מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד, אודם, וקמטוטים באצבעותדפי16/12/2009
שלום רב,
מזה כחודשיים יש לי את התופעה הבאה באצבעות כפות הידיים.
המיקום הוא: בחלק הפנימי, בכל השליש העליון (הגליל המרוחק, עד למפרק הראשון) . זה בכל 10 האצבעות.
התופעה היא
1. מגרד שם
2. אדום
3. יש קמטוטים כמו אחרי שהייה ממשוכת במים, למרות שזה בלי שום קשר למים.
זה בטוח לא מיובש, כי גם מריחה של המון קרם, לא מעלימה זאת.
וזה לא מקור.
האם זה יכול להיות משהו נוירולוגי או בעיה בעצבוב?
[אני שואלת אם זה משהו נוירולוגי, כי שמתי לב למשהו שקרה. נחתכתי בסכין באחת מהאצבעות בצד. ובצד הזה של הגליל העליון של האצבע, נעלמו הקמטוטים. כאילו הגעת עצבוב וחומרים לשם ריפוי החתך, העלים את התופעה].
או , האם זה יכול להיות אטופיק דרמטיטיס?
התור לרופא עור בקופת-חולים רחוק מאד, ואשמח מאד בינתיים לקרוא על כך באינטרנט.
לכן אודה מאד מאד אם תוכלו להציע כמה שמות מקצועיים שיכולים לבוא בחשבון, שאוכל בינתיים לחפש עליהם באינטרנט.
הרבה תודה מראש
ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת, לצערי לא ניתן ליעץ לך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית. לצערי תצטרכי להמתין עד מועד תורך לבדיקת רופא העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקום קונטגיוזום באזור הערווהבן 2516/12/2009
שלום רב,
בזמן האחרון התפתחו אצלי "פצעונים" באזור הערווה ובבטן התחתונה
זה התחיל ב-3 פצעונים והתפשט לאט לאט.כמובן שזה מלווה בגרד ואי נוחות
כשהייתי אצל רופא עור הוא איבחן זאת כמולוסקום קונטגיוזום.
מה הטיפול הטוב ביותר? האם זה חנקן נוזלי או מחט חשמלית?
או האם עדיף לא לטפל כלל, ולחכות שיעבור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום תשובה מנסיון
אריק17/12/2009אם תחכה שזה יעבור לבד זה יקח לך 5 שנים ואני מנוסה בזה.
אם תסיר בחנקן היבלות ירבו פי 10 ממה שהם כעת כי הוירוס חומק מתחת לעור
בעת שמורחים אותו בחנקן או בלייזר.
תחפש בגוגל את האתר של מור תחפש במילה מולוסקום תמצא שם את הטיפול שהכי יעיל לדתי בבעיה הזו.
אין לי כאן בעבודה את כתובת האתר אבל זה קל למצא בגוגל.
חפש מולוסקום .
אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לצרוב את נגעי המולוסקום....
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...במגוון אופנים: חנקן נוזלי, "מחט חשמלית", תמיסת תרופה (וורומל\וורוציד) ועוד.
כמו כן, אם מדובר באדם בעל מערכת חיסון תקינה, אזי לאחר חודשים של מחלה - תתעורר תגובה חיסונית אשר תשרה ריפוי המחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהשרית16/12/2009
לפני כיומיים הופיעה נפיחות ללא שום פצע חיצוני באיזור איבר המין בשפה החיצונית. כרגע זה נראה כמו גולה קשה ללא שום כאבים או סימנים אחרים. מה זה יכול להיות מה עושים עם זה והאם לפנות לרופא נשים או רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא נשים
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה קטנה בידנתן15/12/2009
שלום רב,
מזה כשבוע וחצי הופיע לי פריחה קטנה של 2-3 ס"מ בכף היד.
הפריחה ממש קטנה וצריך ממש לשים לב כדי לראות אותה.
הפריחה לא כועבת ולא מגרדת, לפעמים כמעט נעלמת לחלוטין ואז חוזרת.
הפריחה כל הזמן באותו מקום.
מצורפת תמונה.
מה זה יכול להיות ,ואיך מומלץ לטפל בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירוף תמונה
נתן15/12/2009תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות כל הטכנולוגיה, נדרשת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...בדיקה קלינית לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך. פנה לבדיקת רופא עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש
נתן02/02/2010הייתי עצל רופא עור שאבחן את זה כיובש ואמר שזה יעבור לבד,
הבעיה שזה לא עובר כבר יותר מחודש, האם ניתן למרוח על זה משחה כלשהי ותוך כמה זמן עובדרת פריחה של יובש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתן, פנה אלו שנית להערכה חוזרת
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתן, פנה לבדיקת רופא עור בשאלת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/02/2010...Lichen nitidus.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לבדיקת רופא עור בשאלת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010...Lichen nitidus
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפת לחייללירון15/12/2009
שלום רב,
חבר שלי חייל, ומאז שהתחיל ללבוש מדים הוא סובל משפשפת באיזור החלציים (ממש מתחת לאיבר המין). הוא משתמש בטלק ברמה יום יומים על מנת להקל על החיכוך אבל הוא ממש סובל מזה. הייתי שמחה לדעת איך:
1. איך לטפל
2. איך למנוע
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לבדיקת רופא עור!!!....
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...לעיתים קרובות מדובר בזיהום עם פטריה או חיידק (מקבוצת הדיפתרואידים) שמוסע מכפות הרגלים אל המפשעות ע"י לבישת תחתונים או מכנסיים.
זיהוי נכון של גורם הבעייה יאפשר ריפוי בעזרת תרופה מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל14/12/2009
שלום רב,
הייתי נוהג להשתמש במחט סטרילית לשם ניקוז מוגלה מפצעונים. אך היתי עושה שימוש רב פעמי באותה המחט ומחטא אותה באלכוסידין לפני כל שימוש ולא מחליף את המחט. האם יכול להיות כי נגרם לי זיהום כלשהו? כיצד אני יכול לדעת ? האם יש לזה השלכה כלשהי?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בעור (כמו כל מחלת עור) .....
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...מתבטא בתופעות קליניות אופייניות. פנה לבדיקת רופא באם אתה סובל מסימפטומים ומתופעות בעור.
באופן כללי אני ממליץ למטופלי להמנע ממניפולציה של פיצעונים. במקרים רבים גורם "טיפול" עצמי זה לסיבוכים וצלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהההה....רונה13/12/2009
שלום רב.
אני בת 19 וסובלת מגיל 13 מפיצעונים ברמה בינונית בפנים ובגוף..
התחלתי לקחת גלולות יסמין..
רציתי לדעת.., עד כמה הגלולות יכולות לשפר את אקנה בגוף ובפנים..???
האם הגלולות יכולות להשאיר צלקות.?
האם זה משפיע גם על הגוף???
אני מיואשת ונמאס לי כבר מהמצב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי, הטיפול באקנה שממשיכה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009..להיות פעילה אחרי גיל 18 הנו רואקוטן. זו התרופה היחידה שיכולה לרפא אקנה (סיכוי של 85%) ולא רק לדכא זמנית את המחלה.
המלצתי: פני ליעוץ רופא עור בעניין זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה בידיים חתכים וצבע צהובשירה13/12/2009
שלום אובחנתי אצל רופאת עור שיש לי דלקת כרונית בידיים התסמינים היו גרד אדמומיות יובש וקיבלתי משחה למרוח על הידיים נרידרם 3 פעמים ביום האמת יש לי שלושה ילדים קטנים ולא יוצא לי למרוח 3 פעמים ביום אני מורחת בערך פעמים ביום לאחר חודש וחצי יש לי רגעים שהידיים יבשות וממש העור כזה מתכווץ בנוסף יש לי חתכים בידיים על רקע גבן צהוב וזה ממש מפחיד אותי שזה מעבר לאקזמה בידיים האם יש ממה להיות מודאגת ואזה תזונה יכולה לעזור לי? ממש מדואגת אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לייעץ לך ללא בדיקה קלינית..
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009..הוועצי ברופא העור שלך או פני לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה המלצה חשובה
גיא14/12/2009את קבלת משחה סטירואידית חזקה שאת אפילו לא מודעת לנזקים שצפויים לך ממנה
ואת עוד מתעסקת ב " לא יוצא לי למרוח 3 פעמים "
יש לך מזל שיש גוגל : תקישי בגוגל חיפוש >> טיפול אלטרנטיבי במחלות עור
ותגיעי למידע על טיפולים מדהימים
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרחת חיתוליםבת 2013/12/2009
שלום דוקטור,
אני בחורה בת 20, ואני סובלת בערך חודש מאדמומיות במפשעות שמתפשטת עד לישבן..זה נראה ממש כמו תפרחת חיתולים שיש אצל תינוקות. הרופאה נתנה לי משחת הידרואגיסטן ואמרה שזה אמור לעבור אחרי שבוע...בינתיים אני 4 ימים משתמשת במשחה ואני לא בטוחה שיש שיפור.
מה שעוד יותר מוזר שהאיזור אדום אבל בכלל לא שורף לי, או כואב לי או מגרד לי...(אולי לפעמים קצת עוקץ כי גילחתי באזור זה בעזרת סכין גילוח)
יש לציין שכל זה קרה אחרי שגילחתי את האיזור ומיד אח"כ השתמשתי בתחבושות בתקופת הווסת...
מה לעשות? אולי צריך להשתמש בהידרואגיסטן יותר משבוע?
תודה רבה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009..פני שנית לרופאת העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..שאלה חשובהבועז13/12/2009
מדוע אסור להתאמן חזק בשימוש ברוקאוטן??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן מורידה את סף נזק השריר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009...פעילות גופנית מבוססת על גרימת נזק קל לתאי השריר ותיקון הנזק התאי תוך חיזוק ותיגבור מבנה התא כך שיוכל לעמוד ביתר קלות בעומס המאמץ הבא.
רואקוטן תגרום להווצרות מהירה יותר של אפקט "אימון יתר" בו הנזק הנגרם לתאי השריר גדול מיכולת התיקון ואז האימון הגופני מוביל להפחתת היכולת הגופנית ופגיעה בשריר.
המלצתי: בעת הטיפול ברואקוטן לבחור פעילות גופנית מהסוג הכרוך בהגברת הגמישות ולחזור לפעילות המאומצת לאחר תום הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קעקועיםיעל12/12/2009
שלום,
רציתי לדעת האם הסרת קעקועים במכונים שונים מבטיחה הסרה מוחלטת ללא זכר לקעקוע?
אני יודעת שבמכונים שונים מבטיחים שהתהליך אינו משאיר צלקות, אך האם נשארים סממנים אחרים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד תהליך הסרת הצלקות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009...מצליח בצורה מליאה - לעיתים מושג רק טישטוש הקעקוע. לצערי גם כרוך התהליך לעיתים לא נדירות בהווצרות צלקת באזור ההסרה.
בקיצור: אין "מחיקון" יעיל. כמו כן יש לציין שככל שהקעקוע בוצע באופן מקצועי יותר - הסרתו קשה יותר ומצליחה במידה פחותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על הפנים שלא עוברים הרבה זמןmv700012/12/2009
שלום,
יש לי כבר כ 3-4 חודשים פצעים שמופיעים על כל הפנים (מצח, סנטר וכו. לפעמים גם יל ידיים) .
הפצעים מתחילים מנפיחות מתחת לעור, ואז הופכים לפצע אדום פתוח שכל הזמן מוציא נוזל שקוף ודם. זה יכול לקחת כמה שבועות לפצע כזה להתרפא.
לקחתי במשך כחודשיים אנטיביוטיקה minocycline שרופא עור רשם לי, זה עזר קצת אבל לא ממש. ועכשו הפסקתי לקחת אותה כי היא השפיעה לרעה על הרגשה הכללית שלי וגם אסור לקחת אותה יותר. נסיתי גם משחת zovirax (מאחר וחשבתי שזה הרפס, לבן זוג החדש שלי יש הרפס פנים מדי פעם). זה גם עזר קצת אבל לא הרבה.
דבר נוסף - במשך כמה חודשים אני לוקחת גלולות jassmine נגד הריון. בנוסף יש לי אלגריית אורטוקריה די הרבה זמן.
מה לדעתכם גורם לזה ואיך אפשר להלחם עם זה, פרט ללנסות לחזק מערכת חיסון?
אודה לכל עצה
אני אישה בת 30 עם עור רגיש יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009...קלינית - פני שנית לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 6 עם גרדת (סקביאס)?רותי11/12/2009
לפני כמה ימים הבן שלי התעורר עם עקיצות - כ-5 בשורה מאוד מגרדות. לאחר יום נוספו מלא נקודות קטנות אדומות ומגרדות על החזה והגב.
היינו אצל רופאת עור שאמרה שזה גרדת ונתנה טיפול לא סימפטי - כיסוי הגוף ללילה בתרחיץ ואחר כך משחה אנטיביוטית.
היינו אצל רופאת הילדים שאמרה לחכות עד יום ראשון ורק אם עדיין מציק כדאי להתחיל טיפול...
יש דרך יותר מדעית לדעת אם זה באמת גרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקבייס מתאפיין בממצאים של....
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009עקיצות באזורי גוף חמים שאינם נגישים לחרקים מעופפים (בתי שחי, בין העכוזים ועוד)
רופאי עור מעטים שבמעטים מנוסים ב"ציד" היצורים ויודעים לגרד את היצור מהעור ולהדגים אותו תחת מיקרוסקופ. רוב רופאי העור ואני ביניהם - מיומנים באבחנה קלינית של המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס חוזרליאת10/12/2009
שלום, אני סובלת מזה שנים מהרפס סימפלקס בשפתיים. בשנה האחרונה מופיע ההרפס בתדירות מאוד גבוהה, בערך אחת לחודש - חודשים. טופלתי בטיפול מונע של זובירקס 400 מ"ג פעם ביום, אך ללא הועיל. האם יש טיפול נוסף שניתן לקבל?
יש לציין שההרפס שמופיע הינו במימדים דיי משמעותיים, וזאת גם לאחר נטילת זובירקס (כדורים) ב- 10 שעות ראשונות להופעת האדמומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהרפס
מתי13/12/2009יש משחה מדהימה שאני לא זוכר את שמה
תנסי לחפש בגוגל את המילה פסורליט נדמה לי שזה השם של האתר
של המטפל שפיתח אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ליטול את הטיפול המונע חודשים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2009...רבים. אם הטיפול נכשל יש לשקול בירור סיבת הכישלון - הוועצי בכך עם רופא העור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפדריןאבי10/12/2009
הרופא עור נתן לי משחה בשם אפדרין האם אני יכול להשתמש גם בפילינג ביתי של חברת קליניק או אנה לוטון כמובן לא באותו זמן אלה למחרת בצהריים ומה יותר טוב אפדרין או יש עוד משחה ששמעתי שיותר חזקה שנקראת אני חושב ריאטין a אני לא בטוח שאני מבטא את שמה נכון אבל אני מקווה שאתה יודע למה אני מתכוון
אני משתמד באפדרין 0.01 מיליגרם פעם אחת בלילה האם ישמינון או יותר מיליגרם
תודה רבה על העזרה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני מכיר תכשיר למריחה בשם זה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2009אך אני מניח שאתה מתכוון לאדפרין ו רטין A.
כוון שאיני יודע לאיזה צורך אתה נוטל את התכשיר אני נמנע מלייעץ לך אך ברצוני להדגיש שאיני חושב שיהיה מן החוכמה לשלב את הטיפול בתכשירים אדפרין או רטין A עם תכשירים מקלפים אחרים כוון שהשימוש בתכשירים המכילים נגזרת ויטמין A גורם לרגישות העור ולכן שימוש במקביל בתכשיר "פילינג" אחר צפוי לגרום לכווייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)