תינוקת בת 4 חודשים לא עושה קקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 4 חודשים לא עושה קקי
    ציפי
    02/07/2011

אני מניקה את בתי בת ה 4 חודשים (השבוע). עד לפני שבועיים הייתה לה יציאה פעמיים ביום, אחת קבועה ב 5:30 בבוקר ובמהלך היום משתנה, לפתע הפסיקה, הגברתי את כמות המיים שאני שותה והופסתי ירקות ולא השתנה כלום, בנוסף היא מתפתלת מכאבים בלילות, כבר נתתי לה נר אקמולי כי היא לא נרגעה, אני עושה הכל, מסג' בבטן , כפיפות רגליים, נתתי לה פעם אחת מיץ עגבנייה אבל אמרו לי שזה לא מומלץ למרות שזה שיחרר לה, קיבלתי תרופה הומאופטית שגם לא עוזרת אלה רק מרגיעה, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

ציפי
    03/07/2011

בהמשך לשאלתי, השבוע היא בת 4 חודשים ובתקופה האחרונה יש לה גזים והיא לא עושה קקי, אמרו לי להתחיל השבוע מוצקים ולתת לה כמוצק ראשון גרבר שזיפים ואולי זה יעזור, מה את חושבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון שלי

לימור
    16/07/2011

היי, אומנם זאת הודעה כבר ישנה, אבל יש לי ניסיון דומה עם התינוקת שלי (היום כבר בת 9 חודשים) תקופה מאוד ארוכה (עד שהתחלנו מוצקים) היתה עושה קקי בפעם בשבוע בערך... נלחצתי נורא בהתחלה אבל כל רופא ששאלתי לא הבין מה אני נלחצת, אמרו שיש כאלה שעושים אחרי כל ארוחה ויש כאלה שעושים גם פעם ב10 ימים... אני מקווה שזה כבר הסתדר לה, ואם לא אז רק שתדעי שזה כנראה נורמלי (אלא אם כן רופא אמר לך אחרת... זה מנסיון שלי בלבד), לא נתתי לה שום תרופה לנושא, בסופו של דבר עשתה... אבל אצלי גם לא נראה שהיא סבלה. בכל מקרה, מקווה שהכל כבר הסתדר, רק חולקת איתך כי אותי זה מאוד הרגיע שאמרו לי שזה בסדר גם פעם ב10 ימים (במקרה של הנקה מלאה בכל מקרה)

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו