מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות ונפיחות מסביב לאזור העליון בפיןגיא11/06/2018
שלום, אתמול הרגשתי שהחום עולה בצורה מהירה 39.2, פתאום הבחנתי בנפיחות ואדמומיות באזור הפין למעלה, וכן בלוטות נפוחות במפשעה (השמאלית יותר). השתמשתי ביחסי מין ממש קודם לכן בשמן שקדים שמתסבר לאחר בדיקה שהיה פג תוקף 3 שנים. מאוד חושש למחלת מין או אולי זה גירוי מהשמן שפג תוקף. אנא תשובה מהירה. ברוק שהולך גם לרופא הנושא, רק לא עומד בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ` חיים ראובני12/06/2018ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בדיקת רופא עור ומין ואורולוגית
גיא17/06/2018שלום, סליחה על הערה, ברור שצריך רופא עור ומין. הרופא טוען כי אין מצב למחלת מין. האם לדעתך יכול להיגרם מהשמן שקדים פג תוקף ? אם זאת כן מחרת מין ? איזו מחלת מין יכולה זה יכול להיות ?
ד.א החום עבר לי אחרי יום וחצי וככה גם האדמומיות והנפיחות. מציין כי לא שורף לי ואין לי שום כיב או פצע...מה לדעתך יכול להיות הגורם לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס חוזר בגוף, יש לרפואת העור מה להציע?שלמה גרצמן10/06/2018
שלום רב.
לפני כחצי שנה התפתח אצלי האבצס הראשון והוא היה בבטן התחתונה (קצת יותר למטה אפילו), ניקזו לי אותו והכל התרפא ובמשך חצי שנה הכל היה בסדר.
אחרי חצי שנה התפתח לי אבצס בדיוק באותו מקום וניקזו לי אותו והפעם גם נתנו לי אנטיביוטיקה.
אחרי כשבועיים שוב היה לי אבצס אבל הפעם בלחי השמאלית, עברץי ניקוז ולקחתי אנטיביוטיקה וזה עבר.
אבל איך שהפסקתי את הטיפול באנטיביוטיקה התפתח אבצס חדש, לקחתי שוב אנטיביוטיקה ומשחה אנטיביוטית בשילוב איכטמול.
כיום לאחר הרבה אבצסים שנוצרים כל כמה ימים עד שבועיים גיליתי שאיכטמול פשוט גורם לפצע לקטון עד שהוא כבר לא מתפתח אלא לאט לאט מתרפא.
מה עושים במצב הזה? יש דרך למנוע את הפצעים האלה מלכתחילה? אציין שקורים מין סבבים כאלה שיוצאים בהם פצעים כואבים ואדומים ואז יוצא האבצס וחוזר חלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצסים .
פרופ` חיים ראובני12/06/2018ממליץ לפנות שוב לרופא עור להתייעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורניים באצבעות הרגלייםמשה10/06/2018
שלום
מצורף צילום ציפורני אצבעות הרגליים .
שמתי חודשיים בקירוב אורגנול ונראה לי שהחצי התחתון
מתרפא
1)האם כך?
2)החצי העליון כמה שיכולתי גזרתי . יבריא?
3)
ראה אצבע אחת נרפאה לפני שנה . ולא נדבקה השנה.
שאר האצבעות עקשניות.יש לך עוד רעיונות "?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת צפרניים
פרופ` חיים ראובני12/06/2018לא ניתן לאבחן או לטפל ע"ס צילום
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בגב - דרוש אבחוןאסף10/06/2018
שלום,
הייתי אצל רופא עור שאבחן את הפטרייה כפטריית שמש, אך היכן שקראתי ברשת, מוזכר שפטריית שמש היא דווקא נקודות בהירות יותר מהעור עצמו, ואצלי הנקודות כהות יותר.
אשמח לדעת האם באמת מדובר בפטריית שמש או אחרת, ודרכי טיפול טבעי אפשריות (מוכן גם למשחה לא טבעית - רק לא כדורים שיפגעו בכבד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני12/06/2018כנראה שאין לך פטריה
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בקרקפת לאחר שימוש בשמפו על בסיס צמחיש09/06/2018
שלום. לאחרונה נחשפתי לכימקלים הנמצאים במוצרי קוסמטיקה כדוגמת שמפו לשיער ולנזק הבריאותי שהם עלולים לגרום. מסיבה זו התחלתי להשתמש בשמפו תוצרת ecolove. לאחר זמן מה החל גירוי בצורת גירוד טורדני ביותר. לכן, הפסקתי להשתמש באותו שמפו וחזרתי לשימוש בשמפו הרגיל. אולם הגירוד שהחל בעקבות השמפו החדש לא פסק. למרות שתדירות הגירוד פחתה. מה לעשות כדי להפסיקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שורף בשער הערווה מה זהשמשון09/06/2018
שורף ממש הפצע הזה מה זה יכול להיות האם מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנים - לפני כריתהאני08/06/2018
שלום רב,
נשלחתי לכריתת ציפורן הבוהן עקב פטרת ציפורניים.
זה די ישן, לא טיפלתי.
שאלה, ראיתי שיש Fungomat by CarePlus ב 500 ש"ח.
הרופא היה קטגורי מאד אזי לא נעים לשאול אותו.
שווא לנסות לחודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפונגומט
פרופ` חיים ראובני12/06/2018לא יודע .. לא ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבעות הרגליים גרד פטריהדן08/06/2018
שלום
לא רחצתי רגליים שבועיים שלושה והלכתי עם נעליים
סגורות אותם גרביים.(בבית , אחרי תאונה לא בחום בחוץ)
הרגשתי גרד באצבעות הרגליים ואדומות .
והעור מתקלף.הרופא אמר פטרייה לשים משחה .לא שמתי.
אני קצת מתאושש .התחלתי לרחוץ כל יום רגליים ,וכמה שאפשר רגליים חשופות . העור נעשה וורוד ולא אדום ופחות מתקלף., וכבר לא מגרד בכלל .
1)תוך כמה זמן משוער העור יתאושש ולא אראה תוצאות הקילוף (הפטרייה תעלם ולא אצטרך למרוח ?(
שקצת חוזר לנעל סגורה כל היום . מתחיל קצת להאדים.
2)האם משחה תעזור "נגד" נעל סגורה ?
3) או אם אמשיך כל הקיץ לאורר עם או בלי משחה זה יסתדר? אחרת גם משחה לא תעזור ?
4)למיסיל משחה תעזור לעניין? עם נעליים סגורות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן בהיר על קצה הפיןאור07/06/2018
שלום, אני בן 25 ולאחרונה גיליתי סימן בהיר (בולט מעט) שהופיע על קצה הפין. מצ"ב תמונה. אני הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת יותר ברורה
אור07/06/2018תמונה נוספת יותר ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות אדומות ומגרדות לא נעלמות ופוחתותשלי06/06/2018
שלום רב,
בשבת האחרונה היתי בגינה והשתמשתי במים, לאחר כחצי שעה הרגשתי גרד עז בכמה מקומות בגוף, שהיו מכוסים בבגדים, ביום ראשון יצאו עקיצות גדולות בערך עשרה, מגרדות ביותר. עד עכשיו יום רביעי אני לא מפסיקה לגרד, הגודל לא יורד וגם הצבע שלהם עדיין אדום. מבקשת לדעת האם עלי לראות או רופא או שזה יעבור מתישהו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני07/06/2018לא ניתן לתת אבחון ע"ס תמונות .
ממליץ להגיע לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים במפשעה ועל שק אשכיםמיכאל06/06/2018
הופיעו לי לפני כמה ימים אחרי שפשפת ארוכה שלא עוברת... הפצעים האלה במפשעה.
זה קצת מגרד אבל בעיקר שורף.
התחלתי טיפול היום באגסטין קרם..
במה מדובר והאם יש לטפל בצורה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת
ממליץ להגיע לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת כתם בודד על הזרוערותם05/06/2018
ללא גירוד או תסמינים נוספים
זה פריחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ממליץ להגיע לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולסקום דרכי הדבקה של תינוקתמיכל04/06/2018
שלום פרופסור ראובני,
יש לי תינוקת בת שבועיים.
לבת של חברים שלנו שבאו לביקור יש מולסקום בבית השחי.
הילדה נגעה בידה (שם אין לה יבלות) ביד של התינוקת שלי לרגע וישר הזזנו לה אותה ושטפתי לתינוקת את היד עם סבון ומים ועם אלכוג'ל.
מה הסיכוי שמהמגע המאוד קצר התינוקת תדבק?
האם לעובדה שהתינוקת יונקת מונעת ממנה להדבק?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוךוסקום
פרופ` חיים ראובני07/06/2018בעיקרון מדבק .. ממגע ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת בכף הרגל מעל לשנהדור03/06/2018
שלום רב
כבר שנה פחות או יותר שיש לי את מה שניתן לראות בתמונה.
אשמח לדעת מה זה ולמה זה לא עובר. ואיך אפשר לטפל בזה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
פרופ` חיים ראובני07/06/2018ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול בהתאם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום על הידאריאלה03/06/2018
היי
לפני כחודש זיהיתי שיש לי כתם אדום על היד ובלחיצה הרגשתי פצעים בצורת חצי עיגול כמו עקיצות רק פנימייות.
זה כבר חודש קיים ולא עובר. מי שרואה את זה חושב שזה כוויה
בזמן שאני לוחצת על זה הכתם במקום הלחיצה נעלם כך שלא יכול להיות כוויה.
מצרפת תמונה
אשמח להכוונה עד שרוופא עור יראה אותי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
פרופ` חיים ראובני07/06/2018ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה וטיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)