תינוקת ללא תחושת שובע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת ללא תחושת שובע
    תמי
    02/07/2011

שלום,
    התינוקת שלי בת 4 חודשים,
    שוקלת כרגע 6.740 קילו. היא אוכלת סימלאק (180 מ"ל) מוסמך עם קורנפלור בגלל ריפלוקס. היא אוכלת גם מנה אחת של מרק (למרות הדעות שלא מתחילים לפני גיל חצי שנה)
    אני שמה לב או שזה רק בתחושה שלי שלתינוקת שלי, אני לא יודעת אם להגדיר את זה כך, אין תחושת שובע. היא לעולם לא תעצור את הבקבוק לפני וגם לא את המרק היא תוכל עד מתי שאני אפסיק לה את האוכל. כלומר אני צריכה לנחש מתי היא שבעה.
    לפי דעתי זה לא תקין בכלל שהיא לא יודעת לעצור מתי שהיא שבעה. במידה ואני עוצרת לה את האוכל היא לא מתחילה לבכות (לעיתים אחרי בקבוק כן אבל אחרי מרק לא).
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לה גמישות יתר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת ללא תחושת שובע

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

תמי
    03/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין אל קיבלתי תגובה, מדלגים עליי

תמי
    03/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת ללא תחושת שובע - תגובה

איילת בר
    04/07/2011

שלום תמי,
    תינוקת בגיל הזה אוכלת בין 5-6 מנות חלב ביום.
    כנראה שהיא רגילה לצרוך את ה- 180cc שלה ולכן לא מפסיקה באמצע.
    ממליצה לך לתת לה את הבקבוק מבלי לצפות שתפסיק לפני שמסתיים.

אם בכל זאת את רוצה לבחון את מד השובע שלה תוכלי להכין לב בקבוק עם 240Cc ולראות האם מסיימת אותו.סביר להניח שתסיים לאכול לפני שתסתיים המנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו