מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ממושכים בברךהדר19/07/2021
לאחר פציעת ברך שמאל וקרע בACL החלו כאבים בברך ימין שנמשכים כל הזמן.בבדיקת MRI בברך ימין נכתב שה ACL בצקתי אך אינו קרוע.אני עושה פיזיותרפיה כמעט 3 חודשים ואין שיפור לכאבים.אודה לחוות דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר.
ד``ר אליהו ליברטי21/07/2021לא אוכל להביע דעה בלי לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Us ברך שמאל כאבים חזקיםחי יעקב18/07/2021
כאבים וחוסר יכולת לדרוך כואב מאוד.
כמו כן האם נפילה חזקה לא על הברך במדרגות יכולה להופיע בעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד``ר אליהו ליברטי21/07/2021הכל יכול להיות. כדי לתת תשובה טובה יותר אני חייב לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברך שמאל כאבים חזקים mri פענוח
חי יעקב29/07/2021קיבלתי פענוח mriברך נמצא שבר נרחב פענוח מצורף מה עושים הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתשובת מיפוי עצמות שקיבלתיאום אלפחם14/07/2021
שלום קיבלתי תשובה על מיפוי עצמות שביצעתי והתוצאות מראות על :
ממצאים: יש לראות ריכוזים פתולוגיים פוקליים.
יש לראות אסימטריה משמעותית בריכוז בעצמות ובפרקים שנסקרו כולל עמוד שדרה לכל האורך , אגן ופרקי הירכיים
אשמח לעזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אום אל פחם
ד``ר אליהו ליברטי15/07/2021שלום רב, אני צריך לראות את המיפוי עצמו, לראות בדיקות דם, צילומים רגילים ואז להחליט אם יש בעיה. לפי התשובה אתה צריך לחזור בהקדם לרופא שששלח אותך למיפוי כדי שיבצע בירור מקיף כמו שרשמתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בתשובת מיפוי עצמות
מחאגנה איה15/07/2021בדיקות הדם תקינות
אבל יש לי כאבים מ4שנים בפרק בפה
והתור שלי עוד 4חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בורג נעילה במפרק ירך ימיןתומר12/07/2021
שלום ד"ר
מצד אחד אורתופד כתב שאין בליטה של הבורג מצד שני מומחה אחר קבע שבצילומי רנטגן עדכניים- יש חדירה של בורגה נעילה המקורב מעבר לקורטקס בטרוכנטר הגדול
הייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה לא גדולה ובדרך כלל זה לא גורם לכאב
ד``ר אליהו ליברטי12/07/2021יש חדירה של בורג הנעילה מעבר לטרוכנטר הקטן (ולא הגדול כפי שרשמת). הבליטה לא גדולה ובדרך כלל זה לא גורם לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומר
ד``ר אליהו ליברטי15/07/2021יש חדירה של בורג הנעילה מעבר לטרוכנטר הקטן (ולא הגדול כפי שרשמת). הבליטה לא גדולה ובדרך כלל זה לא גורם לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבורג נעילה במפרק ירך ימין
תומר15/07/2021בתנועות של הרגל אני לפעמים מרגיש תקיפה חזקה של כאב שמשתקת לי את כל הרגל מהאזור הזה ד"ר.. ואפילו במצב מנוחה אני מרגיש כאבים מאזור..
יש הבדל כבר במסת שריר בין שני הרגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח MRI ברך ימיןתומר08/07/2021
ת.מ. MRI גפה תחתונה
סיבת ההפניה:
כאבים איזוריים
בוצע:
ת.מ. MRI גפה תחתונה בתאריך 07:23 2021/07/04 מ.ג: 1205003851341 מבצע: פבל ריבשטיין;סטניסלב גרוזמן;
ת.מ. MRI לברך ימין;
ממצאים:
מ\א קיבוע פנימי של שבר בדיאפיזה פמורלית, , ארטיפקט מתכתי איזורי ניכר משפיע גם על הברך
פרט לארטיפקט המתכתי, יש לציין שינוי בצקתי לישדי מוקדי בטיביאל אמיננס, ?bruise bone
תפליט מתון בחלל המפרק והבורסות
שינויים בצקתיים בגומת השומן של הופה
מנגנון המיישרים ורצועות קולטרליות ב מ פ
רצועות צולבות- האחורית שמורה
הקדמית – עיבוי ושינוי בצקתי באחיזה הטיביאלית, יתכן sprain
סחוס פטלו פמורלי\רטינקולום\סחוס מפרקי שמורים(במגבלת הארטיפקטים)
מניסקוסים- ללא מאפייני קרע
גומה פופליטאלית ב מ פ
ITB\BF\POPLITEUS ב מ פ
סיכום:
כמפורט, לקורלציה קלינית של הממצאים
מעקב לאחר טיפול
רציתי לדעת מה חומרת המצב לפי הפענוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אפשרות לקבוע את מצבך האמיתי רק לפי בדיקת MRI
ד``ר אליהו ליברטי10/07/2021התשובה "די בסדר" אין אפשרות לקבוע את מצבך האמיתי רק לפי בדיקת MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים הירך הימנית קבועים ולא עובריםעידן07/07/2021
שלום יש לי כאבים בירך ימין כאב חזק קבןע שלא חןלף כבר שבוע מה הסיכוי לנמק של עצם הירך בן 30? יש לי גמשיות יתר במפרקים כבר שנתים שהיתי מתכופף על הברכים תמיד היה כאב חזק מאוד מאןד מפחד מנמק של הירך מה הסימניפ לזה ? המפרקיפ שלי גם עןשים רעש חזק הכאב בירך ימין רק כןאב מאןד מה זה יכןל להיןת מה יגלה את הבעיה איזה צילום בדיקות דם תקין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האינטרנט אינו תחליף לבדיקה רפואית
ד``ר אליהו ליברטי07/07/2021לצערי האינטרנט אינו תחליף לבדיקה רפואית. אני צריך לבדוק ידנית לראות, למשש, להזיז לשאול כל מיני שאלות ורק אז אתפוס כוון ואדע מה הבדיקות שצריך ומה הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע במיניסקוס עם נזק סחוסידריה05/07/2021
אני 5 חודשים לאחר הפציעה.האם כדאי לנתח בכדי למנוע המדל קרע בעתיד והבתבכות,או לא לנתח כלל אם אין כאבין.לאחר ריצה של 15 דקות הרגשתי למחרת רגישות במקום הפציעה
והאם כדאי לנתח מהר כדי למנוע המשך הסתבכות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה
ד``ר אליהו ליברטי05/07/2021לא ניתן לייעץ לך על סמך האינפורמציה שמסרת. עלי לבדוק אותך פיסית ולעיין בצילומים כדי להחליט מה כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא נפלה ושברה את הירךשיי26/06/2021
אימי 90, נפלה שברה ירך. ניתחו למחרת .הניתוח קבוע ברגים ופלטינות. אסור לה לדרוך על הרגל 6 שבועות.
בשיקום אני רואה ש 99% מהמנותחים מתחילים ללכת כבר למחרת .
באילו מקרים הניתוח מצריך חוסר דריכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריכה מותרת כאשר החיבור יציב וחזק
ד``ר אליהו ליברטי26/06/2021דריכה מותרת כאשר החיבור יציב וחזק. חיבור לא יציב יכול להתקבל במקרה של שברים מסובכים, לא כל שברי צוואר הירך הם אותו הדבר. חיבור לא יציב יכול להיות עקה עצם פריכה הסובלת מבריחת סידן, יש חשיבות למשקל החולה ועוד סיבות שבגללן לא לוקחים סיכון של דריכה מידית. כמובן שאם נעשה שיקול לא נכון בבחירת סוג הקבוע או הייתה טכניקה גרועה בהכנסת הקיבוע , גם אז התוצאה יכולה להיות חיבור לא יציב אבל יש להדגיש שאלה מקרים נדירים ביותר. בכל ניתוח, גם אם הוא מבוצע על ידי מתמחה צעיר, נוכח בחדר בכיר ממנו וזה בדיוק תפקידו - להבטיח לחולה את הניתוח הטוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברך מיועד לניתוח בברךדודי20/06/2021
עשיתי בעבר ניתוח ocd בברך וגם hto יש לי נזק MFC 10 עד 12 בדיון בבית חולים אמרו לחזור ביולי אחרי חצי שנה לדיון אם מתאים לי השתלת סחוס ואורטופד מומחה אמר שלהחליף חצי ברך הצלחה 95 אחוז והשתלת סחוס75 אחוז הצלחה בבית חולים אמרו שאני צעיר בן 44 להחליף ברך שיש שלבים קודם השתלת סחוס אחר כך חצי ברך לא עוזר מחלפים ברך מלאה מה אני יעשה באותה ברך 6 ניתוחים השאלה היא ללחוץ להחליף לי את הברך וזהוא כי כל ניתוח צריך זמן החלמה זה פוגע לי בהעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי
ד``ר אליהו ליברטי21/06/2021נכון החלפת ברך בגיל כה צעיר לא מומלצת. ממליץ ללכת בשלבים כמו שהציעו לך. רק אם הטיפולים האחרים יכשלו תלך להחלפת ברך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברך מיועד לניתוח בברךדודי20/06/2021
עשיתי בעבר ניתוח ocd בברך וגם hto יש לי נזק MFC 10 עד 12 בדיון בבית חולים אמרו לחזור ביולי אחרי חצי שנה לדיון אם מתאים לי השתלת סחוס ואורטופד מומחה אמר שלהחליף חצי ברך הצלחה 95 אחוז והשתלת סחוס75 אחוז הצלחה בבית חולים אמרו שאני צעיר בן 44 להחליף ברך שיש שלבים קודם השתלת סחוס אחר כך חצי ברך לא עוזר מחלפים ברך מלאה מה אני יעשה באותה ברך 6 ניתוחים השאלה היא ללחוץ להחליף לי את הברך וזהוא כי כל ניתוח צריך זמן החלמה זה פוגע לי בהעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי
ד``ר אליהו ליברטי21/06/2021ראה לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בברכיים - לאחר צילום ברכייםאלה17/06/2021
אני מאובחנת בדלקת פרקים, ויש לי כאבים חזקים בברכיים,
ולכן בצילום שעשיתי , רשום התחדדות של אמיננסיות אינטרה קונדילריות, מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
ד``ר אליהו ליברטי21/06/2021זה אחד הסמנים הראשונים לשנויים נווניים המתפתחים בברך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים
איילת24/06/2021הייתי מנסה לקחת סידן אמורפי לתקופה זה אנטי דלקתי ויכול להקל על הכאב במפרקים מאוד!!! אבל חשוב לשים לב רק את האמורפי כי בו יש את החלק הפעיל. בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע חלקי במפשעה ממשחק כדורגלעידן22/05/2021
שלום דר לפני 5 חודשים מתחתי מפשעה מבשחק כדורגל.בוצע צילום ואולטרסאונד שנמצאו תקינים,ביצעתי גם mri וזה התוצאות. לאחר כאבים במפשעה בוצע mri,אודה לך אם תוכל לענות לי על הפענוח. ממצאים מערכת גרמית -אות תקין ממח העצם. ללא עדות לשברים או אוסטאונקרוזיס היפרטרופיה גרמית וסיגנל בצקת בעוצמה מתונה של הסימפיזיס פוביס, מלווה באי סדירות ושינויים ציסטיים - מתאים לאוסטאיטיס פוביס סיגנל חריג בולט יותר מימין, מערב גם מוצא אדוקטוריים מהסימפיזיס הימני, מלווה בעיבוי וקרע חלקי ( (501 סדרה 9-10 תמונה, 301 סדרה 6-7 תמונה משטחים מפרקיים -מרווחים מפרקיים שמורים. משטח וסחוס מפרקי ללא נזק בולט. מכיוון שהבדיקה אינה בפרוטוקול ארתרוגרפי אין לדון על הלברום נוזל תוך מפרקי בכמות קטנה דו צדדית, נחשבת לכמות פזיולוגית תקינה גידים גלוטאליים -שמורים בורסות טרוכנטריות -ללא קולקציה נוזלית מישורי שומן, שרירים ומבנים נוירו-ווסקולריים -ללא ממצא חריג מה עושים בקרע חלקי?יש לציין שאני עושה פיזוטרפיות. האם אוכל לחזור לשחק כדורגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן
ד``ר אליהו ליברטי10/06/2021נראה שהממצא העיקרי הוא עמס יתר הגורם לדלקת במוצא הגידים לשרירי הירך הפנימיים. לצערך, הדרך הכי טובה לטיפול זו הפסקת פעילות ספורטיבית ל 2-3 חודשים ולאחר מכן חזרה מאד הדרגתית.
אם החזרה תהיה ממש הדרגתית תוכל כנראה לחזור ולשחק כדורגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת mri עקב avn אשמח לתשובה לגבי טיפולגל21/04/2021
שלום
להלן תוצאות mri
אשמח לפענוח ושאלתי היא לדרכי טיפול מומלצים .
אני אחרי טיפול בתא לחץ שהסתיים לפני כחודש עקב נמק בברך .
בסחוס המפרק. בצקת קלה בהיקף.
המניסקוס המדיאלי בסמוך תקין ללא קרע.
המניסקוס הלטרלי תקין.
הרצועות הצולבות והצדדיות תקינות.
סחוס הפיקה וסחוס הטרוכלאה תקינים.
גידי מנגנון היישור תקינים.
נוזל מוגבר במידה מינימלית במפרק הברך.
פרט לאמור, אות מח העצם תקין.
סיכום:
מוקד נזק אוסטאוכונדרלי (SIFK (במשטח הפמור המדיאלי, עם השטחה קורטיקלית
קו-שבר עדין תת-קורטיקלי ובצקת קלה בהיקף.
ללא ממצא חריג אחר בברך שמאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ד``ר אליהו ליברטי10/06/2021לא ניתן להמליץ על טיפול מסויים רק לפי בדיקת MRI. עם אותו MRI יהיו מטופלים שאמליץ להם להמשיך שגרת חיים רגילה ויהיו אחרים שאמליץ להפ לעבור ניתוח. צריך לבדוק אותך, לדעת בן כמה אתה, מבנה גופך. רמת הפעילות שלך, רמת הכאבים, ועוד הרבה גורמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעין אחרי לחיצה על נקודה מאחורי הראשדניאל30/03/2021
לפני מספר ימים שמתי לב ש שאחרי שאני לוחץ על איזה נקודה בעורף של הראש, בקו מעל האוזניים , כנראה איפה שמסתיימים שרירי הצוואר, בלחיצה על נקודה מסוימת או משכיה של העור מרגיש כאב בעין ימין, כמו דקירה, וזה קורה רק בעת לחיצה על נקודה זו, כאב רגעי, כאילו אני לוחץ על העין,,, ידוע לך מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד``ר אליהו ליברטי21/06/2021לא אוכל לדעת ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה פיזית בגיל מבוגר בן 31איתי26/03/2021
שלום .
אני בן 31 עוד מעט ורוצה לעבוד בתור מחסנאי.
מן הסתם עבודת המחסנאי היא עבודה שכוללת בין היתר עבודה פיזית ועמידה על הרגליים.
יצא לי לעבוד בעבודה פיזית ואני יודע עד כמה זה יכול לעייף . אני מתלבט אם ללכת על זה בגלל שאם השנים אנחנו מתבגרים והגוף מן הסתם גם. האם אתה מכיר או האם בכלל זה אפשרי לעבוד גם בגיל מבוגר בעבודה פיזית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתי
ד``ר אליהו ליברטי26/03/2021כמובן שכל מקרה לגופו אך ככלל ניתן לעבוד בעבודה פיסית גם בגיל מבוגר. אני מכיר פועלי בניין בני 65 ואף יותר ולעומתם פקידים שכבר בגיל 50 טוענים שקשה להם לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי
ד``ר אליהו ליברטי22/04/2021אפ/רי לעבוד פיסית גם בגל מבוגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)