מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקו לילד בן שנה וחציקונצי01/09/2011
כמה זה נורא (או לא) לתת לילד בן שנה וחצי בקבוק עם שוקו (כפית שוקולית על 200 מ"ל חלב)???
הוא כבר כחודשיים לא מוכן בשום אופן לשתות את הסימילאק שהיה שותה לפני כן.
והוא מאוד אוהב קורנפלקס רגיל (לא מסוכר) בצלחת לפני הגן.
אודה לחוות דעת מקצועית.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקו לילד בן שנה וחצי - תגובה
יעל משיח ארזי01/09/2011קונצי שלום
הבעיה עם השוקו היא בכמות הסוכר ובכך שבנך מתרגל לשתות שתייה מתוקה במקום טעמו הטבעי של החלב. ממליצה לא לתת שוקו כדרך קבע
כמו כן שוקו לא מחליף סימילאק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. ושאלה נוספת בהמשך...
קונצי01/09/2011אם אתן לו חלב בלבד?
ומה כן יכול להחליף את הסימילאק בבוקר? אני מזכירה שהוא כבר בן שנה וחצי ובאמת אוכל הכל. העניין עם הבוקר הוא - שהוא מתעורר בסביבות 05:00 פלוס מינוס חצי שעה ונראה לי מאוד מוקדם בשביל איזו פרוסה. אז לרוב אני נותנת לו יוגורט (לא ממותק) ואת הקורנפלקס שלו (כמות בצלוחית קטנה).
חשבתי על נושא החלב או השוקו משום שהוא יכול לאכול אותם לבד עד שאני מתארגנת לגן ולעבודה, ואת היוגורט אני צריכה לשבת ולהאכיל אותו....
מקווה שלא נשמעת קטנונית מדי... אבל אשמח לחוות דעתך.
ושוב תודה על התגובה המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. ושאלה נוספת בהמשך... - תגובה
יעל משיח ארזי01/09/2011שוב שלום
חלב רגיל או חלב שיבולת שועל או חלב אורז יכול להוות תחליף זמני עד לארוחת הבוקר של הפרוסה או היוגורט והפרי או הדייסה או הקורנפלקס
רק נסי להימנע מסוכר מיותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה!!!
קונצי02/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)