מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה נושאות לעצה והדרכהמיכל23/08/2011
בני בן ה 5 חודשים (מעולם לא ינק), אוכל כ 8-10 פעמים ביום, בכל פעם בין 60-120 מ"ל.
הוא רוצה לאכול בכל 1.5-3.5 שעות. בלילה הוא מושך 4 שעות, וזהו.
פועל יוצא מכך הוא שכל היום אני מסתובבת סביבו עם בקבוקים ואוכל.
יש תקופות בהן הוא פולט לא מעט, ויש תקופות בהן הוא לא פולט כלל.
בזמן האוכל הוא לא רגוע: בועט ברגליו, מתמתח, מתגרד מאחורי אוזניו (בדקתי, אין לו שם כלום למעט אדמומיות בעקבות הגירודים), ולאחרונה הוא אף מנסה להכניס את כפות רגליו לפיו תוך כדי אכילה.
השבוע התחלתי לעבור איתו לטעימות, ונראה לי שזה הולך בסדר, אבל זה לא משפיע על הרגלי אכילת המטרנה והסימילאק.
מה עושים?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה פרטים לגבי מידותיו
מיכל23/08/2011אורך - 69 ס"מ
משקל - 7.0 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה נושאות לעצה והדרכה - תגובה
יעל משיח ארזי24/08/2011מיכל שלום
הטעימות בשלב כה מוקדם לא אמורות להשפיע על צריכת התמ"ל אלא רק בשלב מאוחר מידי כשיהפכו לארוחות ויוכלו להחליף תמ"ל.
האם למרות הפליטות עולה במשקל כמו שצריך?
לגבי הכנסת הרגלים לפה - זהו שלב בהתפתחות אין בכך כל רע
מתי אוכל את הכמות של ה60? יכול להיות שזקוק ליותר מ120 מ"ל ואז לא יזדקק להשלמות של ה60 מ"ל כלומר לנסות בכל ארוחה לתת 3 כפיות תמ"ל על 180 מ"ל מים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הבעיה שלי...איך להגדיל כמויות?
מיכל24/08/2011את הטעימות התחלתי השבוע, אבל כל מה שתיארתי (כמויות קטנות, מרווחים קטנים, אי שקט בזמן האוכל) מתרחש כמה חודשים.
אני נותנת יחס של אחד ל 60 כפי שכתוב על האריזה.
הוא לא רוצה יותר מ 60,80. אני תמיד זורקת המון אוכל.
אז איך אני מגדילה את הכמויות והמרווחים בין הארוחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הבעיה שלי...איך להגדיל כמויות? - תגובה
יעל משיח ארזי24/08/2011מיכל שלום,
לגבי הטעימות הגיוני, מאוד איטי בהתחלה לא תמיד משתפים פעולה לכן כאן צריך סבלנות.
לגבי הגדלת הכמויות:
אולי תנסי להחליף את סוג התמ"ל שינוי בטעם אולי יעזור
ובנוסף בדרך כלל ההמלצה היא לזרום עם התינוק ואם מעדיף מעט כל פעם אולי ככה טוב לו, וכשהטעימות יצברו תנופה הכמות של התמ"ל גם ככה תהיה פחות משמעותית
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)