מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בעור כף היד והאצבעותנועה17/04/2018
סובלת כבר כ4 חודשים מפצעונים מוגלתיים שמתייבשים והופכים ליובש עם סדקים בעור כשיש איזושהי נסיגה.
זה מאוד מגרד(!)ומטריד מעבר לזה שזה גם מאוד לא אסתטי.
משתמשת באחכוהול לחיטוי ומורחת בטה קורטן לפעם ביומיים.
הייתי אצל 3 רופאים.אחד מהם אמר שעליי לעשות טסטים לאלרגיות ושכנראה שזו אלרגיה לחומרי ניקוי עם חומרים פעילים(סבון כלים,אונימיקה וכו)ושעליי להשתמש בכפפות.
מצרפת תמונות מהיום.אשמח לאבחון או הצעה לטיפול.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני22/04/2018עלייך לפנות לרופא עור להתייעצות .
לא ניתן לתת יעוץ ע"ס תמונות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות וקילופים בעור הקרקפתמיכל17/04/2018
שלום,
אני בת ארבעים. בגב הקרקפת התחיל לפני כמה חודשים גבשושית שמאוד גירדה. זה התחיל להתפשט ונהיו כמה גבשושיות מגרדות מאוד ומתקלפות. הייתי אצל רופאת עור שאמרה סבוריאה או פסוריאזיס ואמרה לי לקנות איזה שמפו נגד קשקשים ולחפוף יום כן יום לא. זה לא ממש עוזר ונורא מגרד. מה לעשות? מה כן יכול לעזור?
יש לציין שאני צובעת את השיער פעם בכמה חודשים. יכול להיות שזה גם מחמיר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת...
פרופ` חיים ראובני22/04/2018עלייך לפנות שוב לרופאה.. ולשנות טיפול..
ואולי גם לבדוקרגישות לחומרים שצובעים שיער..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בגב הידיים אצל בן 10שרון16/04/2018
בני בן 10. לאחרונה סובל מגרד בגב הידיים בעיקר במהלך הלילה. העור נראה יבש ומגורה כפי שלעיתים רואים בעונה קרה. כאשר מניחים בד קפוא על הידיים חש הקלה מיידית. כיצד ניתן להקל עליו? האם מדובר בתופעה זמנית? רגישות למזון? זה ממש מפריע לו לישון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני16/04/2018ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות משחה ומגע בעינייםדן16/04/2018
שלום, קיבלתי טיפול במשחת גנטתרים לפצעונים, האם מותר להשתמש בקרבה לעיניים? המריחה עצמה כמובן לא מגיעה לעיניים, אך החשש שלי הוא שכשאני שוטף את הפנים בבוקר, מעט/שאריות מהמשחה עלולות להגיע לעין, האם זה מסוכן או בעייתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה
פרופ` חיים ראובני16/04/2018רק להזהר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות טיפול במחלת איכטיוזיסאלטרמן15/04/2018
מבקש לברר אם יש משהו חדש בתחום הרפואה בעיניין איכטיוזיס
יש לי איכטיוזיס ואני מתבייש ללכת עם חבריי בצבא לבריכה או לים אני מאוד מדוכא ובא לי שתבלע אותי האדמה כול פעם אני ממציא להם תירוצים האים יש פיתרון להעלמת המחלה באופן מיידי?האים פוטוטרפיה יכול לעזור? שמעתי שזה מסרטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכטיוזיס
פרופ` חיים ראובני16/04/2018אין חדש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי יבלת ויראלית בשפה בפהויכטר שוקי14/04/2018
יש לי נגע בשפה התחתונה.
כירורג אבחן כיבלת ויראלית.
אני מעוניין להעזר בשיטה שלכם. אנא צרו עימי קשר בדחיפות תודה שוקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם או תחילת גידול על איבר המיןדגן14/04/2018
גיליתי סימן על האיבר קרוב למטרה.
האם בעייתי?
מצרף תמונה
המודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבר מאליו
מודאג20/04/2018תודה. אבל הכל עבר. ממשיך לתפקד כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה גם קונדילומה?אנונימי12/04/2018
שלום אני בן 17 לפני שבועים הבחנתי בנק הזאת...
אין כאב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ברואקוטן ואיחור במחזורטלי12/04/2018
שלום, אני בת 30 ולוקחת רואקוטן כבר חצי שנה (חפיסה אחרונה)
מאז שהתחלתי את הרואקוטן היו לי איחורים במחזור בין שבוע-שבועיים
אבל הפעם יש לי איחור של 3 שבועות.
אני שומרת קיום יחסים ע״י קונדום ועשיתי השבוע בדיקת הריון שיצאה שלילי...
האם יש קשר בין שימוש הרואקוטן לאיחור המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` חיים ראובני16/04/2018יתכן
ממליץ לפנות לרופא נשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים צצו על השדזיו12/04/2018
צצו לי כמה פצעונים על השד, הם נראים ממש כמו חצ'קונים. יכול להיות שיש באזור הזה חצ'קונים? ואם לא מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחתונים שנמדדו וסיכוי להעברת זיהומיםאחת08/04/2018
אני קונה תחתוני חוטיני מרשתות בחו"ל וגם בארץ. בדרך כלל רשתות אלה מאפשרות ללקוחות למדוד תחתונים (ההנחיה מעל לתחתונם שלובשות אך אי אפשר לדעת מה קורה בחדר המדידה). השאלה האם די בלכבס את הפריט במכונת כביסה בטמפרטורה 40 מעלות וייבוש בצל או שיכול להיות שתחתונים אלו יגרמו להעברת זיהומים ? (למשל מישהי שמדדה ויש לה פיפלומה או כל מחלת מין אחרת).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחתונים
פרופ` חיים ראובני11/04/2018סביר שכביסה תספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת יתוש שטוחה שלא עוברתשלמה08/04/2018
הופיעה לי נקודת אדומה על הזרוע, היא נראית כמו עקיצה אבל היא שטוחה ולא מגרדת. עברו כמה ימים והיא לא עוברת ואני מתחיל לחשוב שאולי זה בכלל לא עקיצה... כך או כך מה אפשר לעשות עם זה? צריך לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה
פרופ` חיים ראובני11/04/2018אנא פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת מדוזה מלווה באודםאורן05/04/2018
שלום, ביום שלישי רחצתי בים והרגשתי צריבות/ עקיצות בגוף
לאחר מכן נוצרו במקומות אלו נפיחות, אדמומיות, תחושת גרד וכיומיים לאחר מכן (יום חמישי) גם תחושת נפיחות בגרון (לא ידוע לי אם קיים קשר). ככל הנראה מהתעסקות במקום חלק נפתחו והפרישו נוזל שקוף. האם עליי לפנות לרופא לבדיקה או שאוכל לטפל בבית? אם כן אז כיצד, ואם נחוץ רופא- מה רמת הדחיפות לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני08/04/2018לא ניתן ליעץ ע"ס תמונות..
פנה בהקדם לרופא עור לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים ליד המרפק - של אשתי ושליליאור לב05/04/2018
שלום,
לאשתי ולי יש משהו על העור שנראה משהו שיכול להתפרש כשפשוף\עקיצה\פריחה. מה שמוזר הוא שזה הופיע לשנינו בדיוק באותו המקום ביד - כמה סנטימטר מתחת למרפק.
בגלל המיקום הנסתר יחסית אנחנו לא בטוחים כמה זמן זה נמצא שם, אבל מינימום כמה ימים.
זה לא מגרד ולא כואב, האם בכל זאת צריך לעשות משהו בעניין?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני08/04/2018לא ניתן ליעץ ע"ס תמונות..
פנה בהקדם לרופא עור לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עור ליכן פלנוס- מודאגת מאודמעיין05/04/2018
שלום רב. יש לי מחלת עור ליכן פלנוס. התגלתה לפני חצי שנה. החלמתי לפני שנה וחודשיים מסרטן השחלות. לאחרונה עלה המרקר ca125 האם מחלת עור ליכן פלנוס שידועה כמחלה דלקתית עלולה להגביר את המרקר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרקר
פרופ` חיים ראובני08/04/2018עלייך לברר את התשוב אצל הגניקולוג.. ובעיקר את משמעותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)