חגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חגית
    חגה
    12/07/2011

שלום,
    ביתי בת 4 חודשים. היא יונקת פעמיים ביום ובשאר הפעמים אוכלת סימילאק. אני נותנת לה בין הארוחות מים. האם מומלץ לתת מים או שיש איזשהוא איסור או המלצה לוותר על כך? נורא נורא חם בימים אלו ואנחנו בלי מזגן בבית שלא לדבר על בחוץ...

כמה סמ"ק תחליף חלב ילדה בת 4 חודשים אמורה לאכול בכל ארוחה?

שאלה נוספת- אני מעדיפה לתת לה לאכול פעם מטרנה ופעם סימילאק, נראה לי יותר הגיוני כי כל חברה מתהדרת ברכיבים אחרים וגם כי אני בחרדות מתקרית רמדיה. האם זה בסדר או שזה עוד יותר לא בריא לערבב לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חגית

הוספת תגובה

• חגית - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    12/07/2011

שלום חגה,

בעיקרון חלב אם מכיל 90 אחוז מים, ויש מספיק מים בתחליפי החלב שביתך מקבלת. וכל עוד אינה אוכלת מזון מוצק אין סיבה לתת תוספת מים. אך אם את מרגישה שנכון עבור ביתך לקבל תוספת מים מידי פעם, איני רואה בזה רע כל עוד מדובר על כמויות סבירות שלא מחליפות ארוחה.

לגבי כמויות מומלצות: זה מאד תלוי בביתך. כל תינוק דורש כמות אחרת של אוכל. כיתבי לי את הכמויות שביתך אוכלת וכל כמה זמן, ואומר לך את דעתי האם זה תקין.

לגבי שילוב תחליפי חלב - כל עוד יש לה לפחות יציאה אחת ביום תקינה אני לא רואה בעיה לשלב שני סוגי פורמולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חגה
    14/07/2011

אני עוד לא יכולה ממש לכתוב לך כמה היא אוכלת כי זה די חדש עניין התחליף חלב. אני אכתוב עוד שבוע. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו