מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי מתמשך בבטן ובגבמשה02/05/2018
שלום,
לפני כשנה וחצי גילו לי אבן בכלייה. שתיתי הרבה
מים לקחתי תרופות לאבן ולכאבים עד שהיא יצאה (נראה לי לפחות)
באותה תקופה של כחודש הרגשתי תחושה כללית מאוד לא טובה. עייפות וקוצר נשימה שמתמשכים עד היום..
ובנוסף התחילו לי נקודות אדומות חומות על הבטן הגב
ובכתפיים ורק ממשיך להתפשט. הייתי במהלך התקופה
הזו פעמיים אצל רופאי עור שאחד מהם אמר
שזו פטרייה והשני אמר שזה פריחה , אחד הביא משחה והשני כדורים ושום דבר מאלה לא עזר.
מאז היא רק מתפשטת ויש גם גירוד שמתגבר
זה כבר תקופה מאוד ארוכה וזה מאוד מדאיג ,
הלוואי והייתי מגזים אבל שנה וחצי ורק מתגבר .. מה עושים? אני בן 23 ומצד אחד כשהייתי בבדיקה אצל הרופאים הרגשתי שאני מגזים , מצד שני לא רוצה להזניח את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני03/05/2018לא ניתן לאבחן עפי צילומים
לפני הכל .. והמלצות .. אתה צריכה אבחנה ..
נא לפנות לעור לרופא עור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה להופעת גרנולומה אנולרההדס30/04/2018
מה יכולה להיות הסיבה להופעת גרנולומה אנולרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבה ..
פרופ` חיים ראובני03/05/2018אין מידע מספיק להסביר את הגורם לבעייתך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בכרית בוהן כף הרגלדנה29/04/2018
יש לבעלי פצע כמו סוג של חתכים בכרית בוהן
ברגל וזה נראה לא יפה וגם כואב
האם משחה טבעדרם תעזור או משהו אחר
מבקשת ייעוץ כי זה מפחי אותי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע חוזר
פרופ` חיים ראובני03/05/2018לא ניתן לתת יעוץ ע"ס צילום
ממליץ להבדק ע"י רופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגוף באיזור הגב, בטן, חזהסופי25/04/2018
שלום רב פריחה באיזור הגב,בטן,חזה ויש גירודים גם בראש... בגוף לא מגרד מזה חודשיים ימים...ממש טרודה המגע לא נעים ממש מוטרדת וחייבת ייעוץ כשהיה רק בגב רופאת עור אמרה חיספוס של העור מאז התפשט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני26/04/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות שוב לרופא עור לבדיקה וטיפול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאה בשבוע 13 להריוןהריונית24/04/2018
אני בשבוע 13 ושבוע שעבר איבחנו אצלי פיטריאזיס רוזאה. הנקודות האדומות הופיעו כבר לפני כשבועיים ולפי מה שהבנתי, הן אמורות להעלם תוך מספר שבועות. האם ידוע על סיכון כלשהו שיכול להגרם להריון בעקבות פיטריאזיס?
תודה רבה,
עדינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ופטריאזיס רוזיאה ..
פרופ` חיים ראובני26/04/2018לדעתי לא צריכה להיות בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על הירכיים ואורטיקריהשרית24/04/2018
אני כבת 60. בתקופה האחרונה מופיעים לי כתמים עגולים אדומים ומקושקשים באיזור הירכיים, כל פעם במקום אחר. וכשנעלמים הם רק מתבהרים אך לא נעלמים לגמרי לעיתים מגרדים. בנוסף, איך אפשר להתפטר מאורטיקריה שאני סובלת כ-40 שנה, היתה רגיעה עד לחודש אפריל. כשהתחיל המזג אויר החם בתקופת אפריל, אני מתעוררת עם אורטיקריה בכל הגוף, מה שעוזר לי זה כדור אנטיהיסטמין. מה הסיבה ואיך אפשר להתפטר מיזה. שמתי לב כשאני נמצאת בסטרס ועייפות יתר - זה מתפרץ. האם יש קשר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
פרופ` חיים ראובני26/04/2018ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול ... שעשוי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפה לנער בן ה-12שרית24/04/2018
נכדי בן ה-12 כבר תקופה ארוכה מופיע לו פצעים בפה, מין הרפס. רק מורח משחה להקלה, נירגע ושוב כעבור בערך 3 שבועות שוב מופיע. מה הסיבה? מה עושים? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה .. חוזרים ..
פרופ` חיים ראובני26/04/2018יש לשקול ביופסיה ע"מ לאבחן בוודאות את הגורם לפצעים ..
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיבר המין לא ידוע ממהברק23/04/2018
יש לי פצע באיבר המין כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה זה ואיך מטפלים בזה בבקשה אני צריך עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע באיבר מין ..
פרופ` חיים ראובני26/04/2018ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת פצעים עגולים במקומות שונים בגוףמור22/04/2018
שלום, לפני כ 3 שבועות החלו לצאת עיגולים אדומים כפי שמופיע בתמונה במפשעות, הם התפשטו לאט לאט לכמה עיגולים בבטן, בגב, ובחזה. הייתי אצל רופא עור שאומר שזה וירוס וזה יעבור ללא טיפול, אשמח לדעת האם עלי לבדוק את הנושא בדחיפות בחשד למשהו חמור יותר או באמת ישנם וירוסים כאלו, אני מאוד לחוץ ואשמח לעזרה, מצורפת תמונה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס
פרופ` חיים ראובני26/04/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה ..
מציע שתסמכי על רופא העור שלך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס
מור26/04/2018הבעיה שכרגע הייתי אצל רופא עור אחר והוא אומר שזה משהו אחר, פרה פסוראיזיס.
מייאש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרא פסויאזיס
מורן28/04/2018שתי עיצות זהב לפני שתעשי טעות שאין ממנה חזרה.
א.אל תמרחי משחות המכילות סטרואידים הן רק יחמירו ויכפילו
את הנגעים בעור פי 10 ממה שהם עכשיו.
למעשה לרופא עור אין כלום ( ידיו ריקות באופן אבסורדי )
לשום מחלת עור דלקתית והוא שולף בכל פעם משחה עם סטרואידים והחולה משלם את המחיר בתמימות ( הרופא יודע את זה )
ב.תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר של המטפל .
טיפולים פורצי דרך ברמה עולמית למחלות עור כולם צמחיים.
בהצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים חוזרים מסביב לשפהסטפני22/04/2018
יש לי פצעים חוזרים מסביב לשפה, זה לא ממש חצ'קונים. קרמים רק מחמירים את המצב, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים סביב לפה ..
פרופ` חיים ראובני26/04/2018יש הרבה סיבות לתופעה זו
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בכף רגלו של בן 6עדי20/04/2018
שלום רב,
לפני כמה ימים הופיעו בפנים כף הרגל של בני בן ה-6 כתמים אדומים/חומים חלקים (לא כקשקשת ואינם מגרדים לטענתו).
האם מדובר בפטרייה?
פרופ` חיים ראובני22/04/2018עלייך לפנות לרופא עור להתייעצות .
לא ניתן לתת יעוץ ע"ס תמונות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בכף רגל אבחנה של פטרייהיאלי20/04/2018
שלום רב
אובחנה פטרייה בכף הרגל קבלתי טיפול במשחה ללא הועיל מצורף תמונה
האם פטרייה או כיוון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
לא ניתן לתת יעוץ ע"ס תמונות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרייה בציפורניים ובמפשעהאסף20/04/2018
היי,
יש לי פטרייה בציפורניים/רגליים ובמפשעה.
רופא העור נתן טיפול באיטראקונזול למשך 3 חודשים, פעמיים ביום.
היום אני אחרי שבועיים של הטיפול והאמת שעדיין לא רואים שיפור. להיפך, הגרד רק מתחזק.
1 - האם שבועיים הוא פרק זמן מספיק לראות שיפור?
2 - האם שפשוף אזור המפשעה בעת מקלחת מותר או שהוא גורם לפטרייה להתפשט/להתמקם יותר?
תודה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פרופ` חיים ראובני22/04/2018קצת סבלנות...
אם לא תהיה תגובה בהמשך
עלייך לפנות לרופא עור להתייעצות חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים על הגוףנוי17/04/2018
יש לי כבר כמה שנים כתמים לבנים על הגוף שנראים כמו פטריית שמש אבל בבדיקות תרבית, זה לא מראה שזה פטריית שמש.
זה ממשיך להתפשט לי לכל הגוף וזה לא נראה כמו ויטלגו.
מה עוד האפשרויות? והאם יש טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני22/04/2018עלייך לפנות לרופא עור להתייעצות ולשקול ביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת קטנה ותיקה ומגרדתרונה17/04/2018
לפני כ15 שנה נפצעתי כתוצאה מנעיצת ציפורניים בפרק היד הפנימית שלי. הפצע בזמנו הזדהם וטיפלתי בו עד להחלמתו.
מאז נותרה צלקת קטנה שבימות הקיץ היא בלתי נראית לחלוטין ואני לא חשה בה, ובשאר עונות השנה היא מתכהה ונהיית בולטת ונורא מגרדת. אני מורחת עליה וזלין על בסיס יומי, אך זה עוזר רק לאותו הרגע. האם יש דרך לשפר את מצב הצלקת, להפוך אותה לפחות מגורה וחיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
לא ניתן לתת יעוץ ע"ס תמונות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)