מבולבלת מאד מעניין הטעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מאד מעניין הטעימות
    חגה
    22/07/2011

ביתי בת כמעט 5 חודשים התחלתי לתת לה לטעום במשך כשבוע וחצי גזר, טחינה, תפוח אדמה, קישוא (בנפרד וטחונים) אתמול התחלתי לערבב את הירקות ולתת לה. מתי אני צריכה לתת לה לאכול את זה ובאיזו כמות. האם זה אמור להחליף את המנת סימילאק של אותה שעה? כשאני מתחילה לתת לה טעימות נוספות של פירות זה במקום המרק ירקות או בנוסף רק בשעה אחרת של היום?
    הייתי שמחה שתעשו לי סדר בנושא מתי איך מה וכמה להאכיל אותה.
    דרך אגב, היא אוכלת כל שלוש שעות תחליף חלב כשבין ארוחה לארוחה היא ישנה כמעט תמיד בין חצי שעה לשעה (מתעוררת בדרך כלל לאוכל).

תודה רבה. חגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

חגה
    22/07/2011

שכחתי לציין שהיא ממש מתלהבת מכל עניין האוכל. כשהיא רואה אותי אוכלת היא מתחילה להראות התלהבות (יכול להיות או שאני מדמיינת?) ולבכות שהיא רוצה וכשאני נותנת לה לאכול את האוכל שלה היא ממש רוצה עוד ועוד ועוד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    22/07/2011

מצויין, רק קחי בחשבון שזה יכול להישתנות (תינוקות משתנים כל הזמן). אל תלחצי מזה אם זה יגיע זה גם יעבור.

תשמחי שהיא אוהבת אוכל, רק תדאגי לתת דוגמה לתזונה מאוזנת ובריאה כי ילדים בסופו של דבר אוכלים מה שיש בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת מאד מעניין הטעימות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    22/07/2011

שלום חגית,

בגיל הזה מזון מוצק לא אמור להחליף תחליף חלב.
    יש להציע כמות קטנה (1-3 כפיות) במהלך היום של מגוון פירות וירקות.

רק לאחר גיל חצי שנה ניתן להחליף ארוחה שלמה אך גם אז זה לא בטוח יקרה מכיוון שגיל צעיר מאד, ולא כל תינוק מוכן לכך.

אני ממליצה להיות קשובה לביתך, ולחוש מתי זה הזמן הנכון עבורה.

בעוד חודש תוכלי לחזור עם שאלתך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו