מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יודעים אם פטריה או פסוריאזיסאלי03/04/2018
יש לי מעין כתם על הזרוע שנראה קצת כמו פסוראיזיס אבל אני לא בטוח. איך אפשר לדעת ואיך מטפלים אם זה פטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני04/04/2018לא ניתן לייעץ
ממליץ להגיע לרופא עור ...לבדיקה טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופות נראה כמתנגש ווידוא אבחנה וטיפולעדי30/03/2018
שלום רב וחג שמח,
אני סובלת מזה כמה ימים מפריחה מגרדת מאוד בגב כף הרגל, שמחמירה עם עליית הטמפרטורות.
מזה שנה וחצי אני סובלת גם מגרד ואדמומיות בעקבים ובאצבעות כף רגל שמאל כשמתחמם. כשקר אין העור חוזר לצבע רגיל ואין גרד בכלל.
רופאים אבחנו בעקב ובאצבעות פטריה ואקזמה אך טיפולים בלמיסיל once, בטבעדרם, בטרידרם, בציקלודרם ובכדורי טלפסט לא הועיל. רופאה אחרת אבחנה חיידק בשם מינוטיסימום ומשחות בנזק ואקנהטרים הקלו על המצב.
בעקבות יעוץ טלפוני עם רופא עור לגבי הפריחה בגב כף הרגל קיבלתי מרשמים לפרדניזון (להקלת הגרד) וטבעקוטן.
האבחנה היתה פטריה ואלרגיה.
רק שבעלון הפרדניזון מכתב שאסור להשתמש בו אם יש חשד לזיהום חיידקי או פטרייתי כי הוא מחליש את מערכת החיסון וטבעקוטן מיועדת לזיהום פטרייתי.... מה עושים?
תודה רבה על זמנכם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני04/04/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום
ממליץ להגיע לרופא עור ...לבדיקה טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש ירקרק על העורברקוביץ29/03/2018
שלום וברכה,
יש לי גוש ירקרק בגב שבמקרה נתקלתי בו , אני קצת בלחץ הייתי רוצה בבקשה לדעת מה זה יכול להיות? והאם יש סיבה לדאגה? בתודה מראש . יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
פרופ` חיים ראובני04/04/2018ממליץ להגיע לרופא עור ...לבדיקה טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה במפשעה האם מדבק?עידן27/03/2018
שלום, יש לי פטריה במפשעה במשך שנה פחות או יותר.
רציתי לדעת אם זה מדבק, האם חברה שלי יכולה להידבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
פרופ` חיים ראובני28/03/2018במידה וזו האבחנה .. סביר שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאה של יבלת ויראליתאול26/03/2018
שלום, בפעם ראשונה הוציאו לי יבלת ויראלית משורשה על הרגל. הכלים של קוסמטיקאית היו מחוטאים והיא גם סגרה לי את הפצע שדימם באמצעות מי חמצן ופולידין. האם יש לחשוש בכל זאת מזיהומים?
תודה
אול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת וחיטוי
פרופ` חיים ראובני28/03/2018אתה תראה את התוצאה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להגיד לי מה זה?אנונימי24/03/2018
אפשר להגיד לי מה זה? זה נמצא מעל פי הטבעת ולפני שבוע זה הפריש דם משם מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
פרופ` חיים ראובני28/03/2018לא ניתן ליעץ ע"ס תמונה..
פנה לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לא ברורה ולא נעימהמירה24/03/2018
הי
הפריחה הנל הופיעה לפני כשבוע והיא נראית כמו עקיצות יתוש ואדמומיות באזור. לאחר מספר ימים היא נראית כך ומעקצצת. מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה לא ברורה
פני לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאה בחזה - החלמהתמר22/03/2018
גם לי יצא לפני כחודש וחצי נגע קטן בחזה, שגדל במהלך שבוע ולאחר מכן התכסיתי בנגעים קטנים ומגרדים, בעיקר בבטן ובגב, בצורה אלכסונית מעמוד השדרה החוצה.
הרופא לא יכל לעזור הרבה ונתן משחה להרגעת הגירוי. לאחר כשלושה שבועות המצב השתפר משמעותית ואחרי 6 שבועות הכל נעלם. בלי טיפול, בלי חשיפה לשמש ובלי קוקטייל ייחודי של צמחים. צריך לסבול קצת גירוד בעיקר כשחם, אבל קצת סבלנות וזה עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה יש לך מזל גדול
נועה22/03/2018אצלי ואצל אחותי פיטריאזיס רוזאה נמשכה 5 חודשים
את כנראה זכית בעודף מזל מה שנקרא .
הרופאה שלי פרופסור אסתר עזיזי מתל השומר המליצה לי ללכת לטיפול צמחי של רמי מור ( תחפי אותו בגוגל ) ואחרי שבוע זה עבר לגמרי הסיוט הזה.
חג שמח וכשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים קטנים מגרדים בבטןשלי22/03/2018
יש לי פצעים קטנים ומגרדים בבטן, לא נראה כמו פריחה. קרם עוזר לגרד אבל הפצעים עצמם לא עוזרים. מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מגרדים
פני לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים קלים בפי הטבעתתמי19/03/2018
שלום,
יש לי כאבים קלים בפי הטבעת ( לא רק ביציאות)וגם דימום
האם זה טחורים
מצרף תמונה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפי טבעת
פנה לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדום,יבש ומציק מתחת לעינייםמלכה19/03/2018
שלום, כבר 8 חדשים שהאדמומיות , יובש, קמטוטים לאורך מתחת לעיניים . זה נמשך כשבוע וחולף. זה קורה גם בשבועות שאינני מתאפרת כלל ולא מורחת שום קרם לחות. צרפתי תמונות,אבל במציאות זה הרבה יותר אדום.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום
פרופ` חיים ראובני28/03/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות..
פני לרופא עור .. סביר שיש לך תגובה אלרגית ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופים ברגליים קרמים לא עוזריםיעל18/03/2018
הרגליים שלי מאוד יבשות והן כל הזמן מתקפלות. אני מורחת קרמים פעמיים ביום, זה מקל על הגירוד אבל זה לא משהו לטווח ארוך. מה זה יכול להיות ומה יכול לעזור נגד זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופים ברגליים
פרופ` חיים ראובני28/03/2018לא ניתן ליעץ ע"ס המידע הנ"ל.. ..
פנה לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילופים ברגליים
פרופ` חיים ראובני28/03/2018לא ניתן ליעץ ע"ס המידע הנ"ל.. ..
פנה לייעוץ רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנוס סובטרופיקוס פיגמנטציה בצבע סגולחני16/03/2018
יש לי ליכן פלנוס סובטרופיקוס שמתבטאת בהופעת פיגמנטציה בגוון סגול כהה במצח וברקות ומתחיל להתפשט בפנים..רופאים לא כל כך יודעים עליה. אשמח מאוד לעזרה..אני במצוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס..
פרופ` חיים ראובני17/03/2018פני למרכז רפואי מוביל .. ( הפנייה של רופא משפחה )...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס סובטרופיקוס
חני18/03/2018התקשרתי מס פעמים ואין ממענה..אני מבקשת לדעת אם מוכרת לכם המחלה הזאת כדי לקבוע איתכם פגישה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס ופוטותרפיה וסרטן העורסימה16/03/2018
שלום, אני חולת פסוריאזיס של כפות הרגליים והיידים מיזה שנתיים לאחר טיפולי משחות שלא הועילו נתבקשתי להתחיל טיפולי פוטותרפיה 3 פעמים בשבוע. קראתי שפוטותרפיה עלולה להוביל לסרטן עור ואני קצת חוששת . האם בכל זאת עליי להתחיל בטיפולים או שכדאי להתייעץ עם רופא לגבי אלטרנטיבה אחרת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטוטרפיה פסוריאזיס וסרטן עור
פרופ` חיים ראובני17/03/2018הטיפול מומלץ.. מאוד..למרות הסיכונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היילי היילי- משהו חדש?לימור14/03/2018
היי,
מאובחנת מזה 20 שנה כחולת היילי היילי.בת 45. כרגע בהתפרצות בלתי נשלטת. רופא העור שלי שמכיר אותי מאז אבחוני דיבר על אופצייה של תרופה ביולוגית, בנוסף אפשרויות האחרות, סטרואידים, מטוטרקסט. ניסיתי בעברי גם טיפולים פוטודינמיים. האם ידוע לכם על חולה היילי שטופל בתרופה ביולוגית? האם התחדש משהו בתחום?
בתודה,
לימור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היילי היילי..
פרופ` חיים ראובני17/03/2018תסמכי על הרופא שלך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)