מידע רפואי
פורומים
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- סקס ונוער
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- הסרת שיער ואפילציה
- המופיליה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- הפלות חוזרות
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- הפרעות קשב וריכוז
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- המסת שומן בלייזר
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- לאחר כריתת רחם בגלל חשד לאדנמוזיוסאנונימית05/06/2022
עברתי כריתת רחם בגלל חשד לאדנומיוזיס והרחם הועבר לבדיקה. בפתולוגיה אחד מהממצאים הינו מטלפזיה קשקשית בשלה/בוגרת בצוואר הרחם. האם זה ממצא מדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קולפוסקופיה וקנדילומותאנה17/05/2022
היי, אני בת 28, ברקע סוכרת נעורים מגיל 12, מעשנת כבר 5 שנים, נטלתי גלולות כמעט 9 שנים. ולפני כמה ימים בבידקת פאפ היו קונדילומות מרובות באזור הנרתיק, הרופא גם ציין במהלך הבדיקה שרואה משהו בצואר הרחם ושולח לבדיקת רופא , קולפוסקופיה וולקופסקופיה. יש תורים רק בעוד חודש ואני לחוצה שזה דחוף. האם זה מחשיד?האם יכולות להיות קונדילומות גם בתוך צואר הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה בנוגע למקרה חד פעמייסמין13/04/2022
שלום רב אני בת 48 5 וחצי שנים לאחר כריתת רחם ושחלות בעקבות קרצינומה stage 1. שאלתי היא בעקבות מקרה שקרה לי כשחזרתי מחו"ל- צריבה במתן שתן, תכיפות ובניגוב הבחנתי במעט דם שהיה פעם אחת בלבד. אני מודעת לבעייה שאני לא שותה מים. כאשר התחלתי לשתות בכמויות נכונות, הכל חלף כולל הצריבה. הסטיק של הבדיקת שתן גם יצא תקין. בדיקה גניקולוגית תקינה. האם בעקבות מקרה זה אני צריכה לערוך בירור מקיף יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ציסטה נבוטיאן גדולהציסטה נבוטיאן30/03/2022
שלום רב, נמצאה אצלי ציסטה נבוטיאן על פי רופא גדולה מאד וצריכה הסרה. כיצד מתבצע?האם בהרדמה? הבנתי שקטנות הן נורמליות ונעלמות ומה עם גדולה? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות מלחיצות של בדיקת קולפוסקפיה- מודאגתשיימאא06/03/2022
שלום.. אני בת 23 עברתי קולוסקפיה והתוצאה היתה:
VULVA-VAJNA במפ
אקטרופיון - נירחב
קולפוסקופיה - מספקת ADEQUATE נראה TZ מסוג 1 Type.
נראה חוט IUD . ללא ממצא קולפוסקופיה חריג .
נילקח PAP/HBV TYPING
מה זה אומר!! האם זה מסוכן!!
אני מאוד בלחץ נפשי 🥲* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קולפוסקופיה בת 40שלי28/01/2022
שלום
להלן מה שרשם הרופא קולפסקופיה איזור המעבר נראה במלואו. אקטרופיון מדמם למגע. AW עם גבולות לא סדירים בהיקף נלקחו 2 ביופסיות מהי הסבירות שזה סרטני? האם יש משהו בכתוב שמעיד על כך שזה סרטני מה אפשר ללמוד ממה שכתב הרופא? שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאת בדיקת פאפ בקשת פענוחפול02/07/2021
שלום מה משמעות תוצאה :
נעשה לפני שנתיים הבדיקה. ולא קיבלתי תוצאה מהרופאה. ראיתי עכשיו באתר שלי באזור האישי במקרה.
Less them optimal
Inflamatory exudate Paritally obscuring
Negative for lesion or maligancy
Moderate inflamation
Repeat pap after treatment if clinicaly indicated
אני ממש לחוצה משום שלא עשיתי שום טיפול ושום חזרה על הבדיקה עד היום.
מה המשמעות של תוצאה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סרטן השחלה - מיצוי זכויות מביטוח לאומיג׳ני17/04/2021
היי, איתי חולה בסרטן השחלות מזה כשנתיים. לאחרונה, מעבר לקושי הטיפולי, אנו נתקלים בקושי במיצוי זכויותיה מום ביטוח לאומי. אני אשמח להבין למי עלינו לפנות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת פאפ+HPV DNASAGIT27/01/2021
שלום רב,
בת 42, עם 3 לידות בעבר, בריאה בדכ, כל בדיקות פאפ שנערכו מאז גיל 30 היו תקינות. בדיקה אחרונה מחפני שנה וחצי כללה גם HPV DNA והיתה גם שלילית.
בדכ סייקל בדיר של כ 25 יום. לאחרונה חווה דימומים בין וסתיים, לא בזמן המצופה, בערך שבועיים מתאריך הווסת. ביקור אצל רופאת הנשים, ביקה וגינלית ואולטרסאונד וגינלי לא העלו שום חדש למשהו פתולוגי.
הרופאה ביקשה שאמשיך לעקטס ואם התופעה חוזרת, לחזור אליה בעוד 4-6 שבועות להמשך בירור.
שאלתי- מה הסיכוי שלמרות שכל בדיקות הפאפ שביצעתי בחיי היו שליליות, והאחרונה מלפני שנה וחצי עללה גם HPV DNA שלילי (ויש לי את אותו הפראנר המיני מזה 20 שנה), יעשו שינויים ממאירים בצוואר הרחם? האם יכול להיות מצב שבו אם לא נחפשתי לנגיף מעולם במגע מיני, וכל הבסידוקת תמיד היו שליליות, עדיין אפתח נגעים ממאירים בצוואר הרחם?
הרופאה טוענת שהסבירות קלושה, שלאחר ככ הרבה בדיקות שליליות, כשהאחרונה מלפני זמן יחסית קצר, אך במידה והמצב ימשיך, היא כמובן תבצע שוב את הבדיקה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דימום חוזר לאחר קיום יחסי מיןרויטל20/12/2020
יש לי דימום לאחר יחסים בשנה הזאת זה קרה 3 פעמים
טיפה של דם
ובפעם טחונה היה לזה דימום עם ריקמה האם זה סרטן ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נמצאים לימפוציטים קטנים ותאים מזוטליאליים מה זה אומר?דבורה18/02/2020
קבלתי ציטולוגיה לאחר כריתה של שחלות
רשום שם:
שטיפה מהאגן:
הוכן ציטוספין.
נמצאים לימפוציטים קטנים ותאים מזוטליאליים
אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם יש שינוי לגבי התרופה אברקסאן לסרטן השחלותרוני06/10/2019
אישתי אלרגית לטקסול גם לאחר כמות נכבדה של סטרואידים לכן הומלץ לעבור ל דוסטאקסל
מאחר והתברר שהתרופה עלולה לגרום להתקרחות קבועה יש גם אזהרות ומשפטים בקנדה וארהב
אני מנסה לברר האם אפשר חקבל את האבקסאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איחור של הווסת לאחר קוניזציהויקי13/09/2019
מאחרת לי הווסת ב 10 ימים,ב 27.08.19 עברתי קוניזציה.
כ3 ימים לפני הקוניזציה ערכתי בדיקת הריון בייתית למקרה חירום והפס השני היה מעוד חלש ולאחר כ 5 דקות נעלם לחלוטין,אז לא ייחסתי יותר מידיי חשיבות לקח.
השאלה שלי היא האם יכוח להיות איחור בווסת כצוצאה מקוניזציה עצמה,או ייתכן הריון? עם ייתכן הריון מה הסיכון להריון פעולת הקוניזציה שעברתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לא כל כך הוסבר לי מה נמצאדומי22/01/2019
שלום
ביצעתי קולפוסקופיה, נלקחו ממני מס ביופסיות.
לא כל כך הוסבר לי מה נמצא ומה האבחנה
אשמח להסבר
מוזאיקה בהיקף הצוואר
פונקטציות
We +
Ttz בשלמותו
אקטופריון
לוגול חיובי
מה כול זה אומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - Cin 3 בצוואר הרחםרחלי עובדיה07/01/2019
היי. ב2008 עברתי קוניזציה בעקבות cin 3 שהיה לי בצווא הרחם. רציתי לדעת אם מגיע לי איזה שהם אחוזי נכות מביטוח לאומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?