מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכהסיגל29/09/2020
אני ובן זוגי בשנות ה30 לחיינו, בזוגיות 12 שנה ללא ילדים. חווינו משברים וקשיים בזוגיות ובחודשים האחרונים אנחנו בטיפול זוגי שמאד עוזר ומחבר אותנו מחדש בהרבה הבטים. אני מרגישה שיש כבר תקופה ארוכה של שנים קושי ובעיות באינטימיות שגם אותן חשוב לי לפתור כי הן גורמות לתסכול רב ומועקה. בן זוגי פעמים רבות מתלונן על כל מיני ריחות וטעמים שמפריעים לו בגוף שלי. בדרך כלל אני משתדלת להתקלח לפני סקס אבל לפעמים בספונטניות מתחילים ואז מופיעות תלונות שפוגעות בי מאד, בעיקר כשהוא מתלונן על ריח מהאף, ריח מהפה, טעם נוראי מהפטמות שלי כשהוא מנשק אותן, ובמעט פעמים שניסה לנשק אותי בנרתיק בשנים האחרונות גם נרתע מאד ואמר שהריח נוראי וגורם לו לרצות להקיא. אתמול הוא אמר את זה אחרי שנישק לי את הפטמות, אכן לא התקלחתי לפני, אבל גם לא יצאתי מהבית וקשה לי להבין מה יכול להיות כל כך נורא שיגרום לו להתבטא כלפיי ככה וזה מעליב אותי מאד. כמובן שזה פוגע בתשוקה וגורם מייד לריחוק מצד שנינו ולעלבון גדול אצלי והוא התנצל על כך ואמר שהוא לא יודע מה לעשות. הוא טוען שנמשך אליי מאד ואכן עומד לו בקלות ממני, אבל אני לא מרגישה שהוא עושה מספיק כדי לגרות גם אותי ולגרום לי להרגיש טוב ונעים. קשה לי לקבל את העובדה שלא תמיד הוא נמשך לריחות הטבעיים של גופי אם אני לא מקורצפת מצוחצחת שיניים והרגע יצאתי ממקלחת. אנחנו ככה כבר כמה שנים, בדרך כלל יחסי מין טובים אך מדי פעם מגיעות ההערות המעליבות האלה על הריחות והטעמים של הגוף שלי והפה שלי. בנוסף לכל זה, היה לו קשה מאד לשמוע שיש לי פנטזיות ואני מדמיינת אותן בזמן שהוא נוגע בי כי רק כך אני מגיעה לאורגזמה ולא מחדירה. כששמע שלעיתים גם דמיינתי סיטואציות מיניות (שלא ביקשתי לממש) של מספר משתתפים הוא אמר שזה גובל בסטייה. הוא לא רוצה לפנות לייעוץ מיני או משהו כזה כרגע, אומר שצריך קודם לחזק ולייצב את הבסיס של הזוגיות שחוותה משברים וקודם להיות בזוגיות מאושרת ואחר כך לנסות לפתור בעיות מיניות ולא לצפות שהכל יקרה בבת אחת כי זה גורם לו להרגיש כמו ״שק של בעיות״. אשמח לעצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעליב ולא נעים בהחלט
לי ראובני22/08/2021יקרה נשמע באמת מורכב וטוב שאתם עובדים על זה בטיפול זוגי, התכנים האלה צריכים לעלות שם גם
מציעה לך לפנות לפני או אחרי גם למטפלת ולבדוק איתה יכולת לעסוק בתכנים אלו
ואם לא לפנות למטפלת מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)