מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה מחוספסת ועגולה בבטן לבת שנתיירועי20/11/2009
שלום,
לאחרונה (חודש) הבחנו במעין עיגול בקוטר 1 סנטימטר על בטנה של ביתי בת השנתיים.
הוא כמעט ואיהנו נראה, בעל גוון ורדרד אם ממש מסתכלים לעומק ובעל מרקם קשקשי (סוג של חספוס) במגע.
נראה כאילו זה לא מפריע לה.
אין שינוי משמעותי בגודל או בצורה אבל גם אין נסיגה.
אם הייתי רואה זאת בפעם הראשונה הייתי מייחס את זה לעור יבש, מעין תופעה חולפת אולם לאור העובדה שהוא לא נעלם קצת מלחיצה.
התחלנו עם דרמקול פעם ביום - זקוקים לעצה....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009פנו לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינדרום סוויטג20/11/2009
לאחר חודש של פריחות במצבים משתנים על הגוף, הוחלט ע"י המומחים "שזה הכי דומה לסוויט סינדרום" ( במצב שהסוויט סינדרום קשה וחזק ) בבקשה, אנא מכם, ספרו לי קצת על המחלה, מה התהליך שעלי לעבור עכשיו ? אילו תרופות בדיקות וטיפולים צפויים לי ? מה האיסורים ? ספורט ? שמש ?
אין מידע בעבריתוזה כל כך קשה ומפחיד. רוצה כמה שיותר מידע.
לבד באפלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן22/11/2009התופעה היא תופעה של תפרחת מפושטת, כואבת לעיתים עם כאבי מפרקים המופיעה כחודש לאחר דלקת לאחר דרכי הנשימה העליונות. לעיתים מלווה בחום. הטיפול הוא בד"כ בסטראודים עם הצלחה טיפולית טובה יחסית. המצב אינו מדבק ואינו מגביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון טעויות- גרסה מעודכנתבחור17/11/2009
שלום רב למומחים
הייתה לי בפטריה במשפעה- אבל לא בכל המפשעה- הפטרייה הייתה משני צדדי המפשעה ועל שטח עור גדול רק באמצע המפשעה יש שטח קטן שלא היה נגוע. טיפלתי בפטריה במשך 24 ימים בתרופת למיסיל קרם (במשך ה-24 ימים השתמשתי ב-4 שפופרות של הקרם (כלומר 60 גרם - כל אחד 15 גרם)) והטיפול בפטרייה הסתיים בהצלחה. לפני יומיים (לאחר 9 ימים מסיום הטיפול שעבר בהצלחה) אני רואה שהפטרייה חזרה וצבע העור השתנה והפך להיות איך שהיה לפני הטיפול- אני מאוד משוכנע ובטוח שהפטרייה חזרה. אני עכשיו מאוכזב מאוד ומרגיש שאני חסר אונים מול הפטרייה.
אני רוצה לדעת למה היא חזרה? האם מוכר לכם תופעה כזאת?
לציין כי יש לי פטרייה בציפורניים ואני מטופל בלימיסיל טבליות 250 מ"ג ולכן האם ייתכן שזו הדבקה עצמית מהציפורניים?
או האם ייתכן שהפטרייה שהייתה חדרה לשכבת עור יותר פנימית וכאשר טיפלתי בה אני כאילו "הרגתי" את הפטריה בשכבת העור החיצונית ועכשיו הפטריה בשכבה הפנימית התחילה לצמוח שוב לשכבת העור החיצונית? האם בכלל יש דבר כזה או תופעה כזאת? (בשטח העור שבמפשעה שמלכתחילה לא היה נגוע בפטריה- הוא גם לא נגוע עכשיו)
לציין כי יש לי תור אצל רופא עור ב 1/12/2009 אבל בינתיים אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע למה שתיארתי
בנוסף אני גם מטופל ע"י למיסיל טבליות 250 מ"ג
יש לי ניתוח וריקוצל בעוד מספר חודשים ולכן אני חייב להיפטר מהפטרייה על מנת למנוע זיהום בניתוח.
אשמח לקבל את עזרתכם, וגם אשמח לדעת מה הסיבה לכך שהפטרייה חזרה לאחר 9 ימים? האם ידוע לכם על מקרים כאלה?
תודה רבה לכם
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד הערה
מיואש18/11/2009רציתי להוסיף עוד משהו:
אני מטופל ע"י למיסיל טבליות, אבל תרופה זו אמורה גם לטפל בפטרת העור, אבל אני רואה שהיא לא עושה שום דבר ונכון להיום אני כבר נטלתי 41 טבליות, וכמות זו אמורה להיות מספיקה כדי לטפל בפטרת העור בשילוב עם הקרם שהשתמשתי בו.והפטרייה חזרה כפי שציינתי וככל הנראה הטבליות לא משפיעות על פטרת המשפעה, ולא הצליחו לרפא אותה. אז מה ניתן להסיק מכאן? האם התרופה לא מתאימה לגוף שלי? האם יש צרוך להתייעץ עם רופא עור ולהחליף תרופה (טבליות)?
האם יש מצבים שבהם לא ניתן לטפל ולרפא את הפטריה ואני אחייה עם זה לאורך כל החיים?
המון המון תודה
אשמח אם תוכל לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה חשובה
מיואש18/11/2009לציין גם כי באזור שבו הייתה קיימת הפטרייה היה צומח שיער דליל ודק וקצב הצמיחה שלו יותר איטי מהאזור שלא היה נגוע. וגם ככה המשיך להיות במשך הימים שבו הפטרייה נעלמה. מקווה שמידע זה יכול לעזור לך עוד יותר.
עוד משהו: האם תרופת למיסיל טבליות מתאימה לכל סוגי הפטריות שבעור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסמירב17/11/2009
שלום שמי מירב בת 36 נשואה+2 כבר שנים שאני סובלת מפסוריזיס מאחורי האוזנים ובקרקפת
ומחת לחזה ובטבור זה מכוער ומקשה עלי לאחרונה גיליתי משחה בשם דיבונקס שאף אחד מרופאי העור לא טרח לתת לי כולם נתנו לי משחות עם סטרואידים למינהם אך גם איתה לא מרגישה ממש שינוי מה ניתן לעשות כדי להקל ומדוע לא ניתן לבקש את התרופות הביולגיות שמטפלות במחלה ולא רק מקילות עליה..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס למירב
אור19/11/2009היי
ממליצה לך לפנות לחיפוש בגוגל תחת השם פסוריאזיס >>> משחה פסורליט
במקום לסבול סתם כך.
אני לא יכולה לפרסם את האתר של המטפל כי הם לא אוהבים שעושים את זה כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009לפי תאורך המשחה הביולוגית אינה מתאימה לך, נסי את המשחה שקנית לתקופה של חודשים-שלושה ונסי לשפוט את איכותה לגביך אחר כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עורחיה17/11/2009
שלום,
יש לי ילד בן שנתיים שבתקופה האחרונה הו לו קילופים בכפות הידיים והאצבעות בחלק הפנימי ובכפות הרגליים רק באצבעות בחלק הפנימי. רציתי לדעת מה זה? ממה נובע? ואיך זה עובר/אם אני צריכה לעשות משהו.
על פניו זה נראה סתם קילופי עור קטנים ולא מזיקים אבל זה מפריע לשנינו.
אודה על העזרה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009לצערי ללא בדיקה לא ניתן לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאה על הגוףשלי17/11/2009
לפני כשבועיים התחילה פריחה על גופי, רופא העור אבחן אצלי פיטריאזיס רוזה, בנתיים המחלה רק מתפשטת.. איני סובלת מגירודים
רציתי לדעת האם יש טיפול למחלה?
מתי מגיע שיאה של המחלה?
והאם היא תגיע גם לפנים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה
אור19/11/2009היי
ממליצה לך לפנות לחיפוש בגוגל תחת השם : משחה פסורליט
במקום לסבול סתם כך.
אני לא יכולה לפרסם את האתר של המטפל כי הם לא אוהבים שעושים את זה כאן
באתר של המטפל תמצאי מידע על טיפול בפיטריאזיס רוזאה שזה וירוס שלמטפל יש תשובה נגדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009התופעה חולפת לאחר כשישיה שבועות. עשויה בהחלט להתפשט על פני כל הגוף, אינה מסוכנת, אינה מדבקת ואינה מצריכה טיפול. חולפת מבלי להשאיר סימן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פרונקל באיבר המיןשירה17/11/2009
שלום לך
אני סובלת שנים מפרונקלים באיבר המין שחוזרים על עצמם,לא מדובר במקום שצומחים בו שערות
כאשר אני נוגעת במקום אני מרגישה גושי שומן
אני משתמשת במשחת טבעקוטן שעוזרת קצת
האם יש טיפול קבוע בבעייה?
מדוע הפרונקלים חוזרים?
האם עליי לעבור ניתוח כדי להסיר אותן או שאפשר לחיות עמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009ניתן לנסות טיפול תרופתי לפני שפונים לטיפול ניתוחי. פני לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותדניאל16/11/2009
שלום שמי דניאל ואני בת 18 וחצי לפני 8 חדשים התחלתי לקחת גלולות דיאנה בשל אקנה בפנים. בהתחלה זה עזר ואחרי חצי שנה המצב חזר לקדמותו ובנוסף התחילו להופיע כאבי ראש יומיומיים שהתבררו כתוצאה מנטילת הגלולות. עכשיו אני צריכה להפסיק את הגלולות. האם מצב הפנים עלול להחמיר אף יותר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009כן המצב עשוי להחמיר. ניתן למצוא אלטרנטיביות טיפוליות. גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהשרון16/11/2009
שלום,
הפנו אותי לפורום הזה ואשמח לקבל תשובה,
רציתי לדעת האם אקנה שמופיעה במקומות שונים בפנים נובעת מסיבות שונות? כלומר, האם אקנה שמופיעה נגיד רק במצח נובעת מתזונה לקוייה? או האם אקנה שמופיעה רק בלחיים וחלקה פנימי נובע מלחצים ומתח?
האם אפשר לאבחן על פי מיקום האקנה ממה היא נגרמת? (תזונה, לחצים, הורמונים)?
בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן21/11/2009אקנה היא אקנה וסיבותיה דומות בכל חלקי הגוף והגו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- alopecia mucinosaנועה15/11/2009
אני מנסה כשבוע למצוא מידע על המחלה. אין עליה מידע , אלא באנגלית בלבד וגם באופן די מעורפל.
אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מהי המחלה הזו?, מה הסיכונים שבה?, איך מטפלים בה?.האם היא מדבקת? ואיך היא קשורה לבלוטות הלימפה?
תודה רבה, נועה.
ד''ר אכי פרידמן22/11/2009במהותה זו בעיה של הפרשת משקעים דמויי ריר לחלקים החיצונים העוטפים את זקיק השערה, התופעה עשויה להיות ממוקמת או מפושטת ובמקרים שהיא מפושטת (אצל אנשים מבוגרים בד"כ) זה עשוי לנבוע ממחלה שהיא סוג של לימפומה עורית. התופעה עשויה לעיתים לחלוף מעצמה וקיימות גם מספר אופציות טיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס וויטיליגויפית14/11/2009
בת 32, מגיל 9 יש לי ויטיליגו ברגליים שלא התפשט.
לאחרונה אני סובלת מפסוריאזיס טיפתית בעקבות דלקת בגרון.
הפנו אותי לטיפול בפוטותרפיה
האם יש קשר בין שתי מחלות העור (ויטיליגו ופסוריאזיס)?
האם יש תופעות לואי/ השלכות על הויטיליגו כתוצאה מהטיפול ע"י פוטותרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס טיפתי
חן15/11/2009לא ממליצה לך להתבסס על פוטותרפיה כי היא משאירה פגמנטציות אחרי הטיפול
וגם לא מחזיקה מעמד המון זמן למרות שתשקיעי זמן רב בהגעה לטיפולים.
יש טיפול אלטרנטיבי מעולה פשוט תחפשי בגוגל את המונח :
פסוריאזיס טיפתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה נוראית!!!לימונית14/11/2009
שלום רב,
הנני מוגדרת כסובלת מאטופיק דרמטיטיס. שנים רבות הבעיה היתה קודם כל בכפות הידיים, שטופלו בזמנו על ידי המשחות המקובלות, ומשזה לא עזר הופניתי לעשות טיפולים בהקרנות, סדרה אחת בקרני רנטגן, וסידרה שנייה בקרני UV, שעזרו טוב יותר, לתקופות מסוימות.
בשנים האחרונות הגירויים הם בכל הגוף. עד לא מזמן, זה היה במיוחד במקומות המתחככים: אני בעלת חזה גדול, ולכן זה היה בעיקר מתחת לחזה ובבטן, ובחודשים האחרונים זה כבר גם על הצוואר - אזור חשוף (למעט מגע שולי הבגד).
מדובר בגירוי בולט במיוחד, מגרד, שורף, כואב, ולפעמים גם דוקר. אני מרגישה ממש בוערת.
בשנתיים האחרונות אני בטיפולי IVF, ולכן אני מבינה גם שטיפולי הקרנות לא באים בחשבון.
מה שאני חושבת, שהסיבה העיקרית לגירויים אצלי, אחרי חומרים הידועים לי שאותם אני מנסה לנטרל, היא הזיעה של עצמי. האם יש דבר כזה לפתח אלרגיה לזיעה של עצמך?
יש לי זיעה מרובה, ובעיקר בשנה האחרונה גם 'זיעת לילה' שמתבטאת בעיקר באזור העליון של הגוף. אני ישנה עם מגבת על הכרית, והחולצה והמגבת, ואף הכרית - רטובים לגמרי, וזה אפילו לאו דווקא בהירדמות. יש לי כאן בעיה כפולה, כי אני גם סובלת ממעברים חדים מאוד בין מצבים שקר לי בתחשוה שאני ממש קופאת מקור, לבין מצב שאני כבר מזיעה, כשלפעמים עדיין קר לי למרות ההזעה ואני ממשיכה להתכרבל או להתעטף, ובאותה מידה המצב יכול להתחלף במהירות מקור לתחושת חום נוראית.
נואשתי, מה אתם מציעים לי לעשות, איזה טיפולים באים בחשבון?
אני רוצה לציין שלפני מספר חודשים הייתי אצל אינדקרינולוגית, ודיברתי אתה גם על העניין הזה, ולא הופניתי על ידה למבחן זיעה. השאלה היא מה קורה אם נניח יגלו בצורה המקובלת שיש לי זיעת יתר, מה בכלל ניתן לתת במצב של טיפולי IVF (והלוואי גם היריון)?
בתודה מראש,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא עור בשאלת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/11/2009...אריתרסמה.
ניתן לוודא את האבחנה בעזרת:
א. ריח אופייני באזורי ההזעה ומיסמוס העור
ב. זריחה אדומה אופיינית בעת הארה באור אולטראסגול ממנורה מיוחדת בחדר חשוך.
הסיבה לשאלה הנ"ל: ניתן לטפל בקלות בהפרעה זו בתכשיר אנטיביוטי למריחה או אפילו בבליעה ולהשיג ריפוי מלא ומהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין א פטריהמרגריטה13/11/2009
שלום וערב טוב לפני כמה ימים, בן זוגי אמר לי שאני הבאתי לו פטריה. אמרתי לו שאצלי אני לא מרגישה כלום אבל אשתמש במשחה בשביל שלא נכנס למעגל שאתה טיפלת ואני לא, כי הוא מרח במשך שבוע במשחת עיניים אחרי שראה שיש לו ממש מוגלה וזה מאוד עזר לו, התחלתי להישתמש בפיטרקס וגם הוא לפני כיומיים הוא אמרלי והראה לי שיש לו פצעון וזה כבר ממש הפחיד אותי כי עד כמה שידוע לי פצעון על איבר המין של הגבר ומוגלה אומר לא על פטריה אלא על מחלת המין. הוא גם כן מאשים אותי בזה מרות שאני יודעת שזה אל יכול לבוא ממני. מה עושים האם זה באמת מחה או סתם פטריה?
תודה על תשותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבן הזוג יפנה לבדיקת רופא עור או...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/11/2009אורולוג. במקביל, פני את לבדיקת רופא הנשים.
רצוי שתפנו לרופאים אלו כאשר בן הזוג מתלווה וכך תיעשה אבחנה מדוייקת וניתן יהיה להמליץ לכם על האספקט הזוגי של הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקשקשיםדוד12/11/2009
הרופא נתן לי להשתמש ב-דיפרוסאליק תרחיץ למשך שלוש שבועות וגם שמפו אלפוסיל למשך שלושה חודשים . שאלתי היא עם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או צריך קודם את הדיפרוסאליק לבד למשך שלושת השבועות ורק אחר כך להשתמש בשמפו. ועוד שאלה אם צריך לשטוף את הראש במים לאחר ששמתי את התרחיץ דיפרוסאליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמפו לחפיפה והטיפות בבוקר ואחרי..
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/11/2009החפיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעורטל12/11/2009
שלום לך ד"ר,
יש לי יובש בכתף שמאל וצבע העור באיזור היובש חום כהה .
רציתי לשאול מדוע זה התכהה?
ומה הטיפול ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/11/2009...בדיקה קלינית. פני לבדיקת רופא עור בקהילה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)