מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבלה באף לתינוק בן שנהלורן02/03/2018
שלום רב . הבן שלי ( תינוק ראשון ) נחבל אתמול באף לאחר ששיחק עם כיסא מטבח מעץ ו הכיסא נפל עליו על האף חשוב לי לציין שזה תינוק שעבר בגיל חודשיים חבלת ראש עם שבר בגולגולת ו דימום תת עכבישי, וכרגע אנחנו ב סבב בדיקות התפתחות כולל שמיעה. בכל אופן אתמול בכה מאוד כתוצאה מ הבהלה ש הכיסא עליו, וראינו שמהר מאוד יחסית, הוא חזר לשחק למרות שנרדם מהר אחרי המכה כי נפל גם על הראש אבל ברוך השם ראינו שהוא בסדר. היום הוא קם עם סימן כחול באזור שמתחת לחיבור הגבות ( היכן שמתחיל האף ) אם אני לא טועה וסליחה על הבורות, גשר האף. כמו כן,בדיוק היכן ש הסימן הכחול, יש גבשושית. האמת שכתבתי כבר את ההודעה לפורום ולא כתוב שזה נשלח כנראה בעיה במערכת אז אנסה לסכם ולפרט , גם לי וגם לאבא שלו , יש אף ישר וגם שמתי לב של תינוק ועכשיו פתאום כשעברתי אצבע על אפו זה לא היה אותו דבר בדיוק היכן ש הסימן הכחול, יש גבשושית. אני מקווה שזה לא שבר. רציתי לדעת האם בכלל לתינוק יכול להיות שבר באף? האם כדאי לקחת אותו למיון או לחכות אם זה. כפי שהאם הקודמת ציינה האם יהיה שינוי במבנה האף? גם פה מדובר בתינוק יפה בעל אף קטן ו ישר ומאוד חבל ש יהרס. אנא חיזרו אליי בהקדם. תודה האמא המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה באף
ד``ר יהושע דנינו02/03/2018שלום לורן
אם התינוק נושם עם פה סגור,אין דחיפות לבדיקתו.
צריך להיבדק אצל א.א.ג תוך 5-6 יום מהחבלה,כי תיקון של שבר בעצם האף ניתן לבצע עד שבוע מהחבלה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצב מיתר הקול - עצב שנגדםאוריה23/02/2018
שלום,
ילדה בת 3 לאחר ניתוח חזה.
במהלך הניתוח נפגע עצב מיתר הקול.
מאז חלפו 4 שנים. לאחרונה הבנתי כי עצב משתקם אף אם הוא נחתך, כך שהחלק של העצב שרחוק מהאיבר שהפגע גדל לכיוון העצב הקרוב לאיבר שנפגע, אך זה קורה באופן איטי 1 ממ ביום.
האם כך, יש סיכוי לשיקום ואם כך כמה שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצב שנגדם
ד``ר יהושע דנינו23/02/2018שלום אוריה
הגדילה של עצב קורית כאשר מעטפת העצב שמורה,לא כך במקרה שלכם כנראה.
ממליץ לשאול את הרופא המנתח.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצב שנגדם
אוריה23/02/2018תודה דר על התשובה המהירה.
לידע כללי- האם בניתוח לא נשמרת מעטפת שמורה?
באילו מצבים נשמרת מעטפת שמורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצב שנגדם
ד``ר יהושע דנינו24/02/2018שלום אוריה
עצב שנחתך אין המשכיות של המעטפת.
פגיעות אחרות שבהן המעטפת נשמרת יש צמיחה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאוששות עצב מיתר הקול
אוריה25/02/2018שוב תודה דר על התייחסותך.
בהנחה שאכן לא נפגעה המעטפת של העצב, תוך כמה שנים אמורה להיות צמיחה חדשה?
אזור הניתוח הוא אורטה (ניתוח קשת וסקולארית).
הבנתי שצומח בקצב של 1 ממ ביום אך לא יודע כמה סמ העצב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצב שנגדם
ד``ר יהושע דנינו25/02/2018שלום
אם אחר 4 שנים לא פועל,כנראה שלא יחזור לפעול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי רקמה למפטית בנזופרינקסשרה הרוש19/02/2018
שלום רב
בני בן השנה ו4 אובחן עם ריבוי רקמה למפטית בנזןפרינקס אחורי עם סימני חסימה מלאה של דרכי אוויר
ישנה אפשרות לקבלת האבחנה באנגלית , הוא אובחן בארץ אבל מטופל בארצות הברית מקום מגורינו
ולדעתך האם מצריך ניתוח? הוא עם נזלת בלתי פוסקת במשך חצי שנה כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי רקמה לימפטית בנזופרינקס
ד``ר יהושע דנינו23/02/2018שלום שרה
אבחנה
Hpertrophic lymphathic tissue
החלטה על ניתוח רק לפי בדיקה רפואית ו/או צילום
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמיעה לאחר ניתוח כפתוריםנדב05/02/2018
שלום רב
בני בן השלוש עבר לפני כשנה לערך ניתוח כפתורים. טרם הניתוח ביצענו בדיקת שמיעה במכון שמיעה בבית החולים הדסה עין כרם.
ברצוני לדעת האם יש צורך לעשות בדיקת שמיעה נוספת? ( לציין שבאוזניו עדיין קיימים הכפתורים).
בתודה מראש,
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמיעה אחר ניתוח כפתורים
ד``ר יהושע דנינו05/02/2018שלום נדב
מקובל לבצע בדיקת שמיעה אחר ניתוח כפתורים.
אם לא בוצע ,לבצעו.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזניים ופנים חמות ואדומות בחורףיוסי03/02/2018
הפנים שלי נעשות חמות דוקא בחורףץבעוד שכולם עטופים מקור אני יושב באוטובוס בחולצה קצרה.נמאס לי אני מרגיש באי נוחות-גם אסטתית בגלל האודם.יש לי את זה מאז שאני מכיר את עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים ופנים חמות
ד``ר יהושע דנינו24/02/2018להעביר לפורם א.א.ג כללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאוזן כשבועיים לאחר ניתוח כפתוריםשחר31/01/2018
שלום,
בני בן שנה ושלושה חודשים, עבר לפני שבועיים ניתוח כפתורים לאחר דלקות אוזניים חוזרות. היום לאחר שחזר מהגן שמנו לב לדם יבש באחת מאוזניו יחד עם הפרשה קלה.
האם זה סביר שבועיים לאחר הניתוח? אם לא, כיצד יש לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר ניתוח כפתורים
ד``ר יהושע דנינו03/02/2018שלום שחר
כל הפרשה נוזלית באוזן מעבר ליומיים אחר נתוח כפתור הינה דלקת. דלקת יכולה להיות מלווה בדם מתזוזה של הכפתור או סיבות אחרות.
הטיפול ע"י שאיבת ההפרשה וטיפות ולעיתים אנטיביוטיקה.
דלקת כזו קורית בכ-10% של הניתוחים.מומלץ ביקור א.א.ג
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפי מידת הצורך או הדחיפותמרסדס סמימי17/01/2018
בני בן ה5.וחצי יש לו הפרשות מרובות מהאוזנים.יש לו בעיית פקקים וכבר הוציאו לו.השאלה שלי האם יש פתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מרובות מהאוזנים
ד``ר יהושע דנינו18/01/2018שלום מרסדס
אני מבין שמדובר בדונג של האוזן,שאז אפשר לשים טיפות או ספרי מתאימים ובמידה ולא עוזר להגיע לא.א.ג שיוציא את הפקק.
חשוב אופן השימוש הנכון בטיפות,(הסבר מא.א.ג)דבר שיכול למנוע את ההוצאה הלא נעימה ע"י א.א.ג.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ASLT לא בעייתי?נעמה16/01/2018
שלום
בני קרוב לגיל 10
לפני כמה שבועות הוא נטל אנטיביוטיקה בגלל חיידק בגרון שיצא במשטח גרון. אתמול עשה בדיקה ואין חיידק במשטח אבל יצא לו Streptolysin 0 (ASLT) Ab עם ערך של 249 וגם יצא סוכר שמתקרב ל-100 האם זה תקין?
האם 100 סוכר לילד זה לא בעייתי? והאם ASLT לא בעייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Streptolysin 0 (ASLT) Ab
ד``ר יהושע דנינו17/01/2018שלום נעמה
ערך בודד כזה של Streptolysin 0 (ASLT) Ab אינו אינדקציה לטיפול,וטיפול צריך להיות לפי בדיקה קלינית של א.א.ג.
בקשר לסוכר .לא נראה בעיה כרגע אך להתייעץ עם מומחה ילדים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרונית ילדה בת שנה ו9 חודשיםה.ז15/01/2018
י בת שנה ו 9 חודשים עברה בחודש יוני 2017 שטיפת דרכי דמעות , מאז הניתוח הופיעה נזלת ירוקה מנחיר אחד( אותו צד של השטיפה) ולאחר מכן הנזלת עברה גם לנחיר השני . מאז כבר חצי שנה התינוקת עם נזלת ירוקה כרונית שלא עוברת עם שום תכשיר שקיבלנו , בנוסף התחילו נחירות והפסקות נשימה בלילה. בחודש אוקטובר רופא א.א.ג הפנה אותנו לצילום רנטגן עם חשד לשקד שלישי , אכן העריכו שקיים ועברה ניתוח שקד שלישי בחודש נובמבר 2017 . לצערי הנזלת לא עברה , הנחירות והפסקות הנשימה גם לא , למרות שלפי הרופא הניתוח היה אמור לסייע בדבר. אנו מאוד מתוסכלים , מפוחדים בלילות וגם במעוןכל שבוע מעירים על כך שהם מפחדים בזמן השינה בשל הקולות שהיא מוציאה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת ,נחירות והפקות נשימה
ד``ר יהושע דנינו16/01/2018שלום ה.ז
גם סיבות אחרות(שקדים מוגדלים,נזלת אלרגית קשה הסותמת את האף .....) יכולים לגרום לתופעות אלו.
לכן ממליץ לפנות למומחה א.א.ג שיבדוק וימליץ על המשך בירור וטיפול.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטומה האוזן שמאל - לפני ניתוחנוגה10/01/2018
ביתי אובחנה כסובלת מכולסטומה באוזן שמאל, לאחר CT ובדיקת אוזנים אני מחפשת מומחה לניתוח האוזן שיאפשר שקט אחרי כל השנים של דלקות האוזניים החוזרות ,
1. מהם הסיכונים בניתוח זה
2. האם יש סיכוי שהדלקות יחזרו
3. מי המומחה לניתוחי ילדים בתחום
4. האם יש בעיה במגע עם מים
5. כמה זמן התעוששות מהניתוח
6. מהם החידושים בתחום
תודה רבה
יום נעים
נוגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוליסטיאטומה
ד``ר יהושע דנינו16/01/2018שלום נוגה
בכל בי"ח יש לפחות מומחה אחד שעושה את ניתוחי כוליסטיאטומה. רובם או חלקם מנתחים ילדים.
כמו לכל ניתוח יש סכנות של פגיעה באיברים סמוכים ולגרום לסיבוך.
יש סיכון שהמחלה חוזרת אם לא הוצא הכל בשלמות.
אסור להרטיב את האוזן ללא אטם מתאים.
אחר מס' ימים משתחררים וחוזרים למעקב.
החידוש בתחום הוא מעקב עם MRI לדעת אם יש חזרה של המחלה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת שקד שלישי וניתוח כפתוריםלירון08/01/2018
שלום רב, בני בן שמונה ונמצא מזה שלוש שנים במעקב אשר מצביע על ירידה בשמיעה באוזן שמאל וצילום אשר מדגים שקד שלישי מוגדל. רופאת א. א. ג המליצה על ניתוח הסרת השקד וכפתורים, בייעוץ פרטי נמסר לנו שעדיף לחכות עם הכנסת הכפתור כי ייתכן והשמיעה תשתפר. אנחנו מבולבלים ונשמח לעצה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי וכפתורים
ד``ר יהושע דנינו09/01/2018שלום לירון
במידה ושקד שלישי מוגדל משמעותי מומלץ לבצע ניתוח.
במידה ולא,ניתן להמתין עם ניתוח הכפתורים כ-3-4 חודשים, עם נסיון טיפול תרופתי ואז לחזור על בדיקת השמיעה ולפי התוצאה להחליט על המשך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק סטרפטקוקוס A חוזרנוגה03/01/2018
שלום! בני בן ה 6סובל מדלקות גרון חוזרות סטרפטקוקוס a. ליתר דיוק 5 בשנה האחרונה
בימים האחרונים שוב חום, כאבי גרון, בטן, ראש, פריחה קלה בפנים. אלו תוצאות הבדיקות -
תהליך הבדיקה:Throat culture
התוצאה:Strep.Gr.Aשלילי
שם הבדיקה
ANTISTREPTOLYSIN O
תוצאה
1200 T.U.
HB
תוצאה
12.2 gr/dL
HCT
תוצאה
38.4 %
RBC
תוצאה
4.72 *10^6/ul
MCV
תוצאה
81.4 Fl
MCH
תוצאה
25.8
MCHC
תוצאה
31.8 gr/dL
RDW-CV
תוצאה
13.5 %
RDW-SD
תוצאה
39.8 Fl
WBC
תוצאה
14.74 *10^3/ul
NEUT.abs
תוצאה
10.08 *10^3/ul
LYMP.abs
תוצאה
2.76 *10^3/ul
MONO.abs
תוצאה
1.43 *10^3/ul
EOS.abs
תוצאה
0.41 *10^3/ul
BASO abs
תוצאה
0.06 *10^3/ul
NEUT%
תוצאה
68.4 %
LYM%
תוצאה
18.7 %
MONO%
תוצאה
9.7 %
EOS %
תוצאה
2.8 %
BASO %
תוצאה
0.4 %
NORMOBLAST.abs
תוצאה
0.00 *10^3/ul
NORMOBLAST.%
תוצאה
0 %
PLT
תוצאה
380 *10^3/ul
MPV
תוצאה
9.7 Fl
PCT
תוצאה
0.3700 %
יש לציין שהתחלנו טיפול ב אוגמנטין עד לקבלת התוצאות עקב ההסטוריה הרפואית שלו. עמו כן לפני חודש וחצי משטח גרון היה חיובי וקיבל טיפול ב אוגמנטין ל 10 ימים
אני אובדת עצות... לא יודעת אם להמשיך טיפול עכשיו או לא... אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר strep A בגרון
ד``ר יהושע דנינו09/01/2018שלום נוגה
ראי תשובה קודמת לריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפטקוקוס A חיידק בגרוןריקי27/12/2017
ש לי ילד בן 10 שהיה מגיל שנתיים סובל מדלקות גרון חיידקיות 4 פעמים בשנה. לפני 3 שנים התחלתי לתת לו ביו בליס אחד ליום ומאז לא היה מקרה אחד של סטרפטקוקוס לפני 3 שבועות התגלה לו החיידק בגרון שוב וקיבל 10 ימים מוקסיפן 500 מ"ג פעמיים ביום אחרי יום של סיום האנטיביוטיקה שוב כאב לו הגרון ועשינו משטח אחרי 3 ימים ושוב יצא חיובי יש לציין שהיה לו בגרון שטפי דם מעל השקדים.ושוב קיבל ל 10 ימים רפאפן 500 מ"ג פעמיים ביום ושוב אותו סיפור איך שסיים יום אחרי שוב התלונן על כאבי גרון הייתי אצל הרופאה עשתה גם לי וגם לו משטח לי יצא שלילי ולו יצא חיובי שוב.ושוב עכשיו מקבל 10 ימים אוגמנטין 400 מ"ג פעמיים ביום. אני מאוד מודאגת למה כבר ברצף 3 פעמים האטנטיביוטיקה לא מצליחה להרוג את החיידק ומה אתה ממליץ לי לעשות? אני ממש נגד ניתוח וכן לא מבינה אם היה לו שקט של 3 שנים מה קרה עכשיו? למה החיידק לא מרפה ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר strep A בגרון
ד``ר יהושע דנינו09/01/2018שלום ריקי
מעל ל10% מהאוכלוסייה הנורמלית נשאית של החיידק שלא דורש טיפול אנטיביוטי,ו"לא ניתן להרוג את החיידק",
לכן בחלק מהמקרים לא צריך להסתמך על משטח התרבית .
בחשד לדלקת יש לבצע CBCולפי התוצאה מתחילים טיפול.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי הוצאת כפתוריםמרינה26/12/2017
שלום,
עשינו ניתוח כפתורים ,אחרי זה עדיין היו הפרשות .הצאנו כפתורים ועדיין יש לו הפרשות באוזניים.מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מאוזניים
ד``ר יהושע דנינו26/12/2017שלום מרינה
הטיפול מתחלק לשני שלבים,טיפול מקומי ע"י שאיבות,וטיפות או אבקה.
אם אין שיפור הדמיה CT או MRI
ותיכנון המשך כירורגי מתאים לפי הצורך.
כל זה תוך מעקב מומחה א.א.ג.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול לעבור לבד?שירז19/12/2017
א לבני בן התשע שתי תוצאות?
Streptolysin 0 (ASLT) Ab עם ערך 280 המקסימום הוא 150
וגם יצא
STREP A חיובי
יש לציין שאין לו חום ואין לו כאב גרון
רק חולשה וקצת כאב ראש
רק לפני שבוע היה לו חום של 38 מעלות
בדיקת הרופאה הראתה שאין דלקת בגרון ובאוזן ואין גם בעיה בלב כשהיא האזינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר strep חיובי
ד``ר יהושע דנינו19/12/2017שלום שירז
רמת Ab גבוהה ללא קלינקה מתאימה לא דורשת טיפול ,רק מעקב והמשך טיפול לפיו.STREP חיובי ללא כאב גרון וללא מימצא בבדיקה קלינית ,מצביע על נשאות של החידק ,ולכן לא נדרש טיפול אנטיביוטי,אלא רק מעקב וטיפול בהתאם.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)