מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסטל ואקנהאור08/11/2009
שלום רב
בתי בת 21 החלה לקחת גלולות אסטל לטיפול באקנה
תוך כמה זמן ניתן יהיה לראות שיפור במצב העור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מדובר בגלולה למניעת הריון?
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, מדובר על גלולות למניעת הריון
אור12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי, אין מקום לטיפול באקנה ב...
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/11/2009...בגלולות למניעת הריון. קיימות אופציות יעילות יותר עם פחות תופעות לוואי. רק במקרים מיוחדים יש לטיפול זה התוויה כמו אי התאמה לטיפולים אחרים באקנה או צורך במניעת הריון.
הערה: בכל מקרה, טיפול באקנה בגלולות למניעת הריון הנו טיפול מדכא. המחלה צפויה לחזור לאחר הפסקת הטיפול בגלולה.
המלצתי: אם גילך מעל 18 ואין לך כוונות להרות בחודשים הקרובים, פני לבדיקת רופא עור בשאלת התאמתך לטיפול ברואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך ושאלה
אור14/11/2009הגלולות ניתנו עקב אקנה שבא עם אי סדירות במחזור. במטרה "לסדר" את הופעת המחזור
ויחד עם כך לטפל באקנה. האם גם במצב כזה עדיף רואקוטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלולה תסדיר את המחזור אך רק....
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/11/2009...תדכא את האקנה.
כדי לרפא את האקנה ידרש כנראה קורס אחד לפחות של טיפול ברואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כריות אצבעות מקומט, בלי קשר למידפי07/11/2009
בת 40. לאחרונה בכריות אצבעות כפות ידיים, העור נעשה מקומט, כאילו הנוזלים יצאו ממנו.
זה כמו שקורה באופן נורמלי אחרי שהייה מאד ממושכת בתוך מים.
אבל אצלי זה לא בגלל מים, אלא זה במשך כל היום ובלי קשר למגע עם מים.
אבל אחרי מקלחת של רבע שעה, זה עוד מחמיר מאד מאד.
והעור גם קצת מאד אדמדם.
אודה אם תוכל לומר לי מה השם המקצועי של תופעה זו, כך שאוכל לקרוא עליה עוד באינטרנט.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2009...קלינית. פני לבדיקת רופא עור שיוכל ליעץ לך באופן מוסמך על סמך ממצאי בדיקתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בישבןjxuh06/11/2009
אני בן 16 ויש לי צפעונים (בערך בגודל יש עקיצה של יתוש) בשיבן ורק בחלק התחתון (הפחוס)
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים בישבן מידע חשוב
אחת שאיכפת לה07/11/2009תחפש בגוגל פצעים בישבן יש את האתר האלטרנטיבי למחלות עור של מור
יש לו שתי משחות מדהימות שמחסלות פצעים בישבן.
תשמור את האתר במועדפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה לבדיקת רופא עור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/11/2009...לצורך איבחון וטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בגפייםאלונית05/11/2009
שלום
אני סובלת מזה כחודש ימים מגרד ברגליים ובזרועות, הגרד מתרכז אך ורק באיזורים אלו.העור יבש מאוד,
הייתי אצל רופא עור אך לא הבין ממה הבעיה וטען כי זה מוזר שזה רק באיזור הגפיים ולא מתפשט לכל הגוף, זה מאוד מציק לי, אני מגרדת עד זוב דם. קיבלתי עד כה טלפסט ומשחה שמבוססת על סטראוידים שגורמת לי ליותר גירוי בעור.
אגב, אני נשאית הפטטיס,ועברתי קיצור קיבה לפניי 4 חודשים
האם יש לכך הסבר הגיוני כלשהו ?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אחת שאיכפת לה07/11/2009תחפשי בגוגל את המילה :
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תקבלי מידע על טיפולים מדהימים שלא ידעת עליהם (-:
שמרי את האתר במועדפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת, תודה רבה לך, ואגב ..
אלונית07/11/2009אין מישהו שמגיב כאן בפורום ?
חבל שאין מענה, אני ממתינה כבר כמה ימים לתשובה.
אם אין מי שינהל את הפורום - מיותר להשאירו פעיל..
בכל אופן תודה רבה לך
את קסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את סובלת גם מיובש ופריחה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2009סביב הפה - פני שוב לבדיקת רופא עור בשאלת Pellagra.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטס קשהללי05/11/2009
שלום.אני בת 25.סובלת מהמחלה כבר כמה שנים(בצירוף עם אסטמה ומחלות אלרגיות נוספות)
לאחר אשפוזים רבים וטיפול בפרדניזון כבר שנתים!(ה שגרם לי לתופעות קשות)הוחלט לנסות לתת לי "ציקלוספורין"
האם כדי לקחת?מה זה בכלל?
האם יש לזה תופעות לוואי?האם במקביל ממשיכים לקחת פרדניזון ויורדים איתו בצורה הדרגתית?כרגע אני לוקחת 20 מילגרם.
כמובן אציין שאני לוקחת אנטיאסטמינים,פרואטיזין,משחות סטרואידיות,משחות לשימון העור,
זריקות נגד אלרגיה,נשמרת מאלרגנים וכו'....
תודה רבה על הייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס המלצה
אחת שאיכפת לה07/11/2009תחפשי בגוגל את המילה :
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תקבלי מידע על טיפולים מדהימים שלא ידעת עליהם (-:
שמרי את האתר במועדפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציקלוספורין הנו אופציית טיפול...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/11/2009...מצויינת לדיכוי תופעות מחלת AD ויאפשר לך להפחית למינימום את מינון הפרדניזון שכה מזיק לבריאותך.
היתרון בל הציקלוספורין הנו השפעתו המהירה.
ניתן יהיה לשקול שילוב כמו למשל אזתיופרין שמתחיל לפעול מאוחר יותר אך ניתן ליטול אותו תקופות ארוכות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
ללי12/11/2009תודה על התשובה.מהי התרופה אזתיופרין?
ניסתי למצוא חומר עליה ולא מצאתי כלל תרופה כזו.האם יש לה שם נוסף?
אשמח לדעת כדי להתיעץ עם רופאת העור שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע עור שונה באיבר המין.יוסי04/11/2009
האשכים וחצי מאיבר המין שלי בצבע עור כהה, והחצי השני של איבר המין בצבע עור בהיר יותר כאילו יש הפרדה.
שהייתי ילד זה לא היה לי, ובשנים האחרונות פתאום שמתי לב ועכשיו ממש אפשר להבחין בקו ההפרדה בין הצבעים השונים.
מה הסיבה לכך? האם זה איזו מחלה או בעיה רפואית? או שזה טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/11/2009....קלינית! פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפהקרן03/11/2009
שלום,
אני סובלת מזה כשנתיים (אולי יותר) מפצעון בחיך העליון (קרוב ללוע) אשר נעלם ללא כל סימן במצב רגיל ו"קם לתחייה" כאשר אני אוכלת. בהתחלה הוא היה מתנפח ומקבל ראש לבן רק כשאכלתי מאכלים מסוימים וכעת זה קורה לעיתים תכופות יותר והוא גדל לנפח גדול יותר.
מה זה????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני למרפאה למחלות הפה לצורך....
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/11/2009...יעוץ מוסמך לבעייתך.
קיים יועץ לרפואת הפה בקופ"ח מכבי, קיימת מרפאה מייעצת כזו בבית הספר לרפואת שיניים של אוניברסיטת ת"א (מימון פרטי אך בעלות רפואה ציבורית=זול יחסית) וכן קיימת מרפאה כזו במסגרת הכללית מחוז ירושלים. יתכן שקיימות מרפאות כנ"ל גם בקופות אחרות ובמחוזות אחרים אך איני מודע לפיזור המלא של השירות הזה בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה במפשעהמודאג03/11/2009
שלום,
אני בן 23 שנים, יש לי פטריה במפשעה, ורופא העור נתן לי תרופה - למיסיל קרם- למשך 20 ימים, וצריך למרוח על האזור הנגוע פעמיים ביום.
אני כבר משתמש בתרופה 17 ימים, נותרו עוד 3 ימים, אני רואה שיש שיפור משמעותי, אך אני לא כל כך בטוח אם הפטרייה נהרגה ואיננה קיימת עוד יותר, רציתי לשאול האם מומלץ להמשיך טיפול בתרופה לעוד כמה ימים לאחר ה-20 יום, על מנת להבטיח את חיסול הפטרייה ? או לחילופין האם מומלץ להשתמש לאחר ה-20 יום ב- lamisil once פעם אחת בלבד על מנת להבטיח שהפטרייה נהרגה ? מה מומלץ לעשות ?
לציין כי מדובר בפטריה "עקשנית" ביותר, ששכנה באזור למעלה מ- 4 שנים (ולא ידעתי שיש לי פטריה לעומת שהייתי מגרד באזור זה) והיא גרמה לכתם בעור המפשעה, וכל פעם שאני מסתכל על האזור הזה אני מתיאש כי הכתם מאוד מכוער, לכן אני רוצה לחסל את הפטריה- תמליצו לי מה לעשות
יש לי עוד שתי שאלות קצרות:
האם התרופה שאני משתמש בה יכולה לפגוע באיבר מין/ באשכים (למשל בזקפה, בפוריות...) אם היה מגע בין המשחה והאשכים ו/או איבר המין? כי אני משתמש בה לאזור המפשעה ולפעמים התרופה "מגיעה" לאיבר המין כתוצאה מתנועות בגוף במשך הלילה (בזמן שינה)
לאחר הטיפול התרופה: האם גילוח אזור המפשעה בתדירות גבוה והסרת כל השיער שבמפשעה יכול לעזור לכך שהכתם יתבהר (כלומר על מנת לעזור לאזור זה "להתאוורר" ולמנוע הזעה מיותרת באזור זה/ חום/ לחות...)
אשמח לקבל תשובה מהמומחים
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת המפשעות - תשובות
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/11/2009שלום,
פטרת המפשעה מוטבת ע"י טיפול מקומי (קרם או משחה שמורחים) אך לצעיר הסיכוי לרפא פטרת מפשעות בעזרת קרם קלוש ביותר. מחולל הפטרת - הפטרייה המיקרוסקופית, חודרת לזקיקי השיער והתרופות שמורחים אינן מגיעות לשם. הטיפול היעיל לריפוי פטרת המפשעות מבוצע בעזרת תרופות נוגדות פטרת שנוטלים בבליעה.
התכהות עור המפשעות הופיעה עקב הדלקת הכרוכה בזיהום עור המפשעות בפטרייה. הצבע הכהה ייסוג בהדרגה בחודשים שיחלפו אחרי ריפוי פטרת המפשעות
פטרת עור המפשעות הנה כמעט תמיד הדבקה מפטרת עור או ציפרני הרגלים. ההדבקה מבוצעת במנגנון הסעה בעת שאנו לובשים תחתון או מכנסיים. חשוב מאוד לטפל גם בפטרת הרגלים וציפרני הרגלים על מנת למנוע הישנות פטרת המפשעות.
המלצותי: פנה שנית לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת ושקול עמו את המשך הניהוג של בעייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים עקב הפסקת גלולותנטע02/11/2009
שלום. לקחתי כ-5 שנים גלולות ולפני כ-3 חודשים הפסקתי מאחר ואני מעוניינת להיכנס להריון. בחודש האחרון החלו לי פצעונים קטנטנים על כל אזור הפנים במיוחד באזור המצח. בנוסף להפרעה האסטטית הם ממש כואבים. ראשית, האם באמת יש קשר בין הפסקת הגלולות לפצעונים? שנית, מה עלי לעשות? האם יש כדור או משחה שאני יכולה לקחת? יש לזכור שאני מעוניינת להיכנס להריון. תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע, גלולה למניעת הריון עשוייה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/11/2009...לדכא זמנית את הנטיה לאקנה אך נטיה זו מתבטאת שנית לאחר הפסקת נטילת הגלולה.
מאידך, לעיתים עצם הפסקת הגלולה מגביר זמנית את הנטיה לאקנה אך מדובר בנטיה חולפת.
המלצותי:
1. פני לבדיקת רופא עור לוודא שאכן מדובר באקנה ולא בהפרעה אחרת
2. שיקלי עימו טיפול לאקנה שיתאים לכוונתך להרות בהקדם
3. המנעי מהחמרת האקנה: הפסיקי שימוש בתכשירי לחות לעור הפנים ולשיער (להמנע ממרכך שיער ומתכשירי שיער שמורחים אחרי חפיפת השיער)
4. בכל מקרה - המנעי ממניפולציה עצמית של הנגעים (לא "לפוצץ"!!!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נטע04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשיר02/11/2009
רציתי לקבל מידע בקשר לפטמה סדוקה. אני בת 17 ( לא מניקה או משהו כזה) ויש לי משהו שנראה כמו סדק. רציתי לדעת מה זה בדיוק והאם אפשר לטפל בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה וסדקים על עור הפטמות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2009אינם נדירים ועלולים לנבוע מסיבות אלרגיות או מסיבות של חיכוך כנגד בד גביע החזייה אך לעיתים רחוקות עלולים להיות סימן למחלה חמורה יותר של השד.
פני בהקדם לבדיקת רופא עור בקהילה. כמו כן פני גם לבדיקת שד מליאה אצל רופא\ה (משפחה, נשים או כירורג\ית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קונדילומהמשה01/11/2009
שלום !
אני מעוניין לדעת האם קיימת בדיקה למחלת הקונדילומה בקופת החולים , (לא רק בדיקה ויזואלית)
והיכן ניתן לבצע אותה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיימת טכניקה לחפש קונדילומות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2009....קטנות על עור איבר המין הגברי וגם על איבר המין הנשי שקרוייה Aceto Whitening. הטכניקה כוללת הספגת פד גאזה עבה בחומצה אצטית (חומץ סינתטי למעשה) למשך שעתיים וחיפוש הקונדילומות הקטנות שמראן בולט יותר לאחר הספגת העור בחומץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלים סימיטריים על פני מצח יער הקרקפיאיר31/10/2009
(גלים ) סמטריים על פני מצח וער קרקפת מה המשמעות
האם זה קשור עם אי ספיקת כליות
מה הוא הטיפול
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית....
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2009...פני לבדיקת רופא עור לצורך איבחון והמלצה מוסמכת לניהוג וטיפול בבעייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטת זקיקי חלב באיבר המין,זה עובר?מתבגר.31/10/2009
אממ בכל אופן יש לי תופעה שנקראת בליטת זקיקי חלב או משו דומה שאחד המומחים כאן בפורום קרא לזה כך,נשאלו הרבה שאלות על כך ונאמר לי שזה רק פגם אסטתי ולא יותר... אבל אף פעם לא ראיתי שנשאלה השאלה החשובה מכל...
האם זה עובר בסוף גיל ההתבגרות? האם יש טיפול מונע לדבר הזה?או תרופות\משחות שאפשר לקחת בשביל זה?
אשמח לתשובה מפורטת ואם אחד המומחים יוכל להגיד לי בוודאות שזה עובר או שנתקעתי עם זה לכל החיים :S (בן 17)
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאי הפורום לא יכולים לאבחן את...
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2009...התופעות על עור איבר מינך. למיטב זכרוני פירטתי מס' תופעות שעשויות להופיע על עור איבר המין אך לצורך איבחון מדוייק עליך לפנות לבדיקת רופא עור. לא נוכל לייעץ לך באופן מוסמך על סמך המידע הזמין לנו בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בכל העורחלי31/10/2009
שלום רב!
לבעלי יש תופעה מוזרה הוא בשבוע האחרון לא מפסיק לגרד את כפות הידים (הם נוראה נפוחות) ואת הראש הוא בן 28 ובריא בדרך כלל ..
מה זה יכול להיות???
באיזור הפנים נוצר לו כמו פצעים כאלה ...האם זה מסוכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2009קלינית! פנו בהקדם לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום מעל לנקודת חןמאיה31/10/2009
כבר יומיים שיש לי מין כתם בהיר.. ורדרד בצורת עיגול מעל לנקודת חן שלי בפנים. זה לא מגרד ולא כואב.. זה גם לא עקיצה. מזה יכול להיות? אני ממש בלחץ! ועד שיתפנה תור אצל הרופא עור יעבור חודש לפחות תודה רבה ושבת שלום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/11/2009...קלינית. לא ניתן לייעץ לך בפורום זה ויהיה עליך לפנות לבדיקת רופא עור בקהילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)