אוכל לבת חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לבת חודשיים
    מיקה
    10/08/2011

שלום רב,
    בתי בת חודשיים. ניזונה ממטרנה בלבד מאז הלידה.
    נולדה במשקל 2870 בשבוע 40, כיום שוקלת כ - 5 - 5.2 ק"ג (קפצה באחוזונים).
    אני מאכילה אותה כבר תקופה 120 סמ"ק מים + 2 כפיות מטרנה כל 4 שעות בערך.
    מצד אחד, איני מעוניינת להרעיבה אך אני גם לא רוצה שתהיה שמנה מדי (באורך היא באחוזון 50 בדיוק).
    בימים האחרונים אני מנסה לרווח את הארוחות לפעם ב - 4.5-5 שעות במקום 4, אך אני חוששת להזיק לה עם זה (רוב הזמן היא בסדר עם אכילה כל 4.5-5 שעות ולא בוכה לאוכל)
    הבנתי שעלי להגדיל את הכמויות לכל ארוחה, אך נראה שהכמות הזו כרגע מתאימה לה.
    מה לעשות ? האם תקין להאכיל כל 5 שעות או לצמצם בכ"ז ל - 4 ? האם לצמצם / להגדיל את כמויות האוכל לכל ארוחה ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לבת חודשיים

הוספת תגובה

• אוכל לבת חודשיים - תגובה

יעל משיח ארזי
    10/08/2011

דלית שלום
    עליך לבדוק כיצד מגיבה ביתך לכמויות האם הכמות מספיקה לה האם בוכה ונראה כאילו מבקשת עוד.
    הקפידי על האכלה איטית ונסי להאכיל על פי דרישה כלומר אם אין דרישה ופותחת פער של יותר מ-4 שעות לא נורא.
    במקביל כמובן יש לעקוב אחר העליה במשקל ולבדוק שאינה שוברת אחוזונים לנעלה או למטה.
    לגבי הכמות כל עוד הכמות מספיקה לה וממשיכה לעלות יפה במשקל חכי עם הגדלת הכמות. כמו כן יכול להיות שתגדילי את הכמות ולא תסיים את הכל וזה גם בסדר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו