מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על מטרנהתהילה עצמוני16/08/2011
היי..
קראתי היום כתבה בדה מרקר שאומרת שבארה"ב יורידו את מטרנה מהמדפים בגלל שהFDA (ממה שהבנתי מגוגל זה מכון התקנים המחמיר של אמריקה) אומר שהסימון של הפורמולות לא נכון...
אם אני מבינה נכון זה אומר שלא בהכרח מטרנה מכילה את הפורמולות שהן כותבות... אני קצת חוששת.. כלומר אחרי רמדיה, אני מדמיינת את התסריטים הכי נוראייים...
איך אפשר לוודא דברים כאלה???!?
איך זה פתאום צץ בעצם????
אשמח אם תוכלי להרגיע אותי כי אני נתתי לילד שלי מטרנה ואני עכשיו חושבת אולי לעבור למשהו אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על מטרנה - תגובה
איילת בר16/08/2011שלום תהילה,
לפי הכתבה נראה כי מדובר במוצרים של יצוא בלבד.כפי שהבנתי הרישום לא תואם את הדרישות האמריקאיות.ולא התכולה
מהכתבה:
"לדוגמה, הדרישות בארה"ב לסימון הרכיבים הן ל-100 קק"ל, ואילו במוצרינו הסימון הוא ל-100 מ"ל מוכן או ל-100 גרם. כמו כן נדרש תרגום של כל פרט בעברית הרשום על האריזה".
למען הסר ספק כדאי לברר עם מחלקת שירות הלקוחות של מטרנה, מאמינה שתהיה להם תשובה לשאלתך.
בן כמה התינוק שלך, האם הוא בגיל שאת משלבת מוצקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
תהילה עצמוני16/08/2011לגביי מטרנה, כן הבנתי שזה עיקר בגלל הרישום אבל הקטע הבא הוא מה שקצת הציק לי:
"ב-FDA טוענים כי מטרנה, המשווקת בארה"ב מזה כמה שנים, הצהירה באופן לא הולם או מדויק על רכיבים בפורמולה ובנוסף אינה עומדת בתקנות הנוגעות לתווית המוצר"
הקטע של אי דיוק ברכיבים הוא מה שדי הציק לי...
טרם התחלתי לשלב מוצקים, שלושה חודשים זה מוקדם מידי לא? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה - תגובה
איילת בר16/08/2011רק בגיל ארבעה חודשים מתחילים לתת טעימות. שלושה חודשים מוקדם מידי.
מבינה את דאגתך ובכל זאת ממליצה לך לדבר עם חברת מטרנה כדי שיבהירו את הנושא.
מאמינה שאם הייתה בעיה עם הפורמולה שלהם זה היה מגיע כבר לחדשות היו מורידים אותם מהמדפים ומזהירים את האמהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסירי דאגה מבלבך
רות17/08/2011שוחחתי עם שירות לקוחות מטרנה והם הסבירו בדיוק את מה שנכתב לך כאן. מדובר רק בתיאור מספרי ולא ברכיבים חיוניים. המטרנה המיוצאת לארה"ב היא מעולה, כמו גם המטרנה שבארץ. אני ממש לא חוששת, מטרנה היא חברת התמ"ל הבטוחה ביותר בימינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)