין D כדי למנוע את ההשפעות של הסטירואידים
זו תאוריה על הנייר .
בתור אחד שניזוק מדייבובט ובתור אחד שמכיר עוד 100
קורבנות שכאלה במסגרת הטיפולים בים המלחה - לא תמצא חולה אחד שיסכים איתך בקביעה שהויטמין D מונע משהו.
זו משחה שרק מחמירה בשורה התחתונה.
כמילת סיכוםף לא להתקרב לסטירואידים ימח שמן וזכרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוד ברגליםדודי17/10/2012
שלום,
מזה מספר שבועות יש לי גרוד חזק מאוד ברגליים , לא בכפות הרגליים.
רופא שבדק אותי טען שלא מדובר בפטריה ושלח אותי לבדיקות דם.
התשובות טרם הגיעו.
האם יש השערה מה מקור הגרוד החזק? האם זה דרמטיטיס וכיצד מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוד ברגלים - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה19/10/2012דודי, האם נבדקת ע"י רופא עור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוד ברגלים
דודי20/10/2012שלום ד"ר אסף.
נבדקתי ע"י רופא כללי שאיבחן דרמטיטיס בשוקיים ונתן לי משחת אלוקום (למריחה פעמיים ביום) ומשחת פנסטיל-ג'ל (3 ביום) להקלה לגרוד.
אני מטופל כבר 3 ימים, יש הטבת מה.
האם הטיפול נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדקים ועור יבש בכף הרגלקרן16/10/2012
שלום
יש לי כבר כמה שנים סדקים עמוקים מאוד בכף הרגל שלפעמים לא מאפשרים לי לעמוד מרוב כאב.
זה בא והולך עם משחות שונות שקיבלתי לאורך השנים.
כל רופא מאבחן את זה בצורה אחרת
השאלה שלי האם זה פסוריאזיס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדקים ועור יבש בכף הרגל - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה19/10/2012בהחלט יתכן שהמדובר בפסוריאזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרחת בגביערה16/10/2012
שלום רב
אני סובלת מתפרחת בגב שבאה והולכת יש תקופות שזה מחמיר ובתקופות מסוימות הפריחה שקטנה, הייתי אצל רופאי עור שונים שנתנו לי משחות שרק החמירו את המצב, נילקחה לי ביופסיה שלא מצאו שם משהו שיכול לשפוך אור על הבעיה. אני שולחת בקובץ את התפרחת ואולי תוכל לעזור לי.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרחת בגב - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה19/10/2012יערה, הפריחה בצילום יכולה להתאים לדלקת עור ממגע אך קשה לקבוע זאת בוודאות בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במשחה לטיפול בהרפסשני15/10/2012
היי,
יש לי הרפס בשפתיים. אחרי שבוע הפצע עבר אבל נשארה אדמומיות. האם המשחה לטיפול בהרפס ממשיכה להיות יעילה גם בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במשחה לטיפול בהרפס - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה15/10/2012האדמומיות תחלוף עם הזמן. אין עוד צורך במשחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש במשחה לטיפול בהרפס
שני16/10/2012זה עדיין מדבק בשלב של אדמומיות בלי פצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת או פטרת בציפרנייםOFER14/10/2012
סובל מאודם + ציפורן עכורה תקופה של יותר משנתיים.
גם אחרי ביקור אצל מספר רופאי עור אין הסכמה אם זה פטרת או דלקת.
האם השימוש לסרוגין של שתי משחות במקביל אפשרי ואינו סותר אחד את השני?:
תריאולון- לטפל בדלקת
למיסיל דרמג'ל - בפטרת
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת או פטרת בציפרניים - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה15/10/2012עופר, האם נלקחה תרבית לפיטריות מהציפורן? התוצאה של התרבית חשובה לקביעת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףאנונמי13/10/2012
שלום אני צריך עזרה דחוף אין לי מושג מה יש לי.. אני משאר שזו סוג של מחלת עור
בתמונה אתם יכולים לראות את המצב ישנה מעין פריחה על איבר המין שלי והאשכים/מפשעות אך הפריחה הינה קבועה (כמה חודשים ואפילו יותר..) לכן אני שולל את האפשרות לפריחה.
הייתי רוצה לדעת מזה ואילו דרכים לטיפול אתם מציעים.
בנוסף קראתי באינטרנט על משהו הנקרא "האסטמה של העור" האם יש סיכוי שזה מה שזה?
הודה מאוד אם תענו במהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה15/10/2012עד כמה שניתן להתרשם מהצילום, הפריחה במפשעה יכולה להתאים לפטרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהGuy12/10/2012
אני וחברה שלי מעוניינים לקיים יחסי מין, אנחנו בין 16.5 ולשנינו זאת הפעם הראשונה והיא באמצע החיסון נגד הפפילומה, היא עברה את החיסון השני לפני כשלושה שבועות והחיסון האחרון יהיה ב22.1.13. השאלה שלי היא האם מותר לנו לעשות זאת עכשיו או שחייבים לחכות לחיסון האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/10/2012אם אינכם סובלים מיבלות ויראליות על אברי המין או על אזורי עור אחרים - הסיכון להדבקה בוירוס היבלות הנו אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על אימפטיג במבוגריםבת 3012/10/2012
הופיעו לי פצעים מגרדים במיוחד באיזור הסנטר לפני כשבוע וחצי. הרופא אבחן זאת כאימפטיגו ונתן אנטיביוטיקה. אני מתנגדת לקחת אנטיביוטיקה.
האם המחלה תעבור לבד או שאני מסכנת עצמי?
האם יש תזונה שיכולה לעזור לי?
זה פשוט נמשך ונמשך..
אני לא מוצאת שום מידע על אימפטיגו במבוגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפטיגו - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה15/10/2012טיפול במשחות אנטיביוטיות דוגמת בקטרובן או פוסידין עשוי לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על העטרהאבי11/10/2012
אני בן 39, נשוי 5 שנים ומקיים יחסים רק עם אשתי. אין הסטוריה של מחלות מין.
בחודשיים האחרונים מופיעה אצלי פריחה כיום-יומיים לאחר קיום יחסים. הפריחה מופיעה רק על העטרה, בהתחלה זה נראה כמו עקיצות של יתושים - אדמומיות שבולטת מעט מאוד מעל העור. לאחר כמה ימים זה הולך ונחלש, ואח"כ מתייבש ונעלם - כל הסיפור לוקח כמה שבועות. אשתי נבדקה אצל רופא נשים שלא זיהה כלום. אני לא הצלחתי עדיין לקבוע תור לשלב שבו אפשר לראות משהו מספיק מוחשי.
אין כמעט כאבים או תסמינים נוספים, רק תחושה לא נוחה בימים הראשונים של מגע הבגד במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
שירן11/10/2012אני נערה בת 18, לאחרונה שמתי לב לכתם קטן וחום שהופיע אצלי על הפטמה.
הכתם לא כואב או מפריש משהו אך קיומו מוזר לי.
רציתי לדעת מה זה וממה הוא נגרם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה על העטרה - תגובה
ד''ר אסף מונסליזה15/10/2012אבי, קשה לענות מבלי להתרשם מהפריחה. ממליץ לגשת להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)