מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בתזונה בתינוקת בת 10 חודשיםמורן25/09/2011
שלום,
בתי החלה ללכת לגן לפני שלושה שבועות, עד אז היתה איתי בבית.
לא סובלת ממשקל נמוך, אכלה הכל עד כה ללא בעיות.
לפני שבועיים קיבלה אנטיביוטיקה בשל פצע ברגל, שגרמה ליציאות נוזליות יותר ולירידה בתאבון.
מאז ומזה כשבועיים לא מוכנה בשום אופן לאכול אוכל מרוסק/ מבושל בכלל.
כן אוכלת פירות, כריך- גם לא מתוק, יוגורט לבן ללא סוכר וללא מתיקות.
כלומר פוסחת לגמרי על ארוחת צהרים בגן! (אם יתנו לה בקבוק- תאכל בשמחה)
אני מוטרדת משום שמהבוקר (09:00) ועד אחה"צ (15:30) לא אוכלת שום דבר.
האם לתת בקבוק? למרות שלא "מבקשת" (גם לא ממש יכולה לבקש...- אך הגננת אומרת שהיא לא רעבה וגם אני ראיתי זאת בסופ"ש)
אני מוטרדת כי לא מקבלת בכלל מקור לברזל - לא בשר ולא בקר... ולא ירקות!
מה לעשות- אני לא יודעת כיצד להתמודד עם הבעיה- אנחנו מנסים כל יום- כל פעם בסיטואציה אחרת ובהקשר אחר אך לא מוכנה לאכול- האם בכלל ההתעקשות היא נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בתזונה בתינוקת בת 10 חודשים - תגובה
איילת בר25/09/2011שלום מורן,
ביתך עברה משבר מחלה וגם המעבר לגן יכול בהחלט להשפיע על התאבון.
כדי לעודד ילד לאכול חשוב ליצור מצבים שאתם אוכלים יחד.תושיבי אותה אתכם סביב שולחן ותציעי לה לאכול ממה שאתם אוכלים.
בתך כבר בת 10 חודשים וישנה אפשרות שהמרקם הטחון כבר לא מתאים לה.
תתני לה אוכל מרוסק במזלג יש סיכוי שתאכל יותר.
ילדים משתנים כל הזמן אחרי שתסתגל לגן החדש היא תצליח להפתח למאכלים חדשים.
בימים שלא אוכלת צהריים ממליצה כן להשלים בבקבוק ולו רק כדי שתהיה רגועה שקבלה מספיק מזון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)