מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי במעבר למיטת מעבראורית30/11/2016
שלום רב
בני בן שנה ועשרה חודשים, לפני מס ימים העברנו אותו לישון במיטת מעבר.
הלילה הראשון היה טוב ועבר חלק לעומת זו בלילות האחרוניםפ הוא מסרב להירדם לבד ובכל פעם שאנו מנסים לעזוב את החדר הוא בוכה, בנוסף בלילה האחרון הוא קם ממיטתו ועבר אלינו. חשוב לי לציין שבמיטת תינוק הוא היא נרדם לבד ללא כל בעיה
הייתי רוצה בבקשה לדעת איך לגרום לו לישון בלי לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטת מעבר
ד``ר אורה רבר01/12/2016מעברים קשיים לכולנו וכן גם לפעוטות.
אם בנך מסרב להישאר לבד ובוכה השארו שם בשבילו. הציבו כסא, כורסא, מזרון מה שמתאים לכם ליד מיטתו ושבו שם לידו עד שירדם. הקפידו על טקס סינה לפני ההירדמות משהו מרגיע ושקט. עזבו את החדר רק לאחר שאתם בטוחים שנרדם. אם יש צורך הישארו שם בכול פעם שמתעורר.
בהצלחה ושינה מתוקה לכולם אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנתיים לא נירדם בגמילה ממוצץאלונה10/10/2016
בן שנתיים בגמילה ממוצץ כבר שבוע לאחר שיצר חור במוצץ שהתרחב ולא מוכן לקחת אותו יותר, ניצלתי את ההזדמנות לגמילה במקום להחליף בחדש. מאז כבר שבוע שבלילה אינו נירדם לפני עשר בלילה דבר שמתיש אותי מאוד. הוא מלא אדרנלין לכן מוציאה אותו יותר מהרגיל להוציא אנרגיה בגימבורי פארק וכדומה אך זה לא מועיל. מגיעים הביתה מקלחת ולמיטה והוא עירני מאוד מלא מרץ למרות שהפיהוקים לו והעיניים מראים אחרת. יש ימים שנירדם גם ב 11 בלילה.. גם בצהריים בסופש נירדם אך לוקח לו שעתיים להירדם. בגן אמרו לי שדווקא הוא לא עושה בעיות ישר הולך לישון יחד עם כל הילדים. אני ממש מותשת ומקווה שבקרוב יהיה שינוי וירדם מוקדם יותר. אולי יש לכם עצה בנושא. התחלתי לשים לו בלפטופ שירים וסירטונים שאוהב בכדי שירגע כי אחרת רץ בבית משתולל ורוצה לשחק ב 10 בלילה! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נרדם ללא מוצץ
ד``ר אורה רבר01/12/2016קרוב לוודאי שבנך ישן בגן היטב כי הוא עייף. בקשי לקצר או למנוע ממנו את שנת הצהריים בגן וכך יהיה עייף בשעות הערב.
כמו כן אין בעיה להמשיך במוצץ גם אם הוא נקרע. קנו חדש ואפשרו לו להיות עוד קצת פעוט. בגיל שנתיים מותר לישון עם מוצץ זהו אמצעי הרגעה יעיל
בהצלחה ושינה מתוקה לכולכם אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה וילד שלא מוכן לקחת את סירופרננה09/10/2016
אשמח לעצות או להצעות כיצד לשכנע ילד בן שנתיים לקחת סירופ להורדת חום.
הוא לא מוכן להכניס לפה או יורק. זה קורה גם עם תרופות אחרות.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה וילד שלא מוכן לקחת את סירופ - תגובה
טובי פלד09/10/2016שלום רננה
תנסי עם כמויות מאד מאד קטנות טבולות במשהו שהוא כן אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי היה ככה ונתתי
שרון09/10/2016פשוט נרות של נורופן. לגבי תרופות אחרות אז לפעמים אני מנסה לשדל עם לתת משהו מתוק אחרי התרופה אבל זה לא תמיד עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 4שנים לא מקשיב עושה מה שבא לו,צליל08/10/2016
שלןם אולי זה לא הפורום המתאים, אבל אנסה, אני גרושה שנה ו10 חודשים אמא לבן 6וחצי ובן 4 כמעט,( האבא לא בתמונה מגיע אחת לחודש לשעה כי ככה נח לו, הבעיה מתחילה אחרי שהוא הולך הילד יש לו התקפי זעם בוכה עצבני לא מבין למה האבא ככה מתנהג ואז זה מאד קשה להחזיר אותו לתלם, הוא לא מקשיב לי בכלל בחוץ, בגינה אצל הורי עושה " בלאגן" כל הסבר שלי, אפילו " עונש" שאין עכשיו טלויזיה, או לצאת החוצה לא עוזר אשמח לעזרה בבקשה, אגב בבית הוא בסדר גמור,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4שנים לא מקשיב עושה מה שבא לו, - תגובה
טובי פלד08/10/2016שלום צליל
זוהי תגובה של כאב ותיסכול ונובעת כנראה גם מתכונות שלו עצמו.
לדעתי כדאי שתלכו לייועןץ את והגרוש ואם הוא לא רוצה תלכי את יחד עם הילד.
בינתיים דברי אתו על זה תסבירי לו מדוע אבא לא יכול להגיע תני לו תרוצים מתקבלים על הדעת ואל תאשימי את האב כי זה יגביר את הכעס של הילד.
אלה כלים שתוכלי לקבל בייועץ מקצועי יותר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בהוצאת הילד שלי מהגן- כשגיסתי מוציאה אותו הוא לא רוצה לבוא אליאלינור28/09/2016
שלום, הילד שלי בן שנתיים ונמצא כבר שנתיים בגן. בשנה הראשונה חמתי והגיסות שלי תמיד היו מוציאות אותו מהגן. השנה אני מוציאה אותו בעצמי אבל לפעמים גיסתי מגיעה כמה דקות לפני כדי להוציא את הילד שלה ואם הילד שלי רואה אותה היא מוציאה אותו החוצה לכיוון האוטו ואני מגיעה בדיוק דקה אחרי ולוקחת אותו. הבעיה היא שכל פעם שהיא מוציאה אותו מהכיתה ולא אני הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לבוא איתי או איתי ופשוט מתייחס אלי כאילו אני בן אדם זר. מה יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בהוצאת הילד שלי מהגן- כשגיסתי מוציאה אותו הוא לא רוצה לבוא אלי - תגובה
טובי פלד29/09/2016שלום אלינור
הסיבה יכולה להיות יחס יותר אוהב ומפנק של הגיסה. בעיקר ברגע הפגישה.
יכול להיות גם ריח טוב יותר , והכוונה גם ריח טבעי של הגוף.או יכולת למלא את צרכיו של הילד בצורה יותר מדויקת ומותאמת לו. אל תפגעי יותר מדי ותנסה לברר את הסיבה בלי לחץ. לכל ילד האופי שלו והנטיות שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בהוצאת הילד שלי מהגן- כשגיסתי
אלינור29/09/2016איך אפשר לברר את הסיבה? באילו דרכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בהוצאת הילד שלי מהגן- כשגיסתי - תגובה
טובי פלד01/10/2016שלום רב
הדרך הטובה ביותר והיעלה ביותר היא היא עם איש מקצוע בתחום.
אבל צריך להיות אדם שמקובלת עליו האבחנה שהצעתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא חיוך רצוני-גיל חודשייםשירן24/09/2016
שלום, ביתי בשבוע הבא ביום רביעי תהיה בת חודשיים. היא עדיין לא חייכה, נדמה שלעיתים (רחוקות יש לצייין) היו מן שברירי חיוך לשנייה שתיים אבל לא יותר מזה, יש מיקוד מבט וקשר עין. אני יודעת שהחיוך הרצוני צריך להגיע עד גיל חודשיים ואני דיי מוטרדת. היינו אצל רופאת הילדים שאנרה שאינה מודאגת כיוון שיש קשר עין ולתת לתינוקת עוד שבוע שבועיים עד שפונים להתפתחות הילד. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא חיוך רצוני-גיל חודשיים - תגובה
טובי פלד24/09/2016שלום שירן
חכי עוד חודש ואז תפני להתפתחות הילד.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 2.5 לא עצמאי עם פחדיםדפנה22/09/2016
שלום !
אני אמא ל 3 בנים בני 11.5,6.5 ו2.5
הקטן בן 2.5 הוא ילד מאוד נבון ומתפתח מאוד יפה .מדבר יפה מאוד ,גמול מחיתולים .
מאז שהוא נולד הוא תינוק שדורש מאוד שומת לב
בבית אני לא יכולה לעשות כלום כשהוא נצמא אפילו ללכת לשירותים הוא תמיד רוצה כשאהיה לידו
גם לבד הוא לא משחק .מה שקצת מדאיג אותי זה שהוא מפחד מראשים ולהשאר לבד באיזה חדר .כשהוא בשירותים הוא רוצה לישב איתו ואחכה כשיסיים. הוא מפחד להיות להשאר לבד בחדר שלו גם ביום וגם הלילה.
אני לא יודעת מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 2.5 לא עצמאי עם פחדים .מה לעשות ???? - תגובה
טובי פלד23/09/2016דפנה שלום
לילד שלך יש פחדים בעיקר להישאר לבד.
תני לו זמן , אל תלחצו. הפחדים האלה יעברו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לחול בלי תינוק בן חודשיים וחציאמא ל320/09/2016
שלום. אנחנו הורים לשלושה ילדים, שוקלים לטוס לחול לשבוע עם 2 הגדולים (בני 4 ו- 6) ולהשאיר את התינוק בן החודשיים וחצי עם סבא וסבתא. הסבתא מטפלת בו כמעט מדי יום כך שהיא מוכרת לו .
האם הנסיעה יכולה להוות בעיה ? או שעדיף לנסוע עכשיו כל עוד הוא צעיר ואין עדיין חרדת נטישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לחול בלי תינוק בן חודשיים וחצי - תגובה
טובי פלד22/09/2016שלום רב
עדיף לנסוע עכשיו, הטראומה פחות מורגשת. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר דירה וכניסה לגן פעם ראשונהורד05/08/2016
היי..אני קצת חוששת מכמה שינויים.
יש לי ילד בן שנה שאמור להכנס לגן באוקטובר שאעבור דירה..
בשביל להגיע לגן תהיה לי נסיעה של 20 דק ..גן ליד העבודה כי לא מצאתי גן ליד הבית..הילד לא ככ נחמד בנסיעות
...די מקטר..בתקווה שאהפוך את הכסא זה יעזור.
בנוסף לשינוי של הגן יש גם את השינוי של מעבר הדירה..אני מתלבטת מאד אם להכניס אותו לגן באותו שבוע שאני עוברת דירה או להכניס לגן חודש לפני המעבר ( פחות נוח לי בספטמבר משיקולים אישיים אחרים..למישהי יש ניסיון בכל זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי
מירי סגל08/08/2016לא ציינת את גיל הילד.
ילדים קטנים (בערך גיל חצי שנה) לוקחים את השינויים יותר בקלות. ילדים בני שנה ומעלה קצת יותר קשה להם (תלוי גם באופי).
במקומך הייתי מחכה שבוע ואז מכניסה לגן, אלא אם כן אין לך סידור לילד למשך השבוע הראשון במקום החדש.
אני לא יודעת מאיפה את בארץ אבל יכולה להמליץ על "הגן בכפר".
הבן שלי סיים שם לפני שנה - יש שם קבוצות לתינוקות ולילדים יותר גדולים.
הצוות סבבה לגמרי, האוכל עשיר ובכלל האווירה מצויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציצת אצבע אצל תינוקת בת 3 חודשיםעינת26/07/2016
שלום.
בתי בת 3 חודשים ורוצה למצוץ אצבע. מעדיפה שתמצוץ מוצץ.
איך מתעמתים עם זה?
תודה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציצת אצבע אצל תינוקת בת 3 חודשים - תגובה
טובי פלד28/07/2016שלום עינת
תנסי לשבת איתה ולהיות תקיפה בעניין האצבע .אפשר לשים גם חומר מתוק על המוצץ ואחר כך להפסיק.
אפשר לתת לה את המוצץ מיד כשהיא מתעוררת. או כשהיא הולכת לישות ולהרדים אותה עם המוצץ בפה.
אפשר גם להרעיף עליה הרבה אהבה ופינוקים כשהיא לוקחת את המוצץ. כלומר לתת לה חיזוקים חיוביים.
אבל אם זה חשוב לך ,להשקיע בזה זמן ותכנון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן שמונה חודשים שאינו מגיב כשקוראים לונוי22/07/2016
שלום
תינוק בן שמונה חודשים משחק יפה לוקח שני משחקים בידיים ומקיש איתם, התהפך מהבטן לגב ממש מוקדם זוחל , אך לאחרונה שמתי לב שאינו מגיב כשקוראים לו
האם יש סיבה לדאגה ?
מבחינת שמיעה נבדק הכל בסדר
אודה לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שמונה חודשים
נוי23/07/2016אציין שהוא התהפך מהבטן לגב מוקדם זוחל עכשיו מנסה להתיישב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן שמונה חודשים שאינו מגיב כשקוראים לו - תגובה
טובי פלד25/07/2016צריך יותר אינפורמציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה מרביץ לעצמו בפנים ובראשמורן18/07/2016
היי
בני בן שנה (בן ראשון). לפני כשבועיים התחיל להרביץ לעצמו בראש. אני ובעלי אומרים לו "איה", "לא!", "די!" וכדומה, ממש מראים לו שאנחנו כועסים ושזו התנהגות לא שלא מקובלת עלינו והוא ממשיך ואפילו מעצים את עוצמת המכות, כלומר "עושה דווקא"... אני רוצה לציין שבאופן כללי ההתפתחות שלו מדהימה ב"ה והוא עדיין לא רשום לגן. ביום יום נמצא רק איתי ועם בעלי.
האם התנהגות זו נורמלית לגיל שנה? כיצד מומלץ להגיב להתנהגות כזו על מנת להעביר את המסר ושהיא תיפסק???
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, דילגתם עלי..
מורן25/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנה מרביץ לעצמו בפנים ובראש - תגובה
טובי פלד25/07/2016מורן
הילד זקוק לגירויים חזקים . תנו לו לשחק בעוצה עם דברים אחרים שיתפוס ויכה בחפצים אחרים . ולמכות בראש אל תשימו לב ותתעלמו אם זה לא מזיק לו ופוצע אותו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנה מרביץ לעצמו בפנים ובראש - תגובה
טובי פלד09/08/2016הי מורן
דברי אתו בתקיפות, ואל תוותרי לו. תני לו להכות משהו אחר כמו כרית. תעשי לו גם עיסויים בראש שיחווה הרגשה נעימה.
זה צורך שלו להוכיח לעצמו את יכולתו להיות חזק פיזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בגיל שנה ו-8 חודשיםאביטל17/07/2016
בוקר טוב!
אני אמא עייפה (תיכף תבינו למה) ל-3 ילדים: ילדה בת 6, ילדה בת 3 וילדון בן שנה ו-8 חודשים.
2 הבנות ישנות בחדר משלהן והבן הקטן עדיין יונק, נרדם לפעמים בעגלה או תוך כדי ההנקה. אם הוא נרדם בזמן ההנקה ואני עדיין ערה , אני מעבירה אותו לעגלה עד שהוא מתעורר.
הקטנצ'יק מתעורר הרבה פעמים במשך הלילה כדי לינוק, ומפאת העייפות שלי יוצא שרוב הלילה הוא ישן איתנו במיטה.
אני מאוד רוצה לשנות את זה אבל מאוד לא בטוחה כיצד לעשות זאת ומה עליי לעשות.
האם קודם עליי לגמול אותו מהנקה לגמרי? האם לגמול אותו מהנקה במשך הלילה? ואם כן - כיצד? איך עומדים בבכי הזה? האם להעביר אותו לישון במיטת התינוק שלו שעומדת בחדר ללא שימוש? או להמשיך להרדים בעגלה? האם עדיף להעביר אותו כבר לחדר של הבנות (הוא אוהב מאוד להיות במחיצתן)?
אציין שבמשך היום (עד 16:00) הוא נמצא במעון ואוכל אוכל רגיל, כשמגיעים הביתה מבקש לינוק וכן עוד פעמיים - שלוש במהלך הערב. (גם בבית אוכל אוכל רגיל בנוסף להנקה)
אשמח מאוד לכל עצה שתוכל לעזור לי,
תודה רבה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בגיל שנה ו-8 חודשים - תגובה
טובי פלד18/07/2016שלום אביטל
אני מציע להעביר אותו לחדר של הבנות .החברה של אחיותיו תיתן לו הרגשת ביטחון.לא נגרם שום נזק משינה עם ההורים ,להיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוההנקה?
אביטל18/07/2016תודה רבה על התשובה,
מה עליי לעשות בעניין ההנקה? האם עלי לגמול אותו מהנקה בלילה לפני שאני מעבירה לחדר של הבנות? או לעשות זאת תוך כדי השינוי?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מחיתולים גיל 2.8 עזרה בבקשהאלה11/07/2016
שלום, בתי בת 2.8 ואינה גמולה, היא עדיין שותה מטרנה מהבקבוק, מדווחת שעשתה קקי, אך יכולה גם להמשיך לשחק עם קקי פרק זמן עד שאני פשוט לוקחת אותה להחליף.
לפעמים מיוזמתה יושבת על הסיר, אך אפילו פעם אחת לא עשתה פיפי, פעם אחת הייתה ללא חיתול ועשתה קקי על הרצפה ונבהלה.
איך לעזור לה ולהיכן אותה לגמילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מחיתולים גיל 2.8 עזרה בבקשה - תגובה
טובי פלד18/07/2016שלום אלה
אל תעשי הרבה ,תמשיכי בעשיה שלך ללא לחץ עם הרבה רגיעה וכף .הילדה שלך עדיין לא מוכנה לכך. זה יגיע בקרוב ובזמן המתאים לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה של ילדה בת 2.8
אלה26/07/2016שלום , ילדה שלי בת 2.8 עשתה כמה פעמים קקי ופפי בסיר והתחלנו גמילה, היום יום השלישי ובגן אומרים שהיא מתאפקת ועשתה אתמול רק פעם אחת פיפי לאורך כל היום מ8-עד 15 , אתמול בערב כאבה לה הבטן והרגשתי שהיא צריכה קקי , אך היא סרבה לשבת על הסיר והלכה לישון בלי שעשתה, בחיתול הייתה עושה לפעמים פעמים- שלוש ביום. בבית עשתה פיפי כמה פעמים לפעמים מרצון ולפעמים כי כבר לא יכלה להחזיק , היו גם פספוסים אך מעטים,
הרבה פעמים אני מציעה לה והיא מסרבת- היא אומרת לי "רק כשאני אגיד לך"
מה לעשות, עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה של ילדה בת 2.8 - תגובה
טובי פלד09/08/2016שלום אלה
ההליכה לסיר והישיבה עליו גורמות לה איזה חרדה. עזבי אותה תני לה עוד שמן אל תדברי אתה על זה בכלל..זה יבוא לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים לתינוקת לאחר גיל ארבעה חודשיםמורן07/07/2016
היי...
אני אמא לשתי בנות אחת בת 4.5 השניה בת 4.5 חודשים.
הקטנה סובלת מגזים בצורה ממש קיצונית. היא אוכלת כרגע נוטרילון (אחריי שניסיתי כל פורמולה נגד גזים אפשרית-לא עזר). אני קוראת באתרים השונים רשום שאחריי שלושה גג ארבעה חודשים זה עובר- אצלי לא. ורשום שמדובר בכמה שעות ביום- אצלי זה כל היום/לילה כאשר בלילה הכאב ממש מתגבר.אני ממש אבודה סבלנות יש עד אין קץ אבל קשה לראות את הסבל של הילדה ממש מתסכל.אשמח לעזרתכן/כם. האם כדאי כבר בשלב הזה לפנות לגסטרולוג? האם זה נורמלי? והכי חשוב מתי זה עובר??!!!??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים לתינוקת לאחר גיל ארבעה חודשים - תגובה
טובי פלד08/07/2016בהחלט לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)