מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה בלילהשמרית23/09/2011
יש לי תינוקת בת שנה,יונקת ואוכלת.
לאחרונה החלטתי להפסיק להניק בלילה,מאחר והיתה מתעוררת בממוצע 4 פעמים בלילה או יותר.
במשך היום אוכלת 3-4 ארוחות,לא גדולות במיוחד,ויונקת לפי דרישה כ-3-4 פעמים.
היא אוכלת ארוחת ערב עם כל המשפחה בסביבות 18:30-19:00,בד"כ מנה מבושלת או דייסה או לחם,ביצה וירקות. לא אוכלת הרבה במיוחד.אוהבת מאד לשתות מים עם הארוחה.
בשני הלילות האחרונים לא קמתי להניק ,ובמקום זה בן זוגי ניגש ומרים אותה,נותן לשתות מים,וכו'.מסתבר ששום דבר לא מרגיע אותה חוץ מארוחת דייסה באמצע הלילה,כלומר-היא פשוט רעבה.ואני לא רוצה שזה יהפוך להרגל במקום ההנקה.
אני גם לא רוצה להתחיל עם בקבוקים עכשיו בגיל כזה.
האם יש פתרון?
או אולי יש דרך לגרום לה להיות יותר רעבה בארוחת הערב ולאכול יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה בלילה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין23/09/2011שלום שמרית,
עד כמה שהתשובה אולי לא תספק אותך לפי דעתי הכי כדאי שתמשיכי להניק באמצע הלילה. להכין לה ארוחת דייסה באמצע הלילה לא יפתור שום דבר, וגם דייסה היא ארוחה כבדה מידי לטעמי לאמצע הלילה זה בהחלט לא הרגל טוב עבורה.
להקלה על קימה באמצע הלילה אני ממליצה על שינה משותפת כך לשני הצדדים יותר קל גם לך וגם לה. אני מאמינה שזה הדבר הנכון ביותר.
אני לא רואה פתרון אחר טוב יותר
הרבה בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה בלילה
שמרית23/09/2011את באמת מאמינה שבגיל שנה צריך לאכול בלילה? ומה עם תינוקות שניזונים מפורמולה -גם להם מומלץ להמשיך בארוחות הליליות?
אנחנו בלינה משותפת ולמרות זאת אני מותשת מההנקות האינסופיות בלילה.יש לי עוד 2 בנות וקשה לתפקד ביום כאמא וכאשה עובדת.
הייתי שמחה לקבל עוד רעיונות אם יש לעוד מישהו....תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה בלילה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין30/09/2011כן, אני באמת מאמינה שצריך לתת לתינוק את שהוא מבקש. תינוק רעב צריך לאכול גם בלילה כל עוד מדובר על חלב או תחליף חלב כשתינוק לא יונק. ניתן לנסות לאזן או לכוון למשהו אחר אך אני לא בעד גמילה בכח. כל תינוק בקצב שלו זה לפי גישתי.
חג שמח ושנה נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)