מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות קבועה סביב נקודת חןדליה28/06/2018
לבת שלי יש נקודת חן על היד שסביבה יש אדמומיות קלה, זה מצב קבוע - לא קשור לגרד או ליובש של העור. האם משהו שצריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן ואדמומיות
פרופ` חיים ראובני28/06/2018מציע לפנות לרופא עור בהקדם לאבחון וטיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך יעוץ האם נדבקתיסהר26/06/2018
שלום.. קרה לי מקרה קצת מצחיק אבל אני לחוץ.. נפל לי הטלפון לאסלה והוצאתי אותו.. האם יש אפשרות שנדבקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדבקתי ?
פרופ` חיים ראובני28/06/2018סביר שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות עם נוזל בכתף הימניתשלמה25/06/2018
יש לי נפיחות בכתף ימין מזה 3 שנים זה לא הפריע לי אבל אאתמול כנראה מלחץ נוזל צהוב מתוך הנפיחות אחל לצאת החוצה. עכשיו זה נפוח פחות ואדמומי . האם צריך לטפל בזה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
פרופ` חיים ראובני25/06/2018לא ניתן לאבחן ע"ס צילום
פנה בהקדם לטיפול רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסקביאס לפני הופעת הסימניםאיילת24/06/2018
שלום,
חזרתי מטיול ורוב החברים מתלוננים על פצעונים וגרד, כנראה סקביאס. לי לא מגרד אבל ישנתי איפה שכולם ישנו וסביר להניח שנדבקתי אבל עדיין אין סמנים. האם אני יכולה לעשות טיפול לפני שמופיעים הסימנים? האם מקלחת חמה ושימוש בספוג קשה יכול לעזור טרם הופעת הסימנים?
מודאגת מאוד ופוחדת להדביק את שאר בני הבית
אשמח לכל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
איילת24/06/2018רוצה לציין שאני מרכיבה עדשות. האם זה מסכן אותי בהדבקה בעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש אבחנה לפצעים בחזהערן24/06/2018
שלום, סובל (אסתטית) מפצעים בחזה בגיל 12. כיום בן 25. ביקרתי עשרות רופאים וניסתי עשרות שיטות ומשחות. לאחרונה, בדיאטה קטוגנית מבוססת שומנים כדי לאזן את ההורמונים על מנת לקבל שיפור בבלוטות החלב שבעור. ואכן בחצי שנה האחרונה השיפור גדול, חלקן נעלם ורובן ככולן ירדו בגודלן. מחפש אבחנה ספציפית של סוג הפצעים, על מנת שאוכל למצוא עוד טיפוליים טבעים ופונקציונליים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני25/06/2018לא ניתן לאבחן ע"ס צילום
פנה בהקדם לטיפול רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריורים לבנים רכים בקרקפתהללי24/06/2018
כשאני מגרדת את הראש נכנסים לי מתחת לציפורן פירורים לבנים קטנים ורכים, ממש משחתיים. לא נראה כמו קשקשים רגילים ובכל מקרה אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים. מה זה הדבר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירורים
פרופ` חיים ראובני24/06/2018כנראה קשקשת
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת פטרתנורית22/06/2018
שלום,
ציפורני הידיים שלי החלו להצהיב מעט בצדדים לאחר שימוש בלק ג'ל מס' חודשים רצופים.
עשיתי בדיקת פטרת ואילו התוצאות:
Order Comments
REMARKS (MICRO) מקום לקיחה: ציפורני יד
Microscopy result חיובי
Microscopy for hypha מעטות
Microscopy spores מעטות
Fungal culture אין צמיחה
5th. week אין צמיחה
REMARKS MICRO חומר שומני
מה משמעות הבדיקה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
פרופ` חיים ראובני24/06/2018שאין פטרת
לאישור ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום על כף הידorly zairi20/06/2018
ראיתי היום על כף היד החיצונית של הבן שלי כתם אדמדם קוטר 3 סמ הכתם לא עגול נראה על פניו כאילו כמו כוויה קלה , אבל הוא לא כואב ולא מציק בשום צורה
הוא אמר לי שזה כבר כמה ימים והוא חשב שזה יעבור.
הכתם זז עם העור,
מה זה יכול להיות
מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
פרופ` חיים ראובני24/06/2018לא ניתם לייעץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה וגרד קשה במפשעהדניאלה20/06/2018
כבר שבועיים יש לי גרד מטורף במפשעה מה ניתן לעשות ?
יש לציין שזה התחיל בעת נטילת אנטיביוטיקה. כמובן שהפסקתי מיד אבל הפריחה לא עוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני24/06/2018לא ניתן ליעץ עפ"י תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדי לעבור טיפול בלייזר בפטרת ברגלייםחנה בן שבת19/06/2018
מה אחוזי ההצלחה בלייזר בפטרת ציפורניים
אני מבקשת חוות דעת של אנשים שעברו טיפול בלייזר ומה אחוזי ההצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלייזר
פרופ` חיים ראובני24/06/2018מנסיוני בקליניקה : כגודל ההבטחה כך גודל האכזבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוזר על קצה הפיןג`ינגי19/06/2018
לפני כמה ימים הדבר הזה הופיע לי על הפין
זה לא מגרד או כואב או כל דבר אחר זה פשוט שם
אשמח לדעת מה זה יכול להיות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני19/06/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
פנה/י לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך מוזר בציפורן הבוהןתמר18/06/2018
שלום,
יש לי מין קו חתך כזה על ציפורן הבוהן, לא שמתי לב לזה שזה הופיע לפני כמה חודשים קצרים.. זה לא כואב.. מה זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר
פרופ` חיים ראובני19/06/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
פנה/י לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת מדוזה שורפת - האם מסוכן?סתיו17/06/2018
שלום רב שלשום נעקצתי על ידי מדוזה שמתי אלוורה איך זה רק התנפח ונהיה שלפוחית אני מצרפת תמונה האם זה מסוכן ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוזה
פרופ` חיים ראובני17/06/2018לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה
ממליץ להגיע לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לנזק ממשחות סטרואידיותמשחות סטרואידים16/06/2018
לפני כבר שנה מרחתי משחות סטרואדיות על איבר המין
טבעדרם ובטנובט. למשך שבועיים לפי המלצות הרופאים
מאז העור נפגע בצורה קשה
כל מקלחת היא סיוט היובש בלתי נסבל ויש לי כל הזמן גירוי באזור
מה גם שכבר אני לא יכול לקיים יחסי מין/ לאונן מרוב הרגישות באזור
כל מה שציינתי לא היה לי לפני מריחת המשחות הייתי בפעילות רגילה ומעולם לא סבלתי מבעיות עור באזור
אגב המשחות שנתנו לי היו טעות כי היה לי באיבר מין שתף דם ולא משהו חיצוני.
מה עושים מכאן? ואיך נותנים משחות ככ חזקות לאיזור ככ רגיש?
אני מיואש ועל סף להרים ידיים , מרגיש שהרסו לי את החיים ברגע
לו רק הייתי יודע מה הנזק או מה ההשלכות בחיים לא הייתי מורח משחה כזאת שם.
נכון לעכשו העור דק עם כתמים אדומים שורפים.
מה אני אמור לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
פרופ` חיים ראובני17/06/2018
ממליץ להגיע לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בקרסולים לבת 18תם13/06/2018
יש לי נפיחות בקרסולים אני בת 18 זה קצת מקשה על ההליכה, אין לי מושג מה זה וממה נהיה, ויש תור לרופא רק עוד הרבה זמן האם זה נורמלי הנפיחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בקרסוליים
פרופ` חיים ראובני17/06/2018ממליץ לפנות בהקדם לרופא המשפחה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)