מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקזמת מגע בתעלת האוזןמאיר03/06/2018
שלום רב,
אני סובל מאקזמת מגע בתעלת האוזן כתוצאה מטיפול בטיפות נגד פטריות ודריי אירס שמכילים אלכוהול.
האבחנה המיקרוסקופית - עור מגורה ומגורגר.
הטיפולים בקרמים דמוקורבין וטרידרם לא עוזרים ואף מחריפים את הכאבים.
אני חושש מאוד שהעור שלי מגיב אלרגית לחומרים ברמים ולכן הבעיה מחריפה.
מה ניתן לעשות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד באוזן
פרופ` חיים ראובני07/06/2018ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר למנוע פסוריאזיס?אודליה03/06/2018
יש לי התקפי פסוריאזיס כבר כמה שנים, אחרי ההריון הקודם הייתה לי התפרצות חמורה שלקח לה הרבה מאוד זמן לעבור, עכשיו שוב בהריון, יש דרך למנוע את ההחמרה במצב אחרי הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת פסוריאזיס
פרופ` חיים ראובני03/06/2018לצערי אינני מכיר שיטת אפקטיביות.
ככלל לחץ נפשי מגביר סיכוי להצפרצות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות חוזרות באזור הפניםתהילה31/05/2018
יש לי ציסטות חוזרות באזור הפנים ובעיקר במצח, יש דרך למנוע אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
פרופ` חיים ראובני03/06/2018לדעתי כן ..
פנה לרופא עור לאבחון וטיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת עדיין מדבקת?דקלה29/05/2018
שלום, לפני כשנה חליתי בשלבקת חוגרת אבל לאחר תקופה היא נעלמה. הבנתי שהיא מאוד מדבקת ויש לי חבר. האם עדיין יש סיכוי שהחבר יידבק ממגע?
הוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה
פרופ` חיים ראובני03/06/2018סביר שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת של תרבית ציפורנייםהילה28/05/2018
שלום דוקטור,
מה אומרת התוצאה הבאה ?
במיקרוסקופ לא נצפו פטריות
אבל בתרבית התוצאה היא mixed flora
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מעבדה
פרופ` חיים ראובני03/06/2018צריך לקשר בין הממצא הקליני והבדיקה..
ממליץ : פנה/י לרופא עור לאבחון וטיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן כחול על הפיןחסוי27/05/2018
היום במשך היום היתה לי זקפה ואוננתי ולאחר כמה דקות פתאום הופיע לי כתם כחול בינוני באיזור התחתון של איבר המין. מה זה? יש צורך ללכת לרופא? ואם כן איזה רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כחול
פרופ` חיים ראובני28/05/2018
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות בצאוור בלי הקשרדגן27/05/2018
שלום רב כבר כמה ימים שמופיעים לי שלפוחיות בלי שום קשר לכלום זה מגרד מאוד ואחרי שהשלפוחית מתפוצצת נישאר כמו הר געש קטן ממה זה יכול לנבוע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות
פרופ` חיים ראובני28/05/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות ..
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ממושך בפטרת בבוהןנועה25/05/2018
יש לי פטרת בבוהן ובזרת של הרגל. האם זה הגיוני שטרבינפרין שאני לוקחת 10 חדשים עזר רק חלקית?
אני גם משייפת ומורחת שמן עץ התה ולכן חוששת שאולי הכדורים לא עוזרים אלא רק הטיפול החיצוני...
)אציין שזו היתה פטרת עבה, של הרבה שנים)
והאם מותר להמשיך ולקחת טרבינפרין הלאה אם תפקודי הכבד תקינים? (אני עוקבת)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרבינפין
פרופ` חיים ראובני28/05/2018ממליץ להמנע מטיפול כל כך ממושך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בורומאל ליבלות קונדילומהעמיר25/05/2018
יש לי ורומאל בבית. האם ניתן וכדאי למרוח אותה על יבלות הקונדילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קןנדילומה
פרופ` חיים ראובני28/05/2018וורמל לא מתאים לטיפול בקונדילומה
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני סובל מהבעיה לצערימתן24/05/2018
רופאי עור אמרו שאין יותר מדי מה לעשות, נתנו משחה סטרואידית להרגיע אך לא באמת עוזר.
שמתי לב שמקלחות קרות (לפחות באיזור הראש) מרגיעות את הפצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????????????
פרופ` חיים ראובני28/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזדהה עם הבעיה שלךיונתן23/05/2018
האם זה הסתדר לך? מה גרם לזה? אני סובל מבעיה דומה..
אשמח לדעת האם מצאת מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צער
פרופ` חיים ראובני28/05/2018.??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ממושך בפטרת בבוהןנועה23/05/2018
לי פטרת בבוהן ובזרת שנים. המצב היה מעובה מאד. (מצב של שנים רבות) לוקחת טרבניפרין 250 כבר 10 חודשים. יש שיפור אבל חלקי. עשיתי עכשיו בדיקת תפקודי כבד ויצא תקין. האם זו הדרך? להמשיך? או שיש פתרון מהיר/ בטוח יותר.
אני גם משייפת ומחטאת עם שמן עץ התה/כלור... מקווה שזה לא אומר שהכדורים לא עוזרים אלא הטיפול החיצוני הביא לתוצאה החלקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פרופ` חיים ראובני28/05/2018ממליץ לשקול הפסקת טיפול בטרבינפין .. לאחר 10 חודשים ..
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו מחלת מין או פטריה?שרון23/05/2018
שלום פרופ' ראובני. באיזור שבין הירכיים הפנימיות והמפשעה - בחיבור ביניהם, יש לי התקלפות של העור וריח לא טוב. זה איזור עתיר זיעה אצלי ושפשפות. הייתי במסז לפני עשרה ימים. המעסה לא נגעה באיבר המין שלי או באשכים, אבל נגעה באיזור חיבור המפשעות עם האצבעות. למחרת התחילה התופעה הזאת. היה לי את זה לפני עשרים שנה- אינני זוכר ממה ואינני זוכר איך נפטרתי מזה. האם זה מדבק? האם זו מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לנשירת שיערלי22/05/2018
שלום
אפשר לקבל רשימת בדיוקות גם שיש לבצע לנשיאה מוגברת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
פרופ` חיים ראובני28/05/2018ממליץ להגיע לרופא להערכה .. ורק אש לקבל ממנו רשימה מותאמת של בדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות בבית שחי שמתפוצצותספיר21/05/2018
היי לפני כשנה התחילו להיווצר לי מין בלוטות בבית שחי, אחת אחרי השניה .
הבלוטה גדלה, כואבת ולבסוף מתפוצצת ונהיה חור .
עד כה היו 3 .
יש לציין שלא החלפתי דאודורנט ומגלחת את הבית שחי באופן רגיל.
ממה זה יכול להיות?
מצרפת תמונה של בלוטה אחרי שהתפוצצה(החור) וליד אפשר להבחין בצלקת שנוצרה עקב בלוטה ישנה יותר וגדולה יותר שהתפוצצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ממליץ להגיע לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)