מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת מאד מעניין הטעימותחגה22/07/2011
ביתי בת כמעט 5 חודשים התחלתי לתת לה לטעום במשך כשבוע וחצי גזר, טחינה, תפוח אדמה, קישוא (בנפרד וטחונים) אתמול התחלתי לערבב את הירקות ולתת לה. מתי אני צריכה לתת לה לאכול את זה ובאיזו כמות. האם זה אמור להחליף את המנת סימילאק של אותה שעה? כשאני מתחילה לתת לה טעימות נוספות של פירות זה במקום המרק ירקות או בנוסף רק בשעה אחרת של היום?
הייתי שמחה שתעשו לי סדר בנושא מתי איך מה וכמה להאכיל אותה.
דרך אגב, היא אוכלת כל שלוש שעות תחליף חלב כשבין ארוחה לארוחה היא ישנה כמעט תמיד בין חצי שעה לשעה (מתעוררת בדרך כלל לאוכל).
תודה רבה. חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
חגה22/07/2011שכחתי לציין שהיא ממש מתלהבת מכל עניין האוכל. כשהיא רואה אותי אוכלת היא מתחילה להראות התלהבות (יכול להיות או שאני מדמיינת?) ולבכות שהיא רוצה וכשאני נותנת לה לאכול את האוכל שלה היא ממש רוצה עוד ועוד ועוד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין22/07/2011מצויין, רק קחי בחשבון שזה יכול להישתנות (תינוקות משתנים כל הזמן). אל תלחצי מזה אם זה יגיע זה גם יעבור.
תשמחי שהיא אוהבת אוכל, רק תדאגי לתת דוגמה לתזונה מאוזנת ובריאה כי ילדים בסופו של דבר אוכלים מה שיש בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת מאד מעניין הטעימות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין22/07/2011שלום חגית,
בגיל הזה מזון מוצק לא אמור להחליף תחליף חלב.
יש להציע כמות קטנה (1-3 כפיות) במהלך היום של מגוון פירות וירקות.
רק לאחר גיל חצי שנה ניתן להחליף ארוחה שלמה אך גם אז זה לא בטוח יקרה מכיוון שגיל צעיר מאד, ולא כל תינוק מוכן לכך.
אני ממליצה להיות קשובה לביתך, ולחוש מתי זה הזמן הנכון עבורה.
בעוד חודש תוכלי לחזור עם שאלתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)