שוקו לילד בן שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקו לילד בן שנה וחצי
    קונצי
    01/09/2011

כמה זה נורא (או לא) לתת לילד בן שנה וחצי בקבוק עם שוקו (כפית שוקולית על 200 מ"ל חלב)???
    הוא כבר כחודשיים לא מוכן בשום אופן לשתות את הסימילאק שהיה שותה לפני כן.
    והוא מאוד אוהב קורנפלקס רגיל (לא מסוכר) בצלחת לפני הגן.
    אודה לחוות דעת מקצועית.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקו לילד בן שנה וחצי

הוספת תגובה

• שוקו לילד בן שנה וחצי - תגובה

יעל משיח ארזי
    01/09/2011

קונצי שלום
    הבעיה עם השוקו היא בכמות הסוכר ובכך שבנך מתרגל לשתות שתייה מתוקה במקום טעמו הטבעי של החלב. ממליצה לא לתת שוקו כדרך קבע
    כמו כן שוקו לא מחליף סימילאק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. ושאלה נוספת בהמשך...

קונצי
    01/09/2011

אם אתן לו חלב בלבד?
    ומה כן יכול להחליף את הסימילאק בבוקר? אני מזכירה שהוא כבר בן שנה וחצי ובאמת אוכל הכל. העניין עם הבוקר הוא - שהוא מתעורר בסביבות 05:00 פלוס מינוס חצי שעה ונראה לי מאוד מוקדם בשביל איזו פרוסה. אז לרוב אני נותנת לו יוגורט (לא ממותק) ואת הקורנפלקס שלו (כמות בצלוחית קטנה).
    חשבתי על נושא החלב או השוקו משום שהוא יכול לאכול אותם לבד עד שאני מתארגנת לגן ולעבודה, ואת היוגורט אני צריכה לשבת ולהאכיל אותו....
    מקווה שלא נשמעת קטנונית מדי... אבל אשמח לחוות דעתך.
    ושוב תודה על התגובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. ושאלה נוספת בהמשך... - תגובה

יעל משיח ארזי
    01/09/2011

שוב שלום
    חלב רגיל או חלב שיבולת שועל או חלב אורז יכול להוות תחליף זמני עד לארוחת הבוקר של הפרוסה או היוגורט והפרי או הדייסה או הקורנפלקס
    רק נסי להימנע מסוכר מיותר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה!!!

קונצי
    02/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו