כמות תמ"ל לתינוק בן חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות תמ"ל לתינוק בן חודשיים
    רוני בניון
    24/08/2011

שלום רב,
    הבן שלי בן חודשיים, שוקל 4.200 קילו וניזון מסימילאק בלבד (בשלושה שבועות הראשונים הוא ינק).
    הוא אוכל כל שלוש שעות כמות של 120 CC אבל יש לי הרגשה כאילו הוא נשאר רעב. רציתי לדעת כמה תינוק בגילו אמור לאכול ובאיזה גיל מגדילים את כמות המזון?

כמו כן רציתי לדעת מהי כמות תקנית של יציאות

בתודה מראש,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמות תמ"ל לתינוק בן חודשיים - תגובה

יעל משיח ארזי
    24/08/2011

רוני שלום
    הוספת הכמות היא לרוב לפי המשקל ולמיטב ידיעתי החל מ4.5 ק"ג ניתן כבר לעבור ל180 תמ"ל. בגיל חצי שנה עוברים לשלב 2 של התמ"ל.
    לגבי יציאות בשלב זה היציאות יכולות להתמעט כלומר אחת לכמה ימים וזה נורמאלי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רוני בניון
    24/08/2011

תודה רבה על המענה המהיר, יש לי עוד שאלה- האם זה אפשרי שאני אתן לו כמות של 180 רק בלילה (בארוחה שאני רוצה שתהיה אחרונה לאותו יום) כדי שימשוך לי כמה שעות טובות או שעדיף אם מעלים להעלות בכל ארוחה כי הילד מתרגל?

שוב תודה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

יעל משיח ארזי
    24/08/2011

רוני שלום
    בכל מקרה בנך יחליט כמה יאכל בכל פעם את יכולה לנסות להעלות לו את הכמות ולבדוק כמה מסיים וכך להחליט מתי לתת לו 180 ומתי 120. לרוב כאשר מושכים יותר שעות שינה בלילה באופן טבעי אוכלים יותר במהלך היום כך שהכמות הכוללת לא תרד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו