תינוקת שלא אוהבת תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שלא אוהבת תמ"ל
    סמדר
    21/08/2011

היי
    בתי בת 8 חודשים והיא אוכלת 3 ארוחות של מוצקים ביום (בבוקר פירות, בצהריים מרק ירקות+בשר ובערב דייסה), ובין לבין אני מניקה אותה.
    לאחרונה אני מנסה לתת לה תמ"ל במהלך היום אבל היא לא מוכנה לקחת .
    הבעיה היא שהיא נכנסת לפעוטון בעוד שבועיים ואני כבר לא אוכל להניק אותה במהלך היום,(מדובר על 2 הנקות) ואני לא רוצה לשאוב.
    השאלה היא מה לעשות, האם יש תחליף אחר? כי שמעתי שניתן להשתמש בחלב שיבולת שועל ואני לא יודעת אם זה מתאים לגיל שלה, ואם יש בו את כל המרכיבים שהיא צריכה.

תודה,
    סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת שלא אוהבת תמ"ל

הוספת תגובה

• תינוקת שלא אוהבת תמ"ל - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    21/08/2011

שלום סמדר,

אם מדובר רק בשתי הנקות שהיא מפספסת אז ניתן לתת חלב צמחי כמו שיבולת שועל, אורז מלא, סויה אורגנית, שקדים, ואגוזים. את יכולה להכין לבד את החלב ואז הוא יהיה הכי איכותי אך הכי חשוב לגוון בסוגים ולתת כל כמה ימים סוג אחר של חלב.

את פשוט טוחנת רבע כוס מהמזון שאת בוחרת להכין ממנו חלב עם כוס וחצי מים + ממתיק טבעי כמו סירופ מייפל טהור טוחנת ומסננת עם חיתול בד והנה לך חלב צמחי ביתי ומזין.

תקפידי להניק לפני הגן ואחרי הגן ללא הגבלה לפי הדרישה שלה.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו