מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מסרטן השחלה בגלל כאביםשלי16/05/2017
שלום לך ד"ר. אני בת 39, 4 לידות, הפלה ספונטנית אחת.. אין עבר משפחתי של סרטן השחלות/ שד. דוד נפטר מלוקמיה. בחודשיים האחרונים אני סובלת מגזים מרובים ובטן נפוחה. מידי פעם קפיצות של הבטן התחתונה (כמו תנועות בהריון). אין עליה/ ירידה במשקל. לעיתים רחוקות כאב אגני שחולף. כאב ממש חלש בירך כל כמה ימים למשך דקה- שתיים.. שתן קצת יותר תכוף מהרגיל בימים האחרונים וצרבות חדשות שהחלו. יציאות כל יום פעם-פעמיים אבל קצת יותר קשות ( נראה לי עקב לקיחת תוסף ברזל ). אין בחילות/ הקאות/ תחושת שובע מהירה או כאבי בטן חריגים. בביקורת שגרתית אצל רופאת נשים עם אולטראסאונד וגינלי רגיל (הבדיקה ארכה לא יותר משתי דקות) נצפו שחלות תקינות במרקם תקין (היתה ציסטה גופיף צהוב באחת השחלות לפני חודש ולכן הגעתי לביקורת. בביקורת נאמר לי כי הציסטה נעלמה. בבדיקה הרופאה גם הכניסה אצבע ולחצה על הבטן, שאלה אם כואב לי ועניתי בשלילה, לאחר מכן אמרה שהשחלות תקינות. רחם תקין ובסה"כ הרופאה אמרה שהכל תקין. כששאלתי אם יש סיכוי לגידול בשחלה היא אמרה שמה פתאום אני חושבת על דבר כזה. אני קצת חוששת מסרטן השחלות בעקבות הגזים המרובים והבטן הנפוחה. אמרתי לרופאת הנשים על הגזים והבטן הנפוחה והיא אמרה שזה קשור למערכת העיכול ולא לבעיה גניקולוגית (מה, היא לא מכירה את התסמינים של סרטן השחלה שהיא אומרת שזה שייך למערכת העיכול?) שאלתי היא האם יכול להיות שיש גידול בשחלה ובאולטראסאונד רגיל הכל נראה תקין או שעלי להתעקש על בדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מסרטן שחלות
פרופ` יוסף מנצ`ר20/05/2017שלום רב,
על סמך הנתונים שכתבת לי אינני רואה שום סיבה לחשש שלך. על מנת להיות עוד יותר רגועה (ורק לשם כך!) אפשר לעשות בדיקה לסמן 125 CA.
כל טוב,
םרופ' יוסף מנצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
שלי23/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)