מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם אדום שצורב בסנטר שאינו חולף ובקור הוא נעשה אדום וצורבאילנית20/05/2018
שלום,
לפני כשנתיים בחורף הופיע פצע אדום צורב שהאודם עבר אחרי 3 ימים כאשר מרחתי עליו מעט למיסיל , העניין שכל פעם בתנאי מזג אוויר קר הוא חוזר להיות אדום ומעט צורב ומגרד , במזג אוויר רגיל הוא נראה ככתם על העור
ממה הטיפול לסוג כזה של פצע בודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני28/05/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות ..
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בפטרת ציפורניים?קרן20/05/2018
הי אשמח לדעת האם זה מה שנקרא פטרת ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פרופ` חיים ראובני28/05/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות ..
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ לגרנולומה אנולרהanni17/05/2018
מזה כמה שנים אני סובלת מ"גרנולומה אנולרה", עברתי מספר רופאי עור שנתנו לי משחות רבות ואף אחת מהן לא הועילה, אשמח לדעת האם אתה מכיר ומטפל בבעיה זאת? האם היו הצלחות בטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולומה
פרופ` חיים ראובני19/05/2018בדר"כ מחלה שעובר.. עם הזמן.
לעיתים מתסכלת ונמשכת שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות מגרדות - הרפס או פטרייה?שירה15/05/2018
מזה יומיים גירודים באצבע ברגל עכשיו כשהתבוננתי מקרוב גיליתי קבוצת שלפוחיות.. זה הרפס / פטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות
פרופ` חיים ראובני19/05/2018לא ניתןלאבחן ע"ס צילום
ממליץ להבדק ע"י רופא עור לצורך אבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבשושויות על העור בזרועות הידייםאורלי15/05/2018
יש לי גבשושיות קטנות על העור בזרועות, איך אפשר להיפטר מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבשושיות
פרופ` חיים ראובני19/05/2018ממליץ להבדק ע"י רופא עור לצורך אבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה וגרד תקופה ארוכהאבי12/05/2018
שלום כבר כחודש וחצי אני סובל מגרד עז בעיקר בלילה . יש לי נגעים בבטן מותנים ומתחת לבית השחי. נתנו לי כדורי אלרגיה זריקה סטרואידים אנטיביוטיקה וגם משחה לסקביאס שלא עזרה. בדיקות דם שתן תקינות. לקחו לי ביופסיה ותשובה תהיה עוד 3 שבועות בינתים אני סובל מעלה תמונה . לא יודע מה לעשות לעלות לבית חולים? מה זה נראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה וגרד
פרופ` חיים ראובני12/05/2018ממליץ להצמד להנחיות הרופא שמטפל בך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף בעור בכף רגלאור11/05/2018
היי,
יש לי קילוף מוזר וכתמים חומים בעור בכף הרגל (מצורפת תמונה). לעתים יש גם גירוד בין האצבעות.
רציתי לדעת במה מדובר ואם צריך לטפל בזה.
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד כתמים
פרופ` חיים ראובני12/05/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום..
ממליץ לפנות לרופא/ת עור לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונח עור מתוח בקשר לפסוריאזיסחנה11/05/2018
האם יש מושג של "עור מתוח" בפסוריאזיס, או שהמינוח הקליני למצב שהעור נמתח הוא אחר? אם אחר, מהו המונח בבקשה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מתוח
פרופ` חיים ראובני12/05/2018אין לי מושג למה הכוונה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות של עקיצה שלא עוברתאורית10/05/2018
יש לי כמו נפיחות של עקיצה שלא עוברת, העור נהייה שם קשה, לא כואב אבל גוון ורוד. יש דרך להסיר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות..
פרופ` חיים ראובני10/05/2018לא בטוח שזו עקיצה ..
פני לרופא עור לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחלת ליכןפלנופילאריס בקרקפתמיכל08/05/2018
בביופסיה בקרקפת ניתנה לי אבחנה של ליכןפלנופילאריס הגורם לי לנשירה. מה ידוע על מחלה זו והאם יש טיפול לכך שלא כולל סטרואידים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנו פילריס
פרופ` חיים ראובני10/05/2018כדי לקבל מענה הולם עליך לפנות לרופא שעש את האבחנה ולבחון אופציות טיפוליות נוספות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ואדמומיות באזור העורףנתנאל07/05/2018
אני סובל מפצעים ואדמומיות באזור הצוואר/עורף כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת רציתי לדעת מה אפשר לעשות ואיזה טיפול לקחת ?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בעור..
פרופ` חיים ראובני10/05/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום..
ממליץ פנות לרופא עור ... לצורך אבחון וטיפול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון להרפס זוסטר בגבשירלי06/05/2018
אני בת 41, סובלת כבר עשרים שנה מהרפס באזור שבין הישבן לגב התחתון שמתפרץ כל כמה חודשים. נאמר לי שיש חיסון לשלבקת חוגרת, שבעקרון משווק מגיל 50 ואילך. אך שמי שנדבק כבר גם זה יכול להקל ולמנוע או לפחות להפחית את ההתפרצויות של ההרפס. הרופאה רשמה לי מרשם לחיסון, אך בקשה שאברר עם מומחה עור שאכן מותר לקחת אותו בגילי ואין תופעות נלוות שיכולות להיות מסוכנות. אשמח לדעתך המקצועית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיסון להרפס
פרופ` חיים ראובני10/05/2018החיסון להרפס זוסטר איננו מכסה הרפס סימפלקס.. חזרי לרופאת המשפחה להמשך טיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל להבנתי יש לי הרפס זוסטר ולא סימפליקס
שירלי21/05/2018אבל להבנתי יש לי הרפס זוסטר ולא סימפליקס.
למה כתבת את זה?
לא ענית לי על השאלה לגבי החיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהוב וכתמים בכמה ציפורנייםקרן05/05/2018
הי משום מה יש לי צהוב כזה בכמה ציפורניים וגם כתם. אני לא מעשנת ואני בהריון חודש 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני10/05/2018אנא פני לרופא עור .. ולשקול ביצוע תרבית פטריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תור לפיטריאזיס רוזאהרונית בורנשטיין04/05/2018
מבקשת לקבוע תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטראזיס
פרופ` חיים ראובני10/05/2018לקביעת תור
0556678906* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך עם יובש בשפתיים שלט עובריוסי קדוש03/05/2018
שלום.יש לי חתך קטן בשפתיים שהוא גם יבש . אני מורח וזלין כבר 5 חודשים וזה לא עובר .קבעתי תור לעוד שבועיים לרופא עור.בינתיים ברצוני לשאול באיזו תרופה או משחה מומלץ להשתמש כדי שזה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע חוזר
פרופ` חיים ראובני03/05/2018לפני הכל .. והמלצות .. אתה צריכה אבחנה ..
נא לפנות לעור לרופא עור .. בזמן הופעת פצעים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)