שאלה על מטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מטרנה
    תהילה עצמוני
    16/08/2011

היי..
    קראתי היום כתבה בדה מרקר שאומרת שבארה"ב יורידו את מטרנה מהמדפים בגלל שהFDA (ממה שהבנתי מגוגל זה מכון התקנים המחמיר של אמריקה) אומר שהסימון של הפורמולות לא נכון...
    אם אני מבינה נכון זה אומר שלא בהכרח מטרנה מכילה את הפורמולות שהן כותבות... אני קצת חוששת.. כלומר אחרי רמדיה, אני מדמיינת את התסריטים הכי נוראייים...
    איך אפשר לוודא דברים כאלה???!?
    איך זה פתאום צץ בעצם????
    אשמח אם תוכלי להרגיע אותי כי אני נתתי לילד שלי מטרנה ואני עכשיו חושבת אולי לעבור למשהו אחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מטרנה

הוספת תגובה

• שאלה על מטרנה - תגובה

איילת בר
    16/08/2011

שלום תהילה,
    לפי הכתבה נראה כי מדובר במוצרים של יצוא בלבד.כפי שהבנתי הרישום לא תואם את הדרישות האמריקאיות.ולא התכולה
    מהכתבה:
    "לדוגמה, הדרישות בארה"ב לסימון הרכיבים הן ל-100 קק"ל, ואילו במוצרינו הסימון הוא ל-100 מ"ל מוכן או ל-100 גרם. כמו כן נדרש תרגום של כל פרט בעברית הרשום על האריזה".
    למען הסר ספק כדאי לברר עם מחלקת שירות הלקוחות של מטרנה, מאמינה שתהיה להם תשובה לשאלתך.
    בן כמה התינוק שלך, האם הוא בגיל שאת משלבת מוצקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

תהילה עצמוני
    16/08/2011

לגביי מטרנה, כן הבנתי שזה עיקר בגלל הרישום אבל הקטע הבא הוא מה שקצת הציק לי:
    "ב-FDA טוענים כי מטרנה, המשווקת בארה"ב מזה כמה שנים, הצהירה באופן לא הולם או מדויק על רכיבים בפורמולה ובנוסף אינה עומדת בתקנות הנוגעות לתווית המוצר"
    הקטע של אי דיוק ברכיבים הוא מה שדי הציק לי...

טרם התחלתי לשלב מוצקים, שלושה חודשים זה מוקדם מידי לא? :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה - תגובה

איילת בר
    16/08/2011

רק בגיל ארבעה חודשים מתחילים לתת טעימות. שלושה חודשים מוקדם מידי.
    מבינה את דאגתך ובכל זאת ממליצה לך לדבר עם חברת מטרנה כדי שיבהירו את הנושא.
    מאמינה שאם הייתה בעיה עם הפורמולה שלהם זה היה מגיע כבר לחדשות היו מורידים אותם מהמדפים ומזהירים את האמהות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסירי דאגה מבלבך

רות
    17/08/2011

שוחחתי עם שירות לקוחות מטרנה והם הסבירו בדיוק את מה שנכתב לך כאן. מדובר רק בתיאור מספרי ולא ברכיבים חיוניים. המטרנה המיוצאת לארה"ב היא מעולה, כמו גם המטרנה שבארץ. אני ממש לא חוששת, מטרנה היא חברת התמ"ל הבטוחה ביותר בימינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו