איך להפסיק האכלות לילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק האכלות לילה?
    רותי
    11/09/2011

בני בן 10 חודשים.
    הוא הולך לישון בשבע וחצי לאחר בקבוק מטרנה.
    כל לילה הוא קם בסביבות עשר ובסביבות אחת לאחר חצות על מנת לאכול. בעשר אני נותנת לו מנה רגילה של 210 מיל' ולאחר מכן רק 60 מיל' (אליהם הגעתי לאט לאט בתהליך הדרגתי של הורדה בכמות ואז נתקעתי על הכמות הזו כבר המון זמן (כמה חודשים..)
    במשך היום הוא אוכל 2 ארוחות מלאות וארוחת ביניים 1 של מוצקים ועוד 2-3 בקבוקים מטרנה.
    כשהוא קם לאכול בלילה הוא ממש רעב ובסופו של הבקבוק עם המנה הקטנה של ה-60 מיל' הוא תמיד בוכה בסיומו עקב כך שנגמר לפני ששבע.
    מה לעשות ואיך על מנת להיגמל מהאכלות אלו? או לפחות מהאכלה לאחר חצות?
    תודה רבה - רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להפסיק האכלות לילה?

הוספת תגובה

• איך להפסיק האכלות לילה? - תגובה

איילת בר
    11/09/2011

שלום רותם,
    נראה כי תינוקך זקוק למנה גדולה יותר ב- אחת בלילה אם בוכה אחרי שנגמר הבקבוק.
    אני מציעה לתת לו לאכול גם בלילה אם דורש לפחות עד גיל שנה.

אני יודעת ומבינה את הקושי לקום בלילות ובכל זאת מדובר בתינוק בן 10חודשים.

אם בכל זאת את רוצה לגרום לו להפסיק לאכול בלילה. הדרך לעשות זאת היא להציע לו מים במקום חלב. ובמקביל לעלות את כמות המזון/קלוריות במהלך היום כך לא יהיה לו צורך לתוספת מזון בלילה.

ניתן למשוך את שעת האכלה של 22:00 ל- 23:00 או יותר מאוחר ע" יזה שתתני לו מוצץ ובשעה 23:00 לתתמנה מלאה. סביר להניח שלא ידרוששוב בקבוק ב- 1:00

שיהיה לילה טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו