מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תינוקת בת 3 שבועותשני23/08/2011
שלום רב,
בתי בת 3 שבועות נולדה במשקל 2590
בשבוע הריון 37 וחמישה ימים
אוכלת כיום בין 40-60 לארוחה ולא יותר
אחות טיפת חלב אמרה לי שהיא צריכה לאכול בין 60-80
אני נותנת לה סימלאק לפגים עפ הנחיות בית חולים.
היא עולה במשקל וכיום שוקלת 3200
האם יש סיבה לדאגה שהיא לא מגדילה את הכמויות שלה
בממוצע ליום היא אוכלת כ400-430 גרם
האם זה בסדר?
בנוסף רציתי לשאול על היציאות שלה, יש לה בקושי יציאה אחת ביום והיא ממש נלחמת כדי להוציא אותה..האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוקת בת 3 שבועות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין23/08/2011שלום שני,
אני בגישה שתינוקות (אלא אם כן מדובר על משהו חריג) יודעים כמה שהם צריכים לאכול. תינוק רעב אוכל ותינוק שבע מפסיק לאכול. אני לא מאמינה בהגדלת כמות האוכל בכח.
העיקר הוא שהיא עולה במשקל באופן עקבי ולא נעצרת או יורדת חלילה.
אם את מרגישה שמשהו לא תקין קורה, גשי שוב לטיפת חלב/רופא הילדים.
לגבי היציאות, ממליצה לך להחליף תחליף חלב, אין סיבה שיהיו לה עצירות - זה לא תקין להילחם כדי שתצא הצואה.
את יכולה גם להוסיף לה פרוביוטיקה ללא לקטוז.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)